Erotická poviedka

Cesta autobusom

Bolo to po obede, po škole, keď som domov cestoval autobusom. Klasika. Bol narvaný, jak sa patrí. Ale zasa, bol som rád, že sedím. Aj keď bol jún, práve pršalo a mňa to ťahalo na spánok. Oprel som si hlavu o operadlo predomnou a pomaličky som zaspával. 
-"Posuňte sa ďalej do zadu!" Zvolal už nahnevaný šofér, a ďalšia dávka ľudí sa tlačila do autobusu. To ma úplne prebralo. Zbadal som, ako sa pomaličky pretláča smerom ku mne tehotná žena. Slušnosť káže pustiť ju sedieť. Tak som vyskočil a pustil ju na moje miesto. A mne nezostávalo nič iné, len sa v tej tlačenici nejak zorientovať. Nakoniec už nebolo kam ísť. Tak som zostal stáť. Zo všetkých strán okolo mňa niekto bol. Nedalo sa ani pohnúť. No všimol som si, že predo mnou stál chalan. Mohol byť možno tak o rok, či dva mladší. Bol s vedľajšej dediny. S videnia som ho poznal. Tak sme tam stáli, cesta pomaličky ubiehala.

Naraz som ale pocítil, že niečo nieje v poriadku. Ten chlapec predo mnou, neviem prečo. Dal si ruku za seba a tá sa mi jemne dotýkala akurát rozkroku. Lenže, v tej tlačenici sa nebolo kam uhnúť a tak som sa nemohol nikam posunúť. A nechcel som vyvolať škandál tak som bol ticho. Pár minút sa ma tam jeho ruka len dotýkala. No potom ... pohol prstami. 
-"Jhaj" vydralo sa mi s úst. Chlapec pohol prstami zas. No a to spôsobilo to, že prebudil môjho nezbedníka. Nakoľko boli už horúce dni, na sebe som mal len tričko a tenké tepláky. Pod teplákmi som mal trenírky. Takže škrabkanie chlapcových prstov na mojich gulách a vtákovi som cítil perfektne. A do dediny, kde mal vystúpiť, bolo ešte 40 minút jazdy. 

Dúfam, že mi to nechce robiť, pokiaľ navystúpi. Preletelo mi hlavou. Tak som si skúšal aj ja strčiť dopredu, aby som chytil tú jeho. Len som to nejak nedomyslel. Pustil som sa a akurát sme vošli do zákruty. Stratil som balans a jediné, čo som mohol urobiť bolo to, že som v tom momente objal chlapca okolo pliec, aby som nespadol. Tým som si ho úplne napasoval na seba a jeho ruka mocnejšie priľahla na mojom rozkroku. Podarilo sa mi chytiť sa tyčky nad hlavou, ale druhú som mal stále prevesenú cez krk na jeho hrudi. Chlapcove prsty sa naplno venovali škrabkaniu mojich gúl a napnutému vtákovi. 
-"Ak neprestaneš, niečo sa stane." zašepkal som mu do ucha, ale on, zintenzívnil pohyby prstov. Prišla ďalšia zákruta a jemu sa podarilo zaboriť ruku do mojich teplákov. Vyvalil som oči, ale to bolo asi tak všetko čo som mohol. Začal tam hýbať rukou a podarilo sa mu vyhrnúť mi sáru trenírok a jeho prsty už tancovali na mojich holých gulách. Tíško som zaachkal. Jeho prsty mi jemne behali na gulách a pomaličky ich presúval vyššie. K vtákovi. Až sa mu podarilo pekne ho chytiť. A držal mi ho. Natlačený ľudia okolo nás, ja som sa nemal kam pohnúť, jeho ruka držiaca mi vtáka.

Po chvíľočke ale začal robiť niečo veľmi nebezpečné. Ruku si posunul až úplne na žaluď. Jemne do prstov chytil žaluď aj kožkou a začal pomaličky hýbať zápästím. To som už fakt nevydržal a nahlas som zjojkol. 
-"Sorry." zvolal chlapec a otočil hlavou a doširoka sa usmial. Ľudia netušili, čo sa deje. Aj tak si nás nik nevšímal. No a on veselo pokračoval. Zo začiatku som si myslel, že to vydržím. Ale opak bol pravda. Keď mi to tam robil už 5 minút začínalo to byť príjemné. Po ďalších piatich minútach to už bolo krásne. Neponáhlal sa. Mali sme ešte plných 25 minút jazdy. A ten krásny pocit sa začal pomaličky, ale isto stupňovať. A to mi len držal žaluď a prstami ho jemnými pohybmi prehmatával, sem tam potiahol predkožku dolu, ale zasa ju hneď natiahol a pokračoval. Už to bolo také nádherné, že som mal aj oči zatvorené. Mal som čo robiť, aby som nezačal ohkať. Naraz sa ten nádherný pocit stále viac a viac stupňoval, až mi začal vták tancovať a plnými dávkami začal valiť mrdku do teplákov. Potom sa mi ešte pár munút hral gulami.

Blížili sme sa k dedine, kde malo vystúpiť minimálne pol autobusu. Zdrapol som chlapca a držal ho pred sebou. Lebo vták mi ešte stále stál. A keďže som mal tepláky a trenírky, bolo by to riadne vidno. Po ďalšie, predok som mal od semena mokrý. Ľudia vystúpili, uvolnili sa miesta a ja som si čo najrýchlejšie sadol a taškou zakryval rozkrok. Chlapec si sadol vedľa mňa. Nehovorili sme nič. Len sme po sebe letmo pokukovali a on sa usmieval. Keď sme prišli do dediny, kde mal vystúpiť, krásne sa usmial a povedal. 
-"To bola super jazda. Že?" 
pokýval som hlavou. 
-"Aj zajtra takto pôjdem. Čau." a vystúpil. Pokiaľ sme prišli do mojej dediny, vták klasol. Ale mokrý fľak od semena bol. Doma som okamžite vpálil so sprchy umyť sa. Večer, nedalo mi, skúšal som si ja sám robiť to, čo mi robil chlapevc v buse. Po asi desiatich minútach ma to prestalo baviť. A ani ma to nevzušovalo. Nechal som to tak.

Veď zajtra pôjdem autobusom. A určite bude narvaný, ako dnes. Počkám do zajtra. 

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>