Erotická poviedka

Gigolo

Bol som u kamarátky Janky vo funkcii hodinového manžela. Išlo o to, že sa jej pokazil splachovač a ona ako vdova si s tým nevedela poradiť. Prišiel som, zistil som, že ten jej splachovač má zlomené ramienko ovládajúce ventil a išiel som ho zháňať. Keď som asi vo štvrtom obchode nepochodil, rozhodol som sa kúpiť kompletný. Tak som ho celý vymenil a splachovač fungoval perfektne.

Po skončení opravy ma pozvala ešte na obed a vraj čo je dĺžna. Tak som jej predložil účet za nový splachovač a vysvetlil som jej ako to bolo. Pozeral trochu zarazene, myslel som, že sa jej to zdá veľa, tak som začal vysvetľovať, že som nekúpil ani najlacnejší a ani najdrahší. Je s a to však zdalo málo a vraj kde je moja práca a zabitý čas. Tak som jej vysvetlil, že  ako kamarátka to má u mňa grátis. Tak sa rozhodla, že mi to splatí v naturáliách a teda sexom. Keďže už nie som taký výkonný ako pred 30 rokmi, viac ako trtkal, som ju prstoval a lízal. Bolo to pre ňu úžasné, urobila sa behom hodiny asi trikrát. Keď sme skončili, povedala, že by som to mohol robiť ako vedľajší príjem. "Nad takým niečim som ani neuvažoval." Odpovedal som. "Možno Ti niekoho dohodím.." Povedala a usmievala sa. Neskôr som sa dozvedel, že ona už vedela aj koho.

                O pár dní sa mi ozvala nejaká baba, vraj hľadá hodinového manžela. Vysvetlil som jej, že má asi zlé číslo a ona na to, že určite nie, že ho má od kamarátkyJanky a vraj potrebuje opraviť sprchu, lebo jej zle tečie. Voda z točky vraj ide dobre, ale z hlavice iba pár dierkami. Nechal som sa teda ukecať a dohodol sa, že na druhý deň prídem. Dala mi adresu, bolo to iba v susednom dome ako bývala Janka. Prišiel som a otvorila mi domáca pani, vo veku asi tak 45 rokov. Vraj mi to ukáže a viedla ma do kúpeľne. Tam pustila najskôr točku a potom chytila hlavicu a prepla vodu do nej. Naozaj striekala iba asi polovica hlavice. Ona však s hlavicou manipulovala tak, že nás oboch ostriekala. Začala sa ospravedlňovať, vraj to vysuší, ale musím si to dať dolu. Ja som si dával dolu tričko a ona vrch z domácej súpravy. Pod súpravou nemala žiadnu podprsenku. Videl som jej celkom  pekné aj keď mierne ovisnuté prsia. "No aj tie nohavice sú mokré" skonštatovala a už mi ich aj začala sťahovať. Keď dala dolu moje, povedala "aha aj moje sú mokré.." a vyzliekla si aj ona. Nemala ani nohavičky. "Tak a som pripravená ísť pod tú sprchu." Povedala a už sa aj sprchovala, hlavne si sprchovala oblasť medzi nohami. Naše mokré veci po utretí vložila do sušičky a zapla ju.   "A teraz sa môžeš venovať hlavnej činnosti hodinového manžela." A olízala si pery. Začal som prepichovať vodný kameň v jednotlivých dierkach. "To som nemyslela" povedala a ťahala ma do spálne.

Tam si ľahla a povedala, aby som ju vylízal, vraj Janka jej povedala, že to viem výborne. Už mi zapálilo.... To bolo to Jankino doporučenie.Nakoniec som ju takto lízal a prstoval asi tri hodiny. Potom už povedala, že má dosť. Koľko orgazmov dosiahla neviem, nerátal som ich. Ale skonštatovala, že jej  to urobilo lepšie ako keby som ju klasicky vytrtkal. Medzitým aj oblečenie uschlo a ja som nakoniec prepchal väčšinu dierok v sprchovej hlavici. Keď som odchádzal, nenapadlo ma pýtať si nejakú odmenu za prečistenie hlavice. Keď som však vyberal z vrecka kľúče od auta, bola tam 50,- Eurová bankovka.  Keď mi volal a ďalšia baba, že potrebuje hodinového manžela, už som sa nedivil, len som si vypýtal adresu a dôvod. Zasa išlo o niečo v kúpeľni. Prišiel som na udanú adresu a keď som zistil, že domáca pani je opäť v domácom oblečení, a vo vani sú ešte kvapky vody, tak som sa iba spýtal, či sa budeme pretvarovať. "Ak chceš, môžeme priamo  ísť na vec" povedala a už aj rozopínala zips na hornej časti. "Ale chcem to v kuchyni, na stole" to už ale mala dolu aj nohavice a na tom stole sedela. Tak som si priložil stoličku a pustil sa do lízania. Keď som skončil, pýtala sa na sadzbu tak som povedal, že to nechám na ňu a ona vybrala 100vku z peňaženky. "Koľko mám vydať?" "Nič, keby som bola vedela nechám si v peňaženke aj viac, ale nebudem Ti dávať drobné. Nabudúce... dúfam, že ešte prídeš."

Postupne som takto získal klientelu ktorú navštevujem tak jeden až dvakrát do mesiaca. Je to síce dosť náročné, ale zasa celkom slušne to vynáša... Úplne najlepšia je jedna 55ka... K tej radšej nechodím autom... Pre ňu je to ako posvätný obrad, vždy ma čaká s vychladeným sektom a niečím drobným na zakusnutie. Najskôr spolu vypijeme zo dva poháriky, pokecáme a potom tak dve tri hodinky pracujem. Po skončení opäť nejaký pohárik a na cenu sa ani nepýta, vždy je to stovka... Pritom postavu má ako nejaká tridsiatnička.  A ani som netušil ako sa zo mňa stal gigolo. Janka ma samozrejme pozýva tiež.. ale ona to má grátis... je kamarátka.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>