Erotická poviedka

Vianoce v službe

            Bol Štedrý deň a ja som bol prvý polrok vo funkcii vedúceho komunikačného strediska. Bolo bežným zvykom meniť služby počas dní pracovného voľna a sviatkov o 6:00 ráno po 24 hodinovej službe. Pri plánovaní služieb na december som sa rozhodol tento zvyk trošku zmeniť. Službu na Štedrý deň som sa rozhodol skrátiť na 12 hodín s tým, že zvyšok bude doslúžený 26 decembra od 18 hodiny. Viedlo ma k tomu to, aby ten kto slúži počas tohto dňa mohol večerať v kruhu rodiny a ten kto ho strieda sa tiež mohol, aj keď skôr navečerať  doma. Takto sa vlastne dvadsaťštvorky počas Vianoc posunuli o pol dňa. Dennú službu mal kolega bývajúci asi 5 km od pracoviska a nadväzujúcu službu som si naplánoval ja, lebo som to mal tiež pomerne blízko. Ja som mal službu na šifrovom oddelení a na faxovom oddelení mala službu naša Dagmar - Dada ako sme ju všetci volali.

Dada bývala na opačnom konci republiky a do služby sa prihlásila sama, lebo vraj sa jej nechce ísť na sviatky domov. Bola to asi tridsať ročná baculka, ktorú som nevidel bez úsmevu na tvári. Keď som nastúpil do služby, iba som si rýchlo vypočul informáciu od kolegu s tým, že si všetko prezriem sám a a prípadne mu zavolám. Zaželal som mu veselé Vianoce a on sa ponáhľal domov. Dada sa mi ozvala telefónom, že je tiež už na pracovisku a kontroluje si prijaté a odoslané správy, ale šifry nemáme. Prezliekol som sa do pohodlného, domáceho oblečenia v akom sme bežne slúžili po oficiálnej pracovnej dobe. Bolo to tričko a ľahké nohavice.  Zapnul som si internet a pozrel sa na chat. Napriek očakávaniu, bolo tam dosť živo. Zaželal som všetkým veselé Vianoce a prezeral knihu služieb. Asi po hodine sa mi ozvala Dada, že by bola rada ak by som prišiel za ňou, vraj má chuť si posedieť pri vianočnej večery ktorú priniesla so sebou. Zobral so so sebou flašky šampanského, ktoré som mal v "mobilizačných rezervách" a rozkaz na vyplatenie mimoriadnej odmeny ktorý som mal pre Dadu už vypísaný. Na faxovom oddelení slúžili väčšinou baby ktoré si pripravili stromček v kúte miestnosti.

Dada mala už pripravenú večeru pre oboch, tak som rozkaz v obálke a fľašku dal pod stromček, že po večery si pozrie darček. Sadli sme si a začali večerať. Moc sme toho nenarozprávali. Debata sa točila hlavne okolo toho, že som mal dobrý nápad takto rozdeliť služby. Po večery som jej pripomenul darček, ale ona vraj aby som chvíľku počkal, že aj ona má jeden pre mňa, len ho musí pripraviť a priniesť. Tak som sedel a čakal. Vrátila sa asi za desať minút a so slovami "darček je tu" otvorila dvere a vstúpila v kostýme Santa Clausa. Teda z kostýmu mala na sebe iba červený plášť a čiapku. Na nohách čierne čižmy s vysokými opätkami a červené punčochy. Viac som nevidel. Miesto opasku mala okolo pása veľkú červenú mašľu. Spod čiapky sa usmievali jej nádherné orieškové oči. Najlepšie ich vystihuje označenie "jebavé". Postavila sa predo mňa a povedala tak si rozbaľ darček. "Až po Tebe" povedal som ja. Ako prvú vybalila fľašku a potom odmenu ktorá ju milo prekvapila. Obálku položila na trezor a s fľaškou sa vrátila ku mne. "Tak už rozbaľuj aj Ty!" Rozviazal som mašľu a ona so seba spustila plášť. Pod plášťom mala iba podväzkový pás. To ma trochu prekvapilo. "Nepáči sa Ti darček?" spýtala sa keď zbadala moje prekvapenie. "Páči, som veľmi milo prekvapený, s takým niečím som nepočítal." Priznal som sa. Ale to už sedela na mojich kolenách tvárou ku mne a ja som mal hlavu zaborenú medzi jej prsníkmi. Voňala nádherne.

Začal som ju okamžite bozkávať a masírovať jej zadok. Aj cez moje nohavice zacítila ako sa vo mne prebúdza chuť na milovanie. "Budeš ho dlho väzniť?" Spýtal sa ma a postavila sa. To bol pre mňa signál aby som sa postavil a vyzliekol. Pomohla mi s tým a o chvíľku už som zasa sedel na stoličke a Dada na mne, ale už aj na mojom tuhom kolíku. "Tak na tento okamžik som sa tešila od chvíle ako som sa dozvedela, že budeš tu na Vianoce." "To mi chceš povedať, že odvtedy si toto plánovala?" "Nie," povedala úplne normálne. "Ja som Ťa chcela zviezť už oveľa skôr, ale nikdy nebola vhodná príležitosť. Vždy tu bolo veľa ľudí okolo." Pritom sa stále pomali pohybovala po kolíku. "Ale kecať môžeme aj neskôr, teraz si Ťa chcem užiť." A zatvorila mi ústa svojimi perami a jazykom ktorý sa tlačil až k mojim mandliam. Ja som jej začal masírovať prsia a ona vyhrnula moje tričko a stisla mi bradavky. Pritom sa jej pohyby zrýchľovali. Po chvíľke ako by už nestačila s dychom. Medzi jednotlivými výdychmi vydávala ťažko definované vzdychy. Cítil som, že o chvíľku dosiahnem vrchol. asi to pocítila aj ona, lebo zrazu prudko na mňa dosadla, nechty mi zaryla do chrbta a v jej mušličke som zacítil prudký kŕč v okamžiku keď som do nej vstrekol prvé kvapky semena. Potom ešte zakrútila panvou ako keby chcela semeno poroztierať po celom vnútrajšku svojej horúcej mušličky. Kolík stratil svoju tuhosť. Až teraz si dala dolu čiapku pod ktorou mala skryté svoje dlhé čierne vlasy. Čiapku si pritlačila na mušličku a pobrala sa do sprchy ktorá bola na chodbe. "Predsa to tu všetko nepokvapkám aby zajtra zistili čo sa tu dialo." Smiala sa. Pobral som sa za ňou.

Cestou som si vyzliekol tričko a prevesil som ho na dvere do sprchy. Dada počítala so všetkým. Pod sprchou už mala sprchový gel a vedľa boli dve osušky. "Dúfam, že sa Ti to páčilo!" Povedala keď ma volala rukou pod sprchu. To už som sa vopchal do sprchového kútu aj ja. Nebolo tam veľa miesta, tak som gel iba nalial medzi naše telá a vzájomným trením sa sme sa umývali. Keď som jej vopchal ruku na mušličku, stisla mi ju stehnami a nechcela uvolniť. Palcom som sa pretlačil do nej a ona začala aj v stiesnenom priestore naň prirážať. "Poď poutierame sa a potom Ťa ešte raz urobím prstami a jazykom." Povedal som jej a natiahol sa za osuškou. Stačila nám aj jedna. Našou uzavretou chodbou sme prešli na moje pracovisko kde bolo aj lôžko na ktoré som ju bozkávajúc povalil. Rukou som už znovu skúmal mušličku. Teraz iba po okraji, ale to sa už vzpínala aby sa tlačila k mojej ruke. Jednou rukou si pridržiavala moju hlavu a druhou tlačila moju ruku k svojej mušličke. Vopchal som jej do nej palec a prostredník som začal vtláčať do riťky. Znovu začala prerývano dýchať a krútiť panvou. Prudko som stlačil palec a prostredník voči sebe. "Aáá..." skríkla a moju ruku zovrela stehnami. Pri ďalších takýchto stlačeniach už iba tichšie vzdychla. Pri tom sme si vzájomne hrýzli pery. V ruke som cítil jej chvenie. Keď už bola unavená a chvenie prestávalo, vybral som ruku spomedzi jej nôh a začal som ju bozkávať na krku a postupovať k bradavkám. Jednu som sal tak, že sa zväčšila na veľkosť lieskového orecha a druhý prsník som masíroval svojou mokrou rukou. Potom som bozkami postupoval k brušku. jazykom som vylízal pupočnú jamku ako prípravu na lízanie mušličky. To už Dada držala v ruke môj kolík ktorý začal opäť naberať na objeme, aj keď tuhosťou mal od kolíka ešte ďaleko. Posúval som sa nižšie a už som jazykom začínal olizovať okolie mušličky. Dada zažala miesiť moje semenníky a priťahoval si ich bližšie. Ja som lízal mušličku kľačiac vedľa lôžka. Keď som začal olizovať mušličku, roztiahla nohy od seba a ja som  ponoril do mušličky aj svoj nos. Hlavu som zdvíhal iba na okamžik aby som sa nadýchol. Opäť som pocítil jej kŕče, ale tieto boli v stehnách. Ani jej ruka už nezvierala kolík tak intenzívne. Bola úplne vyčerpaná.

Zdvihol som sa a videl som ležať ženu veľmi unavenú, ale s takým šťastným výzorom, ako nikdy predtým. Ja som si sadol na stoličku a pozoroval ako oddychuje. Asi po piatich minútach sa postavila, že sa hneď vráti. Zatiaľ som si ja ľahol, nakoniec tiež som bol unavený a privrel som oči. Bol to iba okamžik, ale keď som ich otvoril, Dada bola pri mne a už kľačala pri lôžku. Začala rukou spracovávať môj kolík. Keď už začínal tuhnúť, sklonila sa k nemu a začala olizovať jeho hlavičku. rukou sa stále pohrávala so semenníkmi. Keď sa kolík začal chvieť predzvesťou výronu semena, prestala ho olizovať a zovrela ho medzi prsia. Masírovala ho ich prevaľovaním ešte aj po tom ako som prestal striekať. Znovu sme sa osprchovali a tentokrát sme sa už aj obliekli. Z pôvodného kostýmu si Dada nechala čižmy a punčochy. Obliekla si takmer čiernu plisovanú sukňu s dĺžkou asi 10 cm nad kolená a biely tesný pulover, ktorý krásne zvýraznil jej prsia. Neprestávala ma provokovať ani týmto oblečením. Rozišli sme sa na svoje pracoviská, skontrolovať zariadenia. Bol sviatočný kľud. Nikde žiadne správy. Tak sme sa znovu stretli pri stromčeku. Otvorila šampus a naliala nám do pohárov na minerálku, lebo iné sme nemali. Keď sme si pripíjali, koketne olízla okraj pohára, ako keby chcela povedať... "ešte sme neskončili..." A naozaj. Dlho nevydržala. Skôr ako sme stihli dopiť fľašu, už si sadla predo mňa na stôl a vyhrnula sukňu aby som videl, že nohavičky si neobliekla. Keď sa naklonila aby sme si znovu štrngli, moju  voľnú ruku si dala medzi svoje nohy a zovrela ju tam. Položil som pohár, prisunul sa stoličkou ktorá bola našťastie na kolieskach a voľnou rukou som jej začal vyhŕňať pulover. Vyhrnula ho sama nad prsia a ja som ich začal opäť striedavo cmúľať, masírovať a sať. Jemne som jej pritom hrýzol bradavky. Rukou som dráždil mušličku. Ona mi prekladala hlavu z jedného prsníka na druhý. Kolík zostal tentokrát uväznený.

Keď už toho bolo naň veľa, oslobodil som ho a voľnou rukou som si ho začal honiť. Keď to zbadala, tak mi povedala by som si ho vyhonil celkom, aby sa na to mohla pozerať. Iba som sa na stoličke zaklonil a pokračoval som. Ona sa pritom sama začala ukájať rukou. Keď som mal vystreknúť, priškrtil som si ho a Dada si zachytila semeno do svojich rúk a natierala si ním mušličku. "Si prvý chlap ktorý sa urobil predo mnou a tiež pred ktorým som sa ja urobila." A podala mi pohár. Sedeli sme rozprávali o ničom. Zrazu začal cvrlikať jeden z faxov. Dada sa išla pozrieť čo nám kto posiela. Bolo to jedno z podriadených pracovísk a želali nám Veselé Vianoce. Ako som jej nazeral spoza chrbáta, predklonila sa a vyhrnula sukňu aby som videl jej riťku. Napriek tomu, že bola silnejšia, bola krásne oblá. Plácol som ju po nej, "Ty nedáš pokoj!" "Nie, chcem Veselé Vianoce v praxi..." Smiala sa a zostala predklonená. Rukami sa oprela o stôl na ktorom bol fax. Spustil som nohavice a začal som kolík pripravovať na to, čo očakávala. Keď dobre stuhol, začal som ním dráždiť riťku tým, že som ho trel o obe polovičky. "Už ho tam konečne vraz..." žiadala ma. Tak som ho tam vrazil, doslova. Zabolelo to oboch, ale už bol dnu a ja som ním začal jazdiť von a dnu, von a dnu... Bolo to krásne a obaja sme dychčali od slasti. Zrazu sa spustila nižšie a vytiahla ho tým von. "Pod...podlomili sa mi kolená... to som ešte nezažila... Musím si oddýchnuť..." Celá sa pritom chvela. Ja som na tom bol podobne. Keď som chcel prejsť k stoličke, aby som si sadol, padol som aj ja na kolená a v lýtku som mal kŕč ako keby mi tam vrazil nôž. Tak som sa iba zvalil na zem a čakal kým to prejde. Po čase som sa dokázal postaviť a prejsť k lôžku, Dada si ľahla ku mne. Zaspali sme v objatí. Zobudil som sa na hrozný smäd. Dada spala. Opatrne som sa vybral do kuchynky ktorá je súčasťou nášho pracoviska a z chladničky som vybral chladenú Kofolu. Vypil som asi pol litra naraz. Zobral som ju so sebou. "To si priniesol pre mňa?" Spýtala sa Dada keď som prišiel k lôžku. Podal som jej fľašu a ona sa napila. Smädná bola skoro ako ja, ale keď dopila, fľašu zovrela medzi svojimi stehnami. "Musím si ju schladiť..."

Ráno sme sa naraňajkovali. Dali sme si kávu a zákusky ktoré priniesla Dada. "Neviem ako Ty, ale ja som mala najkrajšie Vianoce." "Aj mne sa páčili, ale našťastie sú iba raz v roku, inak by som bol celkom vysilený." "No veď do vystriedania máme ešte 12 hodín... Dúfam, že ma nenecháš iba tak hlivieť." Zasmiala sa. Nehliveli sme, ešte sme sa raz unavili na stoličke rovnako ako na začiatku, iba sme sa pri tom už nevyzliekali a raz ojazdila na lôžku tak, že sa mi otočila chrbtom. Ja som ju pri tom dráždil palcom v riťke. Po spoločnom obede som si sadol na stôl, lebo som sa už začal obávať, že ak si sadnem na stoličku, znovu to skončí ako predtým. Neskončilo. Tentokrát si sadla na stoličku ona a začala mi honiť kolík. Už toho mal dosť ale aj tak sa začal vztyčovať vtedy ho zovrela medzi prsníky a honila ho tak aby videla na jeho hlavičku. Keď začal striekať, semeno zachytila na jeden z medovníkov ktoré mala na stole a zjedla ho. "To bola super poleva, dáš mi na ňu recept?" Chichúňala sa. Keď nás striedali, boli sme každý na svojom pracovisku. Na kolegovu otázku aká bola služba som odpovedal, že sa to dalo vydržať a Dada odpovedala, že celkom fajn, vraj si aj trochu pospala.                                  



autor: dr.freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>