Erotická poviedka

Šéf

Ahojte . Priznám sa . Nie som svetica . Ale môjho muža som nikdy nepodviedla. Doposiaľ. 

Robila som v kancli v strede mesta pre jednu nemenovanú firmu. Máme veľký priestor kde robíme ba aj 30, potom je jedna skleníková miestnosť , kde má kancel séf. Meetingy majú tiež svoju presklenú kanceláriu. Všetko je vždy vidieť, kto čo robí. 

Raz , pri mesačnom odovzdávaní jedného projektu som ostala v práci s koleginkou a šéfom až do večera. Vonku bola tma. V celej veľkej budove svietili malé tlmené lampy , 3 notebooky a cez okná k nám presvietili aj lampy z ulice . Bolo ticho. Obdobie pred vianocami . Len semtam bolo počuť trúbenie lodí , ktoré prechádzajú Bratislavou . 

Koleginka skončila a odišla domov. Ja som si vbehla do kuchynky, že si zalejem ešte jeden zelený čaj. V tom prišiel šéf, vraj by som mala už konečne odísť domov. Nechcela som . Musela som to dokončiť . Zajtta sa notebooku už ani nedotknem . Vtom sa na mna uprene pozrel . Myslela som si, že mi ide vynadať . Pritlačil ma ku kuchynskej linke, a pobozkal ma . Ja som sa odtiahla a utekala na toalety. Predsa len som vydatá , navyše svojmu šéfovi aj vykám. Keď som sa vrátila na svoje miesto, svoj zaliaty čaj som našla u seba na stole. On už sedel za svojim stolom za zavretými dverami .Asi sa urazil. Keď som ochutnala svoj čaj , zacítila som v ňom rum . Bez namietania som ho vypila. Bolo ho tam naozaj dosť. Už sa ani nepamätám ako, dali sme sa do reči , incident v kuchyni sme previedli na srandu. S vyloženými nohami sme sa dlho dlho smiali a rozprávali sa . Toho čaju s rumom bolo čoraz viac a čoraz viac som sa seba pýtala kde mám rozum. Pilo sa ďalej .

Pri jednom vtipe ma rozosmial , znova sa na mňa pozrel a pobozkal ma.  Vrazil mi jazyk do krku . Rukou mi zašiel pod tričko a z podprsenku mi vytiahol prsia. Začal ma bozkávať po krku. Jeho prsty mi pomaličky rozopli gombíky na rifliach a vošli do gatiek . Jemne mi hladil klitoris a medzitým mi bozkával krk. Stiahol mi nohavice a hneď ho do mňa vrazil. Robil to extrémne drsno. Mne sa to však páčilo . Vrážal do mňa tak hrubo, pritom bol taky nežný. Pretočil si ma na brucho a vrazil ho do mňa zo zadu . Prstami mi stále hladil klitoris . Privodil mi orgazmus . Neprestával . Po druhom orgazme vrážal silnejšie a silnejšie . Prví krát som v živote striekala . Nikdy sa mi nestalo , aby som mala mokrý orgazus .  

Keď už videl , že ja som hotová vytiahol ho a veľkým stonom z neho vystreklo semeno až na koberec . Biela mláčka pod nami bola dosť veľká . Rýchlo sme sa obliekli . Zavolal taxík a odviezol ma taxíkom domov. Na druhý deň , keď som ráno šla do roboty , traja sms kari sa dole pei kamerach po tichučky rozprávajú , čomu som nechápala . Keď som vyšla na 4 poschodie pochopila som Od víťahov kde bola kamera nás bolo krásne vidno. Šéf dnes do práce neprišiel . Poslala som mu sms. Šéfe , poproste prosím svojich sbs karov , aby zmazali video záznam skôr ako sa objavíme na pornhube. Odpísala mi šéfova žena , že len pod jednou podmienkou . Ak sa môže nabudúce pridať aj ona.

autor: Kiki



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>