Erotická poviedka

Jeansová fantázia IV

Celý týždeň, kedy moja Katka bola na služobnej ceste sa vliekol veľmi pomaly. Každý deň som bola veľmi smutná. Stále som mala v mysli náš úžasný večer, keď sme sa spolu vášnivo milovali. Vždy navečer som si obliekla tesný jeansový outfit a urobkala som sa v ňom, pritom ako som telefonovala s Katkou. Ona sa tiež robkala so mnou. Posielali sme si navzájom fotky, ako pri tom vyzeráme. Ja som sa robievala v Katkinom bledom jeansovom outfite a Katka mala na sebe nové jeansy a bundičku, čo si kúpila na služobnej ceste. Veľmi som sa tešila, ako ju v tom uvidím, keď sa vráti domov.

Konečne nastal piatok, celý deň som bola ako na ihlách, nevedela som sa dočkať Katky. Bolo skoro päť hodín, keď som končila v práci. Chcela som sa ešte zastaviť v butiku, kde som ráno cestou do práce videla krásne bledučké jeansy. Ako som vychádzala z práce volala mi Katka. Asi po minúte rozhovoru, kde mi oznamovala, že nepríde dnes ale až v utorok, som musela ukončiť rozhovor, nedokázala som rozprávať, aká som bola smutná. Ani som nevnímala šla som mestom ako bez duše. Bolo asi pol šiestej, keď som prechádzala popri tom butiku, kde som ráno videla tie sexi jeansy, povedala som si, že aspoň si urobím radosť. Vošla som dnu. Obzerala som sa a nestačila som sa čudovať. Ešte nikdy som nevidela toľko krásnych jeansov a bundičiek na figurínach ako tu. Ani som sa nestačila spamätať, podišla ku mne asi štyridsaťpäť ročná predavačka. Bola úplne úžasná, krásna vysoká štíhla dlhovlasá brunetka. Celá vypasovaná v sexi tesnom jeansovom outfite, v tých jeansoch čo boli ráno vo výklade. Milým hlasom sa ma opýtala čo si prajem. Ja som sa ledva vykoktala, že by som si priala tie jeansy čo boli ráno na figuríne. Ona sa mi ospravedlnila, že už sa všetky vypredali. Ihneď som ešte viac zosmutnela. Tak som sa jej spýtala, či by nemala aspoň bledučkú rifľovú bundičku. Ona že jasne. Priniesla mi takú kratučkú úplne bledučkú, podobnú akú mala moja Katka. Ihneď som si ju vyskúšala. Presne mi sadla, keďže bola v mojej veľkosti. Potom som ju požiadala, či by nemala ešte jednu takú istú, len o niečo väčšiu, aby som si ju mohla obliecť na túto. Ona sa usmiala na mňa. Zdalo sa jej to veľmi roztomilé. Ako sa otočila zbadala som aké ma tie jeansy cele na sebe vypasované. Dokonca mala na sebe obuté aj jeansové čižmičky. Úplne som pri pohľade na ňu ostala mokrá od vzrušenia. Keď došla s druhou bundičkou, ihneď som si ju skúsila, bože poviem, že krajšie bundičky som na sebe nikdy nemala. Beriem skoro som skríkla aj keď boli dosť drahé skoro 80 ? za jednu.

Išla som k pokladni, stále som si ju premeriavala od hlavy po päty. Zaplatila som sa bundičky. Ako som sa zberala na odchod, ešte som sa jej opýtala, či aj ona je tak na jeansy keď je úplne celá v nich oblečená. Ona, že veľmi. Veľmi rada pracujem tu, lebo môžem byť celý deň v jeansoch, povedala tak tajomne, že by si človek mohol predstaviť, že ta sa v nich isto robká, ako ja. Usmiala som sa na ňu. Potom som sa jej opýtala, akú ma veľkosť jeansov. Ostala troška zaskočená, nechápala kam tým mierim, ale odpovedala, že ma veľkosť XS. Ja som jej povedala, že bežne nosím S, ale možno by som obliekla aj XS a zároveň som dodala, že by som si rada skúsila tie jej čo má na sebe. Najprv sa veľmi zdráhala, vravela že už ich nosí tri dni do práce. Nakoniec s nej vypadlo, že tie jeansy nosí aj doma po práci. No ja som bola neodbytná, keď som sa dozvedela, že je asi podobne úchylná ako ja. Musela som tie jej jeansy mať. Začala som si ju podrobne obzerať, na jeansoch bolo troška vidno že sú jemne nosené, čo ma ešte viac vzrušilo. Nakoniec súhlasila.

Šla som do kabínky, ona šla do druhej. Ja som sa vyzliekla len do siloniek a bielej blúzky, čo som mala ku kostýmu v práci. Cez kabínku mi podala jej jeansy. Ako náhle som ich mala v ruke, cítila som, že sa v nich robievala. Ihneď som si ich na seba natiahla. Bola som v nich úplne vypasovaná, úplne mi zvýraznili môj sexi zadoček. Obliekla som si na seba aj obe bundičky spodnú som si zapla na pár gombíčkov a vrchnú som si nechala rozopnutú. Bože aká som krásna, skríkla som od radosti ako som sa uvidela v zrkadle. Pomyslela som si ako sa prevediem Katke, keď príde v utorok domov. Potom som sa opýtala, či by k tomu outfitu neboli ešte čižmičky. Ledva som to dopovedala a už mi ich ochotná predavačka podávala do kabínky. A za okamžik som už bola aj obutá a komplet celá jeansová.

Bola som úplne vzrušená, nevedomky som sa začala hladiť cez jeansy, za pár okamihov som sa urobila. Nevšimla som si že predavačka ma spoza závesu kabínky sledovala. Hneď ako som sa spamätala, upravila som si na sebe jeansy a vyšla som s kabínky. Povedala som jej, že si tie rifle aj čižmičky beriem. Ona tam stála predo mnou len v rifľovej bundičke a blúzke. Beátka, ako som sa neskôr dozvedela, že sa volá, začala protestovať. Že tie jeansy mi nepredá. Nedala sa vôbec prehovoriť, tak asi po pol hodinke dohadovania som si ich začala rozopínať, ako som si ich stiahla do poly stehien na čižmičky, Beátka zbadala, že som v nich celá pretečená. Povedala, že aby som si ich obliekla naspäť, že cena je tých 50? ako boli ráno na figuríne. Zvýskla som od radosti ako som sa do nich ihneď znova vypasovala. Za čižmičky som dala ďalších 90?, ale bola som úplne spokojná sama so sebou.

Ako som sa zberala z butiku Beátka sa ma spýtala obliekajúc si nové bledé jeansy a jeansové čižmičky ako sa volám. Som Ivanka odvetila som jej. Ona sa predstavila ako Beátka. Znova sme sa dali do reči. Vysvitlo, že je rovnaká jeansová maniačka ako my dve s Katkou. Asi hodinu sme sa rozprávali o všeličom možnom, ale hlavne o jeansoch. Beátka nakoniec navrhla, aby som ju vylízala, že to už dlho nemala. Ja som jej povedala, že som zadaná, že fakt nemôžem. Začala sa predo mnou hladiť cez jeansy, pomalinky si ich stiahla. Mala krásnu mokrú mušličku. Videla som aká je veľmi vzrušená. Priznám sa v tej chvíli som úplne zabudla na Katku. Stala som tam celá v tom novom jeansovom outfite ako prikovaná. Beátka si sadla na podlahu stiahla si silonky a začala sa divo prstovať a hladiť. Ja som nevediac čo robím, všetko šlo tak automaticky, kľakla som si na podlahu a po štyroch som šla k jej rozkroku. Jemne som roztvorila jazýčkom jej pyšteky a ucítila som jej sladký nektár. Ivanka, bože si úžasná kričala s príchodom silného orgazmu Beátka. Pár sekúnd pred jej vyvrcholením som sa posadila oproti nej, aby všetko čo z nej vystrekne pokropilo moje jeansy. Ihneď sa dosiahla vyvrcholenie s z nej začal valiť silný prúd bielej troška hustejšej tekutiny, pripomínajúci semeno. Ako začali dopadať prvé kvapky jej výstreku na môj tesný rozkrok som si to divo po sebe rozotierala. Ihneď som mala cele jeansy v rozkroku cele mokré a polepené od jej výstreku. Napokon som sa ešte otočila zadočkom aby mi nastriekala aj na zadoček, tiež mi ho celý postriekala hustou šťavičkou.

Po pár okamihoch, keď som si uvedomila aká som špinavá som sa postavila, Beátka vstala som mnou ešte sa robkajúc. Ja som si ju už nevšímala, len som si upravovala jeansy, cele mokre. Keď mi začalo dochádzať ako som sklamala, že som podviedla koly jeansovej vášni svoju Katku, začali znova na mňa dopadať kvapky Beátkinej šťavičky tentoraz už redšej. Striekala mi to na rozkrok, bolo to také intenzívne, ako keby cikala. Jej nektár mi po jeansoch začal stekať na čižmičky. Prešla som si rukou cez rozkrok, jemne som sa začala hladiť, dostala som striekajúci orgazmus. Beátka sa medzitým spamätala a obliekla sa. Podišla pri mňa a začala ma bozkávať a ďakovať mi za to ako si užila jeansovú fantáziu. Ja som keď som si naplno uvedomila čo som urobila nebola až taká nadšená. Bola som sklamaná ako som jej podľahla, navyše som bola celá mokra a špinavá na outfite boli veľké mokre, lesklé fľaky. Teraz čo, previnilo som sa pozrela na Beátku. Ona celkom pohotovo mi priniesla jeansovú kratučkú sukničku, aby som si ju dala na mokre jeansy, že keď pôjdem tak domov to nebude vidno. Ja som si ju poslušne obliekla, pozrela som sa do zrkadla a skutočne nič nebolo vidieť. Len pár kvapôčiek na čižmičkách. Beátka troška necitlivo dodala, že vidíš Ivanka aká si jeansová celá. Ja som si uvedomujúc zradu voči mojej Katke Beátku už nevšímala, prudko som sa otočila, vzala kabelku a utiekla som z jej jeansového butiku.

Asi hodinu som chodila po meste týraná výčitkami ktoré sa miešali so vzrušením a radosťou s nového jeansového outfitu. Ako som šla domov cítila som aká som cela postriekaná na jeansoch, ako sa stehna šmýkajú o seba a sukničku, ako mi to steká do jeansových čižmičiek. Bolo to neskutočne vzrušivé. Keď som šla po dobre osvetlenej ulici bolo už vidno ako vlhkosť preniká aj cez sukničku, ktorú som navyše Beátke nezaplatila. Rýchlo som sa ponáhľala domov, ako som vstupovala do výťahu som sa tam zrazila s Katkou, ktorá sa koly mne vrátila zo služobnej cesty. Ihneď sa mi hodila okolo krku, dala mi asi tisíc bozkov. Pošepkala mi do uška, aký mám krásny nový jeansový outfit a ako sa na mňa tešila. Pritisla sa ku mne a popod sukničku mi začala hladiť zadoček a druhou rukou rozkrok. Ako zacítila aká som cela postriekaná odstúpila odo mňa. Tvár sa jej zachmúrila a prekvapene neveriac vlastným očiam sa ma opýtala čo to má znamenať...



autor: Ivanka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>