Erotická poviedka

Zvedena v kniznici

Stretli sme sa v kniznici. Bolo predstavenie novej knihy mojej oblubenej serie o bdsm. Bola tam uz pred tym, ako som vosiel. Mala na sebe lahke letne saty a od kedy som vstupil do miestnosti, tak san a mna zvodne usmievala. Ako by vravela, ze ma chce.

Pristupil k nej. Automaticky sa jej chrbat prehol ako macke. Pre mna to znamenalo bezpochybne pozvanie. Zacal som s nou flirtovat prostrednictvom odkazov na knihu. Ci sa niekedy zaujimala o D/s vztah mi povedala, ze ju to "zaujimalo" uz dlhsie, len jej manzel sa k tomu moc nema, vraj je slabo dominantny. Na otazku, ci vie posluchat na slovo a ci by jej nevadil spanking sa jej tvar zacervenala a jemne si posuchala vnutornu stranu stehna o druhu. Pani, ktora mala na starosti literarny klub zavelila, ze zaciname.

Ako sa Lenka chcela postavit z opretej polohy na vlastne nohy, ta sa jej mierne zakrutila hlava, asi od vzrusenia a stratila rovnovahu. Ja som ju zachytil tak, ze jednou rukou som je decentne chytil za ramienko a druhou rukou som je pevne drzal zadok. Jej tvar sa zacervenala este viac. Ponukol som sa, ze jej pomozem sa usadit a celu cestu som jej zadok nepustil. Ona nenamietala. Ked sme sa usadili, decentne som ruku presunul na jej koleno. Tvarila sa, akoby sa nic nedialo.

Ako rozbor knihy pokracoval, ruka sa posuvala po stehne az k premocenym nohavickam. Vtedy som vedel, ze urobi vsetko, co budem chciet. Strcil som jej ruku do nohaviciek - bola vyholena - vklzol som k jej picke, pricom klitoris som drazdil tak, ze bol medzi ukazovakom a prostrednikom. Takto som ju drazdil asi 5 minut. Nie moc rychlo, aby sa neurobila a nie moc pomaly, aby to mohla ignorovat. Presiel som jej prostom az do picky a rovnako nenapadno-napadne som sa hral s bodom G. Ked uz som videl, ze sa jej zrychluje dych, tak som ruku vytiahol a dal jej olizat prst on jej stavy. Poslusne ho zacala fajcit. Ked moj prst bol vyfajceny do sucha, vratil som ruku na jej stehno, pricom som dohliadol, aby mal nohy dostatocne od seba. Recnik si ju nevsimal, ale keby chces, ma krasny vyhlad na jej mokre gatky.

Ked sme skoncili, povedal som jej, nech ide na panske zachody o poschodie vyssie a pocka tam na mna v najpravejsej kabinke. Nech ju najdem len v spodnom pradle. Ja som isiel za recnikom podebatovat o knihe. Ked preslo par minut, vybral som sa za svojou novou subinkou. Ked som otvoril dvere do jej kabinky, zistil som, ze tak kurva sa ani nezamkla. Uz je moja. Poslusne cakala len v podprsenke a premocenych nohavickach na kraji zavretej misy. Ako som zatvoril, uz bola na kolenach a snazila sa mi vybrat penis. Dal som jej facku, aby vedela, svoju poziciu. Povedal som jej, nech sa otoci a da ruky zachrbat. Zviazal som jej ich. Neprotestovala. Dal som ju do povodnej polohy na kolenach, vytiahol som svoj stoporeny penis a vrazil som jej ho do krku.

Po 2 minutach facefucku, pri ktorom som zistil, ze ma velmi slaby daviaci reflex, som sa usadil a nechal ju pracovat. Raz za cas som si ju pridrzal na deeptrouth, kym nezacne lapat po dychu. Postavil som si ju, stiahol jej nohavicky a ako gulicku som jej ich strcil do ust. Nasledne som ju strasne osukal. Po 10 minutach som sa jej vystriekal tvar. Gatky v ustach nahradil moj penis. Zacal som ju mokrymi nohavickami, od slin a jej stavicky, stierat semeno. Pojdes takto po ulici az domov, nikto si to asi nevsimne, ale ty budes vediet, co mas na tvari. A v nohavickach, uskrnul som sa. Ak chces zazit nieco este lepsie, prid ku mne na tutu adresu zajtra o 18. Odisiel som.



autor: boss12345678



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>