Erotická poviedka

Dôchodcovia

Ako každý rok, zasa som bol v kúpeľoch. Priateľka, čo som ju tam mal odišla a ja som večer nechcel sedieť sám na izbe tak som sa zobral do susedného kúpeľného domu, kde mala byť nejaká zábava, teda tanečný večer. Nemal som v pláne zapojiť sa, ale iba pozerať po okolí a niečo si pri tom vypiť. Sadol som si k voľnému stolu a objednal vodku.

Po chvíľke prišla k stolu jedna baba ktorú som spoznal cez chlapa čo býval v susednej izbe, vraj či mám niečo voľné. Tak som povedal, že som tam sám a ak chce, je voľné všetko. Zabudol som povedať, že už som dva roky na dôchodku a ona, ako som o nej vedel, tak je predsedníčkou klubu dôchodcov. Nevyzerám ako dôchodca, ak mi niekto háda vek, tak asi o 10 rokov menej. Erika tiež nevyzerala na svoj vek, nebola to krásavica, ale vyzerala ako zachovalá 55ka. Organizovala zájazdy pre klub a vraj prídu aj nejaké baby z jej skupiny. Prisadla si a skôr ako prišla čašníčka, prišli baby o ktorých som predpokladal, že sú vekovo niekde medzi 45 až 55. Keď prišli k nášmu stolu a ona ich usadila k nám, spýtal som sa, či nahradili rodičov na zájazde. Vraj nie, ony sú už tiež členky. Podivil som sa tomu, lebo Janka, ktorú usadila ku mne, prišla v bielom tričku s krátkymi rukávmi, kvetovanej sukni a mala takmer čierne vlasy. Vyzerala naozaj veľmi dobre. Druhá baba, Henrieta, z diaľky vyzerala ako 20 ročné dievča, z blízka bolo vidieť, že má viac, ale aj tak jej človek hádal maximálne okolo 50ky. Mala dlhé blond copy, ako nejaká Nemka. Baby si objednali červené víno a colu. Pomaly popíjali až začala hrať hudba. Ja som práve vtedy niečo rozoberal s Erikou, tak sa Janka a Heňa zobrali tancovať. Od Eriky som sa dozvedel, že obe baby sú asi o 3 roky staršie ako ja.

Keď sme skončili debatu iba sme pozerali  na parket. Síce som sa zo slušnosti ponúkol, že zoberiem Eriku do tanca, ale odmietla, vraj ju bolia nohy po turistike. Janka a Heňa zbadali, že som sa prestal s Erikou rozprávať, tak na mňa zakývali aby som išiel tancovať. Erika povedala, "len choď, nech nie sú baby samé". Tak som išiel. Ešte sme niekoľkokrát spolu tancovali.  Pri "lepákoch" som striedal baby, aby ani jedna nebola škodná, ikeď neviem, či to bola naozaj výhra, so mnou tancovať.  Keď zábava skončila, zaplatil som svoje vodky a aj ich fľašku červeného a coly. Cestou z kúpeľného domu do nášho som babám navrhol aby ešte na chvíľku išli ku mne. Erika povedala, že ona si ide ľahnúť, ale Janka s Heňou boli rozbehnuté, tak vraj na chvíľku pôjdu. Boli prekvapené, že som mal izbu iba o tri ďalej ako ony. Keď sme prišli na izbu, spýtal som sa, čo budú piť, lebo som mal víno ale aj vodku, whisky a vaječný koňak. Obe sa prispôsobili mojej vodke. Nalial som im ako sebe teda ako pre ruského dôstojníka. Pripili sme si a ony vypili iba asi štvrť pohárika. Po chvíli kecania som zasa zdvihol pohárik, teraz už pili viac, ja som pohárik dorazil a nalial sebe a im som dolial, pokúšali sa protestovať, ale aj to skôr iba formálne. Debata sa skrútila na to, či som si z nich robil srandu, keď som sa pýtal, či nahradili rodičov. Bolo poznať, že im robí dobre ak im človek rozpráva ako dobre vyzerajú, aj keď si toho museli byť vedomé. Znovu som ich vyzval k pípitku. Janka po ňom skonštatovala, že jej je teplo a bolo by dobré otvoriť dvere na balkón. S tým Heňa nesúhlasila, vraj by jej ťahalo na kríže. Janka zobrala časopis zo stola a začala sa ovievať. Heňa jej poradila aby si vyzliekla tričko, vraj aj tak som už určite videl babu v podprsenke. Ako by iba na to čakala, vyzliekla si ho a zároveň aj sukňu vyhrnula nad kolená. Podprsenku mala peknú, kludne by sa hodila k mladej babe a hlavne bola asi o číslo menšia ako bolo treba. Prsia pekne vykukovali. Ja s Jankou sme sedeli na posteli a Heňa oproti nám na stoličke.

Môj pohľad stále blúdil k Jankiným prsiam. Heňa dopila svoj pohárik a keď som jej chcel naliať, tak povedala, že má dosť, ale my aby sme kludne pokračovali. Ešte sa spýtala Janky, či má kartu od izby, aby mohla kludne zaspať. Osamel som s Jankou. Vypili sme si spolu. Znovu som nalial. Požiadal som ju, či si môžeme oficiálne potykať. Nešlo mi ani tak o to tykanie, veď sme si už aj tak tykali, ale k prípitku patrila aj pusa a na tú som sa tešil. Oprávnene. Postavili sme sa, aby sme boli proti sebe. Pripili sme si, a obaja sme odložili poháriky. Nasledovala pusa, ale nie taká letmá, poriadna s jazykmi až v hrdle. Keď sme sa od seba odtrhli, sadol som si a Janka si sadla na moje kolená. Vraj keď už sme si potykali, tak môže. Obaja sme mali už vypité a trochu sme sa uvoľnili. "Nad čím rozmýšľaš?" spýtala sa Janka, keď som zabodol zrak do jej podprsenky. "Netlačí Ťa tá podprsenka?" "Iba trošku, ale už som si zvykla" povedala. Ja som to zobral ako povel k tomu aby som jej u rozopnul. "Čo to robíš?" ale nijako sa ju nepokúšala zachytiť alebo si zakryť prsia. "Aby Ti nebolo ľúto" povedal som a vyzliekol som si aj ja košeľu. Znovu som sa posadil a ona na moje kolená. "Teraz by sme si mali znovu potykať" povedal som a podal som jej pohárik. Vypili sme a znovu sme si dali pusu, ale už posediačky. Jej prsia som si pritisol na svoju hruď.  Ruka začala šmátrať po vonkajšej strane jej stehna. Nekomentovala to, ale po chvíľke povedala "počkaj", postavila sa a sukňu spustila na zem. "Tak to aj ja musím držať krok" a vyzliekol som si nohavice. Znovu sme si sadli. Ja som ruku položil na jej stehno a ona si ju zobrala a vložila medzi stehná. Tak som ju posúval bližšie k jej štrbinke. Ona trochu roztiahla nohy aby som sa ľahšie k nej dostal. Samozrejme môj sa už naplno postavil.

Zacítila to a uvoľnila ho zo slíp. Ja som už krúžil okolo štrbinky. Prsty som zastrkával pod nohavičky. "Takto to nejde" povedala, postavila sa a vyzliekla si a nohavičky  a mne stiahla slipy. Už sme si nesadli, povalil som ju na posteľ a začal som ju lízať. A ja čo??? Protestovala. Tak som sa otočil do klasickej 69ky. Keď sa poriadne vztýčil, čo pri takej masáži perami nebolo nič divné, chcela aby som ho zasunul. Prevalil som sa iba na chrbát a povedal, že si ho môže sama zasunúť, kam len chce. Zasunula si ho do štrbinky a začala na ňom jazdiť. "Ešte že som po prechode" môžeš mi ju vystriekať. Naplnil som jej u podľa želania.  Zvalila sa na mňa a začala boskávať.  Prispôsobil som sa a rád, až sme napokon zaspali. Spali sme v objatí až do rána. Keď sa zobudila spýtala sa "môžem použiť Tvoju sprchu?" "jasné" pomohol som jej so sprchovaním. "A Heňa nebudem ať blbé poznámky?" spýtal som sa. "Neboj" nebude... Cez deň sme sa stretli iba raz, aj to išla s Heňou. Tá iba žmurkla a pozvala nás na kávu. Pri káve sme skonštatovali, že večer sa vlastne nikde nehrá. "Tak znovu prídete ku mne, zásoby ešte sú" "Dobre, prídeme" povedala Heňa. Tak sme sa dohodli, že po večeri prídu. Prišli trošku neskôr, ale nevadilo to. Z počítača som púšťal hudbu, tančili sme a samozrejme pili... Baby priniesli každá fľašu Ruského štandardu. Pomaličky sme boli "uvoľnení" a miera uvoľnenia stúpala s množstvom vypitej vodky. Po asi hodine a pol sa Janka zobrala, že ide do svojej izby. Keď som sa spýtal na dôvod, povedala, že ona bola včera a dnes je na rade Heňa. Chcel som ju presvedčiť aby ešte zostala, ale nedala sa a išla do ich izby. Heňa to brala ako samozrejmosť. Určite sa o predchádzajúcej noci bavili, lebo krátko po Jankinom odchode povedala "ale so mnou si si oficiálne nepotykal!" A už nalievala doplna poháriky. Tak sme si pripili a pobozkali sa. Oproti Janke som sa musel trošku skloniť, ale bozk bol horúci, náruživý, asi intenzívnejší ako s Jankou. "Nebudem sa hrať na horúčavu ako zámienku" povedala a vyzliekla si blúzku. 

Prsia mala síce menšie ako Janka, ale aj tie vyzerali veľmi pekne. "A teraz mi rozopni podprsenku!" prikázala. Ja som jej u rozopnul, ona ju nechala spadnúť na zem. Prsia boli mierne ovisnuté, ale pekné. Ona mne vyzliekla tričko a nohavice. "Tak a ide sa trtkať, načo chodiť ako okolo horúcej kaše. Alebo nechceš?" Chcel som. Ale to už mi sťahovala slipy. Ja som jej začal sťahovať sukňu ale pod tou už nemala nič, iba punčochy samodržky. Bola pekne rajcovná.. prejavilo sa to aj na vztýčení. Zbadala ho ako stojí a hneď ma pritlačila k posteli. "Ako som počula, rád si pod babou, to je super, ja som zasa radšej hore, to bol aj dôvod rozvodu s mojim ex." Tak predsa sa rozprávali o predchádzajúcej noci. Ľahol som si na chrbát a ona sa nabodla. Chytil som ju za copy a pritiahol si ju aby som ju mohol bozkávať. "To je ono, ťahaj ma za vlasy. Vzrušuje ma to." Bozkávanie bolo úžasné, pritom jazdila na mne a jej prsia sa otierali o mňa. Pustil som vlasy a začas som jej gniaviť prsia. Nevadilo jej to. Vztýčila sa ale neprestávala jazdiť. Zrazu sa len zdvihla viac a nabodla sa riťkou. Keď som jej pustil pri tom prsia, tak mi zasa dala ruky na ne a zavelila "mačkaj ich". Stláčal som jej bradavky až jojkala ale vzrušená. Rukami sa mi oprela o plecia a zadkom začala krútiť. Takmer mi ho ulomila. Zachvel sa a začal striekať, dosadla naň a iba krútila zadkom a vzdychala. Aj ona dosiahla orgazmus. Chvíľku mu dala pokoj. Keď zistila, že zmäkol, stiahla sa z neho a dala mi bradavku do úst. Sal som ju a hrýzol. To ju vzrušovalo. Zobral som druhú a aj tú som pohrýzol. Bola napnutá. "Dorobím Ťa jazykom" povedal som jej a ona si pokľakla k mojim pleciam aby mušličku mohla nastrčiť k jazyku. Hlavu som si podložil vankúšom a začal ju lízať, najskôr iba okolo a potom som aj štrbinku vylizoval jazykom a riťku dráždil nosom. Bola vzrušená a začala mi sať môjho. Neprestala ani keď sa postavil. Pridala a celého ho vopchala do úst. Ako rýchlo som ja jazdil po mušličke jazykom, tak ona perami po mojom.  Keď som jej jemne hrýzol klitoris, ona zubami stláčala môjho. Úplne ma vyšťavila. Znovu som striekal, ale tento krát do jej úst.

Keď som dokončil, ešte vysala zvyšky a vztýčila sa. "Tak a teraz to zapijeme" povedala a podala nám poháriky. Sadol som si na kraj postele a ona mne na kolená, nohami ma objala okolo pásu. Keď sme dopili, poháriky iba pohodila na posteľ a do úst mi dala prsník. Takmer ma ním udusila. A teraz saj ako mimino. Perami som jej spracovával bradavku. Po chvíli ich vymenila. Keď ju môj začal tlačiť do riťky, kľakla si na zem, otrčila ju na mňa a povedala, "tak a teraz ma urobíš ako suku." Kľakol som si za ňu a vrazil jej ho do horúcej riťky... Plieskal som ju po zadku a ona prirážala. Keď som bol už celkom unavený, vytiahol som ho a ovisol. Zaľahol som a Heňu som nechal tak. "Zničila si ma" povedal som. "Nechám ťa oddýchnuť, ale ráno ešte budeme, nebudeš to mať také ľahké so mnou." Ľahla si vedla mňa a objala ma. V objatí sme zaspali. Ráno sa zobudila veľmi skoro, slnko ešte nestihlo vísť. Bozkom zobudila aj mňa. "Neulievaj sa" povedala a už mi ho aj začínala honiť. Vyhonila ho do akej takej tvrdosti a nabodla sa. Ako na ňom jazdila, tvrdol. "Tak vidíš, už ožíva" a ja som jej zatiaľ gniavil prsia. Okolo bradaviek mala stopy po mojich zuboch. Keď bol prvý výstrek, všetko si nechala v mušličke. Opäť ovisol. "Síce krásne visí, ale to mu nepomôže." A už aj bola v 69ke a fajčila ho. Ja som to pochopil ako povel na lízanie. Opäť som ju lízal, sala a hrýzol klitoris. Občas som ju plesol po zadku, čo jej očividne robilo dobre. Prebudila ho k životu a znova sa vystriekal, tento krát do jej pusy. Povedala  iba "mňam, toto som potrebovala" a vstala. Pod sprchou sa ma pokúšala ešte raz vyhoniť, ale nešlo to. "Neboj sa, večer si to zopakujeme" povedala pri odchode.

Večer sme išli spolu s Jankou a Erikou na tancovačku. Po tancovačke už na moju izbu išla iba Heňa. Janka nám zaželala krásnu noc. Opakovalo sa to čo bolo predchádzajúcu noc. Iba sme menej pili. Zato hneď ako sme za sebou zatvorili dvere, Heňa začala vyzliekať mňa a ja som vyzliekol ju. Opäť ma zničila. A ráno zasa zobúdzala a použila.  Našťastie  ďalší deň už odchádzali a ja som mal pred sebou ešte dva na to aby som sa dal dokopy. Skoro celé dni som prespal, iba na procedúry a stravu som chodil, našťastie boli už iba dve. Barmanka zaregistrovala, že som menej často v kaviarni a poznamenala, že mi dali zabrať tie "procedúry" a usmiala sa. Dúfam, že budúci rok neprídu v tom istom čase ako ja...

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>