Erotická poviedka

V kancli

Vstúpil som do kancelárie, aby som konečne podpísal papier so zmenou stravných na hotovosť, s ktorým ma od začiatku týždňa šéf otravuje.

V kancelárii bola len Miriam, moc som ju nepoznal, keďže som tu vcelku nový. Na stole ležali papiere a ja som sa jej spýtal kde ich podpíšem. 

S úsmevom ku mne otočila hlavu a odpovedala mi na to, na čo som sa pýtal. Ja som sa teda začal podpisovať.

Inak a neviete kde je šéf? - spýtal som sa, mal mi nechať jeho auto aby som mu ho umyl.Išiel niekam do mesta.. neviem kedy príjde.. - odpovedala.

Ja som sa usmial a už ako som bol na odchode ma zastavila s otázkou.

Miriam bola krásna, 32 ročná žena. Mala hnedé vlasy ostrihané po plecia, zelené oči a štíhlu postavu s väčšími bokmi a zadkom.

Ty si mladší, toto mi dnes prišlo a chcela by som poradiť, že čo by si napríklad na svojej frajerke prijal viac. 

Z pod stola vybrala biely balík, ktorým bežne posielajú eshopy svoje veci. Vytiahla z neho dva menšie sáčky. V jednom bol kus ružovej a v druhom kus čiernej textílie.

Poď sem.

Podišiel som k nej a ona vybrala oba kusy látky z ich obalov. Boli to tangá. Tie ružové naozaj tenké na zadnej strane s jemnou čipkou a tie čierne boli o niečo hrubšie bez čipky. Pekne ich uložila vedľa seba a a pozrela sa na mňa.

Tak ktoré? - usmiala sa znovu.

Zamyslel som sa.

No to je ťažko povedať, ja by som išiel asi skôr do tých ružových, ale to sa nedá dobre vybrať len pohľadom. Treba ich vidieť asi skôr na postave. Otočila hlavu smerom na digitálne hodiny na stole. Schmatla kľúč a postavila sa. Išla smerom ku dverám.

Mala na sebe bielu tenkú sukňu po stehná a zapravené čierne tričko. Zamkla dvere od kanclu.

Podaj mi ich a počkaj tu. 

Odišla do druhej miestnosti a ja som čakal. Za chvíľu bola naspäť.

Postavila sa predomňa len v tých ružových tangách, prsia si zakrývala rukou. Spravila pár póz, potom sa otočila bokom, prekrížila si nohy a napla zadok, následne sa mi otočila chrbtom, prstami si jemne zadok nadvihla a potom sa zohla a celý zadok mi v tých zarezaných ružových tangách ukázala. Následne sa otočila naspäť predom ku mne a ruky mala vedľa tela. Usmiala sa no v tom jej docvaklo, že si nezakrýva prsia, tak pravou rukou rýchľo obopla obe prsia.

No, videl si viac ako si mal, čo povieš? - usmiala sa.Na prsia či na zadok? - zasmial som sa.Na zadok.. - vzdychla a pretočila očami.Musím vidieť ešte tie druhé aby som sa mohol rozhodnúť. - mrkol som na ňu.

Ukázala mi ukazovákom gesto, aby som čakal. Následne odkráčala do druhej miestnosti a po chvíli sa vrátila v spomínaných čiernych tangách.

Celý priebeh "prehliadky" sa opakoval, no keď sa už mala otočiť chrbtom, namiesto toho mi ukázala nech si sadnem na gauč. Sadol som si a ona si sadla na mňa, chrbtom ku mne. Trochu sa pomrvila a rukami mi obopla obe stehná. 

Cítim ako ti stojí. - pošepkala.

Neveril som, čo sa práve deje. No bola to naozaj realita.

Zadkom mierne brázdila po mne a ja som jej chytal prsia. 

Nechceš ho vybrať von? - stonala od nadržanosti. Povedal som jej, nech sa pridvihne.

Vytiahol som si ho von a ona si na neho okamžite sadla, jej pička bola neskutočne vlhká a jej tangá museli byť nasiaknuté jej šťavou 2x viac.

Skákala po mne, vzdychala a škriabala ma do stehien. Potom sa otočila, strčila mi jazyk do úst a stále, tým istým tempom na mna jazdila.

Potom som ju odhodil na gauč, dal som si ju na štyri a nakladal ju zozadu, pre zmenu som ju do krvi škriabal ja, ako som ju pevne držal za boky.

Strč mi ho do riti! - vykríkla.

Vybral som ho, napľul si na dlaň a pretrel si ho ňou. Následne som jej pomaličky vkladal žaľuď do zadku a keď už som mal polovičku v nej, na tvrdo som jej ho tam vrazil a začal ju tvrdo jebať. Kričala, slzy jej stekali a kvapky pomaly schli na gauči.

Po asi piatich minútach som prestal a povedal jej nech ma vyfajčí.

Sadol som si, rozkročil sa a ona mi svojimi ružovými tangami, ktoré boli vlhkejšie než ona, obviazala koreň penisu. Zobrala si ho do úst a zo začiatku ma vždy pri konci jemne pokúsala. 

Schmatol som ju za vlasy a napchal jej ho celý až do hrdla. Naplo ju, no držala si ho tam. Potom som to už nechal na nej, jemne mi ho lízala a následne tvrdo prirážala, že som jej žaluďom cítil hrdlo.

Už budem, kľakni si. - povedal som.

Kľakľa si na kolená a čakala, ja som si ho rýchlo honil a keď som už cítil že budem, pritiahol som si ju k sebe. 

Vystriekal som sa jej na tvár, stekalo jej to na prsia a ona s vyplazeným jazykom len čakala. Išlo zo mňa toho moc, celú tvár mala pokrytú semenom.

Rozviazal som uzol na tangách, ktoré som mal ovinuté okolo koreňu a semeno jej z tváre trochu poutieral. Stál som len tak nad ňou, ona sa na mňa pozerala a prstami si zvyšky semena utierala do úst a následne to prehtla. 

Idem sa rýchlo dať dokopy, padaj odtiaľto! - povedala medzi zuby.

Postavila sa, tangá vlhké od jej šťavy a od môjho semena si obliekla naspäť a dala mi pusu.

Padaj dole!

Odomkol som dvere a schodami rýchlo smeroval ku dverám od kanclov.



autor: yournemesis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>