Erotická poviedka

Neterka

Žena mi oznámila, že bude u nás týždeň jej neterka, teda dcéra jej sesternice Patrícia. Nevedel som ktorá to je ale bolo mi to v podstate jedno. "Ale veď ju poznáš, zoznámil si sa s ňou na plese, mala také modré šaty." Vtedy sa mi rozjasnilo. Bolo to síce už pred piatimi rokmi, na rodinnom plese čo zorganizoval jeden zo ženiných bratrancov, aby sa vraj staršia generácia stretla aj inde ako na pohrebe.  Bola tam so svojou mamou a manželom a asi 6 ročnou dcérou. Zachytil som ako komusi vysvetľovala kto som a potom ma zavolala a predstavila. Jej mamu som si trochu pamätal, ale ju veru nie. Bola to krásna žena okolo tridsiadky, neskôr som sa dozvedel, že má 35.

Priznám sa, že ma potešilo, že budem mať v dome takú peknú babu, aj keď som nepredpokladal, že by k niečomu medzi nami došlo. Predsa len bol medzi nami skoro 30 ročný rozdiel. Vraj si v Bratislave potrebuje dorobiť nejaké skúšky na VŠ a hotel by vyžadoval očkovanie alebo prekonanie Covidu. A okrem toho by bol aj drahý. Tak sa ponúkla, že môže bývať u nás a cestovné do Bratislavy bude lacnejšie ako hotel. V nedeľu sme jej išli naproti, do mesta kde stál rýchlik. Hneď na stanici nám odovzdala pozdravy od celej rodiny. Prišli sme domov a ubytovali ju v bývalej dcérinej izbe. Mala tam k dispozícii písací stôl aj posteľ. Povedala, že skúšky má v pondelok stredu a piatok, takže má vždy deň na prípravu. V pondelok išla na prvú skúšku. Urobila ju na C. V útorok sa učila celý deň. Dokonca aj na obed som ju musel volať viackrát. Prišla domácom oblečení, čo boli vlastne elegantné tepláky. Dokonca aj tie jej svedčali, čo som nemohol nespomenúť. Iba sa pri tom zasmiala.

V stredu ráno išla na neskorší vlak ako moja žena. Oblečené mala šaty, obula si čižmy. Vyzerala super. Povedal som, že skúšku by mala dostať už za to ako vyzerá. Vraj uvidíme či to zaberie. Bolo niečo pred jednou a žena zavolala, že príde najskôr o tri hodiny neskôr ako obvykle, vraj má veľa práce. Už som bol zvyknutý. Nie som si celkom istý, či naozaj mala prácu alebo nejakého chlapa?? Doma už asi 7 rokov sme ako brat so sestrou. Vraj aby ma pri sexe neporazilo. Tak to neriešim. Tvárim sa, že som s tým uzmierený, ale ak je možnosť tak pretlak v guliach vypustím.... Ale to som odbočil.

Paťa prišla asi tak o druhej. Keďže som bol doma, obed som už mal pripravený. Paťa svietila ako slniečko, vraj to má za A a musíme to osláviť manželovi zavolala už zo školy. Ona priniesla na oslavu fľašku červeného a ja som jej ponúkol domácu slivovicu, lebo som vedel, že má radšej tvrdé. Pili sme pred obedom, aby sa nám žalúdku nechopilo, potom sme si po obede dali a boli sme mierne pripití. Paťa sa opýtala, kedy príde moja žena. Povedal som, že najskôr o štyri hodiny. Dobre, tak budeme oslavovať bez nej.  "A vieš čo, poď mi pomôcť vyzliecť šaty." "A nebude ti vadiť, že Ti ja pomáham, taký starý chlap?" "Nie, nebude, zvládla by som to aj sama ale bolo by to viac práce." Išiel som s ňou do "jej" izby.

Rozopnul som jej zips na chrbte a chcel som odísť. "A to ma necháš takto?" otočil som sa a ona mala oba rukávy spustené po lakte a tvárila sa, že nemôže ďalej pohnúť so šatami. Chytil som oba rukávy a zvliekol jej ich z rúk. Zatackala sa a chytila sa mňa okolo krku. Pustil som šaty a tie spadli na zem. "Ty si ma plánovite opil. Ale nevadí mi to." "Nie ja som Ťa nechcel opiť, asi ten stres zo skúšky to spôsobil."  "A teraz za trest ma musíš pomilovať! Ja viem, že si to chcel, ale aj ja to chcem" hovorila pripitým hlasom. A vyzliekala mi moje domáce oblečenie. Už som nedokázal zdržiavať v sebe chuť a začal som ju bozkávať na krk. Pritom som jej rozopnul podprsenku a stiahol trochu nohavičky. Prešiel som s bozkávaním na prsia aby som mohol viac stiahnuť nohavičky. Zdvihla ma a bozkávala ma na ústa. Vtedy som nohou stiahol nohavičky až k zemi. Vystúpila z nich a kľakla si k môjmu trpaslíkovi. Chytila ho do úst a sala. Predtým ešte stiahla moje slipy až dolu. Trpaslík už predtým mal sklony postaviť sa, ale to tomto bol stvrdnutý celkom. Zvalila ma na posteľ a nabodla sa mušličkou na trpaslíka.... "Hijó" a začala na ňom jazdiť. Bol som ako obarený. Toto som naozaj nečakal. Správala sa ako mladučké dievčatko a nie zodpovedná mamina. Unavená zo mňa spadla na posteľ. Ale držala ma okolo krku. "Teraz zasa Ty, ja už som unavená." Tak som ju začal klátiť zasa ja. Podarilo sa mi urobiť ju skôr ako som sa ja urobil.... Kričala pri tom "Ešte, ešte..." Trtkal som ju dokým som aj ja nepadol vyčerpaním. Pritiahla ma k sebe a začala bozkávať.  Boli to plné bozky aj s jazykom.  "Tušila som, že starší muži vedia lepšie uspokojiť ženu, ale teraz som si to potvrdila". Môj muž ma síce vytrtká, ale je to v prvom rade o jeho uspokojení... Keď skončí, nezaujíma ho či som aj ja dosiahla vrchol. Poteší ho síce ak ja dosiahnem orgazmus, alebo mu ho zahrajem, ale nie je to pre neho dôležité."

Po chvíli keď sa mi prestali klepať kolená, sme sa išli osprchovať. Obliekli sme sa a ako keby medzi nami nikdy nič nebolo sme si sadli do obývačky a čakali moju ženu. Prišla ako sľúbila o tri hodiny neskôr ako normálne. Na druhý deň mi Paťka hovorila, "keby som si nebola vypila, niekdy by som nemala odvahu na to čo bolo včera. Trochu sa za to hambím, ale dúfam, že si to necháš pre seba." "Samozrejme a zopakovať si to môžeme, ale iba ak to budeš Ty chcieť." "Dobre, potom Ti to poviem rovno." Už až do konca jej pobytu u nás sme sa správali "slušne" aj tretiu skúšku urobila za A. V piatok som ju na stanicu viezol sám. Pred odchodom vlaku mi pošepkala "Určite sa mi bude vo vlaku snívať o Tebe a o našom milovaní. Zostaneme v kontakte na FB a nezabudni pozdraviť manželku. Že ďakujem za starostlivosť a to už jej nehovor, za to, že prišla neskôr a že to oznámila dopredu."   Na rozlúčku mi ešte dala pusu a už mi iba z vlaku zamávala.



autor: dr.freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>