Erotická poviedka

Chata v horách

Kamarát Miro má v horách chatu. Lokalite tejto chaty by sa dala nazvať mimo civilizácie. Žiadny internet, elektrina slúži len na základné potreby, ďaleko od najbližšej dediny a samozrejme bez mobilného signálu. V okolí chaty bolo zopár turistický chodníčkom ale aj ten najbližší nebol bližšie ako 6 km. Dostať sa tam dalo len jednou lesnou cestičkou a aj to s terénym autom. Miro samozrejme takéto auto mal keďže nemal na výber a musel nejako dostať na túto chatu základné suroviny.
Na túto chatu sme chodili približne 4x do roka aby sme si resetovali hlavu z bežného života a zmenili myšlienky. A hlavne nikoho nestretli. Väčšinou sme tam chodievali štyria no sem tam nás bolo viac ak sa konala nejaká akcia. Lenže pred dvoma rokmi sme tam išli len traja. Bály sme sa že bude nuda no v skutočnosti sme mali asi ten najlepší zážitok aj keď sa to tak zo začiatku nejavilo.
Ako obvykle sme vyložili z auta alkohol, jedlo, rádio skrátka všetko ako obvykle. Začali sme piť už okolo 15 00 a rozprávali sme sa čo je v našich životoch nové, keďže mimo chaty sme sa skoro vôbec nevideli. Popritom sme opekali v takom vystavanom krbe aj s posedením pred chatkou. Keď bolo približne 18 00 počuli sme z lesa ženský hlas ktorý kričal o pomóc. Našťastie aj keď sme mali celkom dosť popité vedeli sme sa normálne hýbať a vydali sme sa smerom za hlasom. V lese sme stretli ženu približne 20 ročnú a trochu pri sebe. Do tváre bola pekná a zvyšok žiaľ zakrývalo jej turistické oblečenie ktorého mala na sebe dosť. Hneď ako nás zbadala vyrozprávala nám v strese čo sa jej stalo. Ževraj išli s priateľom a druhým párom na turistiku. Lenže jej kamarátka v strede turistiky dostala menštruáciu a tak zastavili v lese a začali riešiť čo idú robiť. Chlapov nechali ísť napred že ich potom dobehnú. Lenže tá jej kamarátka sa po 10 minútach rozhovoru rozhodlam že ide naspäť a počká ich pri aute. No a ona išla sama za chlapmi len ich nemohla dobehnúť a jediné čo vedela že má ísť po modrej značke. Lenže už dve hodiny žiadnu modrú značku nevidela a tak jej neostávalo nič iné len pokračovať v ceste. No a asi po pár hodinách je tu.
Miro ktorý bol vedľa nej jej to celé vysvetlil. A išlo skrátka o to že že tam bol modrá šípka čo jej ukazovala že má odbočiť lenže ona si myslela že má pokračovať a preto sa stratila. Že vraj je to bežné. No a ten čas ktorý šľapala trval tak dlho pretože skoro stále išla do kopca. Keď sa všetko vysvetlilo baba začala Mira prosiť o pomoc keďže sa jediný poriadne vyznal v okolí. Miro bol obrovský chlap a na prvý pohľad ide z neho trocha strach ale inak dobráčisko. Lenže všetko má svoje medze. Povedal jej že sa opitý v podvečer určite nebude autom nikam trepať, že určite niekde zapadne a nemieni to riskovať lebo sem nepríde ani odťahovka. 
Povedal jej že nech si spraví u nás pohodlie dá vedieť chalanovi že je v poriadku a ráno ju už odvezie kde bude potrebovať. Po týchto slovách sa konečne upokojila a už začala riešiť praktické veci ako napríklad kde zoženie signál. Miro to ale bral zas so svojho hľadiska a povedal jej
" Moja milá tu to funguje tak že si musíš s nami najrpv vypiť aby sme vedeli že si jedna z nás a potom môžeš od nás niečo chcieť"
Baba sa usmiala a iba odpovedala že to určite teraz potrebuje. Vrátili sme sa teda späť ku chate a Miro jej hneď dva krát nalial. Dievčina obidva poháriky stiahla za chvíľu aby sa konečne upokojila. Nakoniec jej Miro ukázal miesto na konci chatky kde je signál ale extrémne často vypadáva. Takže si určite nezavolá ale na odoslanie sms to stačí. Dievčina teda napísala chalanovi kde je a skrátka všetko. Musela tam sedieť asi 10 minút aby jej správu odoslalo a potom ešte čakala na odpoveď. Medzičasom sme mi pokračovali v opekaní a pití. Ako sa na ňu Miro z diaľky pozeral začal o nej dosť úchylne rozprávať. Akože aj mne sa riadne páčila a aj Andrejovi to bol chalan čo bol s nami. Ale Miro to vedel povedať vždy s tými najuchýlnejšími vetami. Mal talent v tom že aj keď hovoril o nádhernej žene a o sexe s ňou čo bola sexi myšlienka, vedel to prezentovať tak že mi prišlo až zle. Skrátka náš Miro. 
Keď prešla asi polhodina dievčina prišla k nám s tým že jej chalan sa rozhodol že ešte zoženie terénu štvorkoľku ktorú dole ponúkajú a že ešte dnes pre mňu príde. A do toho Miro spustil
" Čo sa hádam nebojí že ťa tu pretiahneme?"
Dievčina sa trocha vystrašila a ostalo trápne ticho. Tu sa Miro trocha prebral a zmenil vetu
" Ospravedľnujem sa. Myslím to tak že sa hádam nebojí že tu budeme s tebou niečo mať?"
Dievčina sa len usmiala a povedala
" Mňa to tiež nenapadlo až do momentu kým on nezačal panikáriť. V tom som si prečítala správu čo som mu poslala a fakt znela divne. Skrátka neboj zlatko všetko je v poriadku som tu s 3-ma chlapmi na opustenej chate a ostanem tu do rána a potom ma odvezú kam budem chcieť. Tak sa ani nedivím keď odpísal že príde sem čím skôr"
Miro sa usmial a povedal. 
"Tak to neviem ako si to predstavuje ale tak minimálne dve hodiny sa sem bude trepať ak to tu nepozná. GPS ho sem síce zavedie ale na štvrolkole nepôjde viac ako 5km/hodine inak sa môže prevrátiť alebo zapadnúť. Nuž je to na ňom. My si zatiaľ vypijeme"
Po týchto slovách sme normálne pokračovali v pití a jedení ako predtým akurát že tentoraz s ňou.  Prešla asi hodina keď sme už boli všetci opitý. Ona taktiež pila dosť rýchlo a aj keď hovorila, že to má na nervy lebo dnes skoro zinfarktovala bolo jasné že alkohol jej nevadí ani v bežných podmienkach. Ako nám všetkým vstupoval alkohol do hlavy a vonku sa začalo stmievať začala sa meniť aj nálada. Hlavne tá Mirova. Začala sa na babu viac tisnúť a rozprávať sa hlavne s ňou. Mala na seba nepremokavú bundu a šušťáky takže jej nebolo vidieť do výstrihu inak by som sa stavil že by čumel hlavne tam. Tento jeho osobitý prístup bol asi dosť zjavný pretože už aj ona začala byť trocha nepríjemná. Najprv sa odťahovala stále ďalej a ďalej a keď už sa nebolo kam odtiahnuť prehovorila
" Prosím dajme mi trocha priestoru"
Miro sa usimal a povedal
" A čo budeš kričať? Tu ťa aj tak nikto nebude počuť"
Po týchto slovách ma trocha zamrazilo. Dokonca aj Andrej ktorý sedel oporti nim za veľkým dreveným stolom sa na mňa pozrel. Nevedeli sme čo robiť a tam sme čakali čo sa bude diať. Dievčina po dlhšom tichu prehovorila
" Tak to nie. Len sa začínam trocha báť?"
Miro skoro až urazene reagoval
" Báť sa? Mňa. Však ja Vám chcem len dobre. A čo je na takom orgazme zlého?"
Možno som mal nejako zareagovať lenže fakt som bol opitý a Mira som poznal a viem že nie je nebezpečný len má blbé reči a do toho bol som zvedavý ako sa to vyvinie a tak som to skrátka nechal aj s Andrejom tak a len sme sa stali publikom.
Po týchlo slovách dievča trocha zdesene prehovorilo
" Ale ja orgazmus mať nechcem"
Miro sa zasmial a povedal
" Každá ho chce mať. Načo inak by si mala chalana. Nerob drahoty a aspoń nám za tú pomoc ukáž čo schovávaš pod tou kombinézou"
Vtedy dievča už vstalo od stola a chcela odísť. Lenže tu sa ozval alkohol ktorý mala v krvy a ako sa snažila rýchlo odísť spadla na zem. Miro ako pravý džentlmen vstal a začal je pomáhať na nohy. Keď už vstala tak ju normálne celú zodvihol keďže pre neho to bolo nič a vysadil ju na ten veľký stôl pred ním. Začal ju obchytkávať no ona sa bránila. Nemala veľmi kam ísť keďže bol pred ňou a jej odpor bol fakt na neho prislabý. No aj tak si Miro zavolal na pomoc Andreja ktorému prikázal aby ju začal vyzliekať. Ten sa na mňa pozrel mykol ramenom a išiel k nej a naozaj jej začal rozopínať bundu zatiaľ čo jej Miro držal ruky. Miro sa na ňu pozrel a povedal
" Inokedy by som si dával na čas ale chcem to stihnúť predtým ako ti sem príde tvoj chlap"
Dievčina začala nadávať, kričať a hýbať so sebou ale aj tak jej to vôbec nepomohlo. O pár minút na to totiž sedela na stole pred nimi úplne náha. Prsia mala minimálne trojky a rozkrok krásne vyholený. Musím sa priznať že aj ja som bol z nej celý hotový lenže v tej dobe som mal vážny vzťah no a môj druhý problém bol to že som bol omnoho viac opitý ako oni takže som nebol schopný akcie v tomto stave. Dokonca som nevládal ani stáť na nohách a tak som ich iba pozoroval. Miro sa na mňa pozrel a rýchlo pochopil moju situáciu a tak jedno rukou vytiahol z nohavíc telefón a hodil mi ho so slovami aby som to celé nahrával.
Dievča sa mykalo stále viac a viac keďže bolo čoraz jasnejšie čo sa bude diať. Miro na to však išiel postupne. Chytil jej obe ruky dal jej ich za chrbát počas toho ako pred ním sedela úplne nahá. Preložil jej ruky tak aby ju mohol schmatnúť len jednou rukou a mal ju pod kontrolou. Bol to obrovský chlap takže to nebol veľký problém. Lenže na to aby to dokázal sa musel k nej dosť priblížiť až jej dýchal na krk. Dievča začalo uhýbať hlavou ale to je v ničom nepomohlo. Miro začal používať druhú ruku konkrétne jeden prst ktorý nasmeroval priamo do jej už vlhkého rozkroku. Ten mľaskavý zvuk som počul aj ja. Bolo jasné že až tak veľmi sa o znásilnenie nejedná inak by nemohla byť tak strašne mokrá. Jej ústa síce hovorili nie ale telo naznačovalo presný opak. Tento detail neunikol ani Mirovi ktorý na to zareagoval:
" No tak vidno že si pekne nadržaná. Tak už to na nás nehraj a podvoľ sa"
Tu dievča zareagoval v skutku zvláštnym spôsobom. A to úplným tichom. Žiadny súhlas ale ani odpor. Prestala sa úplne mykať a len čakala čo sa bude diať. AKo do nej Miro začal strkať jeden prst za druhým tak po treťom prste to už nevydržala a začala vzdychať. Andrej jej začala bozkávať prsia a Miro si medzičasom dával dole nohavice. 
Som zásadne na ženy ale keď vidím niečo veľké viem to zhodnotiť. A Miro ho mal teda minimálne taký veľký ako bol on sám. Keď to baba zbadala dosť zreteľne si oblízla pery. Nechcela to priznať ale chcela ho mať v sebe. Lenže to Mirovi nestačilo a tak ho prisunul tak blízko že sa jeho žaľud trel o jej rozkrok ale nešiel dnu. Potiahol jej vlasy dozadu a pozrel sa jej do očí a povedal
" Povedz že ho tam chceš?"
Dievča plné hnevu len povedalo
" Naser si"
V tom Miro posunul svoju panvu od nej a znova jej tam srčil prsty a bolo počuť ten mlaskavý zvuk čoraz rýchlejšie. Snažila sa zadržiavať dych a byť čo najtichtšie ale očividne tomu nevedela odolať. Počas toho Miro znova prehovoril
" No tak priznaj že si nadržaná a chceš to"
Počas toho ako to hovoril už ju nevládal prstiť rukou ale už ani nemusel. Ona inštiktívne v opilosti začala na jeho prsty prirážať panvou. Keďže mal v nej dosť hlboko prsty jeho dlaň plieskala o jej klitoris. Dievča musela byť úplne vo vytržený ale aj tak sa držala a tvrdila že to nechce. Na Mirové slová stále reagovala negatívne. To ale Mira pekne štvalo. Chviľu oddychoval a pozeral sa do mobilu aby sa ujistil že to celé nahrávam. Po krátkej prestávke začal ísť prstami v jej vnútri stále rychlejšie a rýchlejšie. Miro ju už neudržal keďže sa venoval viac jej rozkroku ako jej rukám. Tak sa dievča z jeho zovretia uvoľnilo. Miro sa od nej vzdialil a ruku ktorej jej držal ruky položil na jej krk. Ona sa medzičasom začala kŕčovito držať okrajov stola a celé svoje telo dokonale otvorila jeho ruke. Zo zvukov a pohybu jej tela bolo jasné že sa blíži jej orgazmus. Keď vyšlo z jej úst
" Bože, bože"
V tom Miro prestal a vyšiel s prstami von. Andrej sa pri tom ukájal sám a obchytkával ju čím si Miro s ňou mohol robiť čo chcel. Ako z nej vyšiel začala vytekať po stole lenže orgazmus nedosiahla. Mala premočené stehná jej panva sa hýbala naprázdno a jedine čo povedala bolo
" Ty si hajzel"
Miro sa k nej priblížil rukou a jedným prstom jej začala behať po klitorise a povedal
" Ja ťa spravím len priznať že to chceš"
Vtedy sa pozrela na jeho vtáka ktorý bol pripravený do nej vôjsť. Potom sa pozrela na neho a povedala:
" Dobre, chcem to. Už ho tam konečne strč"
Vtedy Miro nezváhal a poslúchol. Doteraz nechápem ako niečo tak veľké ju dokázalo skoro v sekunde tak riadne otvoriť. Jasne že zrevala trocha od bolesti ale len raz. Potom sa plne odovzdávala nástroj v jej útrobách. 
Po čase sa už nevedela opierať o ruky musela si na stôl úplne ľahnúť. Keď konečne ležala Andrej mal super príležitosť strčiť jej ho do úst čo aj spravil. Prešlo niekoľko minút čo žena kričala ako divá.Dokonca aj keď jej Andrejov penis tlmil zvuk v jej ústach bolo ju riadne počuť. A vôbec nie kvôli tomu že by sa išla spraviť. Pretože od momentu ako do nej Miro vošiel neriešila vyvrcholenie iba si naplno užívala živočíšny sex.  Silné Mirovi prírazi a veľkosť jeho prirodzeniu ju dostávali do extázy. Čo som bol ale prekvapený je že Miro toľko vydržal. Lenže nakoniec som zistil že to nebolo jeho výkonom či zdržalivosťou. Totiž  po niekoľkým minútach sa sám priznal:
" Boha som tak opitý že sa neviem spraviť"
Keď tam už žena ležala úplne bez zábran dala si zrazu ruku na klitoris a rozhodla sa ukončiť svoje trápenie a dokončiť sa. Doširoka rozkročila nohy čím mal Miro lepší výhľad. 
Netrvalo dlho kým vytiahla Andrejov penis z úst a začala kričať že už bude. Poritom ako kričala a masturbovala zjavne dosť navnadila Andreja ktorý to nevydržal a začal striekať počas jej orgazmu na jej tvár. Keď to celé prestalo tak aj Miro uznal že už nevládze a tak znej skráta iba vyšiel so stále tvrdým vtákom. Keď sa utrela od Andreja a trocha si oddýchla bolo vidieť že je urazená. Kľakla si pod Mira ruku si dala pod prsia aby si ich nadvihla aj keď naozaj nebolo treba a nevinne sa pozrela na Mira so slovami
" Čo sa ti nepáčim že sa nevieš spraviť?"
Nečakala dlho na odpoveď a začala ho orálne uspokojovať. To očividne zaberalo lebo si začal Miro pochvalovať. V tom sa ale z lesa začali približovať svetlá a aj zvuk motora. Bolo jasné že sa jej chalan blíži. V tom prestala a začala panikáriť. Miro však s chladnou hlavou povedal
" Žiadne také už som bol blízko"
Dievča však vstalo a začalo sa v strese obliekať. Ako sa však otočila Mirovi chrbtom tak Miro neváhal a so slovami
" Žiadne také ja budem striekať aj keby neviem čo bolo"
ju chytil odzadu za hlavu a druhú ruku jej dal na zadok a začal ju tlačiť k stolu. Po chvíli na ňom ležala úplne predklonená a vlhká. Lenže do toho prišiel jej chalan až k nám. Keď videl čo sa deje začal po nás kričať. Dievča mu začalo kričať naspäť že ju znásilňujeme a že to nechce a nech niečo spraví. Aby bolo jasné chalan bol síce vysoký ale mohol mať tak maximálne 65kg. Tenký ako vyžla a pôsobil ešte slabšie. Predním síce bola jeho frajerka čo potrebovala pomoc lenže za ňou stál obrovský chlap ktorý kebyže mu dá facku tak sa už nemusí prebrať. Chalan netušil čo mal robiť a tak na seba iba kričali. Miro to ale vyriešil s chladnou hlavou. Ako ju držal celkom pod jeho nadvládou pozrel sa na chlapíka a povedal mu
" Pozri už som blízko. Dlho to nepotrvá a dnu sa určite nespravím. No a potom si ju zoberieš domov. Žiadna dráma nie je potrebná"
Do toho však ona začala hrať divadlo. A kričala po svojom chalanovi
" Nedovoľ mu to. Prosím"
Lenže aj tak do nej Miro vošiel plno rýchlosťou. S tým ako bola vlhká to nebol žiadný problém. V tom si Miro  len zašomral
" Táto poloha je omnoho lepšia"
A začal viac a viac prirážať. Žena to vzdala a rozvalila ruky po stole a chytila sa dlaňami okrajov stola a plná hnevu sa pozrela na svojho chalana a zakričala
" Aspoň mám v sebe konečne poriadneho chlapa"
A dokonale sa Mirovi odovzdala. Jej frajer tam potichu až zahanbene stále a čakal kým si Miro spraví dobre na jeho priateľke. Tu začalo byť asi aj jemu jasné že o žiadne znásilnenie sa nejedná. Ona to proste riadne chcela. A tak mu fakt neostávalo nič iné iba čakať na Mira. To našťastie netrvalo dlho. Miro po minúte vytiahol z nej svojho vtáka a obstriekal jej celý chrbát. 
Neviem presne ako dlho nemal sex ale toto vyzeralo minimálne tak na rok. Keď už z neho vyšlo posledné semeno buchol ju po zadku a povedal
" Dobrá si bola. Teraz už môžeš ísť"
Dievča sa poutieralo s hocičím čo našla. Obliekla sa potom potichu odišli preč. Prešli dva týždne a Miro dostal doporučený list od tej baby ktorý prišiel na chatu. Nepoznala jeho meno len si vyhľadala adresu chaty. Na obálke bola aj spätná adresa s menom osoby ktorá list odosielala. Čím Miro spoznal celú identitu ženy ktorú pred dvoma týždňami mal. V liste sa písalo že chce finačné odškodnenie za to čo jej spravil inak ho udá za znásilnenie a pôjde sedieť. Ževraj je ocohotná sa stretnúť osobne na bezpečnom mieste a prebrať detaily.................Pokračovanie nabudúce............


autor: Hasansaja



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>