Erotická poviedka

Forbiden Path - Zakázaná cesta

Kam vyrážame?

Môžeme ísť spolu alebo každý sám?

Pobral som sa zo stavby do obchodu, že si kúpim niečo domov jesť a v tom sa ozval aj služobný mobil. Volali mi s dispečingu:

"Dobrý deň potrebovali by sme záskok nemá kto ísť na ťahači do Anglicka prepraviť 15 ton plechov do automobilky. Z Anglicka potom potrebujeme stiahnuť 20 ton zatepľovacích materiálov do Francúzska, Španielska, Belgicka, Holandska . Z Belgicka sa pôjde naspäť na Sk

Mohli by ste ísť vy?"  jedno kolečko môžem spraviť aby som pokryl vodiča ktorý nám chýba. Kedy treba nakladať a kde ?

Dispečer: Zajtra 08:30 hod treba nakladať v železiarňach Podbrezová potom sa môže ísť smer UK.

Dobre ešte mi povedz ktoré vozidlo máme voľné a či je vozidlo dotankované. Treba ísť z Hydraulickým ramenom alebo nakládku si zabezpečia sami ?

Dispečer: Máme voľného Mercedes Actross BT356UX podľa GPS je vozidlo dotankované. Nakladanie a vyloženie vozidla si zabezpečia sami na každej prevádzke.

Oka idem na firmu zoberiem si auto a pôjdem na cestu. Zatiaľ odkážte personálnemu aby zohnali chýbajúceho vodiča. Sadol som do auta vyrazil na firmu pre ťahač nechcelo sa mi ísť takú cestu samému skúsil som obvolať pár chalanov či niekto sa nechce previesť až do UK ale každý mal svoje problémy alebo jednoducho nechuť stráviť svoj čas 14 dní v kamióne.

Napadla ma predsa len jedna osoba ktorej sa takýto život na cestách páči nemá síce VP C ale ako závozník bude veľmi šikovná. Beriem do rúk telefón a znova otravujem Mišku. Ahoj dostal som také väčšie kolečko na kamión je to 14 dňová cesta krížom po Európe chceš sa pridať?

Miška sa tak nesmelo opýtala a to môžeme ísť spolu alebo musíme ísť každý sám? Miška v tomto prípade môžeme ísť obaja spolu keď sa tak rozhodneme. Ak chceš je to ale dlhý otoč musel som ju nato vopred upozorniť nech si to rozmyslí zakiaľ je doma. Po chvíli váhania povedala dobre idem do toho chcem si to vyskúšať aj keď nemôžem šoférovať.

Dobre tak sa stretneme po ceste na pumpe tam nasadneš a pôjdeme na cesty ďalej. Miška mala s toho rovnako veľkú radosť ako keby vyhrala v Športke milión eur. Dohodli sme sa na čase kedy tam asi budem aby nemusela ísť autom až na firmu.  

Ako sme položili telefón tak hneď nato mi volá Miška. Čo si mám vlastne zbaliť všetko zo sebou? Miška stačí ti základ s ktorým prežiješ na cestách bez možnosti prania si vecí. A hlavne aj teplé veci na seba. Odpovedala len stroho dobre idem sa pobaliť a budem čakať na telefonát keď tu budeš poblíž. Dohodli sme sa a mohol som sa vydať na firmu pre auto prebrať veci a dať sa na cestu.

Bude milé mať pre zmenu niekoho zo sebou. Aj keď ma štvalo, že som tak blízko a zároveň tak ďaleko od dokončenia projektu. Stačí to už len zariadiť nábytkom a nasťahovať sa dnu. Pre istotu som nechal celý priestor aj dom strážiť SBS aby sa nestalo, že to objavia bezdomovci alebo partia deciek ktoré sa prídu výtvarne vybúriť. Je to kopa peňazí navyše ale v dnešnej dobe jeden nikdy nevie čo sa môže stať.  Prišiel som na firmu vybehol som na dispečing otvoril som si malú skrinku na stene kde sme mali všetky kľúče od vozidiel. Zobral som si auto ktoré mi pridelil náš dispečer. Papiere od vozidla boli v slnečnej clone vo vozidle. Prišiel som k ťahaču a začal vizuálnu kontrolu. Všetko bolo v poriadku dispečer mi poslal adresu kam treba ísť  plus podklady k nakládke a mohol som vyraziť na cesty.

Vyliezol som z firmy od teraz ma čaká 30 dní za volantom nechcelo sa mi do toho ale niekto to spraviť musel. V rádiách ako vždy nič nebolo stále dookola to isté tie isté playlisty každý deň do mŕtva. Našťastie som bol nato pripravený dal som si do auta svoj USB kľúč ktorý som zostavoval priebežne a mal som o hudbu vystarané.

Prešlo pár hodín a blížil som sa k miestu kde som mal naložiť Mišku. Zavolal som jej aby vedela, že už som poblíž aby dorazila na pumpu ktorú sme si dohodli. Než som tam prišiel Miška mi napísala sms, že ju sestra zaviezla a čaká na mňa . Za desať max pätnásť minút som tam kúpi mi zatiaľ niečo na jedenie peniaze ti dám v aute len nech sa nezdržujeme. Pätnásť minút ubehlo ako voda pristavil som ťahač aj s návesom na parking určený pre nákladné autá.

Kúsok odtiaľ už stála slečna a vyzerala opäť lepšie ako naposledy neviem ako to robí ale ide jej to. Tento krát mala dlhé hnedé vlasy zopnuté do copu (Ponytail) po stranách mala ofinu výrazne dlhšiu ako uprostred čela. Na sebe mala čierne kotníkové čižmy s opätkom, modré rifle, čierny sveter, hnedú bundu. V ruke držala cestovnú tašku a na perách nesmel chýbať úsmev.

Vyskočil som z auta von aby som jej mohol pomôcť nastúpiť  a dať veci do auta. Nastúpila dnu času nebolo nazvyš. V kabíne ma privítala objatím a pusou. Pritom bozku na líce som zacítil ako krásne vonia jej nový parfum. Tá vôňa jej dodávala sexepíl a romantickú ženskosť. Zhodila dole kabát vyzula si topánky urobila si pohodlie ako doma s čoho som mal radosť chcel som nech sa tu cíti čo najpohodlnejšie. Medzi tým ako sa vyzúvala spustila jej obľúbenú paľbu otázok.

Ako máš?

V rámci svojich možností sa mám dobre nie je sa načo veľmi sťažovať alebo čím sa chváliť. Radšej mi povedz ako sa máš ty?

 

 Mám sa dobre, mám stabilnú prácu ktorá ma baví a ja som spokojná vždy môže byť lepšie a vždy zase horšie. Aj keď v mojom prípade to horšie už byť nemôže. Teda môže ak by som prišla aj o sestru okrem nej už nič iné nemám. V mojom prípade mi život viac vzal ako dal. Naučila som sa stým žiť klapky na očiach a idem si svoje.

 

To ma mrzí Miška keď budeš niečo potrebovať a budem vedieť ti pomôcť. Tak sa kľudne obráť na mňa. Zázraky robiť neviem ale za pokus nikdy nič nedáš. Život je ako hojdačka raz si hore a raz si dole je len na tebe ako silno sa odrazíš aby si sa dostala naspäť hore. Znie to možno jednoducho ale tak to proste je.

 

Sám som preskákal ťažké obdobie zlé rozhodnutia. Pár krát som padol dole na hubu postavil som sa a šiel ďalej. To isté musíš aj ty. Aj keď si myslíš, že nikoho nemáš pri sebe ešte stále máš Peťu ktorá je súčasťou tvojho života. A kamarátov dnes máš zajtra nie. Prídu druhý.

 

 

Dlho sme sa nevideli to bude asi jedna z mála nevýhod tejto práce.

Nebude to len tým jazdením. Áno je to jedna z mnohých nevýhod Ja som napr. mal kopec starostí s firmou, a ďalšími projektami. november bol pre mňa tiež hektický ale snáď sa to už ukľudní.

 

Ešte sa hneváš na mňa za to čo sa stalo v lete?

Ja nemám dôvod sa hnevať a najmä nie tak dlho. K ničomu to nevedie nie je to môj štýl. Ak s danou osobou nevychádzam alebo nechcem byť tak sa zariadim podľa toho. Pozri stalo sa to čo sa stalo sama si dôvod nepovedala zatiaľ. Sama vieš najlepšie čo je pre teba najlepšie a prečo si to urobila tak ako si to urobila.

 

Viac sa k tomu asi nemá zmysle vracať alebo zamýšľať sa nad tým. Dali sme ti vo firme druhú šancu ty si sa jej chopila a výsledky hovoria hlasnejšie ako ty.  Tým by som to uzavrel. Ak niekedy budeš chcieť povedať čo bolo prečo bolo povieš to. Ja to skúmať ani pátrať potom nebudem.

 

Kam vyrážame?

Aktuálne smerujeme na nakládku do železiarní Podbrezová prídeme tam o pár hodín skôr. Možno sa nám podarí naložiť skôr ako zajtra ráno. Necháme sa prekvapiť čo sa bude diať a ako. Zo železiarní plne naložený smerujeme do UK do mesta Birmingham kde by sme mali vyložiť náš náklad. Potom pokračujeme v rámci UK do mesta Dover kde nás opäť naložia na ďalšiu cestu.

 

Ako dlho trvá také nakladanie vozidla?

To je veľmi ťažká otázka záleží od toho koľko toho je. Ako ťažké sú predmety čo sa nakladajú ako dobre alebo ťažko sa stým manipuluje etc.. je to obdobné ako pri dodávkach čo jazdíš ty. Len kamión ručne nakladať a vykladať nechceš. Aj keď niekde na depách sa vykladajú kamióny ručne resp. za pomoci elektrického vozíka na palety. Náš prípad bude nakladaný žeriavom aj vykladaný.

 

Nebude na firme problém, že sme nešli každý zvlášť na túto cestu?

Nie nebude otom totiž rozhodujem ešte stále ja. Dispečing vie otom, že som si ťa zobral zo sebou. Budeš to mať rovnako platené ako keby si jazdila. Miesto teba pôjde niekto iný personálne už zháňa náhradu za mňa.

 

Nemám toľko času aby som jazdil aj viedol firmu. A zvlášť na túto cestu by si ísť nemohla pretože čo som pozeral nemáme zatiaľ pre malé auto žiadnu objednávku na tento smer. Hľadať dokládky a zbierať ich po ceste za pár drobných sa nám vôbec neoplatí. Veľa roboty za málo peňazí navyše ľudia chcú všetko hneď a zadarmo ideálne.

 

Je niečo čo môžem urobiť aby nám cesta ubiehala príjemnejšie?

Vždy sa dá urobiť preto niečo je to len na tebe čo to bude a ako to bude. Ja sa rád nechám prekvapiť tým čo vymyslíš aby nám cesta ubiehala príjemnejšie a hlavne rýchlejšie. Ak máš nejaké nápady kľudne sem s nimi.


 

Čo máš nové ?

Nové? Slovo nové je u mňa vždy relatívny pojem ale dokopy asi nemám nič také aspoň o ničom neviem. (o výstavbe projektu "Moje tvoje naše som jej naschvál nechcel hovoriť aspoň nie zatiaľ.) a čo ty Miška čo máš nové ty?

 

Asi okrem topánok čo sme si s Peťou boli kúpiť nemám nové nič. Tiež ma nič iné nenapadá. Ako novinku môžeme brať to, že ideme spolu opäť na cesty necesty po dlhej dobe. Tento krát asi neskončíme na nádhernom mieste niekde v prírode kde môžeme obdivovať prírodu v celej jej kráse. Je to taká nevýhoda ale beriem aj to, že treba pracovať a vybaviť všetko preto aby sme na konci mesiaca neboli hladný.

 

To máš pravdu na 99% neskončíme nikde schovaný v prírode neviem kde by sa s týmto kolosom schovali. Ešte k tomu budeme mať naložené niekoľko ton plechov. Niekde zapadneme s tým a už nás odtiaľ nevytiahne ani tucet kamiónov. Možno po ceste nájdeme odpočívadlo pre kamióny kde sa bude dať zastaviť a obzerať si nočnú oblohu bez rušenia svetiel z mesta. Nechajme sa prekvapiť čo nám cesta prinesie.

 

Čo priateľka alebo manželka poslúcha?

Ja som stále mladý "pekný" a nezadaný. Nemám ani jednu ani druhú. Zatiaľ som nenašiel ženu ktorá by dokázala tolerovať to, že som buď na cestách alebo som zatvorený v kancelárii nad kopou papierov ktoré treba spracovať a posunúť na ďalšie oddelenia vo firme aby to všetko mohlo fungovať. Sú veci čo viem delegovať a sú veci ktoré nedokážem delegovať na kolegov.

 

Snažím sa optimalizovať tento proces len som zatiaľ nenašiel vhodné riešenie. Možno spolu niečo vymyslíme po ceste. No a čo ty Miška mladá pekná slečna o teba sa musia chlapi biť. Pred barakom mávaš rady dlhé ako keď pošta vypláca sociálne dávky a dôchodky.  

 

Aktuálne som sama ako vojak v poli. Nemám žiaden vzťah alebo muža po svojom boku na ktorom by mi záležalo tak moc. Mala som doposiaľ zopár vzťahov aj dlhodobých aj krátkodobých a nikdy to nedopadlo podľa mojich predstáv.  Vždy za tým bolo niečo iné

 

Prečo to nikdy nedopadlo tak ako si si predstavovala? Alebo čím to bolo?

Môj posledný vzťah dopadol tak, že sme boli spolu asi štyri roky bývali sme spolu u mňa Peťa vtedy bývala sama v podnájme mala prenajaté niečo ako garsónka. Všetko nám fungovalo bola som ako v rozprávke.

 

Ja som jazdila na dodávkach ale mala som len denný rozvoz kým sme boli spolu.  On pracoval ako zdravotník v RZP u nás v meste. Fungovali sme spolu ako jeden tým. Keď som bola ja v práci on nakúpil navaril upratal. Čakával ma doma s kvetmi v ruke. Bolo to milé vždy som sa tešila domov. Počas štyroch rokov sa pokazil bolo to tým, že chodil spávať so susedov. Neostalo to len pri nich. Dala som mu druhú šancu aj tú premrhal.

 

Najskôr s jednou potom si našiel v meste inú slečnu. Ani jedna s nich nevedela, že je zadaný. Suseda bola u nás len krátko. Ja im nič nezazlievam nemám im to za zlé. On bol pekný športová postava ešte k tomu zdravotník ktorý sa vedel dostať v našom meste  na hokej zadarmo. Mali ho pomaly za celebritu. Pritom každú s nich podvádzal s inou v meste a ešte aj so mnou. Poslala som ho k vode asi pred rokom tesne pred Vianocami. Naliehal prosil sľuboval len aby sme ostali spolu. Ja som o neho už nestála úplne sa mi zhnusil nedokázala som sa na neho už ani pozrieť.

 

Boli to pre mňa najťažšie Vianoce až do teraz. Zrada bolí ale viac bolí to keď niekoho miluješ srdcom dáš mu všetko a on tebe dáva len falošný pocit domova lásky istoty. Ten čas strávený s ním nestal za nič akurát som sa naučila neveriť ľuďom. Boli tu aj iné vzťahy pred ním a tie skončili už ani neviem prečo ale väčšinou sme si proste nesadli. Vždy sme sa rozišli v dobrom nikto ma neurážal ani nepodvádzal alebo som nato aspoň nikdy nedošla.   

 

Idú Vianoce darčeky už máš pokúpené?

Ak mám byť úprimný vôbec nemám ešte nič nakúpené ani neviem čo by som mal komu kúpiť. V rodine jediný kto si to tak najviac zaslúži je sestrin syn. Aj to pretože je to ešte len štvorročné dieťa.

 

Ktoré na rozdiel od jej mamky robí ľuďom na okolo radosť. Sestra je taký komplikovaný egocentrický typ človeka. U nej nikdy nevieš ako sa vyspí alebo čo jej preletí cez nos.

Ona je už od malička chodiaci problém. Nikdy nedala na rady druhých vždy si chcela raziť tu svoju cestu.

 

Vždy zlým smerom. Nikdy sa zo svojich chýb nepoučila. Nebyť rodičov nemá dnes nič. Mamka jej vybavovala byt aby sa slečna mala kam nasťahovať s priateľom. Samozrejme nemohol to byť byt hoc kde muselo to byť len staré mesto. Jej proste nevyhovieš aj keď sa na hlavu postavíš.

 

Kedy chceš teda zháňať darčeky? A najmä kde ich chceš zháňať?

Dnes máš už relatívne vysoký dátum nato koľko budeme preč. Máme ak sa nemýlim siedmeho decembra odhadoval si to na štrnásť a viac dní vonku. Čiže keď prídeme domov bude tesne pred Vianocami.

 

Je to veľmi na tesno aby si zohnal pre všetkých všetko čo chceš. Ako tak poznám Slovákov obchody budú plné a ľudia sa pôjdu pretrhnúť aby nakúpili všetko. Možno niekde po ceste napr. v Paríži alebo Londýne, Madride miest cez ktoré pôjdeme je veľa tak sa niekde môžeme zastaviť.

 

To je pravda žiaľ z Vianoc sa stal obrovský marketingový hit obchody hlásia rekordné tržby a to pravé čaro Vianoc sa vytratilo. Ja osobne nemám rád Vianoce a sviatky ako také pre mňa sa tým v podstate nič nemení. Iba ako malý som bral Vianoce za sviatok. Čím som bol starší tým menej ma lákali Vianoce doma. Od kedy sme založili firmu som bol vždy na cestách. Mne tie Vianoce proste nechýbajú.

 

Hmm zamyslela sa. Ja napríklad mám rada Vianoce moje Vianoce bývajú príjemné všetko v kľude. Ráno sa zobudíme začneme si pomaly chystať veci na stromček ozdobiť si stromček pred večerom dokončiť kapustnicu nachystať si vianočné darčeky. A vychutnávať si ten deň pomaličky aby to nebolo zbytočne uponáhľané. Mať tak krb bolo by to o to krajšie tá celá atmosféra.

 

Ako budeš tráviť Vianoce?

Neviem asi sám pretože rodičia idú asi zo sestrou niekam na dovolenku. Takže doma Sám so sebou budem nejako bačovať . Čo sa týka ako presne neviem ešte možno si spravím len kapustnicu pustím si  TV vianočné filmy alebo so pozriem niečo na Netflixe a pôjdem spať. Toto je ten optimistickejší scenár. Pri tom druhom pesimistickejšom skončím niekde na cestách pretože všetci chcú byť logicky doma s rodinou

 

Ako budeš tráviť tieto sviatky ty? Pôjdeš s Peťou za rodičmi ?

Za rodičmi asi nepôjdeme budeme skôr každá inde. Peťa pôjde niekde s priateľom buď k nemu alebo niekam na chatu ako majú vo zvyku a ja zostanem sama doma. Vidím to na veľmi podobný scenár ako budeš mať ty ak nepôjdeš nikde na cesty. To sme dopadli dvaja mladý ľudia obaja sami na sviatky ktoré majú byť oslavou rodiny. Nie je to smutné? Tak trochu aj áno ale nepomôžeme si. Netreba byť s toho smutný vždy to môže byť aj horšie.

 

Priblížili sme sa k fabrike na hodinách bolo niečo málo po polnoci nakládka by mala začať niekedy v ranných hodinách okolo 06 až 07:00 hod ráno. Kedy tam asi budeme podľa teba ? opýtala sa, podľa mňa tak do polhodinky. Pomaly je čas aby sme robili dlhú prestávku aby nás Policajti niekde nezastavili a nedali pokutu za prekročený čas za volantom. Po necelej polhodine sme prišli pred fabriku kde sme odstavili vozidlo.

 

Obaja sme vystúpili von z auta trošku sa vytrieť. Miška sa zaklonila pozrela sa do neba a poslala rukou pusu dva krát. Chcel som sa jej opýtať komu tu pusu posiela ale nechal som to zatiaľ tak. Pozrel som na hodiny asi je najvyšší čas ísť si ľahnúť. Ráno nás čaká veľký kus cesty pred nami. Dobre tak poďme povedala Miška a ako budeme spať?

 

Vzadu v kabíne máme posteľ na tomto vozidle nám náhodou vyšla väčšia posteľ mali by sme sa zmestiť obaja a dobre sa vyspať. Teda aspoň v rámci možností ktoré to ponúka. Miška sa postavila na prvý schod do vozidla otvorila si dvere.  Ladným pohybom Vošla do kabíny a len dodala nešpehovať idem sa prezliecť opäť s jej neodolateľným úsmevom na perách.

 

Dobre kľudne sa prezleč keď budeš ready len mi povedz. Po piatich minútach len v tričku a nohavičkách stiahla okienko na vozidle.  No čo zvedavec chceš ísť dnu? Krásna slečna pokiaľ ma pustíte dnu budem Vám povďačný. Zaslúžite si ísť dnu? Tváril som sa chvíľu ako moc hlboko nad tým rozmýšľam "hádam aj hej" dodal som.

 

 Keď to tak tvrdíte ujo tak teda poďte dnu otvorila mi dvere do kabíny. Vošiel som dnu poďakoval som jej za služby "vrátničky". Chceš sa prezliecť spýtala sa Miška. Áno ale kľudne seď tu nemusíš kvôli mne nikde preč. Ja si dám len druhé tričko a spať môžem aj v trenkách ak to tebe nebude vadiť. Mne? Nemá prečo ja som tu len hosť.

 

To je síce pravda ale aj hosť má právo sa tu cítiť komfortne. Mne to nevadí urob si pohodlie a spi v tom čo ti je najpohodlnejšie nech si ráno fresh.  Dobre teda. Vyzliekol som si tričko pred ňou ona sa na mňa hlboko zadívala. Hneď nato ako som si dal dole tričko sa ma opýtala: Nedá sa dnes urobiť výnimka, že budeš spať bez neho? Ako dá sa keď tak veľmi chceš prečo nie.

 

 Dal som si dole nohavice hodil ich na predné sedadlo zamkol som kabínu aby sme nemali počas večera nečakanú návštevu a ľahli sme si spolu do postele. Miška sa pritúlila ku mne ja som zaspal ani neviem ako. Ako som tam tak ležal cítil som len ako ma Miška jemne hladí po hrudi prstami a niečo si šepkala. Ten pocit bol veľmi prijemný takto dobre som sa na cestách necítil už veľmi dávno.

 

 Noc prešla rýchlo ráno som vstal na budík s Miškou to ani nehlo tak som ju nechal nech sa vyspí. Zatiaľ som šiel do podniku s papiermi pripraviť sa na nakládku. Všetko papierovo prebehlo v poriadku  potvrdili nám náklad dali nám časenku za dve hodiny. Kým Miška spala prešli sme do fabriky dnu dostali sme sa na rad k nakládke.  Samotný proces nakladania trval asi dve hodiny a mohli sme pokračovať ďalej.

Kým sa slečna zobudila bolo pol jedenástej. Dobré ráno slečna vyspinkaná do rúžová? Miška sa prebudila trochu sa ponaťahovala dodala: ale áno celkom dobre ani som to nečakala, že sa takto dobre dá vyspať aj v kamióne. Ideme teda nakladať? Už dávno máme naložené a smerujeme do Norimbergu kde budeme pauzovať dáme si tam večeru prespíme a pokiaľ nám to čas dovolí tak skúsime pozrieť aj mesto. O niekoľko hodín neskôr sme prišli do mesta Norimberg kde sme ostali niekoľko hodín stáť.

Miška chcela ísť spoznať mesto ale mne už žiaľ po dlhej ceste neostali sily nato ísť ešte do mesta. Nie vždy sa to dá bohužiaľ taký je proste život na cestách v nákladnom vozidle.  Nejak sa stým zmierila pochopila, že "nie každý deň sú Vianoce" nie na cestách. Počas prestávky ktorú sme trávili na jednej z mnohý čerpacích staníc sme si kúpili večeru chvíľu sa ešte rozprávali o všetkom čo ju zaujímalo.

A šli späť. Po skončení prestávky sme sa vybrali ďalej na cesty čakala nás ešte dlhá cesta do finálovej destinácie.  Ako čas a kilometre ubiehali blížili sme sa k nášmu cieľu na vykládku materiálu. Po niekoľkých ďalších dňoch a stovkách km za nami sme konečne prišli na miesto vykládky tovaru pre Automobilku.  Prišli sme v čase kedy nemali pred nami moc aut na vykladanie v čakačke sme strávili necelé dve hodiny a boli sme na rade.

Vybehol som z kabíny aj s Miškou začali sme spolu odväzovať náš tovar. Aj pri tejto drine sa nezabudla usmievať. Pre mňa to bolo zvláštne dievča z vonku tvrdá ako skala vnútri utiahnuté nežné žieňa ktoré sa vie usmiať na svet iba keď sa cíti bezpečne vo svojej ulite.  

Hneď ako sme ho odviazali prišli na scénu žeriavy ktoré si začali brať ťažkotonážne kotúče ocele do výroby. Po zhruba hodine a pol sme boli vyložený a mohli sme pokračovať po našej ceste ďalej. Bol som rád, že všetko dnes šlo tak hladko. Inokedy bývajú najmä v UK problémy na vykládkach niektorí skladníci robievajú drahoty pri papieroch a CMR.

Vrátili sme sa na cestu čakalo nás opäť ešte veľa kilometrov po ceste domov. Vypadli sme s depa na hlavnú diaľnicu v UK smerovali sme na Londýn kde sme mali robiť opäť veľkú prestávku tento krát zase dva dni aby sme mohli pohodlne ťahať do Doveru kde nám mali nakladať ďalší náklad smerom domov cez štáty Beneluxu. Pôvodne sme mali ísť cez Madrid a späť na Slovensko domov. Našťastie túto cestu nám dispečer zrušil kvôli nedostatku tovaru na ceste. Ubehlo zase pár dní za volantom a prestávkach po pumpách sme prišli na predmestie Londýna kde sme odparkovali vozidlo.

Po náročnej ceste anglickom som sa musel trochu prespať  bolo mi jasné, že Mišku tie prestávky ubíjajú. Bolo načase vymyslieť počas pauzy niečo ako ju zabaviť. Preto som zavolal taxi z Londýna a vybrali sme sa sním trošku spoznať mesto  pozrieť si pamiatky nakúpiť si veci jednak na jedenie a aj darčeky domov.  Ja osobne som túto nakupovaciu činnosť s duše nenávidel Miška mala s celého nakupovania obrovskú radosť aspoň mohla sestre urobiť radosť.

Za jeden deň v Londýne sme stihli vidieť viac ako niektorí za celé týždne. Počas nakupovania sme nemohli vynechať aj obchody s oblečením pre ženy. Miška si tam nakúpila kopec krásnych a sexy kúskov do svojho šatníka samozrejme nesmela vynechať ani veci pre svoju sestru ktorá jej bola viac ako mama alebo otec. Prečo tomu tak bolo mi doposiaľ neprezradila.

Počas našich potuliek po Londýne sme nemohli vynechaj aj obchod s topánkami kde sme strávili asi dve hodiny ale ten jej výber topánočiek stál zato. Nechala tam zhruba 1500 libier len za topánky a zopár doplnkov k ním. Na jej obranu nenakupovala len pre seba ale aj pre sestru a pár kamarátok takže sa to pomaličky pekne nazbieralo. Miška si kúpila asi 4 páry topánok.

Nakúpili sme aj celkom slušné množstvo oblečenia a šiat pre Mišku a jej kamarátky. Našla obchod kde si našla svoj ideálny outfit ktorý si zamilovala na prvý pohľad. Dala si biele vysoké workery po členky úzke modré rifle tzv. slim rifle v ktorých mala čierny kožený opasok  biele tričko s dlhým rukávom a jemne ružovými fľakmi po tričku na pravom boku trička mala šnúrky s ktorými si vedela tričko uviazať a upraviť si jeho veľkosť.

Tričko jej siahalo jemne nad bruško ktoré si nechala holé. Vlasy si učesala rovnako na obe strany tak aby strede mala cestičku. Vyzerala úchvatne skoro ako vystrihnutá s nejakého módneho časopisu. Po celom Londýne sme behali na prenajatom aute aby nás to stálo menej ako keby sme šli taxíkmi kade tade.

Počas potuliek ulicami Londýna sme našli malé kníhkupectvo  uprostred ulice Knights road ktoré sme objavili náhodou. Bolo schované v malom domčeku po dlhom čase to nebolo žiadne gigantické kníh kupectvo ovládané niektorou s korporácii. Parkovať sa dalo pohodlne zo zadu kde bolo s domčeka vidieť na vozidlo požičovne.

Vošli sme dnu kde nás privítala tajomná atmosféra spojená s jemným šerom rozliehajúcim sa po chodbách obchodu. Interiér dýchal históriu celý bol z krásneho masívneho dreva ktoré bolo ručne vyrezávané. Stropy boli klenuté plné ornamentov smerom k schodisku sa jemne zužoval do vlnovky. Regály boli zdobené rôznymi historickými textami.

 Už pri vstupe kníhkupectvo na seba dokázalo upútať pozornosť. Obaja sme len s nemým úžasom sledovali krásu tohto obchodu. 

obchod sa skladal s troch poschodí prízemie prvé poschodie a podzemné podlažie. Všade na okolo boli regále plné kníh rôznych tém a žánrov. Od Historických knižiek cez cudzojazyčnú literatúru až po Erotické knižky. Potrebujete knihy k Vášmu štúdiu na VŠ alebo len tak pre svoje obohatenie tu ich určite nájdete.  Pol poschodia mali venované len knihám otom ako sa stať pilotom cez rôzne jazykové knihy až po knihy opisujúce navigáciu, Meteorológiu pre pilotov.

Postupne sme si prezreli celý obchod s knihami celkom nás prekvapilo, že v celom obchode skoro nikto nebol. Personál sme stretli len pri pokladniach a inak v shope nikto nebol. Prešli sme celé prvé dve poschodia každý sme si vybrali niečo pre seba. Nedalo nám a museli sme ísť preskúmať aj spodné podlažie kde bola prevažne erotická literatúra.

Vstup do miestnosti s literatúrou bol strážený mladou študentkou ktorá tu bola na brigáde. Vošli sme dnu do miestnosti plnej erotiky a sexu. Každý sme si našli jednu, dve knižky ktoré sme si chceli pozrieť prečítať prípadne kúpiť domov aj keď ja som moc nezvažoval kúpu takejto literatúry ale Miška ma dokázala ukecať aby som si kúpil knižku spolu s ňou. Slečna čo to mala na starosti tam len sedela za stolíkom slúchadla v ušiach samozrejme nesmel chýbať Netflix.

Popri regáloch nesmeli chýbať aj čitateľské kútiky kde ste si mohli pohodlne sadnúť zapnúť si malú lampičku a pohodlne čítať knihy. Atmosféru dopĺňal "falošný krb" ktorý bol umiestnený uprostred veľkej miestnosti. Ten krb dodával aj pocit tepla ale aj iný spôsob originality. Miška si prezerala regál za regálom knihu za knihou doposiaľ vyzeralo, že ju nič neoslovilo. Po cca 30 minútach prezerania kníh našla tú "správnu" knihu ktorá ju zaujala naplno.

Vybrala si knihu z regálu posadila sa do kresla lampičku ktorá bola položená na stole nasmerovala na knihu naklonila sa na knižku a začala si čítať. Kniha ju očividne očarila hltala stranu po strane. Ja som sa zatiaľ túlal po regáloch na výber bolo len v tejto kategórii s tisícov kníh. Jedným okom som sledoval Mišku čo robí ako veľmi je zažratá do knihy. Videl som ako si kusala pery hneď mi bolo jasné, že ju knižka resp. príbeh vzrušuje.

Nie len podľa toho ako si hrýzla pery ale aj podľa toho ako sa tvárila pritom. Jednou rukou držala knihu druhou rukou sa začala dotýkať cez nohavice v rozkroku. Bola s toho príbehu celá vzrušená napnutá jej telo sa jemne chvelo. Nevedela spustiť oči s knihy.  Po chvíli sa poobzerala okolo seba uvoľnila sa pokračovala v čítaní. Ja som si sadol oproti nej tiež s knihou v ruke vnoril som sa do nového sveta.

Príbeh bol celkom chabý zameraný len na dve sestry ktoré prestali dôverovať chlapom a stali sa s nich lesbičky.  Striedali partnerky a vstúpili do sekty. Skrátka literárny brak pre nenáročných.  Ale na druhú stranu uznávam, že sexu bolo v knihe viac ako by človek čakal. Utiekla ďalšia hodina čo sme boli ponorený v knihách musel som sa pozrieť na  Mišku či tam ešte vôbec sedí alebo už šla preč. Miška tam stále sedela a hltala každé slovo v tej knihe.

Po chvíli si opäť skontrolovala celé okolie uistila sa, že nikde nikto okrem nás nie je  a pomaličky si začala rozopínať opasok na nohaviciach  prešla dvoma prstami na gombík od nohavíc ani neviem ako rýchlo a už bol rozopnutý upriamene sa zahľadela dnu do knihy ako keby kniha mala svoju dušu alebo charakter ktorý jej šepom prikazoval čo má urobiť a ona len slepo nasledovala príkazy. Dvoma prstami uchopila zips na nohaviciach pomaličky zmyselne ho ťahala dole až na koniec. Zips bol na konci svojej cesty nohavice boli rozopnuté jej ruka smerovala do nohavičiek. Pomaly skĺzla dnu nohy šli pomaly od seba zavrela oči a oddala sa hraním so sebou.

Pohľad na ňu ma veľmi vzrušoval aj keď dokopy nebolo vidieť skoro nič len jej ruka ktorá behala po jej malej mokrej pičke v nohaviciach. Chcel som vidieť viac cítiť viac ale uvedomoval som si, že sme v kníhkupectve a hoc kedy môže niekto prísť spraviť nám poriadny problém. Ako som ju sledoval moje nohavice boli čoraz tesnejšie.

Rozmýšľal som či ju mám prerušiť povedať jej, že sme na verejnosti a kedy koľvek sem môže niekto prísť alebo ju nechať tak a sledovať ako ďaleko to môže zaisť keď to raz začne. Moje rozhodnutie na seba nenechalo dlho čakať nechal som ju aby pokračovala bol som zvedavý a nadržaný pri pohľade na ňu. 

Nedokázal som jej odolať rozopol som si aj ja svoje nohavice vytiahol si ho von a začal sa sním pomaly hrať. Bol veľký tvrdý hrubý pevne som ho uchopil do ruky a pomaly začal sťahovať predkožku na penise dole.  Pozeral som sa na ňu ona na mňa a spoločne sme sa každý sám hrali so sebou.  Miška začala jemne vzdychať vo mne to začalo vrieť a tak som pridal na tempe ani neviem ako dlho sme sa takto spolu hrali ale to napätie a ten pocit, že kedy koľvek môže niekto prísť odhaliť nás bol neopísateľný.

Ako tam tak stonala hrala sa v rozkroku pustila knihu privrela oči druhou rukou si vošla pod to tesné tričko jemne ho po vyhrnula ako sa tlačila k prsiam  podprsenku dnes pri obliekaní  vynechala. Vošla pod tričko a hneď sa začala dotýkať pŕs hrala sa s bradavkami. Ja som si medzi tým musel vytiahnuť penis celý von aj s vajkami von z nohavíc aby som sa sním mohol lepšie hrať.

Jednou rukou som sa sním hral a druhou som si uchopil vajka do rúk a pevne uchopil svoj penis do druhej ruky zaprel som sa viac do sedadla a začal si poriadne užívať sám seba pri pohľade na Mišku a jej hranie sa so sebou. Cítil som obrovské vzrušenie a napätie v jednom. Veľmi nás oboch vzrušoval ten pocit, že nás niekto cudzí môže vidieť.

Postavil som sa z kresla a stále si ho jednou rukou dráždil šiel som k Miške tá vôbec nevnímala seba ani svoje okolie. Bola oddaná hrám so svojím telom. Podišiel som k jej ústam a postavil pred ňu svoj tvrdý penis. Chcel som jej ho dať do pusy Miška sa len pousmiala a povedala dnes nie fešák dnes je to moje sólo aj keď ten tvoj ma rajcuje viac ako čokoľvek čo som doposiaľ videla alebo čítala v knihe. Zmohla sa už len ne jednu hlásku urob sa! A vzdychala ďalej pri hraní so sebou.

Hrali sme sa teda každý sám so sebou ona sa pozerala na mňa ja na ňu. Bolo to niečo nové chcel som ju každou bunkou svojho tela každým neurom svojho tela bolo to fascinujúce. Netrvalo dlho a prišlo to na mňa chcel som sa vystriekať plnú dávku som strekol na Miškinu tvár bol to pre ňu šok. Nakoniec sa urobila aj ona poutierala si tváričku chvíľu lapala po dychu. Postavila sa zo stoličky poďakovala bozkom na pery za krásny výlet.

Zobrala si zo dve tri knižky a zavelila som pripravená na odchod do pokladne a do nášho vozidla. Zobral som si aj ja zopár kníh s červenej uličky. Vyšli sme pred dvere kde sedela slečna neznáma. Tá nám pri odchode povedala: "Boli ste krásny párik a to ako ste sa vo vnútri sami hrali som tu dlho nevidela. Dodala suchým anglickým tónom." My sme sa len na seba pozreli nechápali sme čo nám to práve povedala alebo ako otom vedela. Veď dnu nik nebol tým sme si boli obaja istý . Slečna len videla na našich tvárach zmätenie.

"Ja som Vás videla skrz tých pár kamier ktoré sú vo vnútri. A ste jediný ktorý nám tam neurobili neporiadok v podobe rozhádzaných použitých vreckoviek alebo vystriekať sa na podlahu ako to niektorý robia. Boli ste chutný a nebojte sa nič sa nenahralo. Tie kamery sú tam schované kvôli krádežiam aby nám tam nechodili zvedaví maloletý. Napriek tomu sme veľmi radi, že sa Vám u nás páčilo a zabavili ste sa."

Podarovala nám jednu spoločnú knihu ktorú sme od nej dostali ako darček na spestrenie svojho sexuálneho života. Bola to milá pozornosť od nej



autor: Ghost



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>