Erotická poviedka

Malý denník nádejnej účtovníčky 3

Piatok 06.10.2022
07:00 ráno
Zobúdzam sa na zvuky budíka veľmi nerada zrovna dnes po dlhšej dobe som sa celkom dobre vyspala doslova do rúžová stihla som len rannú sprchu. Utrieť sa a do spálne vybrať čo si dnes na seba obliecť. Otvorila som skriňu a voľba bola jasná do oči mi udrela biela sukňa ktorá končila tesne na stehnách biele čipkované nohavičky, biely top bez podprsenky ktorý sa viazal do kríža na prsiach aby lepšie vynikli a uväzoval sa na chrbte.

Našťastie šnúrky boli dostatočne dlhé aby som si ich sama uviazala. Samozrejme nesmeli chýbať jemne rúžové lodičky na vyššom opätku. Dnes sa mi extrémne nechcelo šoférovať najmä nie v týchto topánočkách. Preto ešte posledné úpravy ako make-up vlasy. Medzi tým som si stihla cez apku objednať taxi. Pred zrkadlom dolaďujem posledné detaily ako červený rúž na pery, „zlaté“ hodinky strieborné náušnice samozrejme nesmela chýbať ani retiazka na krk plus parfum a môžem ísť. Samozrejme nesmiem zabudnúť na kabát dlhý teplý samozrejme biely.

07:35 ráno
Nastupujem do taxíku prišla pre mňa Audi A6 trošku starší ročník nastúpila som vedľa vodiča. Potvrdili sme si spoločne adresu a vyrazili v pred. Firma od môjho bydliska je asi 15min vzdialená nič čo by sa nedalo zvládnuť. Vodič bol mladý chalan našťastie pre mňa veľmi sympatický. Začal sa vypytovať na môj osobný život či som single alebo niekoho mám a kam sa z rána ponáhľam a vraj som veľmi krásna … tvárila som sa, že ho nepočujem a neodpovedala som na jeho nezmyselné otázky ja som prišla do taxíku aby ma odviezol do práce neprišla som si sem hľadať známosti ani kamarátov. Moja odpoveď mu stačila a konečne sa venoval naplno šoférovaniu.

07:55 ráno
Prišlo sme pred firmu taxík zastavil ukončil jazdu a zahlásil mi len sumu 15€. Spýtal sa ma budete platiť v hotovosti alebo kartou Ostala som s toho celá prekvapená pretože som to chcela platiť priamo cez aplikáciu kartou. Žiaľ niekde sa stala chyba. Okay tak v hotovosti Vám zaplatím. Začala som hľadať kabelku kde som mala aj peňaženku s dokladmi. Potom ma napadlo, že jej je dobre doma na chodbe kde som ju nechala keď som sa ponáhľala do práce.

Bolo na čase improvizovať a skúsiť sa dohodnúť s vodičom na platbe. Na rovinu som mu povedala, že som si doma zabudla kabelku ale kolegyňa je hore v práci a tá mi požičia alebo prinesie peniaze pre neho len jej musím zavolať. „Okay kľudne počkám zavolajte jej nech príde dole aj s peniazmi nech to môžeme celé uzavrieť.“
Vybrala som mobil volám kolegyni ktorá sedela u nás na recepcii ale nik to nedvíha čo bolo divné pretože auto tu stálo a ona bez mobilu sa ani nepohne. Skúsila som aj pevnú linku na firme ale nikto nič. Volala som aj na dispečing či ma niekto vie založiť na tú chvíľu stým, že samozrejme zajtra donesiem peniaze alebo mu ich pošlem na účet. Na moju smolu nikto nemal pri sebe hotovosť.

Pätová situácia s ktorej som potrebovala vykľučkovať von. Najbližší bankomat by mi nepomohol keďže aj karta ostala doma. Moja banka nepodporovala výbery hotovosti len cez mobil alebo aplikáciu. Skúsila som poprosiť vodiča aby ma zobral k najbližšiemu bankomatu skúsim vybrať peniaze cez mobil a funkciu NFC snáď to pomôže. Samozrejme, že som prisľúbila uhradiť ďalšie dve cesty k a z bankomatu. Vodič teda súhlasil a šli sme k bankomatom.

08:15 ráno
Prišli sme pred pobočku banky skúšala som si vybrať peniaze cez mobil a funkciu NFC ktorú ten bankomat mal podporovať ale bez úspešne. Nenačítalo kartu cez mobil nepustilo ma to ani len do systému. Skúsila som aj susedný bankomat aj riešiť to cez pobočku. V Pobočke ma poslali kade ľahšie nemala som pri sebe OP.

08:25 ráno
Sadla som si späť do taxi prepadla ma panika môj dlh sa vyšplhal na smiešnych 25€ za vozenie čakanie etc.. otázka bola ako s tejto situácie von. Peniaze nemám pri sebe rodičia príliš ďaleko nato aby vedeli pomôcť. Chalan s taxíka sa len s úškrnom opýtal nato či už disponujem hotovosťou pre neho alebo pôjdeme na políciu kde to budú riešiť. Bolo mi jasné, že na žiadnu políciu nepôjdeme pretože za 25€ sa s vami policajti nebudú ani len baviť. Ale musela som situáciu nejak vyriešiť. Potrebovala som sa dostať späť do práce kým príde pani „dokonale veľkomožná s nosom hore a ústami dokorán“ Vodič mi navrhol hneď dve možnosti riešenia a to buď sex na parkovisku alebo fajku v aute a potom môžem ísť. To som sa zháčila pozrela na neho s otázkou vyzerám snáď ako kurva Si si to trošku v hlave pomýlil to môžeme ísť na políciu a podám rovno na teba trestné oznámenie za nabádanie k prostitúcii a urážku na cti. Môžeš si byť istý, že v tomto prípade by som s teba vysúdila viac ako si kedy zarobil. Takže buď sa dohodneme normálne ako dospelí ľudia alebo pôjdeme na políciu.

08:30 doobedie
Vodič sa zľakol a súhlasil stým, že žiaden sex ani nič podobné nedostane skúsila som kontaktovať kolegyňu ešte raz. Zase bez výsledku. Už ma to nebavilo a potrebovala som ísť do práce pozri sa potrebujem túto kapitolu dnešného dňa vyriešiť. Potrebujem sa posunúť ďalej. Vodič sa zamyslel a skúsil mi ponúknuť ako vyrovnanie, že mu ukážem moje holé prsia tu kúsok za rohom bez sexu bez toho aby si ma fotil alebo inak obťažoval. Chcela som to mať za sebou tak som súhlasila. „Dobre poďme teda tu za roh ukážem ti ich a zavezieš ma späť do práce bez nároku na peniaze ktoré sme previezli a prevezieme do mojej práce. Vodič len prikývol hlavou a ticho súhlasil.

08:40 doobeda
Prišli sme do tmavej uličky kde sme boli len mi dvaja. Vodič odstavil vozidlo vypol motor a otočil a sa na mňa so slovami „Ste na rade slečna“ povzdychla som si fajn teda … rozviazala som si kabát zhodila ho so seba na zadné sedadlo. Rukami som pomaly prešla na šnúrky ktoré mi držali môj top na správnom mieste. Odhrnula som si vlasy rozviazala si top zhodila ho zo seba a on videl moje prsia obe nahé. Chcel sa ich dotknúť pohladiť ich jemne sa s nimi rukami pohrať. Na tom som mu striktne povedala NIE! Ja na toto už nemám čas. Som rada, že sa ti moje prsia páčia ale teraz ma prosím odvez späť do práce. Dostal si čo si chcel ja som svoj dlh splatila. Obliekla som sa znova zaviazala svoj top aj kabát. Vodičovi sa ale moc nechcelo chcel stále viac a viac chcel ich pobozkať na bradavky ochutnať. Slovu nie akosi prestal rozumieť . Pozri buď ma zavezieš späť na firmu alebo volám 158 a nahlásim ťa za sexuálne obťažovanie. Keďže ma úplne ignoroval a stále mlel o mojom tele. Vytiahla som mobil začala pomaly ťukať čísla 158 prst som mala na tlačidle volať. Vodič sa konečne spamätal naštartoval vozidlo a šli sme konečne smerom na firmu.
09:15 doobeda
Konečne sme pred firmou vystupujem z vozidla a idem hore do kancelárie pozerám auto pani „dokonalej“ tu zatiaľ nie je tak snáď tu ešte nie je. „Krásna slečna na tento deň asi nikdy nezabudnem keby ste chcela viem prísť kedy koľvek pre Vás a odveziem Vás kde bude treba určite sa dohodneme však “ Tvárila som sa, že to nepočujem. Pokračovala som ďalej do firmy. Prišla som k vchodovému zvončeku zazvonila na sekretariát aby ma niekto pustil dnu. Konečne na tretie zazvonenie som vstúpila do budovy a šla po schodoch hore do kancelárie. Zavesila som si kabát na vešiak posadila sa za stôl začala som pomaly pracovať na spracovaní bežnej agendy ktorú mávam na stole. Deň pomaly bežal ďalej.

11:45 dopoludnie
Čas kedy každý kto pracuje 8 hodín od Pondelka do Piatka myslí na obed. Moje myšlienky na obed boli prerušené našou riaditeľkou bez zaklopania len v trhla ako víchor do kancelárie hodila mi papiere na stôl zase raz bez vysvetlenia bez čoho koľvek čo by dávalo zmysel. Pomaly si začínam zvykať na jej správanie. Kým „robila“ riaditeľku iného ekonomického úseku vo firme vedela byť aj pokorná a vedela sa aj porozprávať ale od kedy sa stala riaditeľkou firmy jej správanie as výrazne zmenilo. Zobrala som si papiere do ruky a začala som ich študovať.

Pochopila som, že sú to „naši horúci“ kandidáti na pozíciu asistent/ka účtovného oddelenia. Úprimne keď sa nad tým zamyslím zaujali ma tam dva životopisy. Prvý bol slečny Silvie a druhý slečna Zuzana. S pánskych CV tam nebolo moc s čoho vyberať väčšina bez skúseností alebo praxe. Pri tom množstve práce ktoré sme mali na ekonomickom oddelení nebol čas niekoho zaúčať od úplných základov zo strednej školy. Každopádne dávala som šancu každému s nich.

12:00 obed
Počas obedu stihla ešte riaditeľka prísť ku mne do kancelárie pýtala sa či som si preštudovala papiere ktoré mi dala na stôl. Odpovedala som: „áno pozrela som si tie papiere a zaujali ma papierovo dve osoby tak uvidíme ako sa ukážu počas pohovoru. Budeme dúfam robiť pohovory jednotlivo nie skupinovo Alebo sa mýlim a zmenilo sa niečo „Zmenilo sa len to, že už máme vybratého kandidáta už je aj prijatý na pozíciu ktorú sme k tebe obsadzovali má prax zároveň je študent VŠ ekonomického rázu budete ideálny tým“ ten zvyšok čo príde na pohovor je tu len pro forma aby nikto nemohol povedať, že je tu dosadený čiže na pohovory pôjdeš sama a celú agendu si vybavíš sama.“ Veľmi som bola „nadšená“ s toho čo mi povedala o ničom ďalšom diskutovať už nechcela. Čierneho Petra som mala v rukách zase ja. Dnešný deň je proste vydarený od rána až do teraz.

13:00 poobedie
Ani neviem či to vôbec má zmysel celé rozvádzať a spomínať tebe milý môj ale zhrniem tieto dve hodiny zbytočných pohovorov do jedného úzkeho celku. Z pozvaných adeptov ktorý sa prihlásili a reagovali na náš inzerát prišli asi štyri osoby. Prvý dvaja uchádzači mali ukončené stredné ekonomické vzdelanie sympatický mladý ľudia ale bez cieľa. Na otázku kde sa vidíte o pár rokov spontánne odpovede boli na Vašom mieste alebo vo vedení spoločnosti.

Odpovede ako také neboli zlé na kontra otázku čím sa firma zaoberá a kde vo vedení by ste chceli byť už tie odpovede neboli také jednoznačné ani odvážne.
Otázky som smerovala aj nato ako zvládajú prácu pod tlakom keďže nemali skúsenosti doposiaľ s reálnou prácou tak sa snažili predať čo najlepšie za čo im patrí veľká pochvala. Moji dvaja favoriti nakoniec ani nedorazili nemala som snahu ich kontaktovať. Povedz načo ich zbytočne hnať na pohovor keď ich boj o miesto bol vopred prehratý a stratený

Ak by som si mala vybrať s toho čo mi dnes bolo ponúknuté nevybrala by som si nikoho. Žiaľ doba je zlá a ja skutočne potrebujem človeka s praxou ktorý sa posadí za účtovný program chytí faktúru a správne mi ju zaúčtuje. To ako to rozhádzať interne na jednotlivé strediská to už dokážem zaučiť a vysvetliť. Pohovory dopadli fiaskom zbytočný čas aj námaha. Bolo načase vymyslieť emaily ktoré rozpošlem zúčastneným aby vedeli aj oni ako vlastne dopadli.

14:30 poobede
Pohovory dopadli fiaskom zbytočný čas aj námaha. Bolo načase vymyslieť emaily ktoré rozpošlem zúčastneným aby vedeli aj oni ako vlastne dopadli. Podarilo sa mi niečo vymyslieť nachystala som si maily aby sa odoslali takto o sedem dní. Riaditeľka zase nabehla do kancelárie drbla dverami a spustila monológ otom ako je celý svet zlý hentaký onaký … „Si ani nevieš predstaviť čo je vonku za ošiaľ viac ako polovička s nich nevie jazdiť alebo parkovať. Otrasný svet. Bola som na stretnutí s troma riaditeľmi pre ktorých sme rozširovali firmu a povedali mi, že vraj sme predražený takže kontrakt podpíšu na maximálne rok a potom si služby predajú inde. Pochopíš to Tak ja investujem do firmy kopec peňazí a oni nakoniec cúvnu “ Strašne ma nebavilo počúvať tieto sračky čo tu mlela viac ako 45 minút.

Áno sme predražený aj kvalitou sme úplne inde a nikto nový zaujímavý alebo skúsený nechce pre nás pracovať na dnešnú dobu ponúkať 1000€ v hrubom je príšerne málo. V čistom tým ľudom neostane skoro nič. A tie kvázi benefity sú taktiež tragédia. Pravda sa jej nepáčila tak sa konečne pobrala preč. Sadla si do kancelárie ktorú zdedila pustila si film a sťažovala sa samozrejme na celý svet. Toto bude ešte veľmi ťažké obdobie s ňou na čele.

15:00 poobede
Dnes ma to už v práci nebavilo ta fúria nič iné nerobila len sa sťažovala a kritizovala všetkých na okolo mňa to už nebavilo počúvať prišla som síce neskoro ale príchod som si do knihy zapísala presne taký ako by som robila nadčas čo už raz za čas môžem aj ja „klamať“ zobrala som sa MHD autobusom smer Relax centrum. Chcela som sa poriadne zapotiť užiť si saunu bazén, fitko a samozrejme box. Musela som sa začať venovať aj športu aktívne aby som si udržala postavu kondíciu hlavne sebavedomie.

15:30 poobede
Kamarátka mi pred relax doniesla moju športovú tašku kde som mala pobalené veci na cvičenie. Výnimočne bola presná ako hodinky podala mi tašku a utekala preč. Nestihli sme sa ani rozlúčiť. Pípla mi len sms od nej: „prepáč ponáhľam na veľmi dôležité rande a veľmi sa na neho teším možno si konečne aj zašukám pac a pusu“ Mala som radosť aj za ňu dúfam, že jej to vide a neskôr mi otom na káve porozpráva. Išla som do fitka hore eskalátormi iná možnosť totiž pre peších nebola. Prišla som na recepciu vždy tam stáli dve šarmantné sexy slečny.

Dnes len jedna ale aj tá bola krásna ako obrázok. Volala sa Vanesa krásna blondínka s modrými očami plnými perami dokonalým úsmevom. Vlásky mala des v cope s ofinou pustenou popri tvári s kudrlinkami. Na sebe čierne tielko na tenkých ramienkach kde vynikali dokonalé trojky prsia krásne a určite pevné. Nižšie mala na sebe len čierne legíny ale čo pod nimi si len domýšľam. Prišla som k nej na recepciu pozdravili sme sa pípla mi vstupnú kartičku a mohla som ísť dnu splniť si svoje športové zážitky.

15:40 poobede
Vošla som do šatne našla som si prvú voľnu skrinku pomaly sa vybalila s tašky a prezliekla sa do svojho športového outfitu. Nahodila som na seba zelené tielko s bielym lemovaním okolo výstrihu a ramienok podprsenku som nechala doma asi som ju zabudla oprať. Nahodila som biele športové tepláky. Tielko bolo dĺžkovo max po bruško vlasy do copu a ide sa na prvý poriadny tréning boxu. Cestou von zo šatne som v šatni našla ďalšiu krásku túto slečnu som tu ešte nevidela rada by som ju spoznala ideálne si ju zobrala so sebou domov. Vysoká štíhla hnedovláska so zelenými očami nahodila na seba rúžové tričko aj tepláky krásne jej obopínali postavu. S malou dušičkou som dúfala, že sa ešte uvidíme niekde vo fitku.

15:55 poobedie
Vošla som do tréningovej haly na box začala som s malou rozcvičkou. V sále sme boli dve baby a dvaja chalani tým sa miestnosť uzavrela. Bože mne sa hlavou zase prehnali hriešne myšlienky s chúťkami v mojej živej predstave som videla ako si to tu všetci spolu vzájomne rozdávame do kríža nevadilo by mi ani každý s každým ani keby sa obaja svalovci vrhli na mňa a šukali ma ako by nebolo zajtrajška. V tom moje myšlienky prerušil tréner ktorý začal celý náš tréningový proces.

17:00 poobede
Počas tréningu sa neodohralo nič čo by som mohla spomenúť alebo zapísať si do svojho denníčka. Som rada, že sme tréning ukončili v tom tempe ako sme začali nedal nám vydýchnuť nebral ohľady na nás taktiež žiadne rozdiely neboli či chlap alebo krehká baba makali sme všetci na 110%. Bola som po dlhej dobe nič nerobenia úplne vyšťavená preto miesto silového tréningu som sa rozhodla pre „tréning oddychový “prešla som späť do šatne až ku skrinke celá spotená a trošku aj ubolená s toho tréningu. Odomknem skrinku vytiahnem plachtu uterák a plavky.

Začnem sa pomaly vyzliekať v nádeji, že som v šatni sama. Mýlila som sa opodiaľ sedela slečna a upriamene sa pozerala na mňa ako sa vyzliekam. Neviem odkiaľ sa tam vzala. Neviem či som ju prehliadla. Bola som s toho mierne zmätená. Zatiaľ čo ona si tam len tak nevinne sedela tam v bavlnenom oversize svetríku. Mala krásne hnedé očká ktoré starostlivo sledovali každý môj pohyb. Trošku ma to vzrušovalo zároveň mi to bolo trošku aj nepríjemné nevedela som ako v tejto situácii reagovať.
Mala krásne dlhé štíhle nohy krásny úsmev celá mi prišla dokonalá. Občas mám pocit ako by som sa zbláznila a celý svet ma chcel pretiahnuť ale čo ak ona bola to pravé to krásne zakázane čo by som mala chcieť ochutnať Čo ak sa mýlim alebo sa mi to len vzdá v mojej prepracovanej hlave a slečna tam ani nie je. Musím nabrať kus odvahy ísť za ňou a zistiť čo je vo veci.

Bola som síce už hore bez tielka mala som holé prsia ale musela som ísť za ňou opýtať sa jej čo chce prečo ma sleduje prečo na mňa z diaľky rozpráva. Hľadala som v sebe tú odvahu ale môj strach bol tento krát silnejší nepriateľ a odvahu som nenašla. Oprela som sa pravou rukou o skrinky sklonila hlavu dole na znak svojej porážky resp. rezignácie. Prečo som taká nesmelá keď sa jedná o ženy Prečo ma môj vlastný strach utláča Toto sú otázky na ktoré dlho hľadám odpovede.
Siahla som do skrinky vytiahla som vrchný diel plaviek. Chystala som sa, že si ich oblečiem na seba v pozadí len tajomná slečna stihla akoby šeptom povedať ešte nie. „Ešte stým počkaj kam sa ponáhľaš “ Veď sme tu len samé dve dopraj aj mne ten úchvatný pohľad nie len na dvojčatá“

Dodala s úsmevom na perách. Zdvihla som hlavu otočila sa cez rameno a opýtala som sa slečne smelo. Zlatíčko to sa bavíš so mnou Ostalo len hrobové ticho Otočím sa doľava nikde nikto otočím sa pomaly doprava opäť nikto. Nerozumiem tomu odkiaľ pochádzajú tie hlasy Odkiaľ pochádzajú tie vidiny krásnej neznámej zrovna tu
Otočila som sa celým trupom do miesta kde sa mala nachádzať „moja“ krásna neznáma . Rozhliadla som sa poriadne pretrela si aj unavené oči ale kráska nikde nebola. Okay už asi blúznim alebo mám halucinácie. Prešla som sa po šatni hľadala som ju po celej šatni samozrejme nikde nebola.

Prišla som späť ku skrinke obliekla si na seba vrchný diel plaviek upravila si ho aby pekne sedel na prsiach. Vyzliekla som si pomaličky legíny aj gaťky. Stála som tam s holým zadkom a opäť sa ozvala tajomná neznáma „Máš krásnu postavu a nádherný zadok za ktorý by som ja vraždila“ Ignorovala som tieto tajomné hlasy nevedela som odkiaľ pochádzajú alebo čo sú vlastne zač.
Obliekla som si aj spodný diel plaviek obula si papučky zobrala plachtu aj uterák a šla som hore k bazénu a saunám. Tešila som sa na ten pokoj hore pri saunách. Vyšla som tam dúfala som, že vírivka bude prázdna a žiaden nadržaný mačo tam nebude.

18:00 podvečer
Prišla som konečne hore k bazénu po dlhom boji s mojou vlastnou mysľou. Šťastie stálo na mojej strane nikde nikto. Našla som voľné lehátko zhodila tam všetky veci a konečne sa ponorila do prijemne horúcej vody ktorá mi pomohla uvoľniť sa trošku zregenerovať.

18:20 podvečer.
Milý môj denníček neuveríš ale vylihovala som tam celých 20 minút. Ako som odtiaľ vyšla zostala som celá premrznutá preto som sa pomaly presunula k saunám. Na výber som mala hneď s niekoľkých druhov 2x suchá fínska sauna 1x aromatická parná sauna a nesmeli chýbať ani dve 2x infra sauny. Ja som si zvolila jednoznačne horúcu fínsku saunu tú najväčšiu ktorú tam mali. Bolo načase opäť zo seba zhodiť plavky zabaliť sa do plachty a vliezť do sauny poriadne sa zohriať. Šla som do sprchového kúta vyzliekla som si opäť plavky pustila si vlažnú vodu na seba zabalila svoje nahé telo do plachty.
Vošla som do sauny našťastie tam bol iba jeden mladý párik ktorý bol pomaly na odchode. Pozdravili sme sa vošla som dnu ľahla som si na drevenú lavicu len v plachte zavrela oči a vychutnávala si ako ma horúci vzduch obklopuje jemne sa „dotýka“ môjho premrznutého unaveného tela. Ten pocit bol lepší ako sex. Prišlo na mňa konečne uvoľnenie aké som potrebovala. Hneď ako odišli preč ľahla som si o stupienok vyššie trošku do rohu aby nebolo hneď vidieť na mňa ale aby som videla ja na dvere kto ide dnu. V saune som bola už celých desať minúť celá spotená prehriata cítila som sa ako znovu zrodená.

18:30 podvečer.
Nikde nikto ja ešte stále v saune zhodila som zo seba plachtu potrebovala som si ten pot trošku rozotrieť po sebe. Trochu sa „prečistiť“ (prepáč ale vhodnejší výraz nato ma ozaj nenapadol.) hladila som si rukami pomaly krk, aj prsia bruško až pomaličky dole k stehnám. Mala som pri tom zatvorené oči užívala som si samotu a ten pocit uvoľnenia. Trošku som sa v tom horku pozabudla prestala som si všímať okolie naraz sa otvorili dvere do sauny. Dnu vkráčala mladá slečna okolo 25 rokov mohla mať nižšej postavy vlásky mala dlhé rovné. Oči mala prenikavo modré. Jemne pehavú tvár decentný úsmev na tvári. Bledunko rúžové pery ktoré schovávali prenikavo biely úsmev. Je tvár bola bledučká ako nepopísaný list nového papiera.

Bez slova sa posadila opodiaľ mňa. Jej krásne modré oči sa zahľadeli na moje telo ako by mi nimi niečo naznačovala. Cítila som sa trošku nesvoja za iných okolností by som sa zabalila do naspäť do plachty a snažila sa vypadnúť preč. Napriek spaľujúcej horúčave mi začalo byť ešte teplejšie. Vyzliekala ma očami chcela vidieť viac. Ja som pokračovala ďalej nebránila som sa tomu. Chcela som aj ja vidieť niečo viac s nej bola som veľmi zvedavá. Rozotrela som si pot po prsiach po stehnách mala som chuť sa dotknúť aj svojho rozkroku páčilo sa mi ako na mňa upriamene hľadela. Bojovala som už s horkom a menším nedostatkom tekutín. Postavila som sa zabalila sa do plachty naposledy som sa otočila na krásnu neznámu a poslala som jej bozk z dlane spolu s mojím úsmevom.

18:45 podvečer
Vyšla som von zo sauny bolo načase schladiť svoje rozpálené telo. Prešla som k bazéniku so studenou vodou resp. skoro ľadovou vodou zhodila som zo seba opäť plachtu zavesila som si ju na vešiak blízko bazéna vošla som do neho a ponorila sa celá dnu zopár krát. Vyšla som s neho von a hľadala som svoju plachtu tam kde som si ju nechala nebola. Pozerám po okolí kde nič tu nič iba s poza rohu sa ozval jemný ženský hlások s otázkou „Ahoj kráska hľadáš niečo “ Pozriem sa za roh a tam stojí v plachte zabalená moja krásna neznáma zo šatne v ruke držala moju plachtu.

„Nie neboj sa nie som prelud iba som trošku šikovnejšia ako ty ak chceš svoju plachtu budeš si musieť prísť pre ňu“ povedala som si okay tieto detské hry sú na dnes pre mňa už moc detinské bola som unavená a chcela som si nachvíľu ľahnúť a oddýchnuť si. Šla som aj keď nahá ku svojmu lehátku už mi bolo jedno kto ma uvidí nahú a kto nie. Šťastie mi prialo žiadne zvedavé deti ani pohľady ľudí. Neskôr mi bolo povedané, že takéto „hry“ tu bývajú často. Prešla som k lehátku zobrala som si svoj uterák a ľahla si. Prebehlo mnou uvoľnenie priznám sa trošku som zadriemala.

19:15 večer
Zobudila som sa po krátkom driemaní ostala som ešte ležať na lehátku s výhľadom na nočnú Bratislavu. Rozmýšľala som čo to všetko malo dnes byť toľko provokácii toľko zlomyselnosti a atakov na moju osobu prečo Milý môj kiež by si mi vedel poradiť alebo aspoň naznačiť ako ísť ďalej. Rozhodla som sa pre posledné kolo sauny a studeného bazénu. Vedľa mňa na stolíku ležal papierik s odkazom ktorý ti sem prikladám: „Ahoj krásna neznáma prepáč za tú krádež plachty asi ti to prišlo nezmyselné a preto si šla preč miesto za mnou. Ak ma chceš trošku viac spoznať nechávam ti na seba telefónne číslo 0911 966 467 s pozdravom tvoja zlodejka plachiet.“ Musela som si to rozmyslieť či sa jej vôbec chcem ozvať. Šla som do sauny opäť tento krát už len v uteráku otvorím dvere oproti mňa sympatický párik tak som sa ich opýtala či sa môžem pridať k ním do sauny. Obaja odpovedali zhodne áno nie je problém.

19:20 večer
Prvých päť minút ubehlo ako voda konečne som sa aj ja trošku orosila na tele. Slečna sa ma začala pýtať na veci od kedy som tu členka ako často chodím a podobné tak sme sa dali spolu do reči mala som s nich dobrý pocit konečne niekto s rozumom. Čas nám spoločne pomaly plynul moja zvedavosť občas nemá hranice preto som si trúfla na zoznámenie. Musela som sa opýtať ako sa voláte Prepáčte ja bývam občas moc zvedavá. „To nevadí ja som Lívia a môj partner je Viktor a ty “

Ja som Dominika veľmi ma teší a podali sme si ruky ako mi podávala ruku Lívia padla jej plachta dole a stála predo mnou úplne nahá trošku začala panikáriť s toho a hneď siahala po plachte celá sa červenala. Bolo to veľmi roztomilé a trošku sexy. Mala nádherné prsia maličké ale krásne asi jednoky až jeden a polky športová postavička krásne hnedé očí kratšie bledo hnedé vlasy po ramená. Trvalo jej to len pár sekúnd kým na seba hodila plachtu ten jej svalovec tam len ostal sedieť a stihol jej pochváliť zadoček. Úprimne verím, že má krásny zadok keď toľko na sebe pracuje.

Posadili sme sa vedľa seba zahľadeli sa jedna na druhú. Ostalo medzi nami len trápne ticho pripadala som si ako na rande zo strednej školy kedy nastalo len trápne ticho. Viktor si prisadol nižšie k nám povedal: „Baby vy ste ako malé deti nepoznáte a hneď si nemáte čo povedať, keď nemáte tému ja vám jednu dám nech toľko nestojí reč“ zhodil si z bedier dole plachtu a ukázal nám svoj mierne postavený penis. Lívia nevedela s neho spustiť oči a sem tam sa pozrela aj na mňa vedela som o čo tu už ide tak prečo nie. Videla som ako veľmi slintá po jeho vtáku nemala som nič proti keď sa budem môcť len pozerať. Kým som niečo povedala uvedomili sme si, že sme tu moc dlho.

19:30 večer
V saune sme boli už hodne dlhú dobu a všetci sme nabrali pocit, že je najvyšší čas ju opustiť. On odchádzal nahý smer ochladzovací bazén a my sme šli pomaly ako húsky za ním. Prišli sme ku sprchám tie boli krásne skryté schovali sme sa tam všetci traja Lívia stihla len povedať Domča prepáč kľakla si na kolená dala si dole plachtu so seba uchopila Viktorov penis do ruky začala sa s ním hrať pomaly sťahovala predkožku dole a hore s neho hladila mu druhou rukou jeho vajka až kým poriadne nestvrdol. Hneď ako bol tvrdý neváhala ani sekundu hneď si ho dala do úst celý až po koreň. Ten pohľad na nich ma vzrušoval neskutočne preto som spustila plachtu aj ja so seba začala som sa dotýkať svojich pŕs boli také nežné a citlivé bradavky som mala tvrdé ako kameň.

Livka si ho vytiahla s pusy opýtala sa či chcem tiež ochutnať, musela som odmietnuť viem, že by sa to veľmi zvrhlo do divokej trojky mne sa to páčilo viac tak ako to bolo. Lívii to vôbec nevadilo iba Viktor chcel stále viac a viac bol strašne nenásytný. Chcel aby som sa pridala aj ja skúšal to peniazmi, prosbami, nakoniec aj vyhrážkami nič s toho na mňa neplatilo mal proste smolu. Ako som sa na nich pozerala dostala som strašnú chuť aj sama na seba snažila som sa ovládnuť no nešlo to moja vôľa nebola až taká pevná ako som dúfala.
Po pár nekonečných minútach ho Lívia urobila ústami spravil sa jej na tváričku aj do pusy bolo to sledovanie krásne. Možno viac by sami páčilo keby jej ho strčil dnu a pekne si to s ňou rozdal.

Viktor odišiel od nás preč. Kam sa pobral skutočne netuším viem len toľko, že bol dosť nepríjemný. Stihol sa mi pozrieť do očí „nahodil“ drsnú pózu pouličného bitkára a povedal mi nech sa to nabudúce neopakuje keď sme dve máme sa dve o neho postarať nech to stojí čo to stojí. Keď má dve kurvy dve majú okolo neho tancovať a uspokojovať jeho priania a túžby. Toto ma skutočne urazilo a dopálilo do ruda

Pozrela som sa na neho musela som sa ohradiť voči jeho právaniu „kamarát ty si čo o sebe myslíš Aby sme si ujasnili pár vecí po prvé) Ja nie som hej ty tam poď sem nie som spoločníčka ktorú si platíš po druhé) ja nie som špina z ulica ani niktoš aby si mi ty rozkazoval a hovoril čo mám ako mám robiť za tretie keď sa ma zle dotkneš mám dosť konexii nato aby si robil hračku väzňom v Ilave alebo Leopoldove vybrať si môžeš sám. Takže teraz sklop uši a pokračuj svojím smerom inak sem už nepáchneš. Pevne verím, že sme sa dohodli a rozumeli!“ Nie som si istá či ma počúval alebo vôbec bral do úvahy čo som hovorila ale jedno viem určite to, že sklopil uši a šiel preč našťastie. Livka si pobrala veci ja s ňou a šli sme do šatní

20:15 večer
Prišli sme do šatní kde sme išli spoločne s Livkou do spŕch potrebovala som si dať poslednú teplú sprchu na dnes večer zmyť zo seba ten „pach“ dnešného dňa. Livka prišla do spŕch tiež boli sme tam posledné dve. Zhodila so seba uterák a ja som mala opäť možnosť pozrieť sa na to jej sexy telo. Tento krát aspoň vo výhľade nezavadzal Viktor. Vošla rovno do mojej sprchy a na drzo sa len opýtala či sa smie pridať aj napriek tomu, že je už dnu. Okay veď kľudne aj keď spŕch voľných tam bolo viac než dosť. „ďakujem, že si sa ma zastala v sprchách už ma nebaví robiť mu koberček do ktorého si utrie svoju špinu“ Hneď ako to dopovedala ma pobozkala na pery niečo vo vnútri ma viedlo k tomu aby som jej ho opätovala. Bozkávali sme sa nahé v sprche zatiaľ čo na naše nahé tela dopadala voda.

Livka položila svoju ruku na moje prsia jemne si začala v dlani stláčať. Máš ich krásne pevné hebké. Už si sa niekedy bozkávala s babou spýtala sa ma. „Ešte nie toto je prvý krát pre mňa“ „Nevadí nechaj sa viesť bude sa ti to páčiť sľubujem“ prešla pomaličky s mojich pier na môj krk ktorý mi začala bozkávať dotýkala sa ho jej jazýčkom.

Môj dych sa zrýchlil tep vyskočil a Lívia neprestávala prešla ústami k prsiam jedno si vzala do pusy druhé do ruky. Jej šikovné ústa sa venovali aj mojím bradavkám vedela presne čo má so mnou robiť začínalo to byť krásne skoro ako vo filme celú našu idylku pokazila pani upratovačka ktorá došla stým, že fitnes centrum zatvára za 10 minút aby sme ukončili proces kúpania a vypadli. Lívia ma stihla len pohladiť po stehnách prstom prešla cez moju mokrú pičku len som tíško vzdychla. Livke sa to neskutočne páčilo bolo jej to nadšenie a vzrušenie vidno na očiach.

Potom ma pobozkala na pery pokračujeme u mňa Usmiala sa a vyšla zo sprchy do šatní. Ja som tam chvíľu zostala sama umyla som sa a pomaly som sa šla prezliecť. Prišla som do šatne po Lívii ani stopa povedala som si, možno ma čaká vonku pred fitnes centrom. Neuveríš ale áno chcela som veľmi aby to dnes večer pokračovalo a neskončilo veľmi som si to priala. Prišla som po pár minútach von pred budovu nikde nikto ani žiaden kontakt nič nevadí ostala som s toho síce sklamaná ale šla som domov.

22:00 večer
Kráčala som domov a nechala som si prejsť hlavou všetky moje myšlienky už mám dosť toho byť tá dobrá, tá poslušná, tá ktorú môžu použiť alebo využiť pre svoje potešenie iný a potom zahodiť ako špinavú handru dosť bolo ustráchaného dievčatka. Od teraz sa budú veci riadiť podľa mňa a toho ako to celé chcem a vidím ja. Moja detská a naivná dušička left the building. Pomaly som prišla domov hodila topánky do roho tašku tiež.

23:00 Noc
“Vyrabovala” som posledné kúsky jedla z chladničky a na záver pred skokom do postele som si dala sprchu. A víkend môže začať zatiaľ dobrú noc milý môj uvidíme sa zase ráno.

7.10.2022 Sobota – 8.10.2022 Nedeľa
Tieto dva voľné víkendové dni som zostala doma nič sa mi nechcelo maximálne som si bola zabehať okolo domu a spôsobiť každodenný rozruch okolo svojej osoby. Malé sídlisko veľa očí veľa duší ktorých irituje moja existencia a to, že som poslala toho chuja k vode. Vieš je to také “krásne” keď sa ti každý hej ty tam poď sem serie do života a rozpráva ti ako ty máš žiť kam chodiť do školy s kým sa stretávať. Keď nežiješ život podľa druhých ľudí ktorý zaspali v socializme dokážu vytvoriť rozruch a problémy tam kde nie sú.

Preto ako som ti písala už včera mám toho dosť a idem od dnes žiť naplno svoj život bez ohľadu nato či sa to niekomu bude alebo nebude páčiť. Teraz je načase užiť si víkend sama so sebou a svojimi chorými myšlienkami a nezdravým jedlom z donáškových služieb. Samozrejme nesmie chýbať hneď ako prvý Sedliacky Richman zo Šafka klasika na ktorej sme ako puberťáci vyrastali. Dome nesmel chýbať ani dôverný kamarát Jack Daniels s ktorým sa dokonalo zapíjal Richman Po tejto mega majonézovej kalorickej bombe prídu čoskoro ďalšie. Do toho všetkého nesmie chýbať nezdravý mix klasického rocku s klasickým rapom. Susedia mali určite radosť celý víkend mlátili do steny ako zmyslov zbavený. Obdivujem ich výdrž ruka ich bude bolieť ešte mesiac po mojom privátnom víkende.



autor: Ghost



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>