Erotická poviedka

Silvester

Začalo to tým, že žena odišla deň pred Silvestrom k svojej mame, nie že by bola nahnevaná, ale bolo výročie narodenia jej otca a dedka. Pôvodne som mal ísť aj ja, ale mal som v práci vyhlásený dosah, tak som musel byť doma.  Deti si naplánovali svoj program mimo domu, tak som zostal sám.

V princípe mi to až tak nevadilo, Vianoce sme strávili všetci spolu a to bolo hlavné. Naplánoval som si teda večer pri telke. Keď som si ešte za svetla chystal ohňostroj, zbadala ma suseda a vysvitlo, že je na tom podobne ako ja, len s tým rozdielom, že muž je v práci. Pozval som ju teda aby prišla ku mne, ale vraj nie, aby som ja išiel k nej. Sľúbil som, že tak o 15 až 20 minút prídem. Zobral som fľašku šampusu, konzervu olív a išiel som. Privítala ma v peknom domácom oblečení a hneď mi naliala domácu slivovicu, vraj na zahriatie, lebo vonku bolo mrazivo, to že som po vonku prešiel iba asi 30 metrov nevadilo. Na stole už boli nachystané chlebíčky a aj nejaké koláčiky.

Chvíľu sme sa rozprávali o tom ako prišlo k tomu, že sme tak rovnako dopadli. Medzitým som otvoril šampus a Katka priniesla jahody, vraj aby nám lepšie chutilo. Boli síce konzervované, ale nevadilo to..  Zrazu jej jedna vypadla do dekoltu. Zároveň sa tam vylialo aj trochu šampusu.  "To je ale škoda..." povedala. Len tak som tresol, že ja by som to ešte zlízal, aby to malo úžitok, ale myslel som to skôr zo žartu. "Môžeš", povedala a rozviazala si opasok. Pod vrchným dielom nemala nič.. teda ak myslíme oblečenie. Katka je baba typu krv a mlieko, možno to mlieko aj prevažuje. Jahodu som našiel rýchlo, medzi tými jej prsníkmi, šampus ale stekal dolu. Tak som ho lízal od pupka smerom hore.

Keď som prišiel po psia, musel som si ich pridržať a zacítil som ako jej bradavky tuhli. Teda, netuhli iba bradavky ale aj môj kamarát. To pocítila ona keď sa jej dotkol kolena. "Ale myslím, že zatiekol aj nižšie." Povedala Katka a začala si vyzliekať nohavice. Bola na ostro. Dal som sa na olizovanie , teraz už iba pomyselného šampusu. Posunula s v kresle tak, aby som sa ľahšie dostal k vyholenej štrbinke. Tá už bola pene rozpálená. "Trochu ju schladím..." povedal som a zobral som šampus, že je ho priložím. "Nie tak, ja ju budem chladiť a Ty zachytávaj chladiacu kvapalinu." A už začala maličkým prúdom liať šampus na štrbinku. Ja som ho zlizoval. "Ale zateká aj hlbšie."  Hovorila aby ma naviedla na hlbšie lízanie. Nechal som si poradiť.  Neviem koľko som ho takto vypil, ale po chvíľke už ani nič neliala, ale ja som mal čo lízať. Postavila sa a mňa prevalila na chrbát. Pritom si vyzliekla svoje nohavice. Kľakla si k mojej hlave a začala mňa vyzliekať. Ja som jej pritom lízal štrbinku.

Keď môjho priateľa uvoľnila z väzenia nohavíc, začala ho olyzovať od koreňa po hlavičku  po niekoľkých takýchto olíznutiach ho oblapila perami na hlavičke a pomaličky ho zasúvala do úst.  Nie je to žiadny obor, tak ho celého dokázala schovať. Zato trochu podrástol pri takejto masáži. Pysky na štrbinke mala krásne naliate tak som ich zovrel jemne medzi zuby. Skríkla, slasťou práve keď ho mala celého v ústach bol to nádherný pocit Jej hlas ho ešte viac vzrušil. Pocítila to uvoľnila ho a zmenila polohu tak, že sa naň nabodla. Začala po mne jazdiť. Najskôr pomaličky, ale o chvíľku ako na závodoch klusákov. Ja som jej gniavil prsníky. Prerývano dýchala a vzdychala. Zachvel som sa a vystrekol do nej. Prirazila a zakrútila panvou. Vtedy sa aj ona urobila. Ľahla si na mňa a začala mi bozkávať ucho. Vraj na to mala chuť odkedy sa prisťahovali do susedstva, ale nebola príležitosť. Preto ju teraz využila. V telke sa medzitým ohlásili polnoc. Postavili sme sa, zaželali si všetko najlepšie v Novom roku a Katka pridala aj želanie skorého opakovania. Pripili sme si tentoraz už z pohárov a ešte sme sa pomaznali pod sprchou. Obliekli sme sa a asi o druhej  som sa pobral domov. Takže Silvester bol krásny a začiatok Nového roku nádejný.. čo si viac môžem želať??



autor: dr.freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>