Erotická poviedka

Poštár zvoní poštárka trikrát

Dostali sme novú poštárku, nie síce mláďa, ale pani tesne pred 50kou. Zhodou okolností to bola bratova spolužiačka, takže som ju aspoň ako-tak poznal. Mám síce tesne po 60ke ale nikto mi to nechce veriť, vraj vyzerám na 50. Nevadí mi to. Som už na výsluhovom dôchodku, takže väčšinou doma a sám.

Raz mi prišiel balíček a vtedy som vlastne zistil, že máme novú poštárku. Vierka ako sa volala bola trochu prekvapená keď ma zbadala. Vraj si myslela,  že to bude pre bratovho syna, lebo o mne vedela, že som býval v Bratislave. Chcel som ju pozvať na kávu, ale vraj má veľa práce, ale niekedy to využije. Považoval som to za formalitu. Oto viac ma prekvapilo, keď o dva dni neskôr sa ozvali dve zazvonenia pomerne krátko po sebe a jedno po dlhšej chvíli, lebo som bol v pivnici a trvalo mi než som sa vymotal. Pri dverách stála Vierka a vraj má málo pošty, tak sa zastavila na tú kávičku. S radosťou som ju pozval ďalej. Tašku s poštou nechala hneď pri dverách a už sa aj vyzúvala. Pritom som si všimol, že mala čierne, lesklé punčochy, čo bol trochu luxus, lebo v poštárskej uniforme ich nebolo normálne vidno. Spýtal som sa akú kávu si teda dá. Vraj nescu, ale chcela by aj niečo k nej. Tak som sa spýtal čo a ona vraj niečo tvrdé. Pozrel som sa trochu udivene, veď alkohol v pracovnej dobe je v poslednom čase dosť kontrolovaný. Ale ona vraj nemyslela alkohol, ale tvrdého vtáka. Zasmial som sa, že ak si ho postaví je jej. Ako keby čakala iba na to.

Vyzliekla si poštársku bundu pod ktorou mala bielu blúzku a spustila aj nohavice. Tie punčochy mala samodržky, čo samozrejme malo svoj účinok aj na mňa. Oblečené som mal maskáče, ale iba tenké, takže to bolo vidno. "No vidíš a ako dobre to funguje.." povedala a už mi ich aj ťahala dolu. Nestačil som ešte ani vodu na kávu postaviť. Jediné čo už stálo bol môj. Keď mi vyzliekla maskáče, pritisla sa ku mne a tlak mi okamžite vyskočil. Bola trošku pri tele, ale tak správne. Začal som jej rozopínať blúzku. Podprsenka bola skôr symbolická, malá, alebo skôr prsia boli do nej veľké. Nevadilo jej to, pozerala sa na mňa takým zvláštnym pohľadom a pritom mi vytiahla z boxérok môjho stuhnutého a začala ho rukou honiť. Odtiahol som stoličku od jedálenského stola a vysadil Vierku na stôl. Prestala ho honiť a ľahla si. Mušlička sa dostala do správnej výšky a ja som si jej nohy položil na plecia. Stuhnutým som sa začal dobývať do mušličky. Viac roztiahla nohy a ja som do nej ľahko vnikol. Rukami som zvieral jej prsia. Keď som ich uvoľnil z podprsenky bolo vidieť, že sú už trochu ovisnuté, ale stále ešte dobre uchopiteľné a hlavne veľké. Bradavky boli ako zrelé maliny a hnedé dvorce mali priemer aspoň 4 cm. Bol som silne vzrušený.  Búšil som do nej ako o závod a ona iba vzdychala. Po chvíľke už vzdychy prešli v krik. Ešte že okná boli zatvorené. Keď som cíti, že už budem, vytiahol som ho a vystriekal sa jej na brucho. Potom som jej podal kuchynské papierové útierky a ona si brucho poutierala. Postavila sa vedľa stola a povedala, že už musí ísť na rajón, ale tú kávu si ešte príde dať.
Prišla opäť, v stredu, lebo vtedy je vraj najmenej pošty. Myslíte, že sme sa konečne dostali ku káve??? Ešte stále nie a to na ňu chodí už viac ako mesiac.... 

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>