Erotické poviedky

Malý denník nádejnej účtovníčky 5

Streda 07:30 ráno  

Prišiel čas vstať a pomaly sa zase raz obliecť a ísť do práce. Dnes som sa rozhodla obliecť si niečo elegantné a zároveň sexy. Hlavne aby to nepôsobilo na mne staro. Preto som zo skrine plnej prekvapení vyhrabala čierny nohavicový kostým s čiernym sakom a zlato čiernymi doplnkami. Musela som sa nato pozrieť ešte do zrkadla ako to vyzerá a či všetko ladí tak ako si predstavujem. Nesmel k celému outfitu chýbať ani čierne lodičky na vyššom opätku s červenou podrážkou. Celý outfit som už doladila len decentným make-upom a očnými linkami. Nachystaná oblečená ešte skontrolovať či je všetko ako má a môžem vyraziť do práce. 

 

08:30 ráno  

Prišla som do práce nikto z vedenia ešte nebol v práci fungoval iba dispečing dnes ich tam bolo pomenej ako inokedy. Prišla som do kuchynky spravila si rannú kávu a hneď po nej som bola pripravená nejakým spôsobom odštartovať dnešný deň. Zapla som pc skontrolovala posledných pár emailov ktoré došli z firmy a od partnerov.  

09:30 doobeda 

Prišla pani "všemohúca" do práce cestou do svojej kancelárie sa musela ako inak zastaviť aj u mňa. Včera si tu nebola tak ti to chcem povedať osobne prijali sme niekoľko zmien vo firme týkajúcich sa aj ekonomického oddelenia teda aj teba. Pozerala som sa nato ako stojíme s faktúrami došlé vystavené etc. Skutočne je to hrozné ako si opisovala ty sme v sklze niekoľko mesiacov ( v mojej mysli preblesklo len: wooow neuveriteľné sa stalo skutočnosťou ona pohla rozumom pochopila konečne, že toto nieje práca pre jednu osobu najmä keď sa sem chrlia faktúry z ďaľších piatich oddelení skoro nonstop, aj zázraky sa občas dejú). Preto sme sa ako celok rozhodli prijať k tebe dve externé účtovníčky ktoré majú za sebou prax v podobne sfére ako pôsobíme my čiže nebudeš musieť nikoho školiť od úplných základov stačí vysvetliť len bežnú agendu do ktorej by sa mali dostať behom dňa max dvoch. Sama si potom vyhodnotíš povedzme po mesiaci ako si s nimi spokojná buď si ich necháme alebo zrušíme spoluprácu. Ide o externú spoluprácu takže nebudú u nás zamestnané. 

Ja som iba prikývla na znak súhlasu. Nič iné mi vlastne neostávalo pretože moje požiadavky konečne aspoň v niečom boli naplnené. Ale pripadala som si ako v skladbe "Little Lies" v praxi to znamená neverím kým reálne neuvidím tých sľubov v tejto firme padlo milión päť.  

 

10:30 doobeda prvé kolo pohovorov.  

Na prvé kolo pohovorov prišli opäť dvaja mladý páni a tri baby dokonca aj moja favoritka ktorú som pozvala osobne z reštaurácie kde som bola na obede sympatická krásna slečna podľa jej CV s tejto partie aj najschopnejšia. Za mňa bola voľba jasná. Ak si správne pamätám naposledy sa predstavila ináč ako má písané v CV.  Neprekvapuje ma to. Nechala som ju teda nech sa mi predstavy opíše aj svoje pracovné skúsenosti.  

Kým sa ona snažila o seba prezentáciu ja som si poprezerala jej FB profil. Silvinka ako sa naša tajomná neznáma volala ma hneď očarila svojimi fotkami. Jedno sa jej musí nechať opätky jej nohám neskutočne svedčia. kým sme sa dostali ďalej strašne ma nudili jej keci otom ako pracovala v pizzerii a baroch plus príležitostne nejaká administratíva. Mala som jasný plán pokiaľ tú prácu chce musí pre to urobiť niečo viac. Keďže stará bola preč zase mimo firmu mala som voľnú ruku v tom čo chcem. "Dobre stačilo prednášky a prezentácie týmto spôsobom ak mám k tebe byť úprimná vôbec si ma nezaujala preto ak túto prácu chceš musíš pre ňu spraviť niečo viac." 

Zo strachom v očiach sa pozrela na mňa bojazlivo s miernym koktaním sa opýtala čččoo bbyy tttoo mmaallo bbbbbyť?? Menší tlak a už kokceš? To bude ešte veľmi zaujímavé s tebou. Chcem aby si sa postavila oproti mňa vyhrnieš si sukňu pekne pomaly nad kolená a stiahneš si dole nohavičky. Jednoduchá úloha nie? A kým sa stihneš opýtať áno je to bežné na pohovore.  

Postavila sa zo stoličky prišla ku mne bližšie ako som chcela šéfka moje nohavičky sú vaše pomaličky sa otočila zadkom ku mne začala si sťahovať nohavičky dole zo seba predklon bol hlboký na toľko, že bolo vidieť jej biele čipkované nohavičky ktoré mala na sebe. Nohavičky uchopila po bokoch a začala si ich sťahovať dole. Nohavičky pomaly kĺzali cez jej malý guľatý pevný zadok začali poodhaľovať jej krásne partie. Nohavičky sa kĺzali nižšie a nižšie až ostali jemne zaseknuté medzi jej vlhkými pyskami. Otočila hlavu ku mne a spýtala madam mám pokračovať sama ´ďalej alebo si to chcete prevziať do vlastných rúk? Milo ma prekvapila jej otázka. "pokračuj ďalej zatiaľ sama ja ti poviem kedy máš prestať" Potiahla trošku silnejšie a nohavičky opustili jej vlhký rozkrok. Bolo sa načo pozerať krásna hebká a uzučká tam čakala kým ju niekto vezme do parády. Chcela som veľmi som chcela ale nemohla som keď mi tu začne stonať na celú firmu máme o problém navyše obe.  

Nohavičky boli úplne na zemi. Silvia tam stála s holým zadkom jej krásne dlhé nohy boli obuté v sexy lesklých čiernych lodičkách na ihličkovom opätku. Pohľad za ktorý by každý chlap vraždil a ja som ho mala pred sebou "zadarmo." Silvia vedela presne ako má zapôsobiť na diváka svoje krásne dlhé nohy dala mierne od seba ľahla si tvárou na stôl ktorý bol pred ňou ruky položila za chrbát som len Vaša madam.  Chvíľu som ju nechala len tak bez slova bez dotyku bez pozornosti aby si nemyslela, že hneď skočím po jej malom krásnom zadku ako hladný pes po žrádle.  

Silvia cítila, že sa nič nedeje bála sa, že ničím nezaujala preto si naslinili štyri prsty ktoré hneď mokré položila na svoje pysky a tlačila si ich dnu aby sa dotkla svojej malej mokrej pičky. Bolo na čase sa postaviť  zamknúť dvere zastrieť závesy a nechať ju ešte chvíľu v napätí. Napätie v miestnosti sa dalo krájať nožom.  Pristúpila som k nej bližšie spredu posadila sa na stôl nohy dala jednu cez druhú. Pokračuj myslím, že vieš čo máš robiť. Vzrušene s prstami medzi nohami stihla odpovedať áno madam viem. Tak makaj nemáme  nato celý deň! Áno madam, zhodila zo seba aj posledné zvyšky oblečenia. 

Stála predo mnou úplne nahá  jednou rukou sa hrala s jej krásnymi menšími prsiami tvarovanými ako vodná kvapka končiaca do ružova sfarbenou bradavkou. Krásne pevné tvarované ako od majstra chirurga dokonalé hebké štíhle dlhé nohy. Už teraz bola prijatá aj na základe jej výzoru aj na základe jej CV.  Silvia mala jednu ruku v rozkroku kde sa hrala so sebou svojou vlhkou dierkou. Druhou rukou sa hrala s prsiami a bradavkami. Bola pre mňa obrovským pokušením musela som sa ovládnuť nesmela som prejsť na pokušenie našla som v sebe silu a odhodlanie. Videla som v jej očiach túžbu, prosíkanie, chtíč, ktorý neutíchal chcela to viac ako ja sama.  

Prešlo zopár minút bolo vidieť ako to na Silviu ide. V hlave mi bežala myšlienka nie moja takto jednoducho s toho nevykľučkuješ. Chuť som mala prirodzene aj ja. Vlhká som bola ako by som sa pocikala preto som si dala nohy jemne od seba a pomaly som si začala zo seba sťahovať svoje vlhké nohavičky. Krok po kroku pomalým ťahom šli úplne dole. Silvia ostala s toho celkom prekvapená . Moje nohy šli samé  od seba. Myslím, že vieš čo máš robiť však ? A provokatívne som si prstom prešla cez moju vlhkú dierku priznám sa vzrušilo ma to viac ako ona sama. To že sa na mňa pozerá ako sa s ňou hrám. 

Ale ja som ešte nikdy nič s babou nemala nemám takéto skúsenosti povedala Silvia. Naklonila som sa bližšie k nej dvoma prstami ju uchopila za bradu potiahla si ju bližšie k sebe a s úprimným a hlboký pohľadom do jej očí som jej povedala: Toto nieje môj problém a odtiahla som sa späť do svojej pozície. Silvia veľmi nesmelo sa blížila k môjmu rozkroku bála sa ho ako by bol zo zlého filmu a hrozilo jej nejaké reálne nebezpečie. Trochu ma to iritovalo tá jej nesmelosť tak som jej trochu  pomohla. Pritlačila som jej hlavu na svoju pičku a hneď to začalo fungovať zrazu si spomenula ako správne lízať. Jej jazyk najskôr pomaly zlizoval šťavičku ktorá bola na mojich stehnách.  

Pomaly sa bozkami presunula na moju malú jazykom sa tlačila medzi pisky aby mala prístup ku klitorisu. Jazykom behala v rýchlom tempe hore dole jej špička sa zatavila na špičke môjho klitorisu. Bolo to úžasné snažila som sa nevzdychať moc nahlas aby nás nebolo počuť. Pokračovala až kým som sa neurobila. Ústami bola veľmi šikovná ani raz sa nesnažila použiť svoje prsty nato aby prišla nato ako správne uspokojiť moju túžbu. Ostala som tam sedieť predychávala som jeden svoj orgazmus za druhým. Pritom som sa  pozerala na ňu ako sa snaží ukojiť seba predviesť sa v tom najlepšom ako len dokáže jej vzdychy boli hlasnejšie rýchlejšie o to viac intenzívnejšie jej dych bol rýchlejší ako dych šprintéra. Svoje mokré prsty ešte naposledy pred vyvrcholením stihla vytiahnuť von a strčiť si ich celé do úst. Bolo to vzrušuje a sexy zároveň po pár minútach ukájania svojej túžby sa Silvia spravila nevládala s dychom. V tom len otázka z jej sladkých úst ako ste spokojná madam so mnou?  

Úprimne som sa na chvíľu zamyslela čo jej povedať? Pravdu? Lož? Totálnu fikciu? Alebo skôr nepriamu odpoveď? Rozhodla som sa jej povedať moje zmiešané pocity aj keď pravda bola taká, že som s nej bola poriadne mokrá. To pracovné miesto je tvoje a nie len kvôli tomu čo si tu predviedla. Teraz tu svoju malú sexy riť obleč naspäť do toho v čom si došla a vypadni nech ťa dnes nevidím. Zajtra o deviatej sa stretneme u mňa v kancelárii kde ti nachystám všetky podklady a papiere aby si mohla oficiálne byť zamestnaná a o tomto našom malom dobrodružstve nikomu ani slovo inak sa rozlúčime a viac sa neuvidíme.  

Silvia to rýchlo pochopila behom pár minút spravila to čo sa od nej očakávalo a zmizla z firmy ako víchor.  moje srdce bilo ako o závod vzrušením a aj napätím s toho či dokáže mať ústa zatvorené alebo kým príde do práce to stihne niekomu prezradiť. Neostávalo mi nič iné len sa nechať prekvapiť.  

11:30 doobeda 

 Podobný postup až na tú malú show ktorú predviedla Silvia som zopakovala aj s chlapmi ktorý prišli na pohovor traja zo štyroch neuspeli k tomu jednému som si napísala tri veľké otázniky. Prišilo na radu ďalšie výberové konanie v podobe najmä báb ktoré môžeme posadiť na info. Jediná náplň práce dvíhať telefón počas pracovnej doby objednávať naše a zopár zákazníckych áut na servisy bežné opravy prezúvanie údržba etc.. Nič komplikované akurát nato treba zdravý rozum a slušné vystupovanie. Chcela som to mať už za sebou tento deň sa pre mňa neskutočne dlho vliekol.  

14:30 poobede  

Konečne táto dlhá estakáda je za mnou môžem sa začať venovať naplno svojej práci. Robota sa kopila s prichádzajúcou sezónou čím ďalej tým viac na jednu babu toho bolo vyše hlavy našťastie sa moje oddelenie od zajtra rozrastie o celkom početný tým schopných účtovníčok s ktorými dáme tomuto chaosu tu nové meno. Koniec pracovnej doby sa konečne blížil ja som bola dnes so silami na konci rozhodla som sa ísť domov. 

15:30 poobede  

Prišla som domov deň som sa rozhodla zavŕšiť nečakaným telefonátom s mamou ktorý trval cez hodinu počas toho som si stihla spraviť niečo málo na obed skoro celý deň som nič nejedla. Takže som šla nato spôsobom čo chladnička dala. Našla som tam kuracie prsia zemiaky a zavárané mladé hríby. Fantázia aspoň pri varení pracovala na 110% šikovné jedlo hotové za tridsať minút. 

17:00 podvečer 

Rýchla sprcha po nej hneď naložiť si jesť a kemping na gauči pred tV. Pustila som si v Tv klasiku ktorá nikdy neomrzí v podaní režiséra Miloša Formana. Pomaly som sa najedla film stihol ubehnúť rýchlo ani vlastne neviem kedy začal kedy skončil myšlienkami som bola totálne mimo. 

 

20:00 večer 

V Tv ako vždy nič nešlo nemalo zmysel to siliť preto som to radšej vypla a pobrala sa do spálne. Pohrabala som sa medzi knižkami vybrali si jednu ktorú budem mať pred spaním. Obliekla som si XXXL tričko a môže sa ísť nato. Popravde aj som sa veľmi tešila na večer pri knihe a horúcom čaji. Akurát ten čaj tu chýbal ale už sa mi nechcelo vstávať z postele kvôli tomu.  

21:00 večer 

Úprimne ani sama neviem ako ale podarilo sami zaspať aj s knihou v ruke. Ďalší super náročný pracovný deň bol predo mnou nevedela som sa dočkať víkendu alebo aspoň piatka večera kedy si budem môcť viac oddýchnuť a zabaviť sa bez nutnosti myslieť nato čo ma čaká na druhý deň. Vedela som, že ak tento tlak a ten pracovný nátlak pôjde takto ďalej tak vyhorím po psychickej stránke. Verím, že nový deň prinesie nové možnosti ako byť lepším človekom ako sa presadiť vo firme ktorá sa stala kvázi mojím druhým domovom. Plat na moju pozíciu ktorú aktuálne zastávam s tými povinnosťami ktoré sú na mňa delegované je žalostne nedostačujúci.  

11.10. 2022 Streda 07:30 

Nový deň nová príležitosť nová zmena nová príležitosť začať lepšie vykročiť správnou nohou do tohto dňa. Som plná entuziazmu a zvedavosti. Na rade bola ranná hygiena sýte raňajky tzv. Eg Benedikt z opečenou slaninkou na toaste. Raňajky šampiónov. Počas raňajok som rozmýšľala čo si dnes oblečiem na seba bez toho aby som sa išla vŕtať do skrine na ďalšiu pol hodinu. Možno  ma niečo zaujme na internete kde nájdem inšpiráciu pre každý deň. 

08:00 ráno  

Voľba na dnešné ráno čo na seba bola jasná hneď po otvorení skrine. Biele samozrejme čipkované nohavičky biele dlhé nohavice z vysokým pásom  bledo rúžové lodičky krátky top zo zvýšeným golierom ako mávajú roláky akurát dĺžka len po pás aby vyniklo bruško. Celé to zavŕšim dlhým bielym kabátom. Je čas vyraziť do auta a smer firma. Cestou do práce som sa zastavila v pekární po čerstvé teplé voňavé pečivo. Stále som rozmýšľala nad tým či sa dnes Silvia ukáže v prác alebo po včerajšku to vzdá.  

08:35 ráno  

Prišla som do kancelárie na stole ma prekvapivo čakal horúci čaj aj káva. Trochu nezvyčajné pretože doposiaľ sa to nikdy nestalo samozrejme toto gesto ma potešilo. Posadila som sa za stôl zapla PC klasika ako každé ráno v práci. Začala som čítať emaily ktoré poprichádzali počas mojej neprítomnosti. Sústredila som sa na veci čo prišlo či ich treba spracovať triediť etc. V pozadí som počula len jemné klopkanie opätkov ktoré sa blížili do kancelárie. Bola to Silvia. dnes aj na priek chladnejšiemu ráno sa obliekla rozhodne viac sexy ako na pohovor. Na nohách mala rúžové sandáliky na opätku  perfektnú pedikúru na nohách krátke úzke rifľové šortky celý jej outfit dotvárala zamatová blúzka ktorá zahaľovala len jej prsia a ruky ramená ostávali odhalené. Krásna sexy proste dokonalá žena. 

Tak predsa si sa odhodlala prísť sem a pracovať pre našu firmu? Musela som sa opýtať Silvii. "Áno prečo by som nešla? Myslíš, že kvôli tomu netradičnému včerajšku? Taká vec ma nemôže odradiť zapáčilo sa mi to a rozhodne chcem viac. Práca tu ako si mi ju opísala ma začala zaujímať rozhodne ju chcem skúsiť za to nič nedám keď nebudeš spokojná ty alebo ja tak sa pracovne rozlúčime. To ale neznamená, že to tu budem flákať alebo sa menej snažiť. Mimochodom spravila som ti kávu aj čaj neviem čo s toho máš a nemáš rada ešte ťa tak nepoznám tak jeden alebo oba nápoje sú pre teba madam" dodala s úsmevom na perách. Ďakujem teda za prejavenú dôveru a čaj kávu rada prenechám tebe ak ju máš rada. Silvia len poďakovala posadila sa oproti mňa a spolu sme sa ešte zopár minút rozprávali a zoznamovali sa stým čo má ktorá rada a to nie len v sexe.  

09:00 doobeda 

Začali sme spoločne pracovať vysvetlila som jej presne čo bude jej úloha a postupne som na ňu vedela delegovať viac informácii a povinnosti. Hneď od začiatku prejavila záujem a svoju odhodlanosť pracovať. Tešilo ma, že jej stačilo všetko povedať raz, max dva krát keď šlo o niečo komplikovanejšie. Bolo mi hneď jasné, že na prvý deň si človek nedokáže zapamätať a vstrebať všetko čo som od nej potrebovala.  

10.00 doobeda 

Prišla dlho očakávaná pomoc v podobe dvoch už skúsených účtovníčok, Alexandra a Marcela obe dámy boli od nás rapídne staršie okolo 45 rokov nikdy som sa na vek nepýtala radšej. Baby sa posadili za stôl a spýtali sa ma odkiaľ majú začať a s čím treba konkrétne pomôcť dnes a na aký spôsob som bola zvyknutá. Tak som sa pustila do vysvetľovania a ukázania toho čo potrebujem. Pustili sme sa všetky štyri do práce. Konečne viac faktúr papierov ubúdalo ako pribúdalo.  

12:00 obed  

Konečne bol čas  obed moje staršie dve nové kolegyne sa rozhodli, že obedovať budú len na firme von ísť nechcú. Tak sme šli len my dve so Silviou. Neďaleko našej firmy je pekná vietnamská reštaurácia veľká priestranná varili výborne a hlavne všetko čerstvé. Krásne na tom bolo ich vysoké stoly prekryté obrusmi ktoré siahali až po naše kolená takže čo bolo pod obrusom nebolo vidieť. Našli sme si stôl v rohu pri menšom okne. Posadili sme sa a z jedálnička sme si každá vybrala obedovú polievku Hovädzí Ramen. Neskutočne výborná polievka sýta voňavá a chutná pokiaľ natrafíte na správneho kuchára. Kým nám jedlo pripravia resp. zohrejú a prinesú som sa rozhodla využiť príležitosť opäť sa so Silviou bližšie spoznať.  

Posaď sa vedľa mňa neboj sa nehryziem aspoň zatiaľ nie. Posadila sa teda na blízko ku mne. Tvárila sa, že si ide preštudovať jedálniček keby náhodou polievka bola málo. Ja som bola skôr zvedavá na to čo skrýva pod tými tesnými šortkami. Keďže v reštike panovalo šero a atmosféru dotvárali dlhé obrusy. Moje zvedavé ruky sa začali hrať s jej gombíkom dvoma prstami sa mi podarilo rozopnúť jej ten gombík pomerne jednoducho Silvia nato nijak nereagovala možno si ani neuvedomila, že som jej tie kraťasky rozopla. Uchytila som jej zips medzi prsty potiahla ho dole na samí spodok. Kraťasky sa otvorili do písmena V.  

Až teraz Silvia zistila, že má rozopnuté kraťasky. Pozrela sa na mňa s obavami v očiach. Na perách otázka čo sa to tu deje? S úsmevom na perách ľahkosťou som jej len povedala aby sa uvoľnila a nechala to všetko na mňa máme pár minút navyše s ktorými si môžeme spestriť svoj deň za mňa nič lepšie nieje ako spestrenie krásnou ženou. Silvia pokrútila hlavou nič nepovedala. Pre mňa to bol jasný signál, že môžem pokračovať v tom čo robím a čo chcem. Moja ruka vkĺzla do jej šortiek. Prvé čo som objavila alebo cítila boli jej krásne dlhé hebké nohy. Vkĺzla som prstami do jej nohavičiek už pri prvom pohladení bolo cítiť aká je vlhká akú chuť má na sex.  

Veľmi sa mi to páčilo tak som pokračovala nižšie resp. Hlbšie do jej nohavičiek prstom som sa zastavila až na jej vlhkej čiarke. V tom prišla obsluha priniesla nám obed musela som to trošku vyšperkovať dodať tomu lepšiu atmosféru pre nás dve. Naklonila som sa k Silvii šepla jej do ucha objednaj si ešte niečo nerieš čo objednaj si to! Hlavne si daj na tom záležať. Silvia vyzerala, že rozumie tomu čo od nej chcem a očakávam. Usilovne začala študovať jedálny lístok  ja som sa mohla pohodlne oddávať jej malej vlhkej dierke. Kým sa Silvia snažila si objednať niečo na vyše moje prsty sa šikovne venovali jej na pásik oholenej pičke. Najskôr som ju len jemne hladila v rozkroku dlho mi to nevydržalo tak som jej zaborila oba moje prsty medzi pysky. Prstami som jej dráždila klitoris. V jej tvári bolo vidieť ako veľmi bojuje s tým aby rozprávala normálne a nedala nič najavo. Stihla si objednať ešte jedno kungpao. Slečna čašníčka s objednávkou odišla do kuchyne a my sme konečne na pár minút ostali samé. Ja som sa neprestávala hrať s jej malou pičkou. Hrala som sa s ňou až kým sa neurobila raz potom dva krát opakovali sme to kým ma to neprestalo baviť. Keď som s ňou prestala konečne si vydýchla myslela si, že je to už všetko bude sa môcť najesť mýlila sa také jednoduché to nebude. Mala som mokré prsty s jej malej pičky otázka nastávala čo s nimi? Utrieť si ich? Umyť si ich ? Nechať ich mokré ? Aké riešenie by bolo najlepšie?  

Napadlo ma len jedno správne riešenie a to dať ich Silvii do úst aby sa pekne ochutnala páčilo sa mi to takto viac. Áno je to zabehnutá bullshit klasika ale toto je môj život a v ňom si pravidlá a postupy určujem ja však? Opäť som sa naklonila k Silvii s vlhkými prstami pošepkala som jej len otvor pusu a ochutnaj. Pozrela sa doprava doľava hľadala či nás nikto neuvidí. Toto naše malé dobrodružstvo práve nieje otom či nás niekto uvidí alebo nie je to otom pocite vzrušenia a napätia s toho čo robíme. Silvia chcela odmietnuť bolo to s nej cítiť no na výber nebolo tak to musela urobiť nech už si pritom predstavovala čokoľvek išlo jej to kurva dobre.  

Keď som nadobudla pocit, že už to stačí pustili sme sa konečne do nášho obeda kým bol ešte teplý. Samozrejme kraťasky som jej nezapla ja som skôr expert na rozopínanie ako na zapínanie alebo som len nato zabudla v návale adrenalínu a vzrušenia? To už sa asi nikdy nedozvieme. Počas obeda sme sa stihli opäť trošku spoznať bližšie Silvia keď nejedla tak mlela ústami. Miestami pri tom jej "rozprávaní" dosahovala kadenciu (rýchlosť) ako útočná puška M4A1 alebo lepšie prirovnanie ako guľomet v lietadle warhog. Jediné čo som si z obeda dokázala vychutnať bola ona. 

13:00 poobedie 

Okay prišli sme do kancelárie bolo na čase začať seriózne pracovať. Taký zápal pre vec ako mala Silvia som ešte nevidela ani počas svojho štúdia na VŠ to tam bývali iný magori nešťastný s každej horšej známky ako je B polovička s nich to nezvládla psychicky nakoniec VŠ predčasne ukončili. Prišli kolegovia z horou faktúr ktoré skladovali po oddeleniach mesiac dva do zadu. Toto reálne dokáže nasrať človek sa snaží ide sa pretrhnúť aby stíhal výplatné termíny aby bolo všetko tak ako má a nakoniec kolegovia majú u prdele a donesú stopäťdesiat faktúr ktoré mali v Office. Okay dnešným dňom toto chlapci a dievčatá končí.  

13:45 poobedie 

Kolegom letel email ako aj interné nariadenia ohľadom dokladov a ich kolobehu u nás na firme neexistuje aby mi nosili staré faktúry z minulých mesiacov keď ja mám už uzatvorené účtovníctvo aj DPH vypočítanú a teraz prerábaj všetko ešte raz lebo sa pozabúdalo odovzdať kopa dokladov. Vytočená som bola do nepríčetná.  Pustili sme sa do triedenia dokladov a čo najrýchlejšiemu spracovaniu.  

20:00 Večer 

Konečne doma dnešok bol čistý blázninec okrem tých dokladov čo som ti spomínala ponachádzali ešte ďalšie postrácané a pozabúdané faktúry ktoré nám bez slova pleskli na ekonomické Však na potrápte sa vy čo už stým takže som im musela napísať posledný výhražný email aby si pohľadali všetky doklady ktoré majú porozhadzované po firme a najneskôr do zajtra do 12.10. mi ich musia osobne odovzdať ak to nestihnú uhradia si faktúry z vlastných prostriedkov. To ešte len bude divadlo. Na dnes mi už stačilo bolí ma hlava a som hrozne unavená s celého dňa idem si ľahnúť a skúsiť zaspať 

12.10.2022 štvrtok 08:00 hod ráno  

Dnes mal byť ďalší deň v práci kedy som mala bojovať o svoje miesto vo firme a o to aby ľudia začali počúvať a čítať čo im človek rozpráva a píše. Ako to poznám u nás na firme nestane sa tak ani po xyz emailoch rozprávaniach. Preto som sa dnes rozhodla, že si zoberiem PN zatiaľ do najbližšieho Pondelka a potom uvidím samozrejme ostanem v spojení so Silviou aby som vedela čo sa v tej špinavej firme deje. Zavolala som svojmu Dr. Povedala mu čo je vo veci a aby ma vypísal do Pondelka na chorobu ktorú nemám. Krásne na tom celom je tá jednoduchosť za necelú minútu som už bola "nemocná." Túto informáciu som musela preposlať aj našej pani dokonalej aby so mnou nerátala. Dnešný deň som sa rozhodla stráviť lepšie ako len v práci. Tento deň bude len môj na čo sa veľmi teším.  Bolo na čase sa naraňajkovať obliecť a vypadnúť do mesta. 

09:00 doobeda 

Aj keď som "PN" neplánujem stráviť pol dňa zatvorená doma a preklikávať programy v Tv kde aj tak nič nieje bezduché seriáli pre nenáročných. Medzitým mi volala moja najlepšia kamarátka z detstva Martinka stým, že by sa chcela stretnúť v meste pri fastfood reštaurácii neďaleko zástavky električiek MHD. Idea sa mi páčila konečne vypadnúť niekam inam ako je práca fitko a domov. Takže nastal čas sa umyť obliecť a vypadnúť za ňou. Otázka dnešného dňa čo si oblečiem? Vonku sa ochladilo a vyzerá to dnes aj na dážď. 

09:15 doobeda 

Kým som rozmýšľala čo si oblečiem na seba aby som skutočne neprechladla už som mala šesť zmeškaných hovorov od našej pani dokonalej riaditeľky. Zoberiem telefón volám jej naspäť. Tá perlila a zúrila zároveň ako si môžem dovoliť byť chorá a podobné sprostosti. Otázke som nerozumela jak ako? No normálne ako keby ona nikdy nebola chorá alebo neostala doma pretože sa cítila zle. Všetci vieme, že ona je výnimočná a dokonalá ale, že nikdy nebola chorá otom som nevedela. No to je jedno vybavila som s ňou čo treba a idem riešiť dôležitejšie veci ďalej. 

Bolo na čase sa obliecť už viem aký outfit na seba hodím dnes. Rozhodla som sa pre čierny rolák čierne nohavičky po členky s čiernym opaskom nesmeli chýbať ani krémovej farby  lodičky zopár "zlatých doplnkov" make-up a na záver dlhý hnedý kabát a môžem vyraziť do mesta. Aby  to nebolo moc okaté resp. Nápadné zavolala som si taxik. 

09:30 doobeda 

Prišiel taxík poprosila som vodiča aby ma odviezol pred staré divadlo SND. Cesta nám trvala pár minút nevedela som sa dočkať kedy sa s Miškou konečne uvidíme. Taxikár zhodou náhod bol môjho dobrého kamaráta Marcela brat. Cesta bola hneď o niečo málo príjemnejšia. Počas toho ako sme prichádzali k miestu sa spýtal či sa môže zastaviť na pumpe natankovať auto a pozvať ma na kávu. Odpovedala som mu ak potrebuješ natankovať auto ta kľudne zastav na niektorej ČS ale pokiaľ to má byť len kvôli káve so mnou tak bohužiaľ dnes nie skutočne sa ponáhľam na stretnutie do mesta.  

Ostal s toho mierne sklamaný ale sľúbila som mu, že nabudúce sa určite rada zastavím na kávu. Počas cesty niekoľko krát zastavoval na rôznych pumpách strašne naťahoval čas niekoľko krát som mu musela zopakovať, že mám skutočne naponáhlo.  Vytočená do vývrtky mu hovorím: Pozri sa sem pokiaľ nebudeme na mieste do 15minút vystúpim na prvom bezpečnom mieste pre mňa nič ti nezaplatím a samozrejme volám tvojmu tatkovi aby si s tebou spravil poriadok. O prácu asi prísť nechceš tak rob začo si platený. Zvyšok si rieš keď ma odvezieš. Prečo ja mám vždy smolu na taxikárov?  Raz úchyl druhý sa 6x stratí tretí ma vozí po pumpách.  

10:00 doobeda 

Trvalo to večných tridsať minút kým sme prišli na miesto nemala som ani len chuť mu zaplatiť za jeho chatrné "služby" nakoniec som mu nechala desať euro a šla som preč bolo mi v tej chvíli úplne jedno či je to veľa alebo málo. Idem trošku svižnejšie k budove SND už z diaľky bolo vidieť, že ma tam Miška nervózne čaká. Len aby si mal predstavu Miška má 170 cm výšku zelené oči ryšavé vlasy úsmev ako Stevie Nicks za mlada  dnes mala na sebe čierne tričko na zips ktorý siahal do polovičky jej trička čierne nohavice a celé to rozbila bielymi teniskami. "Miška prepáč, že meškám ale taxikár bol idiot povláčil ma po všetkých pumpách po ceste žiaľ bol to kamarátov brat tak sa stým moc nedalo urobiť.  

Okay nevadí ja tu tiež nečakám moc dlho. Bola som rada, že toľko nemeškám. Vybrali sme sa spolu do centra mesta na prechádzku kráčali sme niekoľko minút krížom cez zelenú ulicu smerom k Michalskej Bráne napriek tomu, že je október vonku bolo krásne slnečné počasie slniečko krásne hrialo na tvári. Spolu sme prebrali snáď všetky témy od ako sa máš? Cez ako sa darí firme? Až po ako sa majú rodičia? Čas neuveriteľne rýchlo plynul a nás obe prepadol hlad. Nastala otázka Kam sa pôjdeme najesť a čo si dáme. Mišku napadlo, že pozná jeden dobrý podnik neďaleko miesta kde sme sa stretli. Pekný podnik dobre tam varia a celkom dobrý personál tam pracuje. Nebola som proti bolo mi to prakticky jedno. Bola som rada, že sme konečne po dlhej dobe spolu vonku.   

12:00 obed   

Prišli sme do reštaurácie podnik sa volal jednoducho Black and White. Posadili sme sa na terasu vonku s ňou som úplne zabudla nato, že som na PN a keď ma niekto uvidí v meste môže s toho byť na firme zbytočný problém hlavne naša pani riaditeľka by to znášala veľmi ťažko až dramaticky. Prišiel čašník z jedálnym a nápojovým lístkom a začal nám odporúčať denné menu. To bola hneď prvá vec čo ma odradila nemám rada menu vývarovne ale nechcela som nijako uraziť Mišku. Vybrali sme si obe pohár bieleho vína ja som si k tomu poháru objednala krémové rizoto s krevetami. Miška si dala Spagetti Carbonara. Pripili sme si na spoločné priateľstvo.  

12:20 obed  

Čas neúprosne plynul Miška po dvoch pohároch bieleho vína povedala mám pre teba ponuku práce na ktorú sa len ťažko hovorí nie. Časom ak sa ti tam zapáči dokonca môžeš tam aj bývať aby sme si rozumeli nieje to bývanie v práci priamo tam. Nerozumela som tomu o čom vlastne rozpráva mala som pocit ako by sa s tých pohárov opila. Pokračovala vo vysvetľovaní: Robila by si prevádzkovú manažérku pre jeden podnik ktorý je umiestnený bližšie ako si myslíš.  

Miška strašne zahmlievaš a ja som úplne stratená v tom čo odo mňa chceš. Pozrela na mňa povedala okay urobíme to jednoducho neviem koľko máš dnes času ale šli by sme sa tam rovno teraz pozrieť a rovno zabaviť myslím, že ťa to miesto samotné aj priestor osloví. Okay ja mám času dosť dnes neponáhľam sa nikde. Ale skús mi teda konkretizovať čo je to za prácu kde to je? Čoho sa to týka?  

Celé je to jednoduché povedala. Je to podnik ktorý ožíva najmä v noci ale my máme prístup aj teraz tam. Podľa mňa by bolo lepšie sa tam pozrieť večer keď to tam začne ožívať čo tam budeme robiť teraz keď tam nikto nieje? Okay teda tak klub ožíva o desiatej večer vtedy je otváračka a od vtedy sa funguje do rána cca do piatej ako kedy. Nie sú striktne dané pravidlá pre otváranie. Okay teda ja som za skúsime to a potom my teda vysvetlíš čo vlastne odo mňa chceš. Otázka znela čo do vtedy budeme robiť? Miška sa len usmiala pozrela sa na mňa ja viem čo z načatým dňom.  

Mám tu prenajatý byt zrovna nad nami menší dvoj izbový postačí nato aby sme sa dokázali zabaviť. Uchopila si zips ktorý mala až pod krkom potiahla ho pomaly až dole pokiaľ šiel. V tej chvíli boli vidieť jej krásne plné prsia ktoré schovávala pod tričkom samozrejme bez podprsenky. 

Jej prsia v tom tričku dokonale vynikli. Táto moja mrcha presne vedela čo robí ako má na seba upozorniť prípadne ako má zaujať. Nevedela som s nej oči spustiť. Takže som hneď súhlasila. Prišla obsluha reštaurácie vypýtali sme si účet nech môžeme vypadnúť. Keď prišiel čašník z účtom Miška to hneď bez slov vyplatila nedočkavá viac ako ja.  Platili sme okolo 130? tých pohárov vína padlo viac ako len štyri kúsky ktoré som ti opisovala. Tá cena bola daň za obed v starom meste.  

13:00 poobede  

Prišli sme k Miške do bytu hneď medzi dverami sme sa začali vášnivo bozkávať. Bože toto mi chýbalo povedala. Neuveríš ale aj mne. Moje ruky hneď začali ťahať s nej to tesné sexy tričko dole. Konečne bolo po menšom boji dole konečne bola hore bez a ja som sa mohla hrať s jej krásnymi prsiami. Bozkávali sme sa dlhé minúty pomaly sme sa zoznamovali jedna s druhou ochutnávali sme si svoje jazyky pery a ústa. Položila som si svoje ruky na jej prsia. Moje ruky boli trochu studené o to viac sa to Miške páčilo jej bradavky okamžite stvrdli boli krásne tvrdé pevné rúžové pripravené na čokoľvek čo som si pre ne pripravila.  

Naše jazyky sa permanentne dotýkali jeden druhého neprestávali sme sa spolu bozkávať dotýkať sa jedna druhej. Prešla som na jej krk bozkávala som ju jemne ju hryzla jej krk pokračovala nižšie k jej prsiam. Tešila som sa na ne veľmi. Takéto "veľké" prsia som  dlho nemala túžba a chuť bola obrovská. Prestala som ju bozkávať uchopila som jej prsia do rúk hrala som sa s nimi. Oboma rukami som jej hladila prsia. Zobrala som si hneď do úst tie krásne prsia bradavky medzi zuby. Miške sa to strašne páčilo vzdychala ako by jej šlo o život.  

Presunuli sme sa do spálne zhodila som ju na posteľ začala som s nej ťahať nohavice dole. Po chvíli tam ležala len v nohavičkách mala na sebe jemné fialové tangá už teraz voňali jej malou mokrou pičkou. Ľahla som si medzi jej nohy odhrnula som jej tie malé nohavičky na bok a hneď som jej ju začala bozkávať. Mala som nejaký fetiš alebo úchylku na nohavičky ktorá pretrváva do dnes. Stiahla som jej gaťky dole privoňala som si k ním zrolovala som ich a strčila jej ich do úst dvoma prstami zatlačila hlbšie do úst. Tie jej nohavičky Krásne zapadli do úst.  

Vrátila som sa hneď k jej rozkroku roztiahla nôžky pekne od seba nahodila nevinný pohľad malej školáčky na mňa túžobne očami prosila aby som sa s ňou hrala a neprestávala. Ľahla som si medzi jej nohy začala som jej lízať tu jej malú kundičku. Tá bola krásne mokrá.  Musela som ju hneď ochutnať. Môj jazyk sa dotkol jej horúcej pičky cítila som s nej to vzrušenie hneď ako som sa jej dotkla Miška si vložila ruku do rozkroku a začala mi pomáhať pri jej uspokojení. Pri každom dotyku sa jej oči prevrátili k stropu bola sladká horúca nežná a taká krásna.  Jej dlhé nohy sa ovinuli okolo mňa ako anakonda.  

Popritom ako sme sa spolu hrali Miške zazvonil telefón. Prvý krát cez jej hlasné vzdychanie ho nebolo našťastie počuť. O tri minúty neskôr telefón vrieska znova dlho neprestával. Opakovalo sa to do nekonečna Miška si rozplietla nohy so mňa dole šla po ten telefón prosila som ju aby na ten telefón zabudla nechala ho tak a ignorovala ho. Žiaľ nepodarilo sa. V hlave mi blysla myšlienka hneď dúfam, že nás vyrušili predajcovia bambusových ponožiek. Miška prišla s telefónom na uchu posadila sa nahá na gauč. Tvárila sa strašne múdro neviem s kým telefonovala ale na môj vkus to trvalo hrozne dlho.   

Prišla som k nej bližšie ona si dala len ukazovák na pery naznačovala aby som bola ticho. Okay moja ako chceš ja budem ticho ale či ty zvládneš moje ticho je otázne. Roztiahla som jej nôžky opäť sa na mňa usmiala jej malá mokrá krásne rúžová pička. Kľakla som si pekne k nej a pokračovala som presne tam kde som skončila. Jazykom som sa zaborila do jej kundičky na Miške bolo vidieť prekvapenie nevedela ako telefonovať a zároveň si vychutnávať lízanie jej pičky. Bolo mi jedno s kým volá moje sebecké chúťky boli dôležitejšie. Tešila som sa na moment kedy sa mi Miška urobí.  

Dlho to netrvalo na Miška sa začala mrviť, vrtieť krútila  sa ako had za svojou korisťou. Jej neposedné vrtenie ma neskutočne fascinovalo a vzrušovalo zároveň. Kým Miška lapala po dychu ja som šla "na WC" medzi tým ma napadlo, že mi spomínala nejaké hračky ktoré schováva v kúpeľni v šuplíku. Namierila som si to rovno tam. Chvíľu to trvalo kým som presnorila šuplíky v kúpeľní a objavila ten pravý. Našla som v ňom presne to čom som hľadala a dúfala, že tá malá mrcha to bude mať. Vybrala som si strapon, putá a šatku na oči. Chvíľu som Váhala či áno alebo nie použiť ho na ňu alebo sa zabavíme ináč?  

Na koniec som sa rozhodla, že ho nie len vyskúšam na nej ale aj použijem v plnej kráse. Život je zmena a o skúšaní nových vecí. Pre mňa strapon bol rozhodne niečo nové. Pomaly som si dala dole svoj top po ňom hneď nasledovala podprsenka. Začala som sa sním zoznamovať. Najskôr rukami som ho celého prehmatala hrala sa sním ako by bol reálny (živý). Cítila som aký je tvrdý aký je pevný a hrubý. Lákalo ma to aj ochutnať ho ale pri pomyslení nato kto všetko ho už mohol mať v sebe ma prešla chuť na ďalšie skúmanie. Obliekla som si ho na seba nahodila lodičky naspäť na seba a vybrala sa za Miškou do izby. V jednej ruke pripravené putá a šatka v druhej ruke použité nohavičky zábava môže začať. 

13:30 poobede 

Prišla som k Miške do izby tá stále zavesená na telefóne jej hovory síce vyzerali dôležito ale to ma v danej chvíli vôbec nezaujímalo.  Keď ma uvidela v mojom "novom" oblečku zostala nemá s otvorenými ústami chvíľu zabudla aj rozprávať do telefónu. Povedala som jej: "tak čo si pripravená na to čo ťa čaká? Popravde nebola. Miška stále len rozprávala nechajme si to na večer túto vetu stihla zopakovať 3x alebo 4x úprimne som ju ignorovala s takýmito požiadavkami. Nasadila som jej šatku na oči uistila som v tom, že skutočne nič nevidí pravú ruku som jej pripútala o čelo postele. V ľavej ruke stále držala telefón.  

Milý môj denníček mal si vidieť ako sa pritom tvárila. Prekvapená a zdesená zároveň. Na telefóne si dala mute  začala mať tristo otázok ani neviem o čom. Jej zbytočný protest a reči ma nebavil miesto toho som jej hneď strčila ten krásne tvrdý jemne lesklý penis do pusy. Hneď zostala v šoku ale poslušne začala fajkať. Páčilo sami aká je s nej poslušná kurvička cuckala ako by to bola jej druhá prirodzenosť. Veľmi sa mi to páčilo a prijemne ma to vzrušovalo. Pomaly som jej ho tlačila hlbšie a hlbšie do krku až kým nebol celý v jej puse. Vytiahla som jej ho z pusy začala lapať po dychu. Usmiala sa začala žadoniť o viac. Trošku som od nej odstúpila na bok nechala som ju "slepú" a nadržanú na jednom mieste.  

Zostala som potichu ako myška čakala som nato čo začne so sebou robiť čo sa začne diať. Nevedela som čo to spraví s ňou ale mňa to vzrušovalo viac ako jej jazyk na mojej mokrej pičke. Pozerala som sa na ňu ako tam sedí len v vo vlhkých nohavičkách. Miška to už nevydržala vložila si ruku do nohavičiek jemne sa začala hrať sama so sebou. Dlaňou sa hrala v rozkroku bola krásne mokrá jemne si pritom vzdychala.  Sem tam si strčila dva prsty do úst aby ochutnala svoju šťavičku.  

Nevedela som sa dlhšie na ňu len tak pozerať musela som... podišla som k nej bližšie opäť som jej ho strčila do pusy znova pekne cuckala ako keby mala v puse lízatko. Vytiahla som jej ho von s pusy potiahla som si ju bližšie k sebe aby krásne vyšpúlila riťku s kundičkou na mňa. Hneď potom nasledoval do jej malej vlhkej kundičky. Ten penis do nej prenikol ako horúci nôž maslom jediná škoda bola, že nevedel striekať. Najskôr pomalé jemné pohyby dnu a von sem tam plesknutie cez jej malú prdel.  

Tempo začalo naberať na odvahe a rýchlosti môj penis sa brodil jej úzkou kundičkou. Vytiahla som ho s nej von priznám sa trošku som neodolala a musela som ju ochutnať. Kľakla som si pred ňu na všetky štyri privoňala som si k tej krásne voňavej pičke a môj jazyk si začal robiť cestu cez jej vlhké pysky. Hrala som sa s jej klitorisom pekne celý som si vychutnávala až do jej orgazmu. Prišiel prvý druhý tretí.. Odpúrala som jej ruky položila si ju na všetky štyri so šatkou previazanou cez oči. Nečakala som na nič len som jej ho pekne zasunula do jej úzkej mokrej kundičky. Krásne do nej vkĺzol Miška len zastenala od slasti a rozkoše. Začala som ju mojím pripinakom krásne šukať od zadu a pritom celom sa jej hrať s prsiami. Miška mala dosť nevládala kundička ju s toho šukania bolela ale zároveň si to celé užívala. Obe sme s toho zbesilého sexu boli spotené a vlhké.  

Otočili sme sa do polohy 69 pritom sme s i vychutnávali jedna druhú bolo to krásne sexi a vzrušujúce. Miške zase zazvonil mobil po ktorom skočila ako hladný pes po žrádle. Tento telefonát vyzeral byť veľmi dôležitý pre ňu. Rýchlo sa postavila z postele obliekla sa do ľahkých šiat a bosá vybehla von na ulicu. Mňa zatiaľ nechala nahú doma v posteli. Kam zmizla a kedy sa vráti? Otázka ktorá ostala nezodpovedaná.  



autor: Ghost



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie   [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]   najhoršie najhoršie




sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>


odporúčame


Sex po telefóne
Erotické linky
Porno videa
Porno videa zdarma
Pornovka.cz
Holky na sex