Erotické poviedky

Stretávka

Je to už 15 rokov, čo som hrdo chodil po uliciach so zelenou stužkou pripnutou na bunde... Vždy sa ma zmocní príjemný pocit nostalgie, keď si na tie časy spomeniem. Prvé diskotéky, prvé lásky, prvé bozky a prvý sex. Teda, aby som bol úprimný, ten u mňa prišiel až neskôr... Asi vlastnou vinou mi nebolo dopriate prísť o panenstvo ešte na gympli. 

Prečo vlastnou vinou? Bol som zaľúbený do spolužiačky Moniky. Krásnej blondíny štíhlej postavy s naozaj veľkými prsiami. Taký ten typ dievčaťa, ktorá, keď išla po školskej chodbe, spôsobovala masovú erekciu u všetkých okolostojacich, vrátane profákov. Vždy som si myslel, že na ňu nemám. Považoval som sa priemerného chalana a ona musela nápadníkov priam odháňať. Roky som sa snažil upútať je pozornosť a roky ma s milým, ale pre mňa ponižujúcim, úsmevom odmietala. V poslednom ročníku som to akosi vzdal a upustil od snahy ju získať pre seba. Dokonca som bol k nej miestami až chladný. Myšlienkové pochody žien boli pre mňa v tom veku záhadou, ale uvedomil som si, že zmena môjho správania ju upútala. Žeby ju mrzelo to, že už o ňu nemám záujem? Že už nepribehnem, keď luskne prstami? Až na dozvukoch po maturitnom večierku som zistil, že už ma neodmieta. Naopak, cely večer vyhľadávala moju prítomnosť. A v kombinácii s alkoholom, ktorý ma zbavil ostychu, sa tento večer mohol asi skončiť mojím prvým milovaním. Mal som ju pripravenú. Na lavičke pred chatou sme sa bozkávali. Dovolila mi vyzliecť jej tričko a aj podprsenku. Pamätám si, že na tých obrovských prsiach mala krásne ružové bradavky. Malé a tvrdé. Jazykom som okolo nich krúžil, perami stískal, zubami jemne hrýzol. Rukou som jej vkĺzol pod nohavice. V tom veku to bola pre mňa úplne nová skúsenosť. Cítil som vlhké nohavičky, vnímal jej kmitavý pohyb, ktorý robila panvou. Mohol som pokračovať, ale ja som spanikáril a odišiel. Proste som sa zrazu postavil a šiel do chaty. Doteraz neviem prečo. Na druhy deň po vytriezvení sa ma zmocnila taká hanba, že som sa jej nedokázal pozrieť do očí. A nikdy sme sa už spolu nebavili. Každý sme išli na výšku do iného mesta, dospeli sme. Vedel som o Monike len to, že už má dieťa. A mne ostala trpká spomienka na vlastné zlyhanie s mojou študentskou láskou. Ktorá na vždy ostala platonickou. Až donedávna... 

Tak tu teraz sedím, v penzióne a pomaly sa zbierajú známe tváre. Mnohých spolužiakov som naozaj nevidel 15 rokov. Niektorí sa zmenili viac, niektorí menej. Či chcem, či nie, stále si kladiem otázku ako asi vyzerá Monika. Podľa fotiek na sociálnych sieťach je krásna. A ako sa s ňou budem baviť? Zas to skonči nejakú trápnosťou z mojej strany? 
V tom vidím vo dverách dlhé, vlnité, blond vlasy. Monika prišla s jej najlepšou kamarátkou, s ktorou sedeli v lavici. Dobre sa bavia už pri príchode na stretávku a Monika vstupuje do miestnosti s veľkým úsmevom a rozžiarenými očami. Na jej plných perách sa ligoce odraz slnka a ja v tom momente cítim tlkot svojho srdca. Do riti, len ju zbadám a zas som na vetvy! Ukľudni sa, hovorím si. Pozriem na stôl na ktorom je našťastie pohár s vodkou. Exnem ho a po chvíli cítim príjemne uvoľnenie. Monika sa zatiaľ zvítava s ostatnými spolužiakmi. Zrazu som na rade ja. Postavím sa, usmejem sa, hrám formu...Monika ma chytí za obe plecia a na chvíľu sa mi bez slov pozrie do očí. Usmieva sa, ale z jej pohľadu vidím akoby smútok, možno výčitku. "Ahoj Monika, veľmi rád ťa po rokoch vidím." poviem našťastie kľudným hlasom. "Aj ja teba Martin, aj ja teba..." A opäť chvíľka ticha.. Potom ma k sebe pritiahne, objíme, vymeníme si pusy na líca. Vnímam ako sa jej prsia pritlačili o moju hruď. Zhlboka sa nadýchnem jej vône a mimovoľne ju rukami pritisnem silnejšie k sebe. Podvolí môjmu silnému stisku a uvoľní sa. Počujem akoby jemne vzdychla. Ešte jeden hlboký nádych, aby som sa mohol úplne opojiť jej vôňou. Za pár sekúnd tohto blízkeho fyzického kontaktu sa cítim presne ako na gympli. V jej absolútnej moci, tužiaci po jej spoločnosti a pozornosti. Ale musím ju pustiť, veď ešte nestihla ani pozdraviť zbytok spolužiakov. 

Večer prebieha veľmi príjemne, ani som to neočakával. Spolužiaci rozprávajú o svojich životoch, rodinách a kariérach. Popíjame alkohol, ale už nie s takou vervou ako na strednej. Ale hlavne spomíname na zážitky, rozprávame príhody, z ktorých som si mnohé ani nepamätal. Chodím od stolu, k stolu aby som sa stihol pobaviť so všetkými spolužiakmi a opäť nadobúdam pocit, že sa podvedome vyhýbam Monike. Alebo ona mne? Za celý večer som sa s ňou ešte nebavil. Teda okrem toho intenzívneho zvítania. No uvidíme... Kopnem do seba vodku a pocítim potrebu ísť sa pozrieť von pred penzión, ktorý sa nachádza v lesoparku. Vonku, už asi bude tma, na chvíľu si oddýchnem od neustáleho konverzovania a prejdem sa v tichu lesa. 

Vonku je naozaj lepší vzduch a prekvapivo zima. Idem sa kúsok prejsť po chodníčku poza budovu. Kráčam pomaly a v duchu sa smejem na všetkých tých príhodách, ktoré sme so spolužiakmi rozoberali. V tme pred sebou zbadám obrysy postavy. Prichádzam bližšie a rozoznávam dlhé blond vlasy. Monika sa v tom ku mne otočí a uvedomí si, že som to ja. 
"Aha, ktože ma to prišiel pozrieť?" zasmeje sa Monika. 
"Hm, pamätám si, že sme takto sami dvaja v lese za chatou už raz boli." odvetím. Samozrejme narážam na večer keď sme mali dozvuky. V zapätí sa začnem sám seba pýtať, prečo túto divnú udalosť pripomínam. 
"A ešte stále si taký posratý ako vtedy?". Ako vysloví túto otázku fúkne mi do tvare voňavú ovocnú paru z jej elektronickej cigarety. Očividne si udalosť veľmi dobre pamätá a ja budem musieť po 15 rokoch vysvetľovať svoje konanie. 
"Ja, posratý? Nepamätám sa, že by som vtedy bol nejaký posratý" sprvoti sa snažím zahovárať. 
"Nie? Ja si pamätám chlapca, ktorý ma tak rozrobil, že som cítila ako mi tečie vlhkosť po stehnách a potom ma takú nadržanú nechal sedieť s holými kozami a rozopnutými rifľami na lavičke." povedala so smiechom. Asi tiež dnes večer už čo to popila, inak by až takto otvorená nebola.
Po chvíli dodala: "Horšie však bolo, že ten chalan sa už so mnou potom nikdy nebavil". To už však povedala bez smiechu, vážne a po tichu. 
Ňou vyslovená výčitka ma prekvapuje. 15 rokov sa mi moje zlyhanie pripomína a často sa zamýšľam ako by sa veci odvíjali, kebyže sa zachovám inak. Kebyže nezutekám. Ale nečakal som, že sa niekedy o tom budem s niekým baviť a vonkoncom nie s Monikou. 
"Ehm...Čo na to povedať? Máš pravdu, bol som posratý. Z teba. Vnímal som ťa ako najkrajšiu babu na škole, mala si kopec nápadníkov a ja som bol neskúsený a nemal som žiadne sebavedomie. Netrúfal som si. Roky som sa ťa snažil upútať a nič to neprinieslo. A potom sa zrazu odohral ten večer na dozvukoch. Celé som si to odvodnil tým, že sme boli opití a proste sa to udialo ako jednorazová záležitosť. Že by to nikdy k ničom neviedlo. A ja som bol vtedy panic. Bal som sa, že aj v tom ohlase zlyhám." Snažil som sa zhrnúť môj pohľad na môj zbabelý únik z večera na dozvukoch. 
Monika sa stále na mňa uprene pozerala, tak ako keby ani nechcel počuť to čo hovorím, ale radšej by mi priamo čítala myšlienky. Chvíľu bola ticho. Potom spustila: 
"Áno, viem, že si sa roky o mňa snažil. A ja som sa miesto toho roky naťahovala s rôznymi debilmi. Viem aj, že sa o mne hovorilo kadečo. Že sa vyspím s hocikým." Odmlčí sa a potiahne si opäť z elektronickej cigarety. 
"Ty si bol iný. Veľmi mi imponovalo všetko čo si robil, aký si bol. Bol si dobrý v športe aj na vyučovaní. Keď si odpovedal pri katerde, vždy som bola fascinovaná tvojim prejavom a vedomosťami. A páčili sa mi aj tvoje pokusy ma zbaliť. Boli také neohrabané a milé. Niekedy som sa naschvál tvárila, že ma to nezaujma. Len aby som zistila, či znova niečo podnikneš aby si ma oslovil. A ty si vždy niečo nové vymyslel. Strašne sa mi to páčilo." 
"No vidíš a aj tak si mňa nechala na suchu a riešila chalanov z vyšších ročníkov, ba dokonca som počul, že si bola aj s nejakým podnikateľom" skúšam výčitku presmerovať na opačnú stranu. "Ja som sa na to potom vykašlal a prestal sa o teba zaujímať. 
Zbadal som záblesk hnevu na Monikinej tvári: "Hej a videl si ma s nim? Či si len veril nejakým kecom? Aj ty si si myslel, že sa s tebou vychrápem na dozvukoch? To bolo všetko čo si od toho večera očakával?" Monika začína mierne zvyšovať hlas. 
"Je mi jedno čo sa o mne hovorilo, čo si ľudia o mne myslel. Boli to výmysly tých chudier, ktoré mi závideli. Neostávalo mi nič iné len s tým žít. Ale dúfala som, že ty si im neveril. Že si ma nechcel v ten večer len pretiahnuť. Pretože na tej lavičke s tebou nesedela nejaká triedna štetka, ale baba ktorá bola do teba fest zaľúbene a chcela opäť tvoju pozornosť. Ktorej začali chýbať tvoje správičky, tvoj pohľad, tvoj záujem. Sedela som vedľa teba a cítila som to, čo necítila nikdy predtým a nikdy potom". Monikyne oči sa zrazu lesknú slzami. Jej pohlaď klesá k zemi, počujem ako ticho plače. 
Robím dva kroky a beriem ju do náruče. V hlave mám tornádo myšlienok. Doposiaľ som si myslel, že daná udalosť je zabudnutá. Že len ja, naivný rojko, ju opätovne sám so sebou rozoberám a prežívam. Ale teraz tu stojím v objatí so ženou, ktorá mi práve povedala, že všetko je inak. Že ani jej to nie je ľahostajné, že bola do mňa naozaj zaľúbená. A že nikdy necítila nič také? Uvedomujem si, že som nám obom výrazne ovplyvnil život. Že všetko mohlo a asi aj malo byť úplne inak je dnes. 
Teraz tu s ňou stojím a cítim ako sa mi zviera hrdlo. Neviem čo povedať. Asi preto mlčky rukami jemne chytám Monikine zaslzené líca a zdvíham jej tvár aby sme si opäť videli do očí. Pozeráme sa na seba, prestáva plakať. Pritlačím svoje pery na tie jej. Čakám, či sa odsunie. Miesto toho ma chuti okolo chrbta a opätuje moje bozkávanie. Silno sa k sebe tisneme, rukami jej hladím vlasy. Stojíme v tichu a tme. Dlho, akoby sme si chceli vynahradiť všetky bozky, ktoré sme za 15 rokov zameškali.  Jemne jej odhrniem prameň vlasov za ucho, aby som jazykom mohol podobrať uško a jemne ho vsiaknem do úst. Následne jej jazykom prejdem po krku, z čoho Monika začne nahlas stonať. Na chvíľu prestanem a obzerám sa, či vôkol nie je nikto kto by to mohol počuť. 
"Poďme dnu, je mi zima" prekvapí ma Monika. 
"Naozaj?" pýtam sa prekvapene. Naozaj som teraz nemyslel na to, že by so šiel spať medzi spolužiakov. 
"Áno, poďme!" odvetí rázne. 

Berie ma za ruku a neodhodlane ju nasledujem späť do penziónu. Tesne pred vchodom mi ruku pustí a vchádza do malej vstupnej haly, z ktorej sa ide do spoločenskej miestnosti. Odtiaľ počuť bujarí smiech našich spolužiakov. Pozerám sa tým smerom a stále nechápem prečo sa tam chce vrátiť. Teraz keď sa veci medzi mnou a Monikou vyjasnili. Fakt chce teraz byt radšej s nimi? Zmätok v hlave. Chce mi oplatiť moje chovanie z dozvukov? 
V tom Monika vybehne po schodoch, ktoré vedú do ubytovacej časti. 
"Poď sem" zavolá z hora. 
"Ale veď nemáme objednané ubytovanie..." bránim sa. 
"Prosím ťa, nerozmýšľaj a poď sem" hovorí nástojčivo. 
Niekoľkými rýchlymi skokmi sa vyšvihnem na poschodie. Chytí ma opäť za ruku a ťahá ma za sebou po chodbe. Skúša kľučky na jednotlivých izbách. Prvé dve sú zamknuté, ale dvere na tretej izbe sa ochotne otvoria. Vchádzame dnu a zatvárame za sebou. Monika prvá prejde malou chodbičkou do izby, kde zasvecuje lampu na nočnom stolíku. Opäť stojíme oproti sebe v tichu. Monika si dáva dole bundu. 
"Tak mi ukáž, ako mohol ten večer pokračovať" vraví po tichu a sadne si na okraj postele. 
Nakláňam sa na ňu, začínam ju bozkávať. Zas jej jazykom prejdem po krku aby som z nej vymámil to zvodné stonanie. Funguje to. Podvolí sa môjmu jemnému tlaku a ľahne si na posteľ, kde pokračujem v bozkávaní je krku a dekoltu. Rukami jej vkĺzam pod tričko a smerujem vyššie, kde sa moje prsty zastavia na spodnom kraji jej podprsenky. Mierne jej nadvihnem tričko, aby som mohol do oboch rúk uchopiť jej prsia. Najprv jemne, ale potom stále silnejšie ich zvieram. Monikine vzdychanie sa zintenzívňuje. Čím silnejšie jej mačkám prsia, tým hlasnejšie stoná. Pravou rukou jej prechádzam na chrbát aby som jej rozopol podprsenku. Tá sa uvoľní a mojim rukám už nebránia košíčky podprsenky. Cítim nahú pokožku jej pŕs. Medzi ukazovák a prostredník oboch rúk stlačím jej vzdurené bradavky. "Aaaaach" hlasno zastoná priamo do môjho ucha. Ruky mám plné jej kôz. Mačkám, masírujem, jazykom dráždim jej krk a uši. Rýchlo dýcha a cítim ako začína panvou prirážať o môj rozkrok, v ktorom sa už vytvorila veľká tvrdá hruda. Monika ju začne šúchať svojou rukou a ja dúfam, že mi onedlho otvorí zips aby môj penis mohol vyskočiť von. 
Predtým, jej ale ešte vyzliekam tričko a odhadzujem rozopnutú podprsenku. Opäť vidím tie jej veľké prsia. Mám chuť jej medzi ne strčiť svoje péro a masírovať si ho v štrbine medzi jej kozami. Ale stále mam ešte nohavice. Monika však môj penis nenecháva dlho uväzneného v nohaviciach. Rozopína mi opasok, gombík aj zips. Uprene sa mi pozerá na rozkrok a sťahuje mi nohavice tak, aby moje péro samo vyskočilo z trenírok. Keď sa jej pred očami zjaví môj stoporený úd sa usmeje a chutí ho pevne do ruky. Čakám čo bude ďalej, či si ho strčí medzi prsia ako som si to predstavoval. Ona ale miesto toho otvorí ústa a môj žaluď pristáva na jej jazyku. Najprv jazykom krúži po žaludi a jemne jazykom prechádza po jeho konci. Následne si celý žilnatý penis schová do úst, ako keby chcela jazykom dočiahnuť až na vajcia. Hlavou kmitá hore a dole. Vydáva pri tom vzrušujúci, tlmený zvuk pripomínajúci pregĺganie. Prežívam intenzívnu masáž, keď v tom sa odtiahne a medzi jej ústami a mojim penisom sa natiahne slina. Chvíľku predýcha a potom zahlási: "Počkaj, musím sa ísť vycikať." 
"Teraz? Necháš ma tu takto čakať?" hovorím sklamane, pretože chcem aby pokračovala v orálnej masáži. 
Monika sa bez slova postaví a ťahá do kúpeľne. Nechápavo idem za ňou. Postaví sa pred toaletu a vyzlečie si nohavice a hodí ich do rohu. Sadne si na záchod, chytí ma za penis a pritiahne ma tak aby naň dočiahla ústami. 
Pozrie sa na mňa mierne pripitým ,nevinným pohľadom. 
"Nemusíš čakať." a opať ma ústami celého vcucne. Masíruje mi ho rukou, perami aj jazykom. Zrazu počujem zvuk tečúcej vody. "Ona fakt čúra a fajčí ma zároveň?" pomyslím si. Nakloním sa aby som jej videl medzi nohy. Keď to zbadá, ochotne rozkročí nohy a ja vidím jej šušku a prúd tekutiny. Extrémne ma táto situácia vzruší a chytím jej rukami hlavu. Začnem udávať tempo, ktorým môj penis mizne v jej ústach. 
"Tuším sa ti to páči" zahlási Monika so šibalským úsmevom. Nereagujem, lebo som sám v údive z tejto pre mňa novej skúsenosti. Z kombinácie alkoholu a vzrušenia sa mi krúti hlava a odchádzam do spálne kde sa zveziem na posteľ. Po chvíli dôjde za mnou. 
"Dúfam, že nie si unavený" podotýka s jemnou dávkou sarkazmu. 
"Určite nie, veď len začíname" odpoviem odhodlane. 
Monika si rozkročmo sadne na mňa a vyzlieka mi tričko. Ako náhle je vyzlečené, zaborí nechty do mojej hrude a jemne ma postrčí aby som si ľahol. V tom momente mi začne vyzliekať nohavice. Po chvíli sme obaja nahí, situácia v ktorej sme ešte spolu nikdy neboli. Ležím na posteli a moje péro, tvrdé ako kameň, trčí do priestoru. Monika si sadne opäť obkročmo na mňa a posunie sa tak aby som jej šušku mal len pár centimetrov od úst. V princípe si sedí na tvári. A ja cítim vôňu štiav vytekajúcich z pomedzi jej piskov. Položí mi ju priamo na ústa a ja poslušne jazykom začnem jazdiť od jej klitorisu až po spodok jej šušky. Monika mi v tom pomáha pohybom panvy, tak aby môj jazyk prechádzka po celej jej skulinke. Ústa aj líca mam mokré od jej šušky a vychutnávam si jej chuť. Monika priráža jej šušku o môj jazyk a nekontrolovane stoná. Chmatne ma za vlasy a pritlačí si moju hlavu do rozkroku, tak aby som jazykom mohol vnikať až do vnútra jej šušky. Potom prevezmem iniciatívu. Vcucnem jej klitoris do úst a by sa odkryl a ja ho mohol priamo dráždiť jazykom. Stále ma ťahá za vlasy a vidím ako ja jej napína brušné svalstvo. Prehodím ju vedľa na posteľ, roztiahnem hony a opäť sa jazykom vrhnem na zdroj chutnej vlhkosti. Pritom jej dovnútra zasúvam prst a kmitám s ním. Pridávam prst druhý a vyvíjam tlak na hornú stranu jej vagíny, kde predpokladám prítomnosť bodu G. Monikiným telom silno lomcuje až mám problém udržať jazyk na klitorise. Prstujem ju dosť divoko, ale evidentne sa jej to páči. Stoná hlasno a stále rýchlejšie. Zrazu vyslovene skríkne a ja zacítim, že sa mi ústa plnia jej šťavou. Urobil som ju ústami a ona squirtuje. Absolútne animálny moment. Zvíja sa v orgazme a ja poľavujem s dráždením a by so po vyvrcholení trochu oddýchla. 
"Poď sem" prikáže mi. Ľahnem si na ňu a ona začne jazykom zlízavať z mojich líc produkt svojho orgazmu. Bozkáva ma a dodáva: "Toto si mi pred 15 rokmi odoprel? To ti neodpustím". Začne sa chichotať. 
Posilnený pocitom, že som práve urobil najkrajšiu babu z gympla jej odvetím: "Počkaj, ešte sme len začali." 
Monika sa mi bez slov zahladí do oči akoby čakala na ďalšie dianie. Rukou jej roztiahnem nohy a nastavím sa aby som mohol do nej vniknúť. Chytím si penis a jemne nim prechádzam hore dole po jej piskoch. Chvíľku sa takto s ňou hrám a sledujem čo to s ňou robí. Uprene sa na mňa pozéra a nič nehovorí. V tom ho celého rýchlo do nej zarazím. Monika zakloní hlavu a z jej hrdla sa ozve mohutné "Aaaaachh". Cítim ako ju celú vypĺňam. Prirážam a sledujem ako každé zasunutie vysiela do celého jej tela vlny slasti. Obopína ma nohami, aby som sa do nej dostal ešte hlbšie. Pozvoľne tempo stupňujem do poriadneho šukania a Monika rytmicky stoná. Cítim, že som tvrdý a jej šušku celu preťahujem. Akoby v nej nikto dlho nebol a musel som ju roztiahnuť. 
Schmatnem jej stehná, dám jej nohy na brucho. Poloha v ktorej sa naozaj dostanem veľmi hlboko. Skôr než znova do nej vniknem zašepká: "Opatrne, si veľký a ja som trošku vyšla z cviku". 
"Neboj" uistím ju a naozaj pomaly a opatrne jej ho tam opäť zasuniem. Každým prirazením idem o niečo hlbšie a sledujem, či to Monika zvláda. Po chvíli sa môžem úplne do nej oprieť a zas vrážam ako zmyslov zbavený. Monika má zavreté oči a cez našpúlene oči intenzívne dýcha. "Je to v poriadku?" pýtam sa. "Je to fantastické" odpovedá. 
Začínam cítiť, že ak budem takto pokračovať, onedlho by som striekal. Zvoľňujem teda tempo a obzerám si jej telo. Je krásna, štíhla a jej prsia sú pritisnuté o moju hruď. 
"Teraz ja." zahlási a dá mi najavo, že si mám ľahnúť vedľa nej. Kľakne si nado mňa, rukou si prejde po vlhkej šuške a následne si dva prsty vopchá do úst. Aby ochutnala svoju sekrét. Jednoznačne je nadržaná a v sexualite s ňou človek môže zažiť rôzne dobrodružstvá. 
Kľakne si obkročmo nado mňa, chytí mi pero a nastaví si ho medzi pisky. Sadne si úplne na doraz. 
"Uffffff" vyjde so mňa. Krátka prestávka a uvoľnenie mi umožňuje opäť pokračovať v tejto zbesilej šukačke. 
A Monika robí presne to. Začne zbesilo šukať. Jazdi na mne bez toho aby som čokoľvek musel robiť. Jednoznačne vie čo má robiť aby sa to páčilo aj mne aj jej. Užívam si pocit byt v nej zarazený. Je veľmi vlhká a kĺzanie jej vagíny po mojom penise ma privádza do vytrženia. Oboma rukami ju chytím za ramená a začne jej telo silou narážať na moje péro. Vydáva to zvyk hlasného tlieskania ako keby sme sa vzájomne povzbudzovali k orgazmu. Vidím, že ona sa k nemu už blíži. Silnejšie ju chytím a ešte silnejšie prirážam. Monika mi opäť nechty zaborí do hrude a so zatvorenými očami kmitá panvou, tak aby sa priviedla k vrcholu. Dýcha stále rýchlejšie. Zrazu opäť cítim tekutinu, tento krát mi steká po stehnách a vajciach. Monika ohlušujúco stoná a kŕčovito šuká ako o život. Následne jej ochabnú ruky a zvali sa na mňa. Dýchanie sa spomaľuje. Som stále v nej, ale už nepriráža panvou. Len leží a tíško dýcha. 
"Martin... to čo bolo?" pýta sa ticho. 
"No urobila si sa, veď to hádam nie je prvý krát" reagujem. 
"Takto ešte nie" a ostáva ležať. 
Po chvíli sa zdvihne, akoby opäť naplnená energiou a vraví: "Teraz je rad na tebe! Ako sa chceš urobiť?" 
V hlave sa mi premietajú rôzne možnosti. Ale viem, ktorá ma teraz láka najviac: "Odzadu, môže byť?" 
"Jasne." Monika sa da na všetky štyri, zadkom ju mne. 
Kľaknem si za ňu a chvíľu sa kochám pohľadom na jej zadok a obe dierky. Obe ma lákajú, ale teraz si ho nastavím na tú, z ktorej kvapká vaginálna šťava. Chytím ju za boky a pomaly ju pritiahnem k sebe, aby som celý vkĺzol do jej šušky. Začínam prirážať, ale v tom počujem:"Auu, Počkaj, to teraz asi nedám, už som moc citlivá vnútri". 
Kľačiac za ňou chvíľu neviem čo robiť. Či prestať, či opatrne pokračovať. V tom si Monika nasliní 2 prsty a načiahne sa dozadu. Najprv si do zadočku strčí jeden prst a začne nim vchádzať dnu a von. Potom pridá aj druhý. Stále som zasunutý do jej vagíny, ale teraz chápem že ma pozíva na niečo iné. 
"Chcel by si mi ošukať aj zadoček?" pýta sa ma a pritom si ho rozcvičuje prstami. 
Neveriacky pozerám na jej cvičenie a vyťahujem penis zo šušky, aby som ho nasmeroval do druhej dierky. 
Monika sa oboma rukami opäť zaprie o posteľ a dodá: "Najprv pomaly...aspoň na začiatok". 
Žaluď namierim presne na zadoček a pritlačím. Najprv sa zdá že to nepôjde, ale v tom mi vkĺzne dovnútra. Monika sa otočí, sleduje čo to so mnou robí. 
Pomaly ho zasúvam hlbšie a čakám či opäť nezaznie "Auuu". Ale Monika sa usmieva. Ja jej šukám zadok a ona sa usmieva. V poriadku, môžeme pokračovať. Jej zadok je tesný a preto masáž je oveľa intenzívnejšia. Držím ju za boky a zasúvam jej ho tam až po koreň. A stále sa usmieva. Prirážam už ako besný a ona si ma očami celého premeriava. 
"Chceš sa takto urobiť?" pýta sa ma. 
"Asi áno" odpovedám, aj keď sa mi ťažko rozpráva, lebo sa sústredím len na pocity v dolnej polovici môjho tela. 
"Ja mam iný nápad" hovorí. 
Neviem ako reagovať, lebo už fakt chcem striekať, mam pocit, že o chvíľu explodujem. 
"Ako?" vymaním zo seba z posledných síl. 
Monika vstane a ťahá ma do kúpeľne. Púšťa sprchu a obchod nás vtiahne do sprchovacieho kútu. 
Pod tečúcou vodou si čupne a začne mi masírovať rukami penis. Opäť otvorí ústa a začne ma fajčiť. Teraz však rukou aj ústami silnejšie pritláča, Cítim ako na mňa postupne prichádza orgazmus. Postupne sa zintenzívňuje ten pocit a ja viem, že budem silno a veľa striekať. Neviem, či to chce do úst, ale to bude mat problém všetko prehltnúť. 
"Už budem" zakričím tesne predtým, než sa mi telom začne rozlievať fantasticky silný orgazmus. 
Monika sa mierna zakloní, otvorí ústa a celú moju dávku si vyhoní na tvár a čiastočne aj do úst. V niekoľkých dávkach zo mňa vystrekne biela hustá tekutina, ktorá jej zakryje líca, nos a aj čelo... A na jazyku ma tiež dostatok môjho ejakulátu. A Monika pri tom usmieva. Každým výstrekom semena sa jej úsmev rozširuje. Mnou myká a podlamujú sa mi kolená až sa musím pridržiavať stien spracovacieho kútu. Zahmlieva sa mi pred očami. Vytackám sa pred kút a pozerám sa na Monikin blažený úsmev. 
"Počkaj, zmyjem ti to..." hovorím a načahujem sa po sprche. 
"Nie, ešte nie. Chcem si ten pocit vychutnať." Odvetí s úsmevom Monika. Akoby z môjho orgazmu mala väčšiu radosť ako z toho svojho. "Poď ku mne" dodá. 
Spoločne sa osprchujeme, zmyjeme zo seba všetky stopy nášho 15 rokov odkladaného milovania. Na chvíľu si ešte ľahneme do postele, aby sme si vychutnali vzájomnosť. 
Neskôr sa poobliekame a ideme za spolužiakmi, z ktorých ostala už len hŕstka. 
"My sme mysleli, že ste už išli domov" zahlási jeden z nich. 
Hodina je už pokročilá, nálada v kolektíve silno podporená alkoholom. S Monikou nemáme obavy, že by si spolužiaci začali niečo namýšľať o našej spoločnej neprítomnosti. A ak aj áno, tak na druhý deň si to snáď nebudú pamätať. 
Jedno je však jasné. My dvaja si to pamätať určite budeme. Budeme si pamätať, že pred 15 rokmi sa stala strašná chyba a že naše životy sa mali odvíjať inak. Otázka však znie: Je neskoro to všetko napraviť?" 


autor: dirty_poet



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie   [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]   najhoršie najhoršie




sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>


odporúčame


Sex po telefóne
Erotické linky
Porno videa
Porno videa zdarma
Pornovka.cz
Holky na sex