Erotická poviedka

Starostka

Pozvala ma starostka zo susednej obce, na oslavy SNP. Vraj aby som priniesol nejaké zbrane používané počas 2. Svetovej, vraj kontakt má od ex švagra ktorý ma pozná z military akcií.

Prišiel som a ohlásil som sa jej zo vstupu. Našťastie bola neďaleko, tak ma zaviedla na miesto kde som mal zaparkovať. Pripravil som si mini výstavku. Teda nejaké zbrane a popisy k nim. Výstavka bola veľmi úspešná, najmä deti si ju užili. Ku koncu akcie mi starostka priniesla guláš, vraj aby som nehladoval. Nič také mi nehrozilo, ale bolo to príjemné. Už bolo málo návštevníkov, tak si sadal ku mne a začala s takými bežnými vecami, ako že čo je dlžná za moju účasť a podobne. Keď som jej povedal, že nič, tak mi chcela aspoň zaplatiť dopravné náklady. Povedal som,  že tých 10 km čo prejdem nestojí ani jedno pivo ktoré aj tak nemôžem, lebo šoférujem. Vraj aby som zostal teda aspoň na vatru SNP ktorú zapália až keď sa zvečerí. Videl som, že drevo už bolo nachystané, tak som prisľúbil. Keď už asi pol hodinu sa nik neukázal, zbalil som si všetky veci, dal do auta, vybral si karimatku a pod hlavu som si dal spacák.

Bol som dosť vzdialený od ostatných účastníkov vatry, lebo som bol na opačnom konci lúky. Starostka za mnou prišla, vraj prečo sa nepresuniem k ostatným, je tam aj nealko a mal by som ho grátis, ako účastník ukážky. Povedal som, že mne tam bude dobre, Vatru uvidím a nemusím sa vybavovať s pripitými ľuďmi. Povedala, že to chápe a po príhovore príde ku mne. Tak aj bolo po slávnostnom príhovore a zapálení vatry som o chvíľu videl približujúcu sa postavu. Bola to starostka, v ruke mala igelitku a keď prišla, vytiahla z nej niekoľko plechoviek Birelu. "Keď nejde Mohamed k hore musí hora k Mohamedovi" povedala keď vyberala plechovky. "To by som tu musel byť do rána aby som to všetko vypil" povedal som, na čo ona odpovedala "doniesla som aj pre seba".  Sadla si vedľa mňa na karimatku. Kolená si zakryla šatami. "Ak Vám je chladno, mám ešte jeden spacák v aute." "Nebol by zlý" povedala a tak som ho vybral. Bol to tzv. dekový, takže sa dal rozprestrieť. Vybral som aj druhú karimatku. Dal som ich vedľa seba. Ľahol som si, aby som lepšie videl na hviezdy ku ktorým vyletovali iskry z vatry. Starostka dala spacák aj na mňa a hlavu si oprela o ten druhý, nerozbalený. "Môžem?" spýtala sa. "Jasné, a môžem sa aj ja niečo spýtať?" "Kľudne," odpovedala mi. "Mohli by sme si potykať?" "Prečo nie, aj tak som rozmýšľala ako to navrhnúť" . Pri potykaní sme si pripili Birelom a dali pusu. Pusa ale bola na líce a tak som sa jej spýtal, prečo mi dala takú detskú pusu. "Tak Ty si chcel takúto!"  a už mi dávala pusu na ústa. Využil som to a vystrčil jazyk.

Neodtrhla sa, skôr som mal dojem, že sa prisala. Až po chvíľke sa naše pery vzdialili. "Tak to už bola normálna dospelácka" "Ak chceš, môžeme si ju zopakovať." "Veľmi rád, ale až o chvíľku" "Som rada, že si zostal tu, nie sme ľuďom na očiach a takéto potykanie by na verejnosti nebolo možné." Napil som sa a ona tiež. "Môžeme si tú pusu zopakovať?" nezabudol som. Ako odpoveď sa prisala na moje pery a už som cítil aj ja jej jazyk medzi svojimi zubami. Neovládol som sa a stisol som jej prsník rukou iba vzdychla a pokračovala v bozkávaní. Skúsil som jej teda siahnuť medzi nohy. Najskôr ich trochu roztiahla a potom mi privrela ruku v okamžiku keď som jem stláčal mušličku. "Teraz nie, ale príď za mnou do úradu, ako zámienku si môžeš dať vyučtovanie tejto akcie. Ideálne ak prídeš dopoludnia." Prišiel som v prvý pracovný deň po SNP a sekretárke na obecnom úrade som naozaj povedal, že som prišiel za starostkou kvôli vatre a svojej ukážke. Ohlásila ma u starostky a keď od nej vychádzala, povedala, že môžem vstúpiť. Kým som zatvoril za sebou dvere, slušne som pozdravil.  Hneď ako sa dvere zatvorili, starostka ma uvítala pusou. Ale nie detskou.

O chvíľku sme vychádzali z jej kancelárie a sekretárke povedala, že ide domov a tam má nejaké veci ktoré mi určite budú viac platné ako jej. Sekretárka iba prikývla OK a venovala sa PC. Starostka bývala iba niekoľko domov od Obecného úradu. Prešli sme to pešo. Tam mi povedala, že jej exmanžel sa stal gamblerom a ona sa s ním rozviedla, aby sa z nej nestal bezdomovec. Exmanželovi vraj nechala na bývanie letnú kuchyňu, oficiálne ako podnájomníkovi, ale nedostala od neho ešte ani euro, iba dlhy za neho splatila, preto je celý majetok prepísaný na ňu. Dopoludnia ex chodí niekde na brigády, ale všetky peniaze prehrá. Preto chcela aby som prišiel dopoludnia. Do jej domu už nechodí. Pre istotu aj tak zamkla. Zobrala ma do spálne na poschodie. Tam sa na mňa znovu prisala. Ja som jej rozopnul zips na šatoch, mala ho na chrbte a šaty sme spustili na zem. Ona mne spustila nohavice priamo aj so slipami. Gaťky som jej stiahol a podprsenku rozopnul. Tiež skončila na zemi. "A teraz ju môžeš skúmať nie len rukou...." povedala a moju ruku si priložila na odhalenú mušličku. Zvalil som ju na posteľ a riadne vylízal.....

Podľa intenzity vzdychov som usúdil, že dávno nemala chlapa. Trochu som sa tomu podivil. Napriek tomu, že nebola najmladšia, vyzerala veľmi dobre."Vieš, nebol by problém mať niektorého z miestnych, ale to by nebolo dobré. Preto som bola rada, že si prišiel a zareagoval si tak ako si zareagoval. Dúfam, že Ty si nebudeš uplatňovať nejaké nároky za to, že sme boli spolu." "Máš paravdu, určite nebudem. Dúfam ale, že to bude rovnaké aj z Tvojej strany. Ak budeš niečo chcieť aj v budúcnosti, kľudne mi môžeš zavolať. Kludne pod zámienkou, že potrebuješ prekonzultovať niečo okolo 2. Svetovej." Za ten čas čo sme sa rozprávali sme si trošku oddýchli. Potom som si ju posadil na svojho kamaráta ktorý bol tuhý ako lodný sťažeň. Zajazdila si na ňom a potom sa priznala, že vždy túžila po niečom takom, ale jej ex chcel vždy iba klasiku, žena dolu, alebo vyfajčiť. Preto som jej splnil jej sny. "Chlap ktorý nechce ženu hore sa sám ochudobňuje, to je môj názor a veľmi rád lížem, ale to si asi spoznala." "Bolo to úžasné, budeme si to musieť niekedy zasa zopakovať? Ale už musím na OÚ, aby si nemyslela sekretárka, že sme robili čo sme vlastne aj robili."

Rozlúčili sme sa pusou ešte za zamknutými dverami. Do rúk mi ešte vložila fľašku domácej a ja som sa pobral domov ona na OÚ. Asi po mesiaci sa mi ozvala znovu. Stretli sme sa u nej doma a zopakovali si to s tým, že nakoniec si skúsila aj anál. Sama sa nastokla. Ja som jej vycmúľal bradavky a klitoris pri lízaní. Zriadila si na OÚ sieň odbojových tradícií obce a ja som oficiálne figuroval ako odborný poradca. Dokonca som dostával symbolickú odmenu ktorú som vždy pri "konzultácii" premenil na kyticu pre pani starostku. O ostatných benefitoch radšej pomlčím.    



autor: Starostka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>