Erotická poviedka

Otrokom cez telefón

Táto udalosť sa mi stala nedávno. Volám sa Jakub a mám 22 rokov a mám sestru Mišku, ktorá je o 5 rokov mladšia. Už vyše roka som v online kontakte s krásnou dámou Jankou, ktorá má 25 rokov a je veľmi kreatívna. Často spolu telefonujeme a píšeme si ale zatiaľ sme sa ešte osobne nestretli. Janka je moja dominantná dáma, ktorá mi dáva rôzne perverzné úlohy a príkazy. Už na začiatku nášho zaujímavého kamarátstva sme sa dohodli, že budeme k sebe navzájom vždy úprimní a všetok foto a video obsah čo si pošleme, zostane navždy len medzi nami.

Za ten rok sme si týmto tempom vybudovali poriadnu dôveru. Poslednú skúšku dôvery som absolvoval minulý týždeň v piatok, keď mi Janka zatelefonovala aby som sa pripravil na to, že zajtra o 11:30 hod. jej musím zatelefonovať a mať pripravené veci, ktoré mi posiela práve do SMSky ako nákupný zoznam.

V zozname vecí bolo napísané:
Kúp si 1kg balenej mrkvy, 2x gumový expander zo športového obchodu a jeden balík kondómov.

Vôbec som nevedel k čomu tie veci budem potrebovať ale už bol piatok poobede tak som sa rozhodol ísť rýchlo do mesta aby som si všetko stihol prirpaviť. 

Prišla sobota a ako každá druhá sobota, ocitol som sa sám doma iba s Miškou, pretože rodičia pracujú v jednej veľkej firme vo výrobe a raz za dva týždne ťahajú zmenu do 18:30 hod. 

Musel som si dať pozor, aby som Janke zavolal presne o 11:30 ako mi prikázala. Keď mi zdvihla telefón tak mi povedala aby som si zobral celý nákup do svojej izby, zamkol sa tam a úplne celý sa vyzliekol do naha. Dvere na mojej izbe vôbec nemajú vymoženosť, aby som ich dokázal zamknúť ale to bola pre Janku len lacná výhovorka. Miška v tom čase pozerala vedľa v obývačke nejaký seriál na Netflixe tak som tú situáciu vyhodnotil ako relatívne bezpečnú, navyše si navzájom do izieb nechodíme tak som nevidel dôvod, prečo by to malo byť dnes inak a poslúchol som, úplne všetko som dal zo seba dole a stál som vo svojej izbe nahý len s mobilom na uchu. Janka mi povedala aby som vybral všetky mrkvy z balenia, pekne ich rozložil na podlahu a odfotil jej ich. Mimochodom úplne všetko čo mi povedala aby som urobil som musel fotiť... Keď som jej všetky mrkvy ukázal tak sa potešila a povedala mi, že chce si vybrať jednu, ktorá sa bude najviac podobať na môj penis. Pochopiteľne musela vidieť aj čerstvú fotku môjho penisu, ktorý musel byť v pozore. Podarilo sa jej vybrať jednu mrkvu, ktorá bola veľmi podobná dĺžkou aj tvarom, avšak bola o niečo tenšia ale to jej neprekážalo.

Povedala mi, aby som rozbalil jeden kondóm a túto mrkvu navliekol do kondómu a položil ju na podlahu presne do stredu izby. Ostatné mrkvy som musel úplne odpratať preč, aby mi nezavadzali.

Ďalej nasledoval príkaz kedy som si musel vybrať z tašky dva gumové expandery. Sú to gumové popruhy určené na cvičenie. Každý má 120 cm dĺžku a má volné konce. Vyzerá to ako popruh zo surovej gumy bez úchopov na ukončení. Povedala mi že si musím jeden koniec gumového popruhu uviazať o členok a druhý koniec o spodnú trubku radiatora a druhú nohu s druhou gumou uviazať tak isto. Takže som stál nahý pri okne a členky som mal uviazané popruhmi. V tom mi povedala aby som vykročil a zobral si mrkvu do ruky. Znelo to ako pomerne jednoduchá úloha, avšak s popruhmi na nohách som dokázal urobiť len tri malé kroky a popruhy dosiahli natiahnutie na maximálny rozmer... Boli fakt veľmi pevné, pretože ak by som mal na nohách ponožky tak by ma tie popruhy posúvali po podlahe nazad k radiatoru. Keď som dosiahol mrkvu, gumy boli extrémne našponované a už som nedokázal ísť vpred ani o jeden centimeter. Vtedy mi povedala Janka aby som zostal tam stáť s natiahnutými popruhmi na maximum a musím si čupnúť a bez premýšľania urobiť kotúl dopredu. Vôbec som teda nad tým neuvažoval a spravil som kotúl. 

Spravil som krásny a ukážkový kotúľ vpred avšak som si skoro odtrhol nohy. Telo išlo do kotúlu ale nohy boli pevne držané gumovými popruhmi takže som sa ocitol v pozícii kedy som ležal na podlahe na chrbte a nohy som mal veľmi pevne sa hlavou a tie gumy mi neustále ťahali nohy za hlavu a nadol. Ťahali ich takou silou, že som mal pocit akoby mi ich tiekto drží felkou váhou svojho tela... Chvíľku mi trvalo, kým som sa spamätal aby som si uvedomil, že v tejto pozícii s nohami za hlavou nemám žiadnu kontrolu nad sebou pretože som vedel hýbať iba rukami. Ak by sa vtedy ocitla Miška vo dverách a našla by ma s nohami za hlavou nahého tak by som to veľmi ťažko vysvetlil a navyše by som ju ani nevedel poslať preč keďže som sa nevedel pohnúť. Navyše v tej pozícii som mal penis priamo nad tvárou.

V tej chvíli ma prepadol pocit paniky. Janka mi vysvetlila, že už nie je možné vycúvať a čím skôr sa začnem znovu sústrediť na jej hlas v telefóne, tak tým skôr budem mať potom.

Mala úplnú pravdu, preto som sa ju rozhodol ďalej počúvať, sústredil som sa na jej hlas a pritom som sa modlil aby sa vo dverách neobjavila Miška.

Janka mi odvážnym a dominantným hlasom povedala: teraz si pevne uchop koniec mrkvy do ľavej ruky a pekne pomaly si ju musíš zasunúť do análiku. Mrkva môže trčať len 3 cm. Táto veta mi skoro vyrazila dych ale nemohol som ju sklamať a urobil som to. Bol som veľmi prekvapený s akou ľahkosťou sa do mňa zasúvala mrkva rozmerov môkho penisu..Bola extrémne studená ale vôbec to nebolo nepríjemné a ani ma to nebolelo... asi kvôli pozícii tela s nohami za hlavou. Ako sa mrkva do mňa zasúvala tak mi pred očami začal tvrdnúť a rásť penis. Vravela mi že to je úplne normálne a presne to aj chcela. Vau, nikdy som svoj penis nevidel z takej blízky. Mal som ho asi 15 cm od tváre a bol priamo nadomnou.

Keď bola mrkva presne ako Janka chcela, tak mi dala inštrukcie, aby som mrkvu v sebe pridržal iba otvorenou dlaňou a aby som dlaň vzdialil 15 cm od mrkvy a počkal kým sa mrkva vysunie a dotkne sa mi vzdialenej dlane a vtedy si musím mrkvu rýchlo vsunúť naspäť tak, ako bola na začiatku a dlaň znovu vzdialiť a toto opakovať až kým mi nepovie aby som s tým prestal. Tá mrkva sa zo mňa vysúvala takmer okamžite ako som ju rukou pustil takže celé to vlasne bolo veľmi rýchle a vzrušujúce ošukávanie análiku mrkvou.

Poveda mi, že zatiaľ kým má ľavá ruka plno práce s mrkvou tak si musím zapnúť reproduktor na telefóne a položiť si telefón vedľa hlavy na podlahu. Dala mi príkaz, aby som si do voľnej ruky poriadne pevne uchopil penis a úplne pomaličky sa začal honiť. Povedala mi, že za žiadnych okolností nesmiem prestať a ani zrýchliť skôr než sa poriadne urobím, avšak pri tom celom musím mať poriadne otvorené ústa a čo najviac vyplazený jazyk, pretože príkaz znie tak, že si musím nastriekať plnú dávku spermii, do poslednej kvapky do svojich úst.

Zrazu som vôbec nebol presvedčený o tom, že to chcem urobiť. Janka mi povedala že ona sa ma ale nepýta či chcem. Ona mi prikazuje aby som to urobil a ak s tým ihneď nezačnem tak mojej sestre príde za 5 sekúnd na messenger správa od Janky, že jej brat má problém a aby za ním utekala do jeho izby. Takýto scenár som si za žiadnu cenu nemohol dovoliť... Máme medzi sebou sľub, že fotky sú len pre nás ale toto mohla urobiť, nakoľko videla sestrin profil na FB... 

Nemal som na výber a musel som začať konať.Keď som otvoril ústa a vyplazil jazyk tak môj penis bol asi 10 cm.vysoko priamo nad ústami. Vedel som, že ak začnem striekať tak nie je šanca aby som netrafil. Janka ale vyžadovala aby som všetko do poslednej kvapky mal v ústach. 

Uff, vôbec to netrvalo dlho a počas toho ako mi jazdila mrkva análikom a pomaličky som sa honil tak prišiel na mňa tak extrémne silný orgazmus, že som sa musel maximálne ovládať aby som nezačal kričať a takmer okamžite sa mi spustil prúd striekania spermii priamondo hrdlaz na jazyk a do úst. Vôbec to neprestávalo a mal som pocit, že už mám plné ústa semena. Bežne striekam veľa spermii ale tá mrkva vo mne dosiahla taký objem semena, že som mal doslova plné ústa. 

Hneď ako som dostriekal tak mi Janka nahlas cez reproduktor povedala: Neopováž sa čo i len kvapku spermii zjesť. Hneď som schytil mobil a vypol reproduktor a dal si ju na ucho... Povedala mi aby som zatvoril ústa a môžem dať análiku pauzu. Srdce mi búšilo a bál som sa, že či nemohla sestra počuť Janku, ako mi povedala že nesmiem zjesť spermie. Ale nič sa za dverami nedialo tak som si vydýchol. Janka mi povedala aby som sa postavil na nohy s odviazal si popruhy ale spermie a aj mrkva musia zostať tam kam patria a tam kde sa momentálne nachádzajú.

Bolo veľmi problematické sa vyslobodiť z takej pozície. Chvíľami som začal uvažovať že sa bez pomoci nedokážem z toho dostať a to by znamenalo, že musím zakričať na Mišku, lenže v daný moment som dokázal iba hm-kať s plnými ústami. Trvalo to určite aj 5 minút a podarilo sa mi zvrtnúť s konečne sa mi nohy uvoľnili a dokázal som sa postaviť na nohy. 

Keď som mal nohy oslobodené tak mi povedala, že teraz príde skutočná skúška mojej odvahy a aj oddanosti, pretože musím ísť takto ako som do kuchyne a vziať sem jeden polievkový tanier. Na niečo také som sa vôbec necítil. Bol som nahý, plné ústa semena a v análiku som si pridržiaval mrkvu. V tej chvíli som počul ako sa Miška zasmiala v obývačke a vedel som že je na 100% pred telkou a v tejto chvíli je telkou zaujatá a to bola moja príležitosť. Veľmi potichu som stlačil kľučku s otvoril som dvere a maximálne potichu a pritom čo najrýchlejšie som utekal do kuchyne po tanier a rýchlo do izby. Funel som pritom ako lokomotíva lebo som dýchal len nosom. Srdce mi išlo vyskočiť z hrude ale podarilobsa mi to bez tohoz aby si niečo sestra všimla. 

Hneď ako som sa vrátil do mojej izby tak som rýchlo zatvoril dvere a Janka mi povedala do telefónu, aby som pustil všetky spermie z úst rovno do taniera. Wau až keď som videl koľko je tam spermii tak som si povedal že to nie je možné, aby som toľko toho vystriekal na jedenkrát... Janka sa zasmiala a povedala: to ešte nie je všetko. 

Prikázala mi aby som ten polievkový tanier položil na podlahu a povedala mi aby som si tentokrát mrkvu zasunul úplne celú do análiku, pretože musím ísť na štyri ako psík a mrkva nesmie zo mňa vypadnúť a už si ju nebudem vedieť pridržiavať rukou.

Keď som sa dal na štyri ako psík tak som si musel dať telefón na reproduktor a Janka mi tichým hlasom povedala, aby som si tanier so semenom položil pod penis lebo odomňa potrebuje, aby som sa ešte raz a poriadne vystriekal do toho taniera. Ako som sa pomaly začal robiť vedel som že s mrkvou v sebe to bude znovu šialený orgazmus a pripravoval som sa na to, aby som nezačal kričať od vzrušenia. Ako som sa pomaličky robil tak mi Janka šepkajúcim hlasom rozprávala, aby som si predstavil že mám narodeniny a ona ma čaká pred mojou posteľou nahá na kolenách s otvorenými ústami a čaká kedy sa jej do úst poriadne vysemením.

Uuf, viac mi v tú chvíľku nebolo treba a prišiel na mňa ďalší šialený orgazmus, pri ktorom som striekal ako mladý býk všetko do taniera. Akosi som prestal byť ostražitý na hlasy v pozadí a ak by sa vo dverách objavila Miška a našla by ma na štyroch ako si striekam spermie do taniera z ktorého zvykne jedávať a mám pritom mrkvu v análiku tak to by som asi neprežil... Našťastie sa nič také neodohralo a bol som celý čas v izbe sám iba s Jankou na telefóne.

Keď som všetko dostriekal tam ma Janka pochválila a povedala mi, že už ma dnes čaká posledný príkaz. Musím zostať na štyroch ako psík ale musím sa otočiť aby som mal bližšie tanier kde bolo tak extrémne veľa spermii. Povedala mi, že teraz musím všetky spermie z toho taniera vylízať oba jazykom ako psík keď pije vodu z misky. Dnes budem mať na obed dve poriadne dávky semena, ktoré vyzerali akoby sa do taniera vystriekalo 10 chlapov. Aby som mal motiváciu tak mi dáva na to 120 sekúnd. Pokiaľ to nestihnem tak mi zamkne penis do klietky a kľúčik jej pošlem poštou a 30 dní neuvidím žiadne spermie lebo ma nechá bez orgazmu zamknutého.

V tom začala odpočítavať sekundy a hneď ako začala počuť ako som začal vylizovať spermie tak mi popri odpočítavaniu povedala: dobrý chlapec. Vylízal som všetky spermie z taniera a keď povedala NULA tak tanier bol skutočne prázdny a čistý čo som musel potvrdiť fotkou.

Bolo to neskutočne perverzné ale priznám sa, že som rád, že ma k tomu prinútila, lebo som si na semene skutočne pochutil.

Za odmenu sa so mnou rozlúčila a povedala mi že keď dotelefonujeme tak môžem ísť na WC a vybrať si z análiku mrkvu a spláchnuť ju.

Už teraz sa teším aký príkaz si na mňa vymyslí nasledujúci víkend...

ĎAKUJEM A BUDEM RÁD AK DOSTANEM OD VÁS SPÄTNÚ VÄZBU

autor: Jakub



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>