Erotická poviedka

Jeansová fantázia VI

Keď som prišla domov, vyzliekla som zo seba svoj ocikaný jeansový outfit a dala som ho aj s Beátkiným do práčky. Ja som šla do sprchy, nič som necítila, len som si plne uvedomovala, že som ostala sama bez mojej Katky. Tiež som sa rozhodla, že Beátkin butik budem radšej už obchádzať. Keď som sa osprchovala obliekla som si na seba obyčajné tepláky a mikinu. Na jeansy som nemala chuť ani pomyslieť. Všetky svoje aj Katkine aj Beátkine jeansy, bundičky aj rifľové čižmičky som poskladala a uložila do skrine v Katkinej izbe. Rozhodla som sa, že sa už nebudem nikdy oddávať jeansovým fantáziám, ktoré ma pripravili o moju lásku.

Začala som sa venovať plne práci v banke, tu som musela chodiť v kostýme tak aspoň ma to nelákalo k jeansom. Vo voľnom čase som začala chodiť do fitka a behávať, po pár mesiacoch sa mi celkom sformovala postava, cítila som sa zdravšia. Ani na ženy som nijak zvlášť nemyslela, na Katku už vôbec nie ako by nikdy ani neexistovala, nič mi ju nepripomínalo. Dokonca som si začala aj románik s jedným kolegom z práce. Začali sme sa stretávať častejšie aj mimo práce. Trvalo to asi mesiac kým som ho pozvala ku mne domov. Po večeri sme si sadli pri seba do pohovky. Dlho sme sa zhovárali o mne, o ňom, bol rozvedený. Napokon ma pobozkal. Bozk som mu opätovala, sama som bola prekvapená ako intenzívne. Najprv som si jeho pozornosť aj dotyky užívala, páčilo sa mi to. Ale keď mi zašiel rukou pod šaty a nohavičky, odstrčila som ho a odsadla som si. Spýtal sama čo sa deje, jasom mu zaklamala, že som po rozchode.  Povedala som mu aby sa nehneval a poprosila som ho aby odišiel, že sa na to ešte necítim. Tak skončil môj románik. Následný deň ma v práci ledva pozdravil.

Pár dni na to som si vzala dovolenku nejako som sa na nič necítila a na prácu už vôbec nie. Stále som myslela na to aká som sama. Bola som sama zavretá v byte, nevedela som čo mám robiť tak som sa rozhodla, že poriadne vyupratujem byt. Všetko som upratala, umyla len do Katkinej izby som sa neodvážila. Ako by tam na mňa čakalo niečo strašné. No nakoniec som začala upratovať aj jej izbu. Keď som skončila šla som zavrieť skriňu, keď z nej vypadli jedny Katkine bledé jeansy. Jeansy bože jeansy tie jeansy čo mala Katka na sebe keď sme sa prvý krát milovali. Hneď sa mi to všetko vrátilo akoby to bolo včera, hoci to už bolo skoro rok. Skoro rok čo som nevidela ani nemala na sebe jeansy čo by mi pripomenuli tie krásne dni plné vášne a jeansových fantázii. Tie dni ktoré zo mňa zároveň urobili osamelú ženu bez mojej Katky. Nie nemôžem sa tomu znova odovzdať, povedala som si a vrátila som jeansy do skrine. Ihneď som šla do svojej izby kde som sa zavrela. V tú noc som sa po dlhej dobe znova robila, ale len sama rukou vo svoje posteli a potom ešte raz v kúpeľni. Predstavovala som si pri tom Katku a Beátku a seba ako som s nimi spolu všetky v jeansových outfitoch. No sama som si vtedy jeansy ešte na seba nedala, len v predstavách. Asi som sa bála.

Ráno som vstala taká ľahšia, veselšia akoby som mňa niečo opadlo. A sama pred sebou som si priznala že som lesbička navyše veľmi krásna. Rozhodla som sa, že si nájdem priateľku. Ale ako nevedela som sa rozhodnúť, napokon som sa rozhodla, že sa prihlásim na nejakú internetovú zoznámku. Vzala som si notebook a ani neviem prečo šla som s ním do Katkinej izby kde som sa zababušila do postele pod deku a prihlásila som sa na zoznámku. Vyplnila som si tam profil. Nick na zoznámke som si dala jeansova.fantazia, nahrala som si fotku, ale priamo som nenapísala že si hľadám ženu. Prezerala som si ženské profily no žiaden ma nezaujal. Medzitým mi písali muži, sem tam aj žena ale nič moc nijaká sa mi nepáčila vôbec som im neodpisovala. Už som to chcela vzdať, keď som našla krásne vyplnený profil s nickom laska-laska. Keď som si pozrela, že je v miestnosti pre hetero ľudí aj som sa jej bála napísať. Ale napokon som sa rozhodla, že jej napíšem hoci bola staršia vtedy 43 ročná a nepredpokladala som, že mi odpíše. Medzitým som si prezerala jej fotky čo mala v profile. Skoro všade bola fotená doma a oblečené mala na sebe vždy tesné jeansy, niekedy aj jeansovú bundičku a rifľové čižmičky. Podobné veci ako som nosila kedysi ja. Začalo ma to dosť vzrušovať srdce sa mi rozbúšilo bola som celá nesvoja, zase som mala silnú potrebu obliecť sa do jeansov. Šla som si vziať niečo piť do kuchyne, keď som sa vrátila našla som si správu od nej, kde sa pýtala čo chcem, že ona nie je lesba a tak. Napísala som jej, že hľadám kamarátku, že som po rozchode a tak. Nakoniec sa náš rozhovor celkom rozvinul. Volala sa Monika mala dve skoro dospelé dcéry a manželstvo v troskách. Celkom sme si sadli dlho do noci sme si písali všeličo možné. Cítila som ako keby som Moniku poznala celý život, ona mi napísala to isté. Potom som jej napísala, že či nosí jeansy aj na doma, že keď je tak odfotená na fotkách čo má v profile. Ona že nie, že to sa len tak fotila oblečená, ale jeansy ma veľmi rada a nosí ich stále do práce. Je kvetinárka v jednom malo kvetinárstve k Prešove, čo bolo dosť ďaleko ono mňa. Ja som nej písala o sebe ako mám tiež rada jeansy ale nemôžem ich nosiť do práce. Dlho sme si písali ktorá ma rada aké jeansy. Vysvitlo že tiež má rada tesné bledučké jeansy. Potom som jej opisovala svoje outfity s čižmičkami, dvoma bundičkami aj sukničkou. Najprv jej to bolo divné ale potom sa jej to veľmi zapáčilo vraj vyskúša aj niečo netradičné.  Ja som jej na to či by sa mi nemohla odfotiť tak oblečená. Odmietla a napísala, že musí končiť vraj niekedy inokedy.

Už bola noc ja som ležala v Katkinej posteli nemohla som zaspať. Vedela som , že sa musím dať do jeansového outfitu celá a to hneď. Rýchlo som si dala na seba telové silonky, bledučké jemne potrhané Katkine jeansy podšité bielou čipkou. Na vrch som si dala biele košieľkové body ktoré som si zapravila do jeansov a zapla. Obula som si bledučké vysoké jeansové čižmičky do poly stehien na ihlách. Na jeansy som si dala jeansovú minisukničku od Beátky. Na vrch som si dala dve kratučké rifľové bundičky jednu som si zapla na dva gombíčky a druhú troška väčšiu som si nechala rozopnutú. Upravila som si sa sebe tento pre mňa dokonalý outfit a znova som bola sama sebou. Rozhodla som sa že nebudem potlačovať svoje chutky svoju sexualitu, že budem nosiť jeansový outfit stále keď budem doma. Ľahla som si v jeansovom outfite do postele a zaspala som.

Ráno som sa zobudila celá pretečená v rozkroku. Vstala som a ešte som sa pred zrkadlom urobila cez tesné jeansy, ktoré som si celé premočila. Bolo to úžasné potrebovala som znova cítiť ten pocit ako sa robím v jeansoch toto som ja dokola som si to opakovala. Potom keď som troška prišla k sebe tak som si upravila na sebe jeansový outfit šla som do izby a pred veľkým zrkadlom som sa pofotila v jeansovom outfite, ale tak aby nebolo vidno pretečené jeansy. Fotky som ihneď nahrala na svoj profil na zoznámku a napísala som pod fotky domáce oblečenie. Asi za desať minút mi napísala Monika, rozplývala sa nad mojimi fotkami, aká som krásna, že sa na mňa nemôže prestať pozerať a začala mi posielať svoje jeansové foto. Dokonca mi fotila aj svoj sexi jeansový zadoček a rozkrok ja som jej poslala môj pretečený jeansový rozkrok. Cítila som, že ju vzrušujem tak isto ako ona mňa. Písali sme si a posielali fotky celý deň ja som sa pri tom asi päť krát urobila, posielala som jej detaily svojich čižiem, jeansov a bundičiek, čo som mala celý čas na sebe. Stále sa ma pýtala detaily aké jeansy mám na sebe akú bundičku, aká je to značka, podrobnosti všetkého čo som mala na sebe, kde som to kúpila. Keď som jej to všetko povedala, napísala mi, že sa za pár dní ozve. Nenamietala som, lebo som bola dosť unavená. A šla som spať.

Asi o týždeň som si našla správu od Moniky, že či by mi mohla zavolať na videohovor, ja som súhlasila. A vraj aby som si obliekla presne to čo som mala naposledy. Sama som sa potešila obliekla som si jeansový outfit a čakala som hovor. O chvíľu volala Monika, zdvihla som. Keď som ju zbadala onemela som, vyzerala rovnako ako ja ešte aj vlasy mala presne ako ja.  Najprv som ostala v šoku ale potom ma to vzrušilo veľmi. Vraj sa jej veľmi páčil môj outfit tak si zohnala rovnaký a nosí ho aj doma . Dlho sme si jedna druhu obzerali, bola so mňa evidentne vzrušená, keď mi ukázala rozkrok videla som ako mala medzi nohami stekance od šťavičky na jeansoch. Ani nevieme ako a boli sme obe rozkročené ku kamerám a obe sme sa robkali cele oblečené pri pohľade jedna na druhú a dostávali sme jeden mokrý orgazmus sa druhým. Napokon sme si dohodli stretnutie u nej v Prešove. Tešila som sa ako malé dieťa na stretnutie s jeansovou Monikou...



autor: Ivanka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>