Erotická poviedka

Sex s bratom

Stalo sa to keď som bola s bratom doma. Naši  odišli na nočnú a my dvaja sme tam ostali samy. Brat vôbec zle nevyzeral a tiahlo mu už na 20. Keď sme spolu pozerali telku, prišla do filmu postelná scéna. Na to sa ma brat začal pýtať ako to mam so sexom. Či som to už robila. Odpovedala som že ešte nie.

Na to sa ma brat spýtal či to nechcem skúsiť. Najprv som bola šokovaná že sa ma to môj brat pýta ale potom som sa zamyslela nad tým. Nebol to až taký zlý nápad a brat vyzeral dosť sexy a zo sceny som bola trochu nadržaná.  Povedala som áno. Hneď ma pobozkal a snažil sa ma vyzliecť. Ja som sa mu snažila všemocne dať dole nohavice a urýchliť to lebo som sa stávala z chvíle na chvílu nadržanejšia. Keď sme už boli nahý brat rýchlo odišiel a vrátil sa i s kondómom a lubrikantom.

Rýchlo si naspáť ku mne prisadol. Ja som navrhla nech ideme do rodičovskej spálne lebo je tam veľká postel. Zdvihol ma i veci a už sme išli do spálne.  Položil ma a ja som mu išla vyhoniť jeho už do polovice tvrdý úd. Začala som mu ho obliz ovať a chnapať až po koreň a tak sa z neho stal 18 cm. On ma prevalil na chrbát a začal mi lízať pičku.

Začal najprv z ľahka a potom sa rozohnil. Moje stonanie z toho bolo počuť na celú izbu. Potom začal pridávať prsty vraj aby ma nezlomil. Najprv jeden, potom druhý a nakoniec tretí. Furt som vzdyvhala ako taká suka a nevedela sa toho nabažiť. Nakoniec som z toho dostala orgazmus. Zadychčaná som sa pozrela na brata ktorý si už na svoj úd navliekal kondóm. Ked už bol otočil sa na mňa a spýtal sa: "Si pripravená? Vážne to chceš?" Povedala som na hlas áno. Potom nabral odvahu o priložil svoj úd k mojej štrbine. Začal ho zasúvať a mne sa zastavil dych. Mať v sebe penis bolo nieco iné ako prsty. Cítila som sa celá plná až na prasknutie a to bol zasunutý iba po moju blanu. Tam sa potom vytiahol a rýchlovo zasunul naspäť. Z toho som vykríkla. Zastavil sa či som v pohode. Povedala som áno, nech pokračuje a tak pokračoval. Išiel až na doraz a jasom bolestne zavzdychala. Povedal že bolesť za chvílu prejde.

Pomaly sa začal pohybovať. A mal pravdu, bolesť o pár minút prešla a vymenila ju čistá rozkoš. Začala som vzdychať a kričať že chcem viac. Nabral na obrátkach a začal ho do mňa pasovať jak býk. Nakoniec som cítila ako som dosahovala daľší orgazmus. Vzdychala som že už bude. Na to on že tiež. O minútu som dosiahla orgazmus a na to o chvíľu i on. Zadýchaný sme si lahli na posteľ. Brat si vymenil kondóm a o chvíľu mu zase stál. Z toho som sa stala nadržaná opäť a tak sme išli na daľšie kolo.

Teraz sme išli na štyri ak zvieratá a začal ho znovu do mňa búšiť. Vzdychala som skoro na celí dom ako pornoherečka. Zrazu do mna buchol celou a silou a ja som vzdychla jak nikdy. Pokračoval v tom do kým nechcel zmeniť pozíciu. Tento krát ležal na chrbte on a ja som na ňom poskakovala. Začala som na nom rýchlo poskakovať a cítila som svoj daľsí orgazmus. A už som i bola. Ešte pár krát som poskákala a počula som ja zavzdychal že už bude. O chvílu bol.

Keď som z neho zliezla povedal že by chcel skúsiť anál. Ja keďže som bola už unavená som povedala že niekedy inokedy. Keď sme si po našom výkone oddýchli ja som išla do sprchy brat začal upratovať spálňu. Piviem Vám bol to jeden z mojich asi najlepších sexov a nikdy na to nezabudnem. 

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>