Erotická poviedka

Po muzikáli

Mal som kúpené lístky na muzikálové predstavenie. Manželka ochorela a ja som nechcel o predstavenie prísť, mal som sa po ňom stretnúť s kamarátom ktorý v predstavení účinkoval. Manželka zavolala svojej kamarátke, či by nechcela ísť so mnou. Kamarátka bola už dlhšie rozvedená. Síce špekulovala, či má ísť alebo nie, ale nakoniec sa rozhodla, že pôjde. Dohodli sa, že sa stretneme pred kulúrákom v ktorom sa malo predstavenie konať. Prišiel som tam asi pol hodinu pred začiatkom. Stretli sme sa a pozval som ženinu kamarátku na pohárik vína. Chcela to síce zaplatiť ona, vraj ako protihodnotu lístka, ale pomerne ľahko som ju presvedčil, že ja to zaplatím, veď som ju pozval. Lenka ako sa volala nakoniec bola rada, že som ju zobral na predstavenie, lebo vraj už asi rok nebola nikde takto. Po predstavení, ktoré sa jej veľmi páčilo som sa stretol s kamarátom a ten bol prekvapený, že som neprišiel s manželkou, ktorú inak tiež poznal. Vysvetlil som mu situáciu a po chvíľke sme sa s Lenkou pobrali preč.

Odprevadil som ju domov. Už vo výťahu sa ku mne naklonila viac ako predtým a pozvala ma zasa ona na pohárik k nej. Neodmietol som. Prišli sme do jej bytu a ona si vyzliekala bundu, vonku totiž bolo už pomerne chladno. Akoby náhodou si s bundou vyzliekla aj blúzku. Tvárila sa, že si ju chce rýchlo obliecť, ale robila to "splašene", takže nakoniec sa rozhodla, že si ju nebude obliekať, so slovami "už si videl aj krajšie a isto aj mladšie". Tak som si aj ja vyzliekal bundu a aby sa necítila trápne vyzliekol som si aj ja polokošelu. Ja som mal pod košelou tielko a ona podprsenku. Vybrala vínko a naliala. Keď sme si spolu štrngli, akože náhodou ma obliala. Schytali to nohavice aj tielko. "Musíme to zaprať, inak zostane flak. Naliala totiž červené víno. Povedal som, že musí ale zavolať mojej žene čo sa stalo. Zavolala a žena reagovala, vraj to nevadí, prídem domov o niečo neskôr. Tak ma presvedčila aby som sa vyzliekol. Zostal som iba v slipoch a ponožkách. Lenka, vraj aby som zasa ja nebol v "trápnej" situácii, vyzliekla sa aj ona, a nechala si iba nohavičky. Samozrejme, sa to prejavilo na mojom trpaslíkovi. Lenka síce nebola nijaká extra mladica ani krásavica, ale bola to žene so všetkým čo k tomu patrí. Rýchlo zaprala nohavice aj tielko a zavesila na radiátor. Potom mi znovu podala pohárik. Tento krát sme si iba pripili. Znovu už neviem koľký krát sa poďakovala za to, že som ju zobral na predstavenie. Zároveň zapla telku. Bol tam predvolený kanál s TA3." Nemám chuť na tie správy" povedala a prepla kanál. Ako náhodou navolila kanál s pornom. Začala síce mačkať diaľkové ovládanie ale miesto kanálu menila iba hlasitosť. Pritom sa ale pozerala na moje slipy. "Zdá sa, že Ti to ani nevadí!" povedala a nechala prepínanie kanálov tak. Položila si pohárik na stolík a môj tam dala tiež. "Keď už nás inšpirujú..." a siahla na môjho trpaslíka. Bral som to ako výzvu a pritiahol som si ju k sebe a začal ju bozkávať. Očividne už dlho nemala žiadneho chlapa. Jej bozky boli nadržané, a lačné. Bozkami som prešiel na krk a vtedy som to počul. "Už som si myslela, že sa ani neprejavíš ako chlap, som síce ženina kamarátka, ale kamarád  taky rád. A kamarátka asi ešte radšej."

Už sa nijako neobmedzovala, postavila sa a ja tiež. Vzájomne sme si vyzliekli slipy a nohavičky. Môj trpaslík bol vztýčený a Lenka ma zvalila na sedačku kde som na polovicu ležal a na polovicu sedel. Ona si ma osedlala a začala na ne jazdiť. Využil som to a začal cmúľať bradavky na jej mierne ovisnutých prsiach. Prirážala ako divá. Urobila sa skôr ako ja. "Dorobím Ťa fajkou." Povedala a už aj sa z neho stiahla a začala ma fajčiť. Klamal by som ako by som povedal, že sa mi to nepáčilo. Jej hlavu som si narážal na trpaslíka až som to do nej začal striekať. Uvoľnil som jej hlavu, aby v prípade potreby mohla vypľuť. Ona však všetko hltala. Keď zmäkol, pustila ho z úst a spýtala sa, čo môže ešte pre mňa urobiť. "Nechaj sa mi vylízať!" "To ja rada, ale nechcela som Ťa do toho nútiť" a už si aj ľahla na sedačku tak aby som mal jej mušličku pekne prístupnú. S chuťou som ju lízal. Keď som sa jemne zahryzol do klitorisu, zjajkla ale hneď mi o neho hlavu pritlačila. Chutila slano a silne tiekla. Zachvela sa v orgastickom kŕči. Zobrali sme sa pod sprchu. Tam sme sa ešte bozkávali a ja som ju vyprstoval. Trpaslík sa napriek jej snahe už nepostavil.

Nohavice aj tielko mi na radiátore už obschlo tak, že sa dali obliecť. Obliekol som sa a poberal sa domov. Lenka sa ani neobliekala, iba mi dala pri odchode pusu, skontrolovala, či nezostali stopy a povedala, že by sme si to mali niekedy zopakovať. "nič nie je nemožné......" Nechal som jej nádej. Keď som prišiel domov, žena už spala. Ráno mi povedala, že lieky ju uspali a nevedela ani kedy som prišiel. Zavolala Lenke, vraj či som sa správal slušne. Odpovedala, že som bol slušný a kedykoľvek by šla so mnou znovu. Po telefonáte mi žena povedala, že Lenka bola spokojná a niekedy ju musím zasa zobrať na nejaké predstavenie. Už som sa tešil ale nedal som to najavo.

Najbližšia podobná príležitosť bola asi o dva mesiace. To pre istotu zasa Lenka kúpila dva lístky na nejakú operu ktorú moja žena nemusela, takže bola rada, že som mal ísť s Lenkou iba ja. Ako sa ukázalo, o tomto stanovisku mojej ženy Lenka vedela a keď sme sa pred divadlom stretli, rovno mi povedala, že na operu vlastne nejdeme, iba mi dala lístky, aby som si ich založil do vrecka. Zobrala ma priamo k nej a odpustila si rôzne hry na poliatie vínom a podobne. Hneď po príchode k nej sme sa vyzliekli, lebo po ceste mi povedala, že asi by jej žena neuverila ak by ma znovu "poliala" a vlastne máme cca 2 hodiny času. Nezdržiavali sme sa teda. Hneď po vyzlečení som si ju pritiahol k sebe.  Bozkávali sme sa takmer ako prvý krát, iba ona sa hrala s mojim trpaslíkom kým nebol v plnej pohotovosti.

Po jeho vztýčení ma zaviedla priamo do spálne kde na nočnom stolíku bol sekt vo vedierku kde sa roztápali posledné zvyšky ľadu. Sekt ale bol studený, vraj ho dva dni chladila a do vedierka dala pred "odchodom na operu". Pripili sme si medzi bozkami a hupli do postele. Nebola už taká divoká ako prvýkrát, ale hneď mi povedala, že má chuť na lízanie, ale aby ona nebola tak "nasucho", bude mi ona pri lízaní fajčiť. Tak sme zaujali klasickú 69, ja som bol dolu na chrbte a ona sa uložila na mne. Trochu sa zdvihla na kolenách a lakťoch aby som ju nemusel vraj ja zdvíhať. Mušličku mi nastavila pred jazyk a sama zobrala už vztýčeného trpaslíka medzi svoje pery. Tento krát sme sa urobili takmer naraz, ja som bol o pár sekúnd rýchlejší. Keď zmäkol, neprestala ho fajčiť, kým zasa nestvrdol. Vtedy sa naň prehupla a ja som mal jej mierne ovisnuté prsia pred očami občas ma nimi "vyfackala" čo bolo veľmi príjemné. Pokúšal som sa ich zachytiť svojimi ústami. "Poriadne ich vymačkaj" povedala. Pri každom stisnutí vzdychla. Nakoniec nevzdychala ale neustále ryčala. Malo to byť niečo ako áno, neprestávaj. Znovu sa na mne urobila a ja som odkväcol, teda skôr mne odkväcol. Dali sme si znovu sekt a Lenka odbehla do kuchyne a priniesla chlebíčky, vraj aby som nebol vysilený. Chvíľu sme sa ešte "maznali" a potom bol čas aby som šiel domov. Ešte mi dala do rúk papier s recenziou opery ako aj obsadením. Aby som vraj mohol doma zasvätene rozprávať. 

Domov som prišiel ako keby sa nič nedialo. Začal som rozprávať o opere, ale žena ma zahriakla, vraj ju to nezaujíma a ide spať. Ja som sa tiež pobral do postele, ale ona už bola otočená ku mne chrbtom a ledva mi dala pusu na dobrú noc. Našťastie nemala chuť na sex, lebo to by som už nezvládol.



autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>