Erotická poviedka

Nikdy nehovor nikdy

Vravela som si že nikdy sa nevyspím so ženatým mužom. No ako sa vraví: nikdy nehovor nikdy.

Všetko sa to začalo jednym odvozom z práce ku bytu v jeden upršaný deň. Stála som na zastávke a čakala som na autobus. Bol strašne upršaný a studený deň. autobus nechodil a akurát sa zastavil autom pri mne Ján. Dobrý kolega z práce. Ponúkol mi odvoz a ja som vďačne prijala a súhlasila. Počas jazdy som si chela zapnúť kúrenie, keď sa v tom naše ruky dotkli. Jeho dotyk bol tak horúci, energetický že mnou prebehol blesk a okmžite som pocítila vlhkosť v nohavičkách. Keď ma priviezol pred bytovku tak som sa ho slušne opýtala či si nedá aspon kávu. Súhlasil a povedal že by mu káva padla vhod. Nuž teda som ho pozvala ďalej. V duchu som sa tešila že ide somnou. Keď sme prišli do bytu, nevydržala som to a vrhla som sa na Jána.

Začali sme sa vášnivo bozkávať. Najprv išla dole bunda, jeho bunda, sveter pod ktorým mal obtiahnuté tričko. Pod tričkom sa ukrývalo dokonale vypracované telo, na ktorom sa vôbec nepodpísalo to že je ženatý a otec dvoch malých detí.  Medzi časom som sa zbavila vrchného oblečenia a stála som iba v podprsenke, pod ktorými sa skrývali moje trojky prsia. Vášnivo sa prisal na prsia a jednou rukou mi och oslobil. Zobral si ich do úst a hral sa so snimi ako malý chlapec. Rukou som mu nahmatala rifle na ktorých bol kopec. Ihneď som mu ich rozopla a stiahla až ku nohám. Chvíľu som mu po boxerkách šúchala rukou a cítila ako je jeho vojak pripravený. 

Presunuli sme sa do spálne kde som ho položila na posteľ a začala sa mu venovať. Ústami som mu stiahla boxerky a objavil sa pred mojími očami jeho 20 cm vojak. Krásne oholený, vidieť že sa Ján o seba stará. Na nič som nečakala a zobrala mu ho do úst. Ján ma zastavil s tým že má doma manželku a dve malé deti. Neviem čo to do mňa vošlo ale som mu iba povedala: Ja im ťa neberiem a začala som mu ho ústami spracovávať. Ján iba zaklonil hlavu a užíval si to. Vedela som že to robím tak ako to má rád, jeho zrýchlený dych mi to potvrdzoval. Ešte som sa sním chvíľu pohrala a stiahla som si nohavičky ktoré boli mokré. Nasadla som si na neho. Taký pocit som dlho nezazažila ani pri susedovi ktorý ma chodí preťahovať. Pomaly som udávala tempo až som zrychľovala a a vtedy som pocítila prvú vlnu orgazme. Vychutnávala som si to. Ján len ležal a rukami mi dráždil bradavky. Pár krát som pokývala panvou a cítila som príliv teplého semena. Ján sa oddával orgazmu, páčilo sa mu to. Potom sme vymenili polohy a spravila som sa ešte 2 razy spolu s Jánom. Ako nás opustil ošiaľ Ján sa precitol a iba mi povedal: Toto sme nemali robiť. Obliekol sa a odišiel. Ja som spokojná a mierne rozrušená ostala ešte ležať.

Na druhý deň v práci sme sa s Jánom stretli a správali sme ako ako keby sa nič nestalo.  S Jánom som sa vyspala ešte 2 krát počas týždňa. Potom sme naše stretka ukončili a ja som sa oddávala hrátkam so susedom. O mesiac som zistila že som tehotná. Janovi som nič nepovedala, nechcela som mu spôsobiť problémy. Neskôr som sa dozvedela od kolegov že Jána podvázala manželka s ich kamarátom. Ján ju opustil a odsťahoval sa.
A ja som so susedom a pripravujeme sa na rodičovstvo aj napriek tomu keď neviem kto je otcom.

autor: Natália



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>