Erotická poviedka

Včielka Maja

Nebojte sa nejdem Vám písať rozprávku ani sa chváliť. Spomenul som si na jednu dávnu príhodu ešte z čias socializmu. V našom podniku Socialistický Zväz Mládeže (SZM) organizoval raz do roka Minifestival mládeže, inak bežne označovaný ako malé mrdačkové slávnosti.

Všetci vedeli o čo tam ide, ale dodával sa tomu oficiálny štatút tým, že boli odovzdávané ocenenia zväzákom. Tak to bolo aj tentoraz. V piatok sme sa autobusom pobrali do nášho podnikového rekreačného zariadenia. V spoločenskej sále už boli nachystané stoličky aj stôl pre predsedníctvo. Novinkou bol novinár z mládežníckych novín Zmena. Tento zachytil svojim fotoaparátom odovzdávanie ocenení. Jedno z najfotografovanejších bola naša kolegyňa Maja, ktorú sme všetci nazývali včielka. Bola totiž veľmi pracovitá. Po odovzdaní cien bola tanečná zábava spojená s požívaním neoficiálne prineseného alkoholu.  Po tomto večeri, sme sa pobrali do pridelených chatiek. Keď už sme sa chystali spať, zrazu sa otvorili dvere a vošla Maja. "Chlapci, dúfam, že ste ešte všetko nevypili, veď sme tu ako u Suchánkov." Samozrejme sme ešte mali nejaké zásoby. Tak sme ich vytiahli a Majka sa postupne s odvolaním sa na teplo začala vyzliekať, za každým pohárikom si dala dolu jednu časť svojho skromného oblečenia. Oblečenie pozostávalo zo zväzáckej košele, podprsenky (asi o číslo menšej), nohavičiek, pančucháčov a tmavých nohavíc.

Samozrejme mala aj tmavé topánky na nízkom opätku. Tie však dala dolu hneď pri vstupe. Keď už mala na sebe iba nohavičky spýtala sa "a kto bude prvý?" "To necháme na Teba" povedal ktorýsi z nás. Boli sme celkovo štyria. "Dobre, tak si ešte raz nalejeme a potom zatočím fľaškou" povedal Majka a tak aj urobila. Nepamätám si už meno prvého, ale nebol som ním ja. Ten si ju odviedol do postele a slušne ju vytrtkal. Keď bol už v koncoch, Majka sa presunula k vedľajšej posteli. Keď aj jej majiteľa zničila, presunula sa ku mne. Ľahko by bolo napísať, že som bol najlepší ale nebola by to pravda. Po poslednom vstala, zaželal nám dobrú noc a pobrala sa niekam inam. Kam to vedela iba ona. Ráno sme našli jej vyznamenanie na stole. Keď sme ju na druhý deň stretli bola svieža, na rozdiel od nás. Spomenuli sme jej vyznamenanie a ona vraj vie o tom aspoň bude mať dôvod prísť si poň a mrkla okom. Deň sme trávili pospávaním a popíjaním. Obed pripravili kuchárky, tiež členky SZM a niektorí im sľúbili, že za to nebudú nasucho. Mysleli tým v prvom rade alkohol, ale ako sa ukázalo išlo im aj o viac. Myslel som, že noc už bude bez nejakej baby tak som začal jednu kuchárku "opalovať" nebránila sa, dokonca mi navrhla, aby som prišiel k nej do chatky. Sľúbil som jej to a večer som priniesol na zábavu fľašku vodky a spolu sme ju vypili. Cestou zo spoločenskej miestnosti na chatku sme sa zastavovali a bozkávali.

Po príchode na chatku jej dve spoločníčky už boli pod chlapcami, takže im nevadilo, že sme sa zapojili do spoločnej činnosti. Zrazu som jen počul ako niekto trieska na dvere a kričí "Luboš, poď na chatu, máš tam povinnosti." Natiahol som si tepláky a Ľubke som povedal, že chalani asi nevedia nájsť ďalšiu fľašku, tak im ju dám a prídem. "Budem čakať" povedala a ja som išiel na našu chatu. Ledva som otvoril dvere a už som počul: "tak Ty si si myslel, že dnes sa mi uleješ?" Poznal som včielkin hlas. "A ja že neviete nájsť fľašku." "Na tú sa vykašli a poď trtkať"  "Veď som iba z jednej teraz zliezol." "Nevadí, tak budeš podpo mnou" a už ma aj tlačila k posteli. Tepláky som mal naostro, tak nemala moc práce, ona bola v pracovnom, teda, úplne nahá. "A teraz mi prezraď ktorá ma nahrádzala, bola to Ľubka?" Uhádla. "To je dobré, keď skončíme môžeš sa k nej vrátiť. A kludne jej povedz, že som Ťa ja stiahla." Zistil som, že som bol tentoraz posledným. Keď so mnou skončila, iba ľahko sa obliekla a mňa zobrala iba v teplákoch pod pazuchu a viedla ma k Ľubkinej chate. "Tak som Ti ho doviedla. Kvôli mne musel na chatu, asi vieš prečo." "Tuším...." povedala Ľubka, ale nijako mi to nevyčítala, dokonca sa prisala na moje ústa. "A vy ostatné sa netvárte tak útrpne. Oddýchnite si a požičajte mi svojich chlapov, ktorý bude prvý?" Bez rozpakov sa vyzliekla a ľahla si na voľnú posteľ. Jedna z báb povedala svojmu, aby zhasol a potom môže ísť na Maju.

Keď ho Maja uťahala, zavolal si toho ďalšieho. Ten sa moc k činu nemal a tak si ho išla Maja zobrať. Nakoniec iba pôvodnú užívateľku postele poslala do "svojej" a chalana vytrtkala ona. Po tomto kole sa pobrala znovu niekam... asi do inej chaty kde si ešte mohla užiť. Ráno, teda asi o pol jedenástej prišiel autobus a keď Maja vystupovala, všetkých pozdravila a povedala, že sa teší na ďalší rok.  My sme to až z takou radosťou nebrali... Bola pracovitá ako včielka, hlavne v noci...  koľkým urobila dobre sme sa ani jeden neopýtali. S Ľubkou som to skončil pomerne rýchlo... ona tiež vedela, že to nebude mať dlhé trvanie, ale na ďalší rok sme sa zasa dali dokopy a obe noci sme pretrtkali a prepili...



autor: Dr.Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>