Erotická poviedka

Dozor na vylete

S Petrom, s ktorým správam pravidelne sme mali ísť na školský výlet ako dozorujuci rodiča našich detí, spolu s učiteľmi našich detí. Tešila som sa na ten pocit a deň, keď budem s Petrom osamote. Manžel na také veci nieje a ostal doma, že si oddýchne. Petrova manželka išla k mame na víkend. Toto nám hralo do kariet.

Konečne prišiel deň výletu. Doma sme sa rozlúčili jednou rychlovkou. Keď sme dorazili na miesto výletu ubytovali sme sa v chatkách. Moja chatka bola vedľa Petrovej chatky. Po ubytovaní sme išli s deťmi do prírody na výlet. Ja som si vybrala športové oblečenie, ktoré bolo na mne obtiahnute a Peter si tiež zobral podobne oblečenie. Už počas túry sme si s Petrom vymenili vzrušujúce dotyky. Isli sme poslední a to sme aj patrične využili. Postupne sme sa vytratili a ostatni ucitelia išli s deťmi do predu. S Petrom sme odbočili z cesty aby nás nikto nevidel. Nevydržali sme to a vrhli sme sa na seba. Peter ma urobil prstami a ja som musela dávať pozor aby som nekricala od vzrušenia. Keď ma Peter urobil, roly sme si vymenili. Petra som rukou urobila ja. Jeho husté semeno striekalo všade na okolo ale aj Petrovi do boxeriek. Potom sme sa pripojili ku skupine.

Vecer po túre sme sa každý zavrel do svojej chatky. Aši okolo 00:30 mi niekto žabu hál na dvere. Bol to Peter. V teplákoch a pyžamovom tričku. Ihneď som zvhla a pustila ho ďalej. Automaticky sme sa na seba vrhli a vyzliekli sme sa. Stali sme tam pred sebou v plnej kráse a nahí. Dopriali sme si dlhšiu predohru, nakoľko z posledného sexu u Petra doma sme na to nemali čas. Peter to vedel ústami dobre. Preskúmal moje vnútro do poslednej skarocky. Uživala som si to a hryzla do pery aby som tisila svoj orgazmus.

Keď ma peter urobil chcela som sa mu odvdacit a iniciatívu som prevzala ja. Veľmi mi chutil. Postupne som si ho brala do úst, kúsok po kúsku a jedným okom som sledovala Petra. Užíval si to aj on. Konečne som si ho vzala celého do úst. Peter mal väčší penis ako manžel co ma viac vzrusovalo (porovnávala som). Užívala som si ho do sýta. Peter zrýchlil dych a napnul sa a spravil sa mi do úst. Wau, povedala som mu. Takú nádielku som nedostala ani od manžela. Potom som si Petra osedlala a začala jazdiť ako pubertiacka. Peter sa venoval mojim prsiam. Užívali sme si jeden druhého ako mladí zamilovani pubertiaci. Vymenili sme si polohy a Peter jazdil na mne. Naše ruky sa preplietali ako aj naše jazyky. Taký sex mi chýbal už veľmi dlho a jemu tiež. Spýtal sa ma kde to chcem a povedala som mu aby ma naplnil. Neviem co mi to prišlo na rozum ale asi sexuálny pud. Bola som tesne po menzese a Petrovi to netrvalo dlho a pustil do mňa svoje husté semeno. Ostali sme na sebe ležať spoteni, vyškolení v objati. Potom sme sa poutierali a obliekli a Peter sa pobral do svojej chatky.

Takúto noc sme zopakovali aj na druhy deň. Potom sme prišli domov za svojimi partnermi a život pokracuje ďalej. S Petrom sa milujem každý druhý deň ako keby som bola slobodná, pritom mam manžela a dcéru. Obom nám to takto vyhovuje aj keď sa vraví ze karma je zdarma. O tri týždne mi meskala menstruacia a ja som vedela v com je problém. Potvrdil mi to aj test  aj gynekológ. Peter o tom vie a je 95% pravdepodobnosť ze som to dieťa splodila s Petrom. Len neviem ci na výlete alebo doma. Peter sa chce postaviť k situácii ako chlap a chce aby som si to dieťa nechala. Dúfam že otec dieťaťa je manžel s ktorým som mala rychkovku bez kondómu pred odchodom na výlet. V ďalšom príbehu Vám poviem, ako som sa dozvedela o pomere medzi mojim manželom a Petrovou ženou, ktorá je tiež tehotná.

autor: Jana



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>