Erotická poviedka

Prvé spoločné chvíle

Dobrý deň / Ahojte na začiatok malé info k tomu čo Vás čaká nižšie. Celá poviedka je rozdelená do niekoľkých kapitol a má niečo cez 150 strán Presný názov som jej nevymyslel takže ak máte niekto originálny nápad ako by sa mala volať môžete mi ho napísať do emailu. aby sa to celé dalo čítať dávalo to aj nejaký zmysel rozdelím ju sem na niekoľko samostaných kapitol ktoré budú očíslované od 1 do 10. Podľa toho ako sa Vám budú jednotlivé časti páčiť budem pridávať ďaľšie časti. Na úvod prvá časť jedna kapitola za všetky. 

Upozornenie:

Osoby, mená v tomto príbehu sú vymyslené akákoľvek podoba s reálnymi osobami firmami je čisto náhodná. Mená ľudí názvy spoločností a sled udalosti je čisto náhodný.  Celý príbeh je určený pre čitateľov od osemnásť rokov


Prvé spoločné chvíle.

Nasadli sme spolu do dodávky a vydali sme sa na "moje tajné miesto" bola to asi  hodina cesty autom od môjho domu. Prišili sme na lesnú cestu v Miške rástli obavy z miesta kam sme pomaly smerovali. Vravím jej ničoho sa neboj zaručujem, že sa ti nič nestane a bude sa ti tam páčiť. Po ceste sme sa zastavili u môjho známeho v reštike ktorú pripravoval akurát na obednú špičku.

Miške som povedal, "počkaj ma chvíľu tu hneď som späť len niečo vybavím" Prišiel som dnu a šiel pomaly do kuchyne tam stál Edo za sporákom pripravoval obedové menička. Edo spravíš mi dve porcie niečoho dobrého na piknik?

Nejakú "rýchlovku" aby som kočku neuvaril v aute.  Edo sa len uškrnul a pustil sa do varenia. Za cca 20 minút bolo jedlo hotové zabalené bol som ready to go. Edo diky za jedlo máš to u mňa ako vždy. Edo mi len povedal "Kámo nerieš to a padaj sa venovať kočke" podali sme si ruky a šiel som späť do auta za Miškou. 

 Miška zatiaľ v aute ladila rádio aby našla niečo počúvateľné potom ju napadlo, že má so sebou USB kľúč s MP3 skladbami.  Pozrela sa na mňa tými krásnymi očami ani sa nemusela nič opýtať len som jej povedal kľudne to tam daj a môžeme sa dať na cestu.

Strašne krásne to tu vonia čo to je? Opýtala sa. Nechaj sa prekvapiť je to výborné jedlo od môjho kamaráta. Myslím, že ti to bude chutiť a budeš aspoň s jedlom spokojná. Ona sa len pousmiala bude to pre mňa prijemná zmena konečne to nebude len jedlo z pumpy.

Po ďalších asi 35 minútach jazdy sme prešli cez rôzne cesty a necesty až sme konečne prišli na "moje tajné miesto". Bola to lesná čistinka uprostred hlbokého lesa kde bolo čisté prírodné jazero ktoré som poznal už od detstva.

 Bola to čistinka plná stromov kríkov a zelenej trávy. Krásne prostredie na spoločne strávený deň. Opýtal som sa Mišky čo hovoríš na "moje miesto?" Len vystúpila z auta von zatvorila dvere od auta a vysmiata sa pozerala okolo seba.

 " Wau toto je asi najkrajšie miesto na svete ktoré som kedy videla. Môžem sa tu popozerať dookola?"

Samozrejme kľudne si to tu popozeraj len nechoď moc ďaleko aby si sa nestratila signál je tu veľmi slabý až žiadny. Miška nato neboj sa nič už nie som malé dievča dám na seba pozor.

Miška si vyzula topánky zhodila tie jemne biele členkové ponožky a začala sa bosá prechádzať po tráve. "hneď by som si vedela predstaviť tu bývať hoc aj celý život"

Áno aj ja by som si to vedel predstaviť mať tu chatku a bývať v nej. Miška po chvíli pátrania objavila väčšie prírodné jazero ktoré ako jedno z mála bolo tak čisté, že človek videl až na pieskové dno jazera.

Jej bosé sexy nôžky začali spoznávať hebkosť trávy a prírody. Zatiaľ čo Miška spoznávala okolie mne došlo, že dnes toho moc nenarobíme. Vytiahol som preto mobil zavolal som chalanovi čo bol doma opýtal sa ho čo má na pláne dnes večer.

Chalanisko okrem honky asi ani nič. Povedal si mi viac detailov ako som chcel vedieť, v každom páde choď na firmu zober si BL442CX auto je nachystané a sprav dnes miesto mňa večerný rozvoz ja to dnes nestíham.

Nebol proti a povedal, že to vybaví nie je  problém len kedy má vyraziť. Inštrukcie a trasu ti pošlem do SMS na tvoje číslo. Položil som telefón a obratom som mu poslal SMS s inštrukciami. Popritom som stihol vytiahnuť deku z auta rozprestrel ju uprostred čistinky a posadil sa. Miška po chvíli prišla ku mne povedala

"Nič takéto krásne som ešte nevidela, žiadny ľudia žiadne smeti, žiaden hluk miesto ako vytrhnuté z rozprávkovej knihy odkiaľ toto poznáš?"

Tak som Miške rozpovedal svoj príbeh odkiaľ to poznám a detaily ktoré ju zaujímali. Miška nadšene počúvala a zmohla sa len na "vau" Miška tiež porozprávala čo to o sebe a príbehy zo svojho života. Spoločne sme sa popri rozprávaní najedli.

Po dobrom jedle ju začalo trápiť a čo dnešný rozvoz čo sme mali ísť spolu? Neboj sa to je už vybavené dnešok vybaví môj kolega a dobrý kamarát pôjde miesto nás a my pôjdeme spolu v pondelok.

Trošku sa ukľudnila a nesmelo sa opýtala: "nebude s toho problém?" trošku ma otázka pobavila, nie nič sa neboj zákazníkom je jedno ktoré auto tam príde hlavné je aby tovar došiel načas a v poriadku.

Uľavilo sa jej a usmiala sa na mňa konečne po dlhšej dobe. Mala krásny úsmev a zúbky ako upír po bokoch jemné špičaky neskučone sexy úsmev ktorý ma fascinoval asi viac ako jej krásne telo.

S Miškou sme pokračovali v našich dialógoch prebrali sme naše detstvo naše rodiny. Miška mi stihla prezradiť, že má od seba mladšiu sestru ktorá sa volá Peťka. Ukázala mi aj jej fotografiu tiež veľmi chutné a sexy dievča. Čo mi prezradila mala 180 cm výšku špinavo hnedé vlasy dlhé po cirka lopatky na chrbáte.

Prsia trojky čo som odhadoval podľa fotky, sexy štíhle nohy a úsmev rovnaký ako jej staršia sestra. Peťa mala 24 rokov Miška 27 rokov. Obe sestry boli proste luxus a topka tak ako sa patrí.  Porozprávala mi aj o svojom detstve ako sa ich rodičia rozviedli a mali ťažký živo u každého rodiča zvlášť. Každá bývala inde a boli spolu v kontakte aspoň cez prázdniny.

Na šťastie teraz sú už dospelé a môžu bývať spolu. Všetok voľný čas venujú jedna druhej. Prišlo mi to s časti ľúto ale na druhej strane som bol rád aj za ňu, že si tak dobre vychádza so sestrou pretože o mne sa to povedať nedalo. My sme sa tak nejako nemuseli už od detstva prišlo mi to ako keby sme každý od inej mamky. V každom páde nechcel som to moc rozoberať najmä nie tu a teraz.

Podarilo sa mi prekľučkovať na inú tému. Nachvíľu som sa otočil bokom od Mišky a keď som sa otočil späť už ležala na deke bruškom dole. Jej krásne dlhé nohy sa jej húpali vo vzduchu. Vlasy mala zopnuté do saténovej gumičky ani neviem odkiaľ ale v ústach mala lízatko ktoré cmúľala ako by to bol penis. Veľmi by ma zaujímalo čo si pritom predstavuje.

Chvíľu ostalo medzi nami ticho a ja som sa snažil nenápadne si ju poobzerať. Tie kraťasky obtiahnuté okolo jej zadku a pičky boli neskutočné sexy. Pol zadku mala schovaného a polka zase bola vonku. Bolo to drzé odvážne a zároveň sexy a smelé ako celý jej Dress code.

Neskôr po pár minútach sa pretočila s bruška na chrbát tento raz zase vynikli jej pevné veľké pevné prsia. Ktoré boli len tak voľne v bielom tielku ktoré kopírovalo jej krivky.  Miška bola celá taká neposedná na jednom mieste dokázala byť cca 15 minút Potom sa postavila a začala pred dekou robiť rozcvičku akú si pamätám ešte zo ZŠ.

Spravila hlboký predklon čelom k prírode riťkou ku mne. Nedokázal som sa tomu pohľadu ubrániť a môj fešák sa začal prebúdzať spolu s pohľadom na ňu. Následne sa vzpriamila otočila sa ku mne a spravila ďalší hlboký predklon tento krát smerom ku mne. Ja som mal celkom dobrý výhľad do jej výstrihu. Prsia mala v tom výstrihu natlačené ako sardinky v konzerve.

Oto krajší pohľad na ne bol. Mne sa v nohaviciach zatiaľ postavil. Dávno som nebol taký tvrdý ako dnes. Bolo to aj trošku vidieť skrz moje kraťase. Miška zatiaľ robila pózy z jogy rôzne sa prehýbala ohýbala s každou pózou dokonale vynikli jej krásne krivky na tele.  Vždy sa bolo načo pozerať.

Miška spravila tzv. mostík ľahla si na chrbát ruky za hlavu a pomaličky sa dvihla hore koľko ju ruky pustili. S toho uhľa pohľadu povedala buď nám tvoj kamarát pribalil ešte uhorku k obedu alebo ma tak rád vidíš?

Pohľad na Mišku bol očarujúci bolo vidieť krásne dnu do výstrihu a na bruško. Miške som na jej vetu stihol odpovedať, že ju vždy rád vidím aj keď sme spolu prvý krát. Následne z mostíka sa otočila a začala robiť mačací chrbát. Riťku špúlila mojím smerom.

Mal som chuť jej tie kraťasky vyzliecť a začať sa hrať s jej riťkou a nie len s ňou. Myšlienky mi lietali hlavou hore dole. Po chvíli cvičenia a ticha sa Miška sa tak nesmelo opýtala a čo teraz?

Napadá ma ešte jedno čo si tu nevidela zobral som ju za ruku prešli sme asi 150 metrov ďalej od našej deky bolo prírodné jazero ktoré som už spomínal. Miške sa to veľmi zapáčilo a chcela si len jej bosé nohy trošku namočiť vo vode.

 Ale ja som dostal lepší nápad. Miška čo keby sme sa v tom jazere spolu okúpali trošku si spríjemnili letný deň? Miška chvíľu váhala potom s nej nesmelo vyšlo

"ale ja tu nemám žiadne plavky ani iné oblečenie len toto čo mám na sebe"

Miška kľud ja taktiež mám len to čo vidíš. Miška chvíľu nad tým rozmýšľala nakoniec povedala"  síce sa poznáme len "5 minút" ale veď prečo nie skúsme to teda len v spodnom prádle." Neváhal som ani chvíľu taká krásku v prádle nemám pri sebe každý deň. 

Začali sme sa jeden pred druhým vyzliekať do prádla tá jej postavička bola na nezaplatenie. Chvíľu som tam len tak stál a sledoval ako pomaly idú jej veci dole s nej. Pomaly chytila to biele obtiahnuté tielko do rúk a pomaly šlo cez hlavu dole.

Stála tam len s holým chrbtom šialene krásnym úsmevom rukou  si zakrývala svoje krásne plné prsia. Druhou rukou si rozopínala svoje úzke obtiahnuté šortky ktoré sa pár sekúnd kĺzali po jej dlhých krásnych nohách. Ostala tam stáť len v nohavičkách a hore bez.

Nečakal som ani chvíľu a všetko šlo so mňa dole. Ostal som pred ňou stáť len trenkách. Miška sa na mňa zahľadela len nespokojne dodala: "toto nie je trošku fér ja som skoro nahá a ty v trenkách."

Miška veď obaja sme hore bez som len dodal. Vedel som čo odo mňa chce ale bavilo ma ju chvíľu naťahovať. Miška sa uškrnula a bez slov len prstom ukázala na moje trenky naznačila aby šli preč. Miška ak ich chceš preč tak poď si ich dať dole ty čo ty nato?

Miška chvíľu váhala ale keď ma videla stáť tam a nič nerobiť prišla a ťahala ich jednou rukou dole. Tou druhou si stále usilovne zakrývala tie jej prsia na ktoré som bol neskutočne zvedavý. Tešil som sa na ne ako dieťa na Vianoce.

Jednou rukou sa snažila ale moc jej to nešlo (dobrovoľne som sa nedal). Začala sa smiať až nakoniec si kľakla na kolená a začala oboma rukami ťahať trenky dole. Tie šli pekne pomaly dole až kým som pred Miškou nestál úplne nahý a môj fešák v pozore.

Miške sa očividne pohľad veľmi páčil hneď si ho chytila do rúk a s úsmevom na perách sa sním začala zoznamovať rukami. "Je veľmi pekný pružný a tvrdý" ruky konečne spadli s jej pŕs dole a venovala sa môjmu penisu.

Jednou rukou mi začala pomaličky sťahovať predkožku dole a chvíľu ho len tak honkala. Tie krásne plné prsia nevedel som s nich spustiť oči. Krásne plné pevné trojky, nádherne tvrdé rúžové bradavky. Tak moc som ich chcel ochutnať poťažkať ich. Ale nechával som Mišku aby sa sním hrala ako sa jej páči.

Bolo to neskutočne vzrušujúce. Nečakal som, že hneď na prvý krát sa takto zadarí s Miškou. Po chvíli hrania sa sním som bol už riadne nadržaný a tvrdý. Miška jednou rukou objímala penis a druhou rukou sa hrala s vajkami. Následne nato mi povie "zatvor oči zahráme si spolu jednu hru určite neoľutuješ"

Zavriem teda oči nemám čo stratiť a po chvíli už len cítim jej jazyk a zúbky ako sa trú o môj žaluď.  Bola to neskutočná rozkoš.  Nič také som dlho nezažil. Miška si ho nakoniec dala pekne celý do pusy začala pekne fajkať. Ja som tam len stál, vzdychal a užíval si jej šikovnú pusu na svojom penise.

Neskôr som otvoril oči sledoval som ju a užíval si jej sladké pery a zúbky na mojom žaludi. Miška vedela presne čo robiť ako to robiť. Bol som už len kúsok od toho aby som sa jej urobil do úst. Miška sa na mňa pozrela jej krásnymi hnedými očkami a povedala mi

"ee také jednoduché to mať nebudeš nie dnes"

Potom si ho vytiahla s pusy von postavila sa predo mňa pritúlila sa bližšie začala ma bozkávať na pery. Všetky bozky som jej opätoval naše pery sa spojili v jedny. Naše jazyky sa spojili a stretli v našich ústach.

Miška mala ruky okolo môjho krku prstami spojené za hlavou. Ja som si položil ruky na jej sexy pevnú riťku. Prešlo pár minút vo mne to pulzovalo ako v sopke preto som šiel rukami pomaly s jej krásnej guľatej riťky vyššie k bedrám kde som nahmatal jej nohavičky.

Palce som dal pod bedrový pásik na nohavičkách a začal ich pomaličky sťahovať dole s jej pásu. S jej pier som sa sunul nižšie na jej krk. Strašne ma vzrušovala jej vôňa nevedel som sa jej nabažiť. Miška mi len sladko vzdychala do ucha.  Neprestával som jej bozkávať krk a ušká. Potom som sa posúval pomaličky nižšie a nižšie.

Z uška som šiel k prsiam a bradavkám zobral som si jej prsia do ruky začal som ich Miške hladiť s prstami som sa hral s jej bradavkami. Boli krásne ružové a tvrdé ako skala. Zobral som si hneď jednu bradavku do úst.

Hral som sa jej s bradavkou dal som si ju pekne medzi zuby jemne som jej ju kúskal. Miška od rozkoše len vzdychala. Raz som jej cmúľal jednu bradavku a prsko a hneď nato druhé nevedel som sa ich nabažiť. Miška len zaborila svoje dlhé prsty do mojich vlasov. Bolo to neskutočne prijemné.

Bozkami som s jej krásnych pŕs prešiel pomaly dole na bruško krásne sexy tvarované ploché pevné bruško. Už som bol len kúsok od jej nohavičiek a pičky ktorú pod nimi schovávala. Zobral som jej gaťky do úst začal ťahať dole.

Krásne nohavičky červené s jemnou čipkou po bokoch ušité z hebkého saténu. Jemne sa jej kĺzali po bedrách dole. Jej krásne dlhé hebké  nôžky sa jemne chveli ako po nich nohavičky putovali dole.

Predo mnou sa odhalila jej krásna pička s jemným pásikom chĺpkov na nej. Bola krásna a dokonalá. Nevedel som odolať a hneď ako gaťky spadli s nej dole musel som ju ochutnať. Ako tam stála nahá hneď som sa pustil do ochutnania jej rúžovú pičku. Najskôr som jej ju začal jemne bozkávať a hrať sa s jej jemnými chĺpkami na pičke.

Miška si ma jej jemnými rukami len pritlačila k jej malej ružovej dierke. Bola sladká hebká krásna chutila fantasticky. Jazykom som sa venoval jej nežným chĺpkom na pičke ruky som mal položené na jej ritke.

Miška len stonala zaklonila hlavu tíško vzdychala. Jemne som Miške roztiahol nôžky od seba ako tam tak stála posunul som sa jazykom medzi jej vlhké pysky začal som jej ich jazykom pekne lízať. Miške sa to veľmi páčilo.

Jednou rukou som sa načiahol k jej prsiam a vzal som si jedno do ruky. Hral som sa jak s jej malou mokrou pičkou tak s jej krásnymi prsiami. Miška vzdychala hlasnejšie jednou rukou si hladila svoje voľné prsko hrala sa s bradavkou bolo na nej vidno, že už za chvíľu bude.

 Následne som prestal postavil som sa zo zeme zobral Mišku za ruku a smerovali sme spolu k deke. Miške si ľahla na chrbát dal som jej znova jemne nohy od seba aby som mohol pokračovať tam kde som prestal. Miška sa len usmiala a nechala ma aby som sa jazykom aj prstami venoval jej rozkošnej pičke.

Miška vzdychala tak, že ju bolo podľa mňa počuť aj v susednej dedine. Jej stonanie ma privádzalo do varu. Bol som s nej taký vzrušený ako nikdy predtým. Mal som pocit, že keď sa ma ako koľvek dotkne hneď sa spravím v túto chvíľu mi to bolo aj celkom jedno ona stála za každú sekundu času.

Nevedel som sa nabažiť jej tela a najmä jej malej pičky chcel som zamestnať aj jej ústa aby som v tom nebol sám. Mišku som chytil okolo pása otočil som si ju aby bola tváričkou nad mojím penisom. Miška hneď pochopila o čo mi ide. Neváhala zobrala si ho najskôr trošku do rúk aby sa sním pohrala môj penis v jej rukách začal viac a viac tvrdnúť pulzovať ako by bol pripravený vybuchnúť.

Miška sa len usmievala následne dostala chuť a zobrala si ho celý do pusy. Začala ma fajkať ako jej šlo o život. Ja som neváhal nechcel som aby odišla neuspokojená začal som jej pičku lízať v rovnakom tempe ako ona mňa fajkala.

Netrvalo dlho a obaja sme sa spravili vzájomne. Moje horúce semeno jej vyplnilo celú pusu všetko poctivo spapala čo ma úprimne prekvapilo. Jej vlhká pička vytiekla do mojich úst lízal som a hltal som každý jej milimeter každú trošku jej šťavičky. Obaja sme boli zadýchaný uspokojený fascinovaný jeden druhým. Krajší pocit nepoznám.

Miška sa chcela začať obliekať v tom som jej povedal a čo naše kúpanie? Myslím, že teraz by sa nám obom hodilo. Chvíľu sa zamyslela ale nakoniec súhlasila veď prečo nie obaja sme nahý trošku sa môžeme zabaviť aj vo vode. Postavili sme sa obaja rozbehli sa smerom k vode. Dobehli sme na koniec menšieho "útesu" a spontánne sme skočili do vody.

Chvíľu sme len tak blbli vo vode zabavili sme ako už dlho nie do teraz som oddych ani nepoznal väčšinou to bolo len s práce domov a naspäť do práce.

Miška mi ukázala opäť ako sa dá žiť. Vyliezli sme von z vody poobliekali sme sa vydali sme sa na cestu k autu. Vonku sa začalo stmievať my sme boli mokrý mierne unavený preto sme sa rozhodli ísť späť ku mne.

Nastúpili sme teda do dodávky vyrazili sme ku mne domov cesta nám trvala zhruba 45 minút. Prišli sme ku mne domov zaparkovali vozidlo šli dovnútra domu. Miške sa u mňa veľmi páčilo moc RD v BA nevidela teda nie z vnútra.

Miške som ukázal byt zaviedol ju do kúpeľne dal jej čistý uterák aby sa mohla umyť z vonku. To mám ísť sama ? potrebujem aj chrbát poumývať a sama to nezvládnem opäť povedala s úsmevom na perách. Vzájomne sme sa povyzliekali v kúpeľni opäť sme začali spoznávať zákutia svojich nahých nadržaných tiel.

Vošli sme do sprchy začali sme sa bozkávať jej ruky zablúdili po mojej hrudi kde ma hladila. Z hrudníka sa posunula rukou nižšie k môjmu fešákovi čakal som, že si ho dá do pusy. Miška však ostala len pri rukách hrala sa mi s predkožkou ktorú pomaly sťahovala a nevynechala ani vajka s ktorými sa jednou rukou hrala.

Jemne ich mačkala v dlani a medzi prstami. Ja som jej neprestával hladiť prsia a stláčať zadoček. Chvíľu sme sa prestali bozkávať a len sme sa zahľadeli jeden druhému do očí. Miška nahodila šarmantný úsmev kde poodhalila svoje zúbky.

Následne mi povedala: "čo keby si mi ukázal aj kde máš spálňu? Mohli by sme sa tam zoznámiť bližšie." Poumývali sme sa utreli sa rýchlosti do jedného uteráku presunuli sa do spálne.

Miška ma sotila jemne na posteľ a hneď si predo mňa kľakla. Neviem sa nejako nabažiť tvojho penisu sama neviem prečo to tak je ale mám na neho chuť. Dala si ho hneď do pusy hrala sa sním aj s mojimi vajkami. Pritom ako ma fajkala sa hrala so svojou malou mokrou pičkou.

Pekne si do nej zasúvala prstík najskôr jeden následne druhý robila nás oboch zároveň. Vytiahla si ho nachvíľu s pusy von povedala škoda, že tu nemám žiadnu hračku hodila by sami. Ako dopovedala túto vetu hneď si ma osedlala. Čupla si nado mňa naslinila si pár prstov s ktorými si pretrela pičku a môj žaluď.

Postupne sa začala spúšťať bedrami na môj penis až kým sa jej môj penis nezaboril celý do jej malej mokrej pičky. Vkĺzol do nej ako horúci nôž do masla. Telom nám prešiel elektrizujúci pocit vzrušenia hneď nato začala Miška jazdiť a "skákať" na mojom penise nevedela sa vyšantiť.

Krúživými pohybmi a stehnami si ma pevne chytila tak aby môj penis v nej robil presne to čo sa jej páči a ako to ona chce. Bolo to fascinujúce. Pritom ako na mne jazdila sa ma len opýtala máš doma gél? Otázka ma celkom zaskočila pretože pičku mala krásne mokrú. Chvíľu som rozmýšľal nad jej otázkou potom som jej na otázku povedal nie bohužiaľ nemám nič také doma.

Miška len nevadí zariadime sa aj bez toho. Stále som nevedel o čo jej ide. Pomaličky zo mňa zliezla dole dala sa pekne na všetky štyri prsiami a bruškom dole k posteli. Nohy dala od seba zadok vyšpúlila von povedala len: "Rob si so mnou čo chceš hlavne ma poriadne urob!" Znelo to ako príkaz a prosba v jednom.

Nemohol som ju sklamať preto som sa dal na kolená zozadu za ňu roztiahol jej riťku rukami a začal jej lízať riťku a pičku zároveň spredu bolo počuť len sladké a spokojné mňaukanie nadržanej šelmy. Obom dierkam som sa venoval zároveň. Nedalo mi to ale musel som jej napľuť na jej riťku potom som jej začal ukazovák strkať dnu do riťky. Miške sa to veľmi páčilo žadonila o viac.

Prst som vytiahol napľul si na penis pomaly som jej ho začal tlačiť medzi jej sexy polky na riťke. Penis jej vnikol dnu do dieročky pekne jej ju vyplnil tak som začal pridávať na intenzite a rýchlosti šukania jej zadočku. Miška len zaborila ruky do vankúša užívala si to.

Z riťky som prešiel do jej malej kundičky a začal šukať jej malú pičku. Miška len kričala poď ešte dokonči ma! Neprestával som skôr som začal pridávať na tempe a intenzite. Pár krát som ju aj plesol po zadku aby ho mala pekne červený.

Miška začala vrtieť zadkom čakala na horúcu explóziu môjho semena v jej uzučkej ružovej kondičke. Dlho to na seba nenechalo čakať a vytúžená explózia prišla a všetko som jej vypustil dnu. Obaja sme boli unavený spokojný vyšťavený doslova. Po našom divokom dni sme sa pritúlili jeden k druhému a šli spať. Kým sme zaspali Miška sa len opýtala čo ráno? Uvidíme čo bude ráno.

Prišlo nedeľné ráno pomaly som sa začal zobúdzať vedľa prekrásnej nahej ženy. Doposiaľ som spával vo svojej posteli sám. Toto bola prijemná zmena každodenného stereotypu. Potichu som sa postavil z postele šiel do kuchyne pripraviť nám obom nejaké raňajky. Neviem síce čo všetko má a nemá slečna rada ale niečo predsa len vymyslím. Otvorím chladničku dám dokopy zopár chlebov nejaké vajíčka.

Všetko som dal na tanier trošku tomu pridal aranžmán nech to nejak vyzerá a odniesol som to do spálne. Miška ešte spala bolo skoro 9.30 hod ráno tak som sa rozhodol ju zobudiť mojím netradičným spôsobom. Jemne som poodkryl perinu s nej naslinil si dva prsty s ktorými som jej začal dráždiť kundičku.

Prsty som jej zasunul dnu pekne som ju začal prstovať. Miška sa začala len vrtieť a stonať. Pomaličky sa začala prebúdzať. Šepol som jej do uška budeš tíško keď zmeníme polohu? Miška sa zmohla len na Mmm...  vložil som jej penis medzi stehná tak aby som sa pekne obtieral jak o jej stehná tak aj o jej malú vlhkú pičku.

Pokračuj prosím vyšlo len ako šepot z jej úst. Následne som jej ho pomaly zasunul do jej mokrej pičky. Môj vták do nej vkĺzol bez akých koľvek problémov alebo nátlaku. Na prvý pokus som jej ho zasunul celý dnu do jej pičky.

Začali sme spolu šukať ako dva nadržané králiky na lúke. Môj penis pekne vypĺňal celú jej pičku ja som prirážal dnu a Miška začala vrtieť zadkom v protismere môjho pohybu. Robili sme to až kým jej pička pekne nevystrekla.

Následne sme sa otočili vložil som jej palec do pusy penis opäť do pičky a prirážal som tak dlho a rýchlo až kým sme sa obaja opäť neurobili. Miška lapala po dychu okrem krásneho orgazmu ma obdarila vášnivými bozkami po celom tele.  Bola to naša najkrajšia spoločná noc a chvíľa v jednom.

Obaja sme chceli aby táto chvíľa neskončila. Miška mi dala vášnivý bozk na pery čo by si povedal na nejaké dobré raňajky? Hovoríš mi z duše dal by som si tiež niečo dobré.

Načo by si mala chuť?  Dala by som si Francúzky toast pomarančový džús ideálne dva toasty a čerstvé ovocie k tomu. Ako sa stým popasuješ? Zvedavo sa opýtala s jej šialene krásnym úsmevom na perách.

Miška myslím, že toto by nemal byť problém mal by som mať doma všetko potrebné k tomu aby som uspokojil aj tvoje chuťové poháriky. Miška sa veľmi nadchla pre to, že dostane na raňajky to čo si vymyslela. Ja osobne tieto toasty neznášam je to na mňa príliš sladké.

Kým som sa postavil s postele Miška povedala ale mám ešte jedno prianie k raňajkám a to v spôsobe prípravy. Celkom som tomu nerozumel pretože postup je celkom jasne daný a jednoduchý. Tak som sa opýtal čo máš konkrétne na mysli?

Vieš pripravovať raňajky oblečený nie je také sexy ako keď si bez ja by som si pekne sadla oproti teba a sledovala by som majstra pri práci v kuchyni. Keď si to želáš tak prečo ti to nesplniť ale čo zato dostanem ja? Miška sa nachvíľu zamyslela odpovedala:

"škodný so mnou určite nebudeš odmena ťa neminie to sľubujem"

Tak teda dobre idem do kuchyne Miška sa postavila tiež úplne nahá so mnou a kráčali sme spolu do kuchyne. Otvoril som chladničku začal som si pripravovať veci na prípravu raňajok. Poukladal som si veci na linku. Miška mi sedela za chrbtom pri stole. Stoličku si otočila tak aby celé jej krásne nahé telo smerovalo ku mne.

Nachvíľu som úplne zabudol, že tam Miška je so mnou začal som teda pripravovať raňajky. Naraz len počujem jemné vzdychy pochádzajúce spoza môjho chrbta. Otočil som sa na Mišku videl som ako sa Miška hrá so svojím telom. S prstami sa jemne dotýkala svojej malej vlhkej pičky. Pozeral som sa ako pomaličky vnikajú dnu a von.

 Dvoma prstami si hladila pysky sem tam prešla prstami pomedzi ne pekne ich roztiahla aby bolo vidieť dnu. Druhou rukou si masírovala prsia  hrala sa s tvrdými bradavkami bola sladká krásna ten pohľad ma vzrušil. Bol som s nej pekne tvrdý Miška to patrične ocenila. Jej pohľad a to ako sa jej očká rozžiarili stál za všetko na svete.

V Tej chvíli sa prestala sa seba dotýkať a prešla s úsmevom štvornožky ku mne. Zahľadela sa mi do očí pevne uchopila môjho vtáka do ruky pár krát ho v ruke poťažkala pomasírovala mi vajka a strčila si ho do celý do úst. S jej zúbkami sa jemne trela o žaluď bolo to sexy dráždivé.

Rukou uchopila moje vajka dala si ich do dlane hrala sa s nimi. Vychutnávala si každý centimeter ktorý bol v jej ústach. Tlačila si ho čo najhlbšie do pusy aby sa jej celý zmestil nevedela sa ho nabažiť. Vytiahla si ho z úst oprala mi ho o brucho jazykom prešla od spodku až po špičku pritom sa hladila rukou v rozkroku.

Vždy keď sa na mňa pozrela vždy mi darovala jej vrúcny úsmev. Zdvihol som ju za ruku zo zeme naklonil sa k nej začal ju bozkávať na jej pery jemne som jej zubami uchopil spodnú peru natiahol som jej ju a pustil späť. Veľmi sa jej to páčilo. Ruky som jej položil na prsia dotýkal som sa jej po celom tele. Každé miesto na tele som prešiel aspoň tri krát chcel som si byť istý, že som nikde nič nevynechal.

Položil som si ju na posteľ kľakol som k jej nohám zobral som si jej nôžku do ruky začal som jej ju bozkávať tie malé pršteky sa tam len krútili od rozkoše. Jazykom som jej prechádzal po prstoch a chodidlách ona sa len od rozkoše triasla.

Hrala sa s prsiarmi medzi prsty si vzala bradavky naťahovala, stískala ich od rozkoše.  Z jej nožičiek som pomaly perami prešiel k jej sladkej dierke ktorej som sa venoval jazykom a prstami zároveň. Prsty s jej pičky som jej dal do úst aby sa ochutnala. Všetko pekne zlízala

Potom sme sa opäť vymenili a ona si šikovne strčila môjho do pusy nevedela sa ho nasýtiť

Prestala sa sním hrať pusou a rukami otočila sa ku mne tou malou pevnou sexy riťkou rukou si môjho pritlačila o svoju riťku začala si ho o ňu obtierať. Následne sa otočila ku mne tvárou čupla si nado mňa nepotrebovala ani ruku nato aby jej krásne zapasoval dnu. Posadila sa mi naň najskôr začala pomaličky jazdiť kým nebola úplne mokrá.

Rukami sa zaprela o môj hrudník a nechala pracovať svoje stehná. Začala jazdiť rýchlejšie a rýchlejšie stále pridávala až do bodu kedy nenašla uspokojenie v našich synchronizovaných pohyboch vrtela sa na mne až kým sme sa obaja nespravili. Urobil som sa jej pekne dnu do pičky dostala celú dávku. Všetko si nechala v sebe mala s toho radosť ja obavu.

Nakoniec sme sa zahľadeli jeden druhému do oči jedným dychom sme spoločne povedali že, naše dnešné cesty necesty stáli za všetko. Naše stretnutie nebolo náhodne ale účelové zatiaľ ani jeden z nás neľutoval to, že sme sa našli.  

V tej chvíli ma napadlo, že na Internete som našiel jeden citát ktorý nás dvoch v tejto chvíli dokonale vystihoval: "Nech sú naše duše z čohokoľvek, tvoja a moja sú jedno." Miška sa len usmiala otočila sa ku mne pobozkala ma ten citát bol krásny. Od koho vlastne bol? Bol od Emily Bronte Britská spisovateľka.   



autor: Ghost



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>