Erotická poviedka

Sex v sprche

Sex v sprcheStalo sa mi to na lyžiarskom. Po dlhom dni sme sa všetci mali ísť umyť a prezliecť a prísť na večeru. Ja som však mala iné plány.

Ja a môj spolužiak sme sa vybrali do spŕch. Keď tam nikdo nebol začali sme sa vášnivo bozkávať. Začali sme sa navzájom vyzliekať. Keď sme boli nahý vliezli sme do sprchy a zapli ju. Po nás začala pomaly tiecť voda. Začal sa mi hrať s kundičkou a prsiami. Ja som mu zase začala chytať jeho krásavca.

Všimla som si že začal byť čoraz viac tvrdší. Ešte chvílu sme sa chytali keď som začala svoju kundíčky posúvať na jeho vtáka. Oprela som sa o sprchu a on ho začal do mňa strkať. Na začiatku to trochu bolelo ale po chvíli to začalo byť super. Začala som vzdychať. On ho začal rýchlejšie do mňa prirážať. Bolo to úžasné. Cítila som ho v sebe. Na svoj vek ho mal dosť veľkého. Keď povedal že už bude povedala som mu že nech sa vytiahne lebo sme nemali kondom. On sa vytiahol a ostriekal ma tým.

Potom sme sa umyli a vysušili. Ale na jedlo sme ešte nešli. Išli sme ku mne do izby. Tam som si lahla na chrbát. On ho do mňa začal rýchlo zase pchať a búchať do mňa. Začali sme zase vzdychať. O 7 minut sme sa urobili. Neskou sme pomenili pozy a asi 3 krat sme sa ešte urobili. Keď sme boli hotoví utreli sme sa, obliekli a išli na jedlo. Na ten sex som nikdy nezabudla. 

autor: Susiee



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>