Erotická poviedka

Nájomníci

Nikdy som neveril v šťastie, ktoré padá z neba. No toto ma priam udrelo po hlave. Po ujkovi, ktorého som ledva poznal som zdedil malý nájomný dom na Trnávke s tromi bytmi a apartmánom pod strechou, do ktorého som sa ihneď nasťahoval.  Rýchlo som sa zorientoval a zistil, že stabilný príjem od nájomníkov je lepší ako byty v dnešnej dobe predať. Pre istotu som však prešiel všetky zmluvy a na rozdiel od veľkorysého ujka som do nich zakomponoval platbu vopred, vždy do 5. v mesiaci s tým, že neplatiča môžem do týždňa vysťahovať.  Nájomníkom som vysvetlil, že sú zlé skúsenosti s neplatičmi a takými, ktorí stále odkladajú úhradu a na moju radosť všetci s pochopením súhlasili. Výnimku som občas urobil s jednou študentkou, ktorá mi za občasnú zľavu dávala, no bolo to mladé dievčatko, ktorú som preťahoval viac menej z ľútosti, v sexe nebola bohvieaká a musel som ju dosť toho naučiť. Pravdepodobne prezradila spolubývajúcej, že mi dala za odklad nájomného a malú zľavu a tá ma raz len tak vyfajčila - platiť však musela. Aby nebola veľmi sklamaná, občas som aj jej nejaké to euro za bobríka rozkoše odpustil.

Ostatní boli bezproblémoví: 1  starší pár a  mladá rodinka tak do tridsať, Blahovci. Ocino, päťročný syn Maťo a mamička, krásna Katarína. Štíhla tmavovláska asi meter šesťdesiatpäť, večne usmiata a prívetivá. Všimol som si, že keď bola sama, prípadne so synom a nik z domu nebol v blízkosti, jej pohľad zosmutnel a ramená trošku klesli, čo však pri jej celkovej kráse nebolo na škodu. Najprv sme len tak občas prehodili pár slov o synovi, práci, počasí -  proste taľafatky. Potom som jej občas pomohol s nákupom a zisti som, že si celkom rozumieme, hlavne moje oči sa na nej s radosťou popásali. Byt mali pod mojim apartmánom a tak som jej vždy, keď sme sa stretli, dal prednosť a pomaličky vykračoval po schodoch za ňou, kochajúc sa pohľadom na jej štíhle nôžky a vlniacu sa sukničku, ktorá odhaľovala hladké stehná, ba niekedy až po nohavičky. Neviem, či si moje kukuč všimla, no naša komunikácie bola asi aj pre ňu príjemná. Čo ma prekvapilo, málo som sa videl s jej manželom a keď som obrátil reč na neho, vždy to skončilo tým, že veľa pracuje. Bol v debate proste tabu. Len syn švitoril o svojich plánoch s tatinom, kam pôjdu, čo budú a tak.

Na moje prekvapenie, niekde začiatkom leta neprišla od Blahu platba a keďže to bolo prvý krát, nechal so to tak. Do týždňa nabehla a všetko bolo v poriadku, až na to, že sa ani len neospravedlnili a nebrali si za povinnosť to nejak vysvetliť. No druhý mesiac sa situácia zopakovala a to som už tak nenechal. Cestou domov som uvidel pred bránou Kaťu so synom a povedal som jej milým tónom, že sa s ňou musím porozprávať a prídem za pár minút k nim domov. Kaťa požiadala nejakú mamičku v parku, s ktorej dcérkou sa Maťo hral, aby ho postrážila a vošla do domu. Vzal som zmluvu o nájme a zazvonil. Otvorila mi  a netušiac problém ma s úsmevom privítala. "Pani suseda, toto je Vaša nájomná zmluva a tu je podpis Vášho manžela a vedľa Váš. Takže ju poznáte." Prikývla a výraz tváre sa jej zmenil. "Môžete mi prečítať zvýraznený text na poslednej strane?" Ticho začala: "výpovedná lehota....." Zastavil som ju, že ďalej nemusí, určite vie, čo je tam napísané. Pripomenul som jej, že to nie je prvý raz čo nedodržali termín platenia a čo považujem za drzosť, ani sa nepokúsili celú vec vysvetliť. Niečo zamumlala, že asi manžel zabudol, že o tom hovoril a sľúbil, že to vysvetlí a požiada ma o zhovievavosť. "Dobre, budem zhovievavý, no keďže je to opakované nedodržanie, nemusia sa vysťahovať hneď, stačí do piatku, inak objednám auto a požiadam známeho exekútora o pomoc.

Kaťa tam stála ako skamenená, nezmohla sa na slovo, Po chvíli vykoktala: "prosím vás, nerobte to, však kam pôjdeme? Sme tu radi, páči s nám tu a vy ste super majiteľ. Prosím, nerobte to, už sa to nestane, môžete aj zvýšiť nájomné, my tu chceme ostať." "Ale ja nie som vydriduch, nemením bez príčiny nájom, ja len chcem, aby všetci plnili zmluvy, ktoré podpísali." "Prosíííím, prosííím, nechajte nás tu, urobím čokoľvek, pre vás čokoľvek, čo len budete chcieť, len nás tu nechajte," prosíkala s rukami na  uplakaných očiach. Bolo  i jej ľúto, no keď už bola nalomená, rozhodol som sa ju zlomiť úplne. Trošičku som sa zohol, bleskovo  strčil ruku pod sukňu a siahol na šušku. Stisol som dlaň a pevne ju zovrel. Jej ruka okamžite zletela dole, chytila ma o odsúvala od seba. Druhá vyletela proti mojej tvári a bola by to rezká facka, keby som nevystrelil proti nej a nechytil ju za zápästie. V jej očiach som videl hnev a prekvapenie. Odstrčil som ju a ironicky zatiahol: "urobím čokoľvek, pre vás čokoľvek, čo len budete chcieť, len ma tu nechajte. Kecy, hlúpe kecy, chcete, aby som ustúpil a keď dnes, tak stále a platiť budete kedy chcete, prípadne aj nie."  Pozerala na mňa prižmúrenými očami, sánky jej poskakovali od hnevu a úporne premýšľala, čo ďalej. Tak som jej zopakoval: "v piatok, povedal som v piatok a nemusí to byť ráno, máte na to celý deň." Kaťa prestala na mňa hľadieť, pohľad oprela niekde za mnou do stropu a po chvíli mlčania spustila ruky, vyhrnula si sukňu a pomaličky stiahla nohavičky. Stála tam so zavretými očami a  odhalenou šuškou. Na bielom brušku sa vynímal čierny trojuholník ako čokoláda na šľahačke. Zrazu strihla: "No tak!!!" Pristúpil som k nej, chytil ju pod pazuchy a posadil na operadlo vysokej fotelky. Postavil sa medzi jej rozkročené nohy a pozeral na lákavé lono.  Zdvihol som jej tričko a na snehobielych prsiach sa zaskveli dva tmavé dvorce lemujúce sladké maliny. Bola krásna, sladká a príťažlivá.

Rýchlo som si rozopol nohavice a oslobodil navretého vtáka, ktorý už netrpezlivo čakal na akciu. Kaťa odvrátila tvár, oprela sa o boky ušiaka a oddala sa mi. Vzal som jej ruku, položil si ju na vtáka a šepol, aby si ho tam dala. Trošičku ňou trhlo, no prešla si žaluďom po škáročke a na dierke zatlačila. Prekvapilo ma, ako ľahko som do nej vkĺzol, žiaden odpor. Bola otvorená, pripravená ma prijať,  šťavnatá a teplučká, akoby som  vnikol do súdka s medom. Prirazil som a usadil sa hlboko v šuške. Položil som jej ruku na chrbát a druhou okúsil jemnú pokožku pŕs. Bol som v siedmom nebi a chuť na pichačku bola neskutočná. Párkrát som prirazil, no rozmyslel som si to a vytiahol z nej vtáka. Prekvapene na mňa pozrela a nechápavo hľadela, ako si naťahujem nohavice na navretého vtáka. Povedal som jej, aby sa obliekla. Ponaprávala sa, popravila sukničku a so schúlenými ramenami stála predo mnou a čakala. "Choď domov, kaď už sme sa tak pekne obaja dohodli na úrokoch za neplatenie a ty s tým súhlasíš, prídeš v piatok a pekne pokojne sa vyrovnáme. A teraz ty - o koľkej mám čakať? Nechám to na teba, by si nebola v časovom strese. Vidíš, aký som tolerantný." Pozrela na mňa: "tolerantný - sviniar tolerantný. O druhej, tyran" "A nezabudni peniaze srdiečko!" Vyprevadila na k dverám a tam precedila: "a nie som srdiečku a už vôbec nie pre teba!" "Jasné srdiečko", naklonil som sa, že jej dám pusu na líce, no pohŕdavo na mňa pozrela a uhla. Dvere sa zacapili. Zavolal som svojej študentke, či si nechce zarobiť pár Eur. Síce sa učila, no na rýchlovku pristala a prišlo mi dobre, že som nemusel použiť ruku, ale som do nej mohol urobiť svojho nadržaného vtáka.

V piatok som v práci skončil skôr, aby som stihol upratať a pripraviť malé občerstvenie. Bola presná. Zvonila o druhej. Otvoril som a nemohol som spustiť oči z tej prísnej krásy. V krátkych šatách s prekrásnym výstrihom sa zdala ešte štíhlejšie, čo zvýrazňovali aj jej pristrihnuté vlasy. Neviem, či kvôli mne, ale určite mala nový účes. Pozval som ju ďalej naklonil sa k nej, že ju pobozkám. Fľochla po mne pohŕdavým pohľadom a odvrátila tvár. Obišla ma a vstúpila do obývačky. Ponúkol som jej pitie, ukázal na stôl, no odmietla a podala mi obálku. Spýtavo pokývala hlavou, čo bude ďalej. Ukázal som rukou na dvere, bez slova vykročila a vošla do spálne. Ostala stáť pred mojim letiskom, otočila sa a pomaly začala vyzliekať. Šaty ľahko padli na zem a ja som mohol obdivovať jej krásu zabalenú do snehobielych nohavičiek a jemnej čipkovanej podprsenky. Určite boli práve kúpené, nové, ešte nepoužívané. Hneď mi bolo jasné, že neprišla v nejakej obnosenej bielizni, ale na toto stretnutie sa pripravila. Keď už - tak už, všetko cool. Bola ako mramorová socha. Pre ňu ešte leto nezačalo, bola biela, neopálená a o to viac vynikali jej vlasy a keď si dala dole podprsenku, tmavé dvorce zvýraznili jej krásne prsia. Ani  dieťa im neubralo zo sviežosti, boli pevné mierne sa hojdajúc, ako sa zbavili väzenia. Vo veľkosti sa nevyznám, no boli presne na moje ruky, stredne veľké, neskutočne príťažlivé, čakajúce na poláskanie. Pery sa mi samé našpúlili pri pohľade na maliny, ktoré pomaličky tvrdli bez ohľadu na to, čo si Kaťa myslela.

Horel som nedočkavosťou a keď si stiahla  nohavičky  môj bojovník vystrelil nahor, až som sa bál, že sa urobím skôr, ako ju načnem. Až teraz som zbadal celú tu krásu malého čierneho trojuholníka pod bielučkým bruškom. Stála tam ako Venuša, nezakryla si prsia ani šušku a ja som zbadal úsmev, ktorý opäť hraničil s pohŕdaním. Prebehla ma pohľadom, krátko zastavila na vypuklých nohaviciach a už na mňa nepozerala. `Však keď skončím, bude sa smiať inak.` Zrazu sa otočila a ľahla si do stredu postele na brucho. Nohy tesne pri sebe a tvár si zaborila do zložených rúk. Vyzliekol som sa a ľahol k nej. Nevedel som, kde začať, najradšej by som ju zožral, vrhol sa na ňu a poriadne vyobšíval. No krotil som sa, uvedomujúc si, že táto situácia sa nemusí zopakovať. Užijem si ju a pomaznám sa čo najdlhšie. Naklonil som sa nad jej chrbát a perami sa dotkol pokožky medzi lopatkami. Jemne sa zachvela, no inak nereagovala. Krásne voňala, čistučká, svieža, bola z nej cítiť ženskosť a príťažlivosť. Žiadna chémia, len prirodzená vôňa blížiacej sa rozkoše. Končekmi prstov som jej prechádzal po pleciach, chrbte a v strede som pokračoval k zadočku. Prešiel som prstom cez jarček medzi jej polkami k stehnám, no nezaútočil som na šušku, vrátil som sa vyššie a položil ruku na zadoček. Jeme som ho stisol a začal masírovať. Cítil som, ako sa Katka zachvela, no stále sa snažila byť nehybná - tvár zaborená medzi rukami v poduške. "Katenka, nemyslíš že by sme si mohli potykať?" Konečne ku mne otočila hlavu a s tým svojim rajcovným pohŕdavým výrazom šepla: "Nikdy!!! S Vami nikdy!" "Ale teraz, keď sa ideme milovať, by to snáď bolo normálne." Oponoval som. "Však to nemusíme spečatiť bozkom, môžeme len tak." "Nejdeme sa milovať, ale musím Vám dať! No ak chcete, môžete mi tykať, no odo mňa to nečakajte!" uzavrela to a zase zaborila hlavu do rúk. Pomyslel som si, ako chceš a pokračoval som v skúmaní chutného zadočku. Prešiel som po polkách, pohladkal stehná a jemne stisol. Pod jemnou pokožkou boli pevné, udržiavané, kočka  určite robila nejaký šport. Pomaličky som prešiel na vnútornú stranu a nohu pritiahol k sebe. Neprotestovala a medzi nohami sa urobil priestor pre moju ruku. Pomaly som ju posúval hore, až som sa dotkol šušky. Prekryl som ju dlaňou a jemne stisol. Kaťa sa zachvela a držala - rob si so mnou čo chceš, mňa nedostaneš! Prstom som prešiel po škáročke až po bruško, jemnučko, aby som ochutnal buchtičku zvonku. Zacítil som hebké jazýčky, ktoré z nej vykúkali a okúsil som ich jemnosť končekmi prstov. Zachvela sa, no tvárila sa, akože nič a cítil som, ako sa snaží byť strnulá a nereagovať na moje maznanie.

Postupne som na šušku pritláčal a prechádzajúc po lupienkoch som pomaličky vnikal dnu. Teplá jaskynka prijala môj prst a zmočila ho šťavičkou. Začal som ním hýbať a pripravovať ju na prijatie môjho vtáka. Katka sa ani nepohla, čo ma nútilo k silnejším pohybom. Vsunul som do nej aj druhý prst a dlaňou som stískal mušličku. Kľakol som si, presunul medzi jej nohy a druhou rukou ešte viac roztiahol jej stehná. Kochal som sa pohľadom na jej jaskynku vyplnenú mojim i prstami a keď som zbadal jej malú dierku, tmavohnedý dvorček medzi bielymi polkami zadočku, zatúžil som ju okúsiť, no túto myšlienku som zatiaľ zavrhol, na dnes bude stačiť šuška. Neodolal som však, vytiahol som prsty z kundičky a palcom som prešiel po zadočku, poškrabkal tmavú a trošku pritlačil. Kaťa okamžite zareagovala trhnutím, no skôr, ako by pokračovala v odpore som sa posunul dole a palec zasunul do šušky. Palec vnútri a dlaň, ktorou som mädlil buchtičku som pritisol a pri jemnom masírovaní som ju začal dvíhať, pochopila a dvihla sa na všetky štyri. Zadoček mala vystrčený proti mne, pripravená ma prijať. Natiahol som sa nad ňu a druhou rukou som si pritiahol veľký valcovitý vankúš, ktorý som podstrčil pod jej brušku. Zíde sa tam. Neskôr. Vzal som si vtáka do ruky a začal žaluďom krúžiť po jej mušličke. Trošku som vnikol do dierky, no opäť som ho vytiahol. Musel som sa s tou šťavnatou šuškou najprv trošku pohrať a rozohniť ju, či už Kaťa chcela, alebo nie. Prechádzal som po nej hore - dole,  pritláčal na dierku, zablúdil dole k miestu, kde sa medzi lupienkami skrýval hrbolček rozkoše a pritlačil. Cítil som, ako sa zachvela, našiel som tú jej správnu strunu, no naďalej sa ovládala a snažila sa držať bez pohnutia. Pohral som sa s jej klitorisom, popritláčal ho žaluďom, pritom som ju hladkal po zadočku. Zrazu klesla na lakte, prehla sa v chrbte, čím zadoček ešte viac vytrčila proti mne. Hlavu si zaborila do podušky medzi rukami a vyhŕkla: "No poď už do mňa, rýchlo si ma zober, ponáhľaj sa, rýchlo!" a stále tichšie opakovala: "rýchlo, rýchlo, už sa urob....." Mala pravdu, vzrušený som bol na prasknutie a nerád by som sa urobil predčasne.

Vyhľadal som vtákom dierku a pomaly, pomaličky, ako sa len dalo, som do nej začal vnikať. Šťavnatá šuška ma láskavo prijímala. Teplučká a vlhká od vzrušenia papkala môjho navretého vtáka a ja som šalel od blaženosti. Dierku mala krásne úzku ale úžasne pružnú a tak príjemne zvierala návštevníka. Postupoval som dnu pozorujúc, ako sa v nej stráca. Položil som jej ruky na boky, stisol ich a keď som bol v nej tak do dvoch tretín, silno som prirazil. Zadoček sa jej zatriasol po náraze môjho brucha a Kaťa hlasno vzdychla, nestihla dych utlmiť v poduške. Pozorujúc jej šušku som ho znova vytiahol, až som videl lesklý, vlhký žaluď a pomaly ho zasúval naspäť. Neponáhľal som sa, nekonečne dlho som ho vyťahoval a zasúval do mokrej šušky. Kaťa s vystrčeným zadočkom sa ani nepohla, len zaborená v poduške lapala po dychu, ktorý sa jej stále skracoval a zrýchľoval. Pri tom šepkala: "rýchlo, ponáhľaj sa, pohni, pohni, prosím..." Vrazil som ho do nej čo najhlbšie, až mi vajíčka narazili na jej bruško a prestal som sa v nej hýbať, len som jej zvieral boky a tisol ich na seba.  Užíval som si dotyk jej jemnej pokožky na mojom tele a vtáka zasunutého v nej. Povrtel som bokmi tlačil ju na seba, no inak som sa nehýbal a tým predlžoval rozkoš. Ani Katka sa nehýbala, len držala svoj zadoček vysoko vystrčený dohora. Vtedy som sa musel usmiať.  Dostala sa do vlastnej pasce. Ak by chcela pichačku urýchliť, aby ju mala za sebou, musela by kontrovať a to nechcela. Tempo musela nechať na mňa a tak ma len tíško prosila, ako som porozumel, aby som pridal. No ja som mal čas. Spustil som sa na jej chrbát, jednou rukou som sa oprel vedľa nej o posteľ a druhou som začal skúmať jej telo. Hladka som jej bok, prešiel na brušku a ťahom napred som vyhľadal jej prsník. Poťažkal som ho v dlani, jemne stisol a vzal medzi prsty vzrušenú bradavku. Žmolil som ju a pritom stískal kozičku. Prešiel som na druhý a postupne sa hral s oboma. Hnietol som ich, tisol, poťažkával. Zároveň som Kaťu bozkával na krku a chrbte. Len vtáka vo vlhkej mušličke som nechával nehybného, nech si na neho zvyká. Ľahol som si na jej chrbát a obomi rukami zablúdil k brušku. Bolo mäkučké, poddajné a či Kaťa chcela, alebo nie, pod mojimi dotykmi sa začalo vlniť. Vťahovala ho a vydúvala pod mojimi rukami a ja som pri tom začal pracovať s vtákom v tesnej šuške. Povytiahol som ho a keď som ho zasúval, pritlačil som na bruško, akoby som ho chcel nahmatať. Počul som tichý vzdych.

Vytiahol som ho po žaluď a posunul ruky nižšie, až k chĺpkom nad šuškou. Prstami som pritlačil na buchtičky a pri vnikaní dnu som ich roztiahol, ukazovák som pritlačil na vtáka a vnikol ním dnu. Dierka vyplnená údom a prstom bola krásne napätá. Katka hlasne dýchala, no stále sa snažila nehýbať, čakal som, dokedy vydrží. Ďalej som sa už nevedel ovládať a začal som mušličku poriadne piglovať. Silne som narážal, pridával na rýchlosti a zároveň som prstami pritláčal vrcholček šušky, kde sa skrýval vzrušený dráždec. Cítil som, že čoskoro sa spravím, no už som to viac nemohol odkladať. Spracovávaná šuška začala reagovať a cítil som v nej slabé začínajúce vibrovanie. Zrazu sa Katka vystrela, ľahla si a silno stisla nohy, ktoré pevne ulapili v úžasnom zovretí môjho vtáka a vajíčka.  Vankúš pod jej bruškom urobil svoje a zadoček ostal vystrčený. Dlaň pritisnutú na mušličke som zovrel a šušku silno stisol. Povytiahol som vtáka pevne zasadeného medzi stehnami a silno ho vrazil dnu. Cítil som, ako sa pripravuje na hlavný útok a stiahnutá dierka, obopínajúc môj nabiják začala vibrovať. Nadýchol som sa, cítiac, že sa urobíme spolu, pomaly som ho vytiahol a dôrazne  zasunul na doraz. Katkou hrklo napred, no pevne som ju priľahol, aby mi neušla. Rýchlo som ho do nej súkal, napol stiahol svaly a odďaľoval salvu čo najdlhšie.

Nakoniec vták vyhral, silno v ňom šklblo a vystrelil do šušky prvú dávku semena. Pulzoval rozkošou a striekal do nej salvu za salvou. Cítil som, ako sa Kate stiahla mušlička a začala sa chvieť vyvrcholením. Stisla stehná a celá sa jemne roztriasla neschopná udržať sa v meravom stave. Tisol som sa na ňu, už som neprirážal, jen ho držal hlboko v nej a vnímal spoločný rytmus našich tiel. Chvíľu trvalo, kým spoločná rozkoš pominula  a spotené telá sa upokojili. Katka sa pootočila a naznačila mi, aby som uhol. Prevalil som sa na bok a keď som ju začal hladkať po chrbte a zadočku, rýchlo si sadla na posteľ, ani sa na mňa nepozrela, keď som jej ponúkol kúpeľňu, len sa natiahla na nočný stolík pre papierovú utierku so slovami, že sa doma poriadne osprchuje a poutierala si šušku. Vstala a začala sa chvatne obliekať. Hodil som na seba župan a spolu sme vyšli do haly: "No vidíš, nakoniec si mi začala tykať. Však je to pri milovaní lepšie." Pozrela mi do očí a už som nevidel  ten pohŕdavý pohľad, možno smútok a nerozhodnosť, no nie pohŕdanie: "prosím ťa, mlč, netráp ma." Nedalo mi, aby som nepokračoval: "Katenka moja, bola si úžasná. Videl som, poznal som ženy, ktoré hrali orgazmus, no ešte som nezažil takú, ktorá hrala, že ho nemá a hrala sa na kus polena". Chytil som ju za zápästie otočil ho a ukázal zuby, ktoré v ňom mala otlačené. "Takto si to hrala? Takto si mlčala?" "Peťo, ubližuješ mi. Prosím ťa prestaň, ani nevieš, čím som prešla. Bolo to najťažšie rozhodnutie môjho života a ty mi to neuľahčuješ. Mlč prosím ťa, nechaj to tak!" "Pozri, ber to pozitívne. Neber to ako trest odo mňa za nesplnenie zmluvy. Ber to ako  odmenu za moju trpezlivosť a toleranciu. Odmenu od teba." Katka záporne pokrútila hlavou, sklopila oči no zbadal som na jej ústach úsmev. Pristúpil som k nej a s tichým ´ďakujem´ som ju pobozkal na líce. Už sa neodtiahla, smutne sa na mňa pozrela a odišla.

Stretávali sme sa na ulici, na schodisku, niekedy bola sama, občas s manželom. Najprv len stroho pozdravila a pokračovala, časom sme prehodili pár slov a keďže som ani raz nespomenul čo bolo medzi nami a tváril som sa akoby nič, Katka sa začala pomaly otvárať. Naše debaty boli dlhšie, spoznával som jej životnú dráhu, jej pracovné problémy aj život v rodine. Občas sme skočili na kávu, raz dokonca u mňa doma a párkrát u nej. Intimita však bola tabu, čo určite privítala. Už som vedel, že to momentálne nemala ľahké, prepúšťanie v práci sa jej síce teraz netýkalo, no bola zapojená v nejakých projektoch, kde honorár dostávala až po dokončení a záloha bývala minimálna. Tak sa jej stávalo, že aj niekoľko mesiacov nedostala nič, no odvody musela platiť. Nič moc, keď aj manžel čakal na povýšenie. Mal síce veľkú perspektívu, no zatiaľ sa čakalo na nejaké jeho prezentácie, ktoré by presvedčili vedenie podniku o perspektíve vložiť do nich peniaze s vidinou obrovských ziskov. Bolo mi jej na jednej strane úprimne ľúto, na druhej som videl šancu, že si zopakujeme naše stretnutie v mojej posteli. Jediné svetlo v Katkinom momentálnom položení bol ich Maťo a pri mojej skromnosti naše stretnutia. Čo sa stalo, stalo sa a Katka už na to akoby nemyslela, dokonca, keď sme sa stretli v trojici, mi manžela predstavila a on sa vôbec nezačudoval, že si tykáme. Nič pri jej suverénnom vystupovaní nevšimol. Dokonca som sa na naše nezáväzné stretnutia začal tešiť a Katku som pred domom nenápadne čakával.

Koncom leta sme sa po dovolenkách znovu, na moju veľkú radosť stretli. Vyčaral som veľký úsmev, no Katka vážne začala: "Mám.... Peťo problém. Voľakedy dávno si mi vytkol... nechcem, aby si si myslel niečo zlé... neber to ako výhovorku, trváš stále na tej našej dohode, ktorú si si na mňa vymyslel?" "Nevymyslel, dohodli sme sa k obojstrannej spokojnosti." Pozrela na mňa a navrhla, aby sme to nechali tak a na moju otázku, čo potrebuje prosebným hlasom začala: "Maťka som vypravila na týždenný výlet a musela som zaplatiť pobyt. Nestihnem nájomné, potrebujem aspoň desať dní..." Srdce mi zaplesalo, skoro som vyskočil od šťastia, no tváril som sa neutrálne: "Ani nepokračuj, samo, že počkám, sme sa dohodli, rád počkám. Ideš ku mne hneď, alebo si domov odnesieš veci?" Zaváhala, pohľad zabodnutý do zeme: "Stavím sa za chvíľu, musím na moment domov." A už aj frčala. Osprchoval som sa, upravil posteľ a vytiahol nejaké slané a víno, aby som trošku uvoľnil situáciu. Na zaklopanie som otvoril a ako vždy som si Katku so zaľúbením prezrel od hlavy po päty. Potom som jej naznačil, aby vošla. Mala na sebe pestré letné šaty s veľkým výstrihom, v ktorom sa  pohojdávali tie najkrajšie prsia. Nemala podprsenku a tak sa mi  spod látky ponúkali stvrdnuté bradavky. Len ich poláskať. Ovládol som sa, ponúkol ju pohárom vína, ktorý prijala, naznačili sme štrngnutie a upili si. Stáli sme tam len tak a navzájom sa pozorovali, obaja čakajúc, čo bude, hoci sme to dobre vedeli. Hoci bolo pre mňa to napätie príjemné, nevydržal som a začal sa smiať. Na moje prekvapenie aj Katka. Pristúpil som k nej, vzal jej pohár a oba som položil na stolík. Chytil som ju za ruku a odviedol do spálne.

Pristúpil som k nej a začal jej rozopínať šaty. Spadli na zem a ona tam stála ako Venuša, na ktorej si dal jej tvorca ozaj záležať. Biele nohavičky len zvýrazňovali dokonalosť jej postavy, štíhly pás a úzke boky a nad tým krásne prsia. Nezakrývala sa, ruky mala spustené pozdĺž tela a čakala. Zhodil som zo seba župan a pomaly sa k nej približoval. Prebehla moje nahé telo pohľadom a zastavila sa na úde, ktorý pomaly, cítiac jej blízkosť sa začal dvíhať a blížil sa k trištvrte na šesť. Pristúpil som ku Katke, položil jej ruky na ramená a naklonil sa, že ju pobozkám. Šikovne uhla a nastavila mi líce. Nežný dotyk pier a posunul som sa k jej krku. Ochutnal som ho končekom jazyku a preskúmal som jej ušný lalôčik, hrdlo a krk. Jemne sa zachvela, isto som našiel jej tajné miestečko. Kľakol som si a začal bozkávať jej prsia. Prisal som sa k bradavke, ktorá v mojich perách ešte viac stvrdla. Ruky som jej položil na boky a jemne ich masíroval, keď som prišiel hore k prsiam, palcami som ich podvihol, prešiel na bradavky a pritlačil, Zovrel som ich v dlaniach a krásne vystrčené proti mojej tvári som medzi ne zaboril nos. Pritom som ich stískal a hnietol, ústami prechádzal z bradavky na bradavku. Lízal som ich, cuckal a sal horúcimi ústami. Katka sa trošičku chvela od prichádzajúceho vzrušenia, no ruky mala stále spustené vedľa tela. Nepustiac  sladké maliny z úst, som rukami skĺzol dole, zachytil okraj nohavičiek a pomaličky ich začal sťahovať. Katka mierne roztiahla nohy a odhalila mi svoj poklad. Prestal som sa hrať s jej prsami a troška sa odtiahol, aby som sa pokochal pohľadom na tmavý trojuholník chĺpkov nad zrelou marhuľou.

Chytil som ju pevne za boky a prisal sa na jej bruško. Končekom jazyka som vnikol do dierky pupčeka a zároveň slabo fúkol. Pošteklilo ju to, Katka sa zavrtela a tíško zasmiala. Zbadal som jej ruku, ako sa pohla k mojej hlave, no ani sa ma nedotkla a vrátila ju k telu. Bozkávajúc jej jemnú pokožku som prešiel k chĺpkom. Vzal som ich medzi pery a potiahol. Pohral som sa  s nimi a postupne prechádzal dole. Jazykom som prešiel do škáročky medzi buchtičkami hlboko medzi stehná a vrátil sa nahor, kde sa lalôčiky spájali. Tam som zavŕtal jazyk a pritlačil. Katka, či chcela, alebo nie tíško vzdychala a mierne sa vlnila. Nebadane sa rozkročila, aby sa mi lepšie ponúkla a mohol som vniknúť hlbšie medzi jej nohy. Cítil som, ako sa vo mne zvyšuje vzrušenie a vták mi stál ako kopija. Postavil som sa tesne ku Katke, pritlačil k jej brušku, aby cítila, ako som vzrušený. Potom som ju vzal do náručia a položil ju do stredu postele. Ležala vystretá, prsia sa jej dvíhali od zrýchleného dychu čakajúc, ako budem pokračovať. Jednu ruku si preložila cez tvár a druhú mala pri tele. Kľakol som si k jej boku a celú poobzeral. Položil som jej ruku na bruško, ktoré sa trošku vtiahlo a počul som jemný výdych. Mäkučká pokožka na pevnom brušku sa poddávala mojej ruke, hladkal som ho a posúval sa hore k prsiam. Zároveň som sa prisal na bradavku a jazykom som ju celú aj s dvorčekom ochutnal a jemne sal. Prsník som vzal do ruky a celý stisol, že sa zdvihol a ponúkol mojim ústam. Jemne som ho začal hryzkať a hladiť aj druhý. Katka začala dvíhať hrudník a tisla sa prsiami na moje pery. Pritom si stále zakrývala oči no druhú ruku som zacítil na mojej nohe.

Najprv len chrbtom dlane sa opierala o moje koleno, no potom sa ruka začala pomaličky posúvať hore, otočila sa a dlaňou mi hladkala zadnú stranu stehna. nechtami mi škrabkala pokožku. Pootočil som sa, aby som sa k nej priblížil a začal som jej bozkávať bruško. Posúvala sa rukou vyššie, kým sa mi dotkla vajíčok. Na chvíľu zaváhala, no rozmyslela si to a vzala ich do dlane. Poťažkala ich, jemne stisla a príjemne mädlila. Príjemne som zavzdychal a cítil, ako mi vzrušenie stúpa do hlavy. Hryzkal som Katkine bruško a posúval sa nižšie ku kopčeku nad jej šuškou. Chytil som ju za stehno a prisunul ho k sebe. Roztiahla nohy a mne sa  naskytol pohľad na vrcholček buchtičky. Položil som na ňu dlaň, pritlačil a stisol. Pohral som sa s ňou, prstom zatlačil do škáročky a kúštik vnikol do dieročky. Okamžite mi prst zvlhol od šťavičky, ktorou sa vzrušená mušlička pripravovala na môjho vtáka. Mrkol som hore, Katka si už nezakrývala tvár. Zavreté oči a rozkošne pootvorené ústa, ktoré zhlboka dýchali poukazovali na jej nedočkavosť. Posunul som sa nižšie ku kopčeku nad šuškou,  prisal som sa naň a jazykom vnikol do škáročky. Katka, hladkajúc moje vajíčka prešla k vtáku, vzala do dlane žaluď a slabo stisla. Potom si ho prešla prstami a preskúmala celú jeho dĺžku. Pochytkala ho, akoby si ho chcela zapamätať a pomaličky mi ho začala honiť. Robila mi to mechanicky, určite mysliac na to, čo príde. Sústredila sa  na moje pery, ktoré dobývali šťavnatú buchtičku. Roztiahla nohy aby mi uvoľnila cestu a celá sa otvorila.

Obetoval som jej slastné maznanie sa s mojim vtákom a presunul sa medzi jej stehná. Ruky som jej položil na prsia, postískal ich, pohladkal a dal striedavo pusu na jednu a druhú bradavku. Posunul som sa nižšie a bozkávajúc bruško som prešiel k mušličke. Nadvihol som hlavu, aby som sa mohol pokochať pohľadom na ružovkastý poklad pod tmavými kučerami. Z lákavých buchtičiek vykúkali ružové lupienky, akoby na mňa jej šuška vyplazovala malé jazýčky. Neodolal som, položil som na  ňu prsty a roztiahol ju. Buchtička sa odhalila a jaskynka ma pozvala dnu. Sklonil som sa a končekom jazyka pritlačil na odhalenú malinu na vrcholčeku škáročky. Katka zavlnila bokmi a slastne zavzdychala. Oblizol som ju a ochutnal celú mušličku. Voňala zrelými jahodami, žiadnym sprejom, gélom, ani chémiou, Katka voňala svojou príťažlivou ženskosťou, sexom a vzrušením. Neskutočne ma priťahovala a z jej vône sa mi zatočila hlava. Okamžite by som ju zjedol, vrhol sa na ňu a celú si ju vychutnal.  Vzal som lupienky medzi pery a jemne sa k nim prisal. Cuckal som mušličku, hryzkal a jazykom vnikal do dieročky. Ruky som podstrčil Katke pod stehná a načiahol sa za prsiami. Nahmatal som bradavky a jemne ich stískal, pričom som stále perami láskal horúcu mušličku. Cítil som, ako sa jej telo úplne oddalo mojim rukám a ústam. Vlnila sa, dvíhala boky, aby sa mi lepšie ponúkla a mohol jazykom vniknúť hlbšie do nej. Zároveň mi položila dlane na hlavu a pritískala si ma do lona.

Lízal som ju stále silnejšie a keď sa pod mojim jazykom začala jej šuška chvieť, široko som roztvoril ústa, vzal do nej celú buchtičku a jemne zahryzol. Katka zavzdychala a prudko sa proti mne zdvihla. Cítil som, že sa blíži a tak som sa prisal na jej dráždec. Žmolil som ho perami a zároveň spracovával jazykom. Jednu ruku som nechal na prsíčkach a druhú som spustil na bruško. Pritlačil  som naň, potom som zovrel pahorok nad šuškou a tisol som ho k mojim ústam.  Katka sa podo mnou vlnila a pevne ma zvierala rukami. Zrazu som zacítil, ako vtiahla bruško, potom sa vypäla a celá sa silno zachvela. Prebehla ňou vlna rozkoše, rýchlo dýchala a mušličku vymrštila vysoko proti mojim ústam. Pevne som jej boky zovrel rukami a zvyšoval som silu lízania a satia mušličky. Zvíjala sa pod mojimi dotykmi a prechádzala ňou jedna vlna orgazmu za druhou, čo sa prenášalo na moje vzrušenie. Vedel som, že môjho musím zasunúť, aby som sa neurobil, no ešte som trošku vydržal a tak som v maznaní pokračoval. Katke dochádzal dych a neutíchajúci orgazmus ju oberal o sily. Potrebovala sa nadýchnuť, zatlačila mi na hlavu a pozvala ma dnu, no chcel som jej tú rozkoš predĺžiť, tak som ju ešte pevnejšie zovrel a zahryzol sa do mušličky. Žul som ju a obrábal jazykom, až mrnčala od rozkoše a prosíkala, aby som ju pustil, nevládzuc sa vymaniť z môjho náručia. Nechcel som jej však spôsobiť nejakú veľkú bolesť a tak som zrazu prestal, posunul sa medzi jej nohami hore, chytil ju za stehná a posunul si ju až tesne k vtáku. Nezasunul som ho, len som tak kľačal a kochal sa pohľadom na jej vzrušenú tvár a vlniace sa prsia a bruško. Nabrala dych, posunula sa nižšie, aby sa šuškou dotýkala môjho žaluďa a snažila sa naň nastoknúť. Pri tom šepkala "poď do mňa, urob sa, chcem ťa dnu... prosím..." Nereagoval som, tak sa natiahla, chytila môj tvrdý kôl a prešla ním po škáročke. Našla dierku a ťahala ma dnu. Pomaly som popúšťal a vnikal dnu.

Keď do nej vnikol žaluď, rýchlo som ho vytiahol a zase zasunul, len troška hlbšie. Takto som pokračoval a pozoroval Katku, ako sa podo mnou vlní a dvíha boky proti môjmu údu. Už nehrala, ako minule nehybné poleno, ale si užívala svoje vzrušenie a rozkoš. Pokračoval som v pomalom narážaní. Keď som ho tam mal skoro celý, vytiahol som ho a prudko ho  vrazil dnu, až Kaťa zjojkla a zhlboka vydýchla. Ostal som hlboko v nej, ruky ovinula okolo môjho krku, stehnami mi stisla boky a silno sa ku mne privinula.  Perami som láskal jej krk a len som trošičku hýbal bokmi, vychutnávajúc si pohyb vtáka v jej šťavnatej šuške. Užívala si to spolu so mnou a začala dvíhať boky proti môjmu údu. Pohyby silneli a vtáka som stále viac vyťahoval, aby som mohol do nej vniknúť silnejšie. Kati sa dych zrýchľoval a jej prsia sa tisli k mojim. Podobral som jej stehná a podvihol ich hore, položiac si ich na ramená. Krásne roztiahnuté nohy ma pustili hlbšie a mohol som prudko dorážať na jej šušku. Dych sa nám zrýchlil, chytila si nohy pri kolenách a ešte viac si ich pritiahla k sebe. Dorážal som hlboko do teplučkej vlhkej mušličky a zakaždým, keď som prirazil,  sme hlasno pleskli telo o telo. Obaja sme cítili, že sa čoskoro urobíme, tak Katka spustila nohy a ovinula ich okolo mojich bokov. Na chrbte mi ich prekrížila a silno si ma k sebe pritiahla, až som sa dotýkal žaluďom zadnej strany jaskynky. Povytiahol som ho, šuchol dnu a cítil som, ako mi v ňom šklblo. Vystrel som sa na rukách, prehol chrbát ku Katke a pri ďalšom vniknutí som v jej mušličke explodoval. Vystrelil som salvu semena do rozdráždenej dierky a Katke sa okamžite šuška stiahla v kŕči nastupujúceho orgazmu. Boky sa jej zavlnili a položiac mi ruky na zadok a snažila sa ma dostať čo najhlbšie do seba. Salva po salve striekala do mušličky a Katka sa od vzrušenia celá triasla. Chvela sa kontrovala  proti môjmu vtáku, pevne ovinutá okolo mňa. Spoločné vyvrcholenie pomaly doznievalo, keď Katka vystrela nohy a nepustiac ma zo šušky ich pevne stisla a mňa v sebe krásne uväznila.

Pohodlne som sa uvelebil  na Katke a hlasno sme lapali po dychu. Užíval som si príjemný tlak jej stehien na vajíčkach ale vták, napriek stisku buchtičky sa pomaly začal zmenšovať a cítil som, ako z Katky uniká. Prevalil som sa vedľa nej a tvár zaboril do jej podpazušia. Pritom som ju hladkal po prsiach a brušku, ktoré sa pod mojou rukou vlnilo v doznievajúcej rozkoši.  Vdychoval som jej krásnu, príťažlivú vôňu a rozmýšľal som, ako je možné, aby tak úžasne voňala. Musel som ju ochutnať, bozkal som ju na jemnú pokožku pod pazuchou a trošku som si lizol slanú pokožku. Chutila mi a tak som sa k nej prisal. Katka mi položila ruku na bok a nežne ma hladkala. Zdvihol som hlavu a položil si ju na jej rameno. Chytil som ju za prsník, trošičku ho pritisol  a začal bozkávať jeho hornú časť. Prstom som poláskal bradavku, ktorá  hneď stvrdla a zmenila sa na krásny cumlík. Pritisol som naň ukazovákom a šepol: "Crn, crrrrn, doma ste?" pritom som šibol pohľadom hore a videl som, ako sa Kaťa usmiala. Pohladkala mi líce, chytila za bradu a dvihla tvár k sebe. Naklonila sa ku mne a perami našla moje ústa. Zacítil som jej jazyk a naše ústa splynuli vo vášnivý bozk. Bol to jej prvý bozk, sladký vášnivý dotyk jemných pier, ktorý prešiel do náruživého vzájomného skúmania úst. Hryzkali sme sa, prepletali jazyky, pričom mi Kaťa tlakom ruky naznačila, aby som sa posunul hore. Nohu podstrčila podo mňa a ja ležiac medzi jej nohami som ju vášnivo objímal. Cítil som, ako strčila ruku medzi naše telá a našla môj úd.

Nečakal som, že sa tak rýchlo po milovaní spamätá, no pod Katkinými rukami sa  pekne postavil a nedočkavo čakal na druhé číslo. Podvihol som boky a umožnil šikovnej ruke, aby sa s žaluďom pohrala na svojej šuške a mohla si ho zasadiť dnu. Vnikol som do nej ľahučko, stále bola na mňa pripravená. Pevne ma zovrela stehnami a podvihla boky. Objala ma okolo hrdla a nechala ma, nech do nej vnikám. Pomaly som zasúva a vyťahoval, Katka nekontrovala, len sa ku mne pritískala. Mal som pocit, že ma len chce mať v sebe a nemusí to byť s jej orgazmom. Pritisol som jej pery na krk a sústredil sa na hebkú šušku, do ktorej som vnikal, ako do súdka s medom. Netrvalo dlho a cítil som, že sa urobím. Prestal som sa hýbať, no Kaťa šepla, aby som neprestával a pokračoval, chce si ma užiť takto. Nebola to kanonáda, ako prvý raz, no keď som do mušličky začal striekať, ovinula mi nohy okolo stehien, ešte viac stisla  objatie a držala sa ma ako liana. V takomto silnom objatí sme ostali, kým som sa nezmenšil a opäť nevykĺzol zo šušky. Vydýchali sme sa a obaja vedeli, že je koniec. Posadil som sa,  podal Katke pohár s nápojom. Vstala, upila si a išla sa obliecť. Na moje šťastie sa nezakrývala a tak som sa mohol pokochať pohľadom na jej fantastickú postavu. Z nočného stolíka si vzala papierový obrúsok a utrela si šušurku. Ponúkol som jej sprchu, no odmietla s tým, že až doma, chce byť sama, po tomto všetkom chce byť sama. Obliekli sme sa a pri dverách som jej dal pusu, už sa neodtiahla a nastavila mi ústa. Pri odchode, pozerajúc do neznáma šepla: "chcem ťa ešte chvíľu cítiť na tele, tvoju vôňu v sebe. Ďakujem a pa." Odišla a už sa neobzrela.

Presne za desať dní, ako sľúbila sa objavila s obálkou. Podala mi ju so slovami, čo bude teraz, či je všetko v poriadku a či mám nejakú novú požiadavku. Normálne ma to dorazilo: "No Katka, teraz si ma ale poriadne urazila. Tak toto sa ma dotklo. Predsa sme sa dohodli a ja, ako vidíš, dohody plním." "Prepáč" odvetila a položila mi ruku na plece: "musela som sa opýtať, však vieš...." "Neviem" odvetil som. Bolo mi jej v podstate ľúto, vedel som, aký boj sa v nej odohráva a čo urobila pre rodinu, manžela, ktorý si to v podstate ani nezaslúžil.  Aj keď myslím, podľa jej chovania, že už si to v hlave prebrala a našla nejaké logické zdôvodnenie. Na moje šťastie. Vzal som obálku, vytiahol z nej tristopäťdesiat  euro po podaj jej ich. Prekvapene na mňa pozrela, čo to má znamenať. "Vezmi si to, určite ich potrebuješ viac ako ja. Zaobídem sa bez nich a tebe určite pomôžu, však si nemala na nájomné a teraz nebudeš mať na život." Premýšľala, ako zareagovať: "čo si myslíš že som nejaká... za peniaze?...to nemôžem prijať, to by bolo..." "Netrep, hráme sa na odmeny, tak jednu môžeš prijať aj ty." Nútil som ju,  až nakoniec pristúpila, trošku som ju ešte podpichol, no pri pohľade na jej prekvapenú tvár som to nechal. Nevedela, ako mi poďakovať, tak som si ukázal na líce a dostal jednu krásnu sladkú pusu. Kaď sme sa potom stretávali, neraz ticho poďakovala, bolo nám spolu fajn, no nanešťastie platila pravidelne a mne pomaly začal sex s ňou chýbať. Študentky boli síce prítulné, no jednak sa to nadalo porovnávať a hlavne už ma to s nimi tak nebavilo, keď tu bola Katka.

Asi po roku som už nevydržal a opýtal sa jej ako sú na tom finančne. Potmehúdsky sa na mňa usmiala a potom troška smutne dodala, že sa budú sťahovať. Vyvalil som na ňu oči a ona, akoby sa ospravedlňovala mi začala vysvetľovať, že jaj muža povýšili a vyšli mu nejaké projekty, za čo zhrabol veľké peniaze a konečne sa mu vrátila vynaložená práca a dni strávené v práci pri zanedbávaní rodiny. Ukázala na nový bavorák, ktorý jej kúpil ako odmenu za trpezlivosť. No a v piatok sa sťahujú. Bol som z toho smutný, čo som jej aj povedal, ona sa zasmiala, že sa mi nečuduje, však to bolo pre mňa nadštandardné priateľstvo. Kontroval som, či aj pre ňu nie a ona na to, že sa pri mne veľa naučila, veľa som jej dal a keď o tom uvažuje, medzi mnou a jej manželom vo vzťahu k nej nebol veľký rozdiel. Sprosto povedané, obaja sme jej platili za sex, každý inak, ale platili. Akurát že so mnou si to užila viac. Zbystril som pozornosť a chcel niečo odpovedať, no zastavila ma, povedala niečo, čo nemala a nechcela sa o tom viac baviť. A či sa ešte uvidíme nevedela, zatiaľ nie, musí si to premyslieť. V piatok som im pomohol so sťahovaní. Len tak naoko, ale motal som sa pri aute a kedy-tedy niečo pridržal. Keď sme boli sami, som sa opýtal, či sa ani nerozlúčime, na čo mi dala krásnu pusu a smutne ma vyzvala, aby som radšej odišiel. Osamel som a bolo mi to fakt ľúto.

Neprešiel ani mesiac a pri príchode domov som uvidel Katku, ako vystupuje z auta a máva na mňa. Pokýval som je na pozdrav a celý šťastný sa jej prihovoril, no ona len ukázala hore a vykročila smerom k môjmu bytu. Vyzliekla si plášť a išiel som sa rozplynúť nad jej krásnou postavou. Pristúpila ku mne a povedala: "pri sťahovaní som robila revíziu účtov a zistila som, že pred dvoma rokmi sme ti za byt zaplatili s týždňovým oneskorení. A ja nerada ostávam dlžná." Pritom mi rozopínala košeľu a nohavice. Keď padli na zem, zhodila zo seba šaty a chytiac mi ruku, odviedla ma do kúpeľne. Vliezli sme do vane, pustila sprchu a začala ma umývať. Pekne pomaly, jemne ma drhla, zdalo sa mi, že si ma chce dobre obzrieť, obchytkať, okúsiť. Postískala mi zadok, jemne po ňom pľasla, rukou prešla pomedzi polky a jemne pritlačila na dierku, ktorú tiež poumývala. Medzi nohami nahmatala vajíčka a poťažkala ich, na čo sa mi okamžite začal vták dvíhať. Otočila ma a začala sa venovať hrudníku. Postískala a poumývala mi prsia, pohrala sa s bradavkami a na obe mi dala pusu. Perami prešla po brušku k údu, ktorý už bol pripravený na útok. Chytila ho do dlane a stisla. Potom mi prstami stiahla predkožku a druhou rukou ho poumývala tak, že nenechala bez dotyku ani milimetrík. Prisala sa mi na žaluď, pobozkala ho a jazykom vnikla do dieročky, kde sa chvíľu pohrala. Hneď som sa snažil vniknúť do jej úst, no nepustila ma, postavila sa a šepla, že žiadna rýchlovka nebude. Pomilujeme sa pekne v posteli a samozrejme dlho, dlho. Tak som ju začal aspoň umývať a ako si užila ona moje telo, tak som si užíval ja jej.

Konečne som sa mohol dobre vynadívať na jej prsia, boky, stehná a nielen to, celú som ju ochutnal, vybozkával čo sa len dalo, poláskal, prsia postískal, vycumľal. Jemne som hryzkal jej bradavky a užíval si jej zvyšujúce sa vzrušenia a tiché vzdychy. Kľakol som si a začal sa venovať brušku. Pevne som Kaťu chytil za boky a pritiahol k tvári. Jazykom som zavŕtal do pupčeku a ruku strčil medzi jej stehná, ktoré sa poslušne roztiahli. Dotkol som sa jej šušky a Katka mierne klesla, čím sa mi viac otvorila. Otočil som ruku a vzal  do dlane celú jej mušličku. Stisol som ju, potom vystrel, tak, že prsty som mal na zadočku a palec pomaly vnikal do dieročky. Bola pripravená ma prijať a ľahučko som do nej vnikol. Pritom som sa druhou rukou hral s prsníkom, a brnkal na vzrušenú bradavku. Kaťa vzdychala a tisla sa šuškou na moje ústa a jazyk. Prisal som sa na buchtičku, silno ju začal sať a jazykom som zatlačil na klitoris. Tiché "juj" mi povedalo, že som trafil a tak som pridal, cuckal a lízal mušličku a dráždil hrášok rozkoše. Kaťa mi položila ruky na hlavu a silno si ma pritisla k sebe. Netrvalo dlho a začalo sa jej chvieť bruško a mušlička na mňa vystrekla prúd sladkej šťavičky. Kŕč, ktorý prebehol jej telom sa preniesol na mňa, chytil som ju za boky a tiaž som si ju začal tisnúť na ústa. Katka sa musela oprieť o stenu, aby udržala rovnováhu a sústredila sa na sladké vyvrcholenie.

Pomaly sa upokojila, vystrela, vypla vodu a vyjdúc z vane si na seba hodila môj župan. Ani sme sa neutreli, chytila ma za vztýčený úd a ťahala k posteli. Postrčila ma, aby som si ľahol, zhodila zo seba župan a nechala ma, aby som sa pokochal pohľadom na jej postavu. Pohladila si prsia, prešla dole na bruško a rukou skĺzla medzi nohy. Pošúchala si šušku, mierne rozkročila nohy a prstami vnikla do dierky. Pohrala sa v nej, potom ruku vytiahla a vložila si ju do úst, kde ju rajcovne vycuckala. Zrazu sa zmenila na dračicu. Vrhla sa na mňa, rozkročmo si na mňa sadla a začala ma divo bozkávať. Bozky sa menili na hryzkanie, cez ústa prešla ku krku, ramenám a dole k prsiam. Prisala sa mi k bradavke a dosť silno mi ju začala hrýzť, pritom ma nechtami škrabkala po bokoch a bruchu. Prešla dole pevne ma uchopila za vtáka a dala si ho do úst. Zovrela pery a začala ma sať. Silno ma pri tom honila a žaluď zovrela do zubov. Jazykom sa mi snažila dostať do dierky. Druhou rukou mi stískala vajíčka. Napriek hrubosti a tomu, že ma jej vášnivosť tak trošku bolela, vzrušenie sa vo mne prudko zvyšovalo a cítil som, že sa čoskoro urobím. Určite to vycítila aj Kaťa, lebo zrazu prestala, posadila sa na mne, zdvihla sa a vtákom našla medzi buchtičkami vchod do dierky. Mierne si ho tam zasunula, no potom na mňa rýchlo dosadla, až bolo počuť hlasné plesknutie, ako na mňa dosadla. Zahniezdila sa na mne, aby si našla polohu a začala sa dvíhať a spúšťať.

Jazdila na mne ako dobre namastený piest a pri tom zvyšovala rýchlosť a silu nárazu na môjho vtáka. Prsty mala zaryté do mojej hrudi, ústa zovreté, oči zatvorené a v tvári sústredený výraz, ktorý vravel za všetko. Ja som Katke zvieral boky a prirážal som si ju na vtáka v jej rytme, potom som ju  chytil za prsia a stisol jej bradavky, až zavzdychala. Hnietol som jej prsníky, stískal ich, ťahal k sebe, aby som sa do nich mohol pustiť ústami, no Katka mi to nedovolila, sedela na mne vystretá a divo na mne rajtovala. Chytil som ju znova za boky a tlačiac ju na seba som jej chcel dať najavo, aby brzdila, nech sa už neurobím. Nebrala však na mňa ohľad a cítil som, že si ma chce užiť po svojom. Zrazu sa vymrštila hore a sadla si otvorenou, šťavnatou šuškou na moje ústa. Oprela sa o stenu a tlačila sa na moje zuby a pery. Zahryzol som sa do mušličky a jazykom vnikol hlboko do jaskynky, ktorú som začal vylizovať a sať jej šťavičku, ktorú bohato púšťala do mojich úst. Končekom jazyka som prešiel hore medzi hebké pysky a dotkol sa vzrušeného hrášku, ktorý sa lačno vystrkával von a ponúkal sa mojim perám. Prisal som sa k nemu a začal po ňom brnkať jazykom. Katka sa síce snažila zadržať dych, no počul som jej vzdychanie a cítil, ako sa tlačí na moje ústa. Mierne sa podvihla a opäť na mňa zasadla. Prestala sa hýbať, vtiahla bruško a zrazu ňou prebehla vlna rozkoše. Rozochvela sa pod mojimi rukami, ktorými som ju pevne zvieral za boky a šuška vibrovala na mojich ústach. Cítil som, ako na mňa vystrekla prúd sladkého vyvrcholenia. Pridal som v lízaní a cuckaní, pričom som ju celkom silno začal hrýzť, vrátil som jej vzrušujúcu predohru, ktorú si na mne zahrala na začiatku. Katka mala nekonečný orgazmus a veľa nechýbalo, aby som sa  od jej vzrušenia urobil aj ja mimo jej dierky. Našťastie som vydržal a keď som zacítil, že vyvrcholenie v Katke pomaly ustupuje, ešte pevnejšie som ju zovrel za boky a tlačil ju na seba.

Začala sa trošku metať a uhýbať, no z mojich ramien sa nevymanila. Mala dosť, no ja som si užíval jej zvíjanie a pokračoval som. Počul so tiché dosť prosím, no vedel som, že ešte trošku vydrží a tak som pokračoval. Bola od vzrušenia celá bez seba a bolo mi jasné, že sa pomaly mení na bolesť, no chcel som vedieť, koľko vydrží, zatiaľ sa až tak veľmi nebránila. No potom mi dala ruku na tvár a smažila sa ju vopchať medzi moje ústa a šušku, čo sa jej napokon podarilo. Povolil som stisk, Kaťa sa rýchlo posunula dole a šikovne si môj nabiják zasunula do dierky.  Musel som sa pokochať pohľadom na jej tvár, prižmúrenými očami ma prebodávala a mierne kývala hlavou, akoby hovorila: "Ty jeden, ale si mi dal!!" Bez pohnutia na mne sedela, prsia sa jej dvíhali, ako naberala dych a obaja sme si užívali vtáka v šuške. Naklonila sa a splynuli sme v dlhom, krásnom bozku. Jazyky sa vzájomne preskúmali, hryzkali sme si pery a Kaťa  pomalilinky dvihla boky a ešte pomalšie na mňa sadla. Začala vrtieť bokmi hore - dole pritisnutá prsami na moju hruď. Príjemne ma spracovávala, mušlička ma akoby papkala, sťahovala svaly šušky a ja som cítil, ako mi stíska vtáka. Pomaly sa dvihla a opäť začala na mne rajtovať, no už nie tak divo ako pri prvom čísle, zato sa dvíhala vyššie, až po samý žaluď a klesala čo najhlbšie. Krásna pomalá jazda ma privádzala do varu, posadil som sa Pritisol si Katku k sebe, chytil ju za zadoček, pevne stisol a začal ju dvíhať a spúšťať na vtáku. Objal som ju okolo ramien, podvihol ju a so zasunutým vtákom som sa posunul nad ňu a  položil ju na posteľ. Podstrčil som Katke ruky pod stehná a podvihol ich hore, až na moje ramená.

Pripravil som si ju, konečne ležala podo mnou s nohami položenými na mojich pleciach. Zavrtel som bokmi a našiel si v nej čo najlepšiu polohu a pomaly som vtáka vytiahol zo šušky až po žaluď. Párkrát som ním jemne pošťuchal po pyskoch a rýchlo ho vsunul dnu. Katka vzdychla a podvihla boky proti mne, až som vnikol hlboko, hlboko do jaskynky. Položil som jej ruky na prsia a začal ich stískať, hrajúc medzi prstami s bradavkami. Pritom som stále silnejšie vrážal do vlhkej šušky, ktorá chvením naznačovala, že je pripravená na ďalšiu dávku rozkoše. Katka mi položila ruky na boky a priťahovala si ma bližšie na šušku. Slastný pocit a rozmaznávanie vtáka v šťavnatej dierke ma lákalo stále hlbšie, tak som jej dal ruky pod  kolená a posunul ich  Katke až na prsia. Pritlačil som a tým sa Katkine boky zdvihli vysoko nad posteľ a naplno otvorila mušličku pre môjho vtáka. Silno som ho vrazil dnu a cítil som, ako som narazil až na samé dno šušky a vajíčka pleskli o Katkin zadoček. Tiché jojknutie mi ukázalo, že som trafil na tú správnu strunu a začal som rýchlo šukať. Vyťahoval som ho čo najviac a silno ho vrážal dnu, proti dvíhajúcej sa sladkej šuške. Vyvrcholenie sa nezadržateľne blížilo, Katka vtiahla bruško a so  zadržaným dychom  čakala na moju explóziu. Podvihol som sa na ramenách, z celej sily ho vrazil dnu a tisol  sa na buchtičku na chvíľu som ostal bez pohybu a nechal vtáka, nech sa spokojne urobí. Cuklo mi v ňom a vystrelil prvú dávku rozkoše. Katka mi zaryla nechty do zadku a tisla si ma na seba. Vták v jej šuške pulzoval a striekal dávky rozkoše do hladnej mušličky.

Cítil som, ako Kaťa stisla svaly šušky a zovrela ma v sebe, čím sa pohyb v jej vnútri zvýraznil. Povytiahol som ho a vrazil naspäť, no dával som si pozor, aby som nevykĺzol. Katka mala zavreté oči, zovreté ústa v výraz maximálne sústredený. Užívali sme sa navzájom a silným zovretím predlžovali chvíle rozkoše. Ako vyvrcholenie slablo, Kaťa vystrela nohy a pevne ich spojila, aby som sa zo šušky nevyšmykol. Priľahol som ju a tiež vystrel nohy. Prilepení na sebe sme lapali po dychu a spokojne oddychovali. Chvíľu sme takto bez pohnutia ležali, len som sa podvihol na rukách, aby som ju príliš netlačil. Vták sa mi zmenšoval, no stisk Katkiných stehien ho nepustil von a ja som zažíval nepoznané rozkoše, ako ma masírovala mušličkou, ktorú šikovne sťahovala. Keď moju zvädnutú pýchu  napokon predsa len vypudila, ľahol som si vedľa nej, objal ju okolo ramien a položil jej hlavu na rameno. Hladkal som jej jemný chrbát a bok.

Jej teplá, spotená pokožka ma upokojovala, chcel som jej poďakovať a potešiť ju niečím pekným, keď zrazu prehovorila: "Vieš, keď sme sa prvýkrát stretli, si nevieš predstaviť, ako som ťa nenávidela. Bol si obyčajný vydierač, hnusný, ktorý využil moju zúfalú situáciu. Najradšej by som ti jednu strelila a odišla, no kam? Cítila som sa ako.... no pochopila som, že to musím urobiť pre rodinu, neboli sme na tom dobre a s mojim by sme to vtedy nemali ako vyriešiť. Najhoršie bolo, že si sa na mne neurobil hneď a odložil si to. Do piatku som prežívala muky, prebdela som noci a myslela len nato, ako sa z toho dostať." Prebehol mi mysľou ten piatok: to si po takom čase pamätá aj dni, kedy sme boli spolu, to muselo byť ozaj vážne. Ako Katka rozprávala, hladkala ma na prsiach a brušku a pomaly prešla dole, vzala do ruky môjho vtáka a jemne sa s ním a vajíčkami hrala. Stiahla mi predkožku a pomaličky honila. Bolo to veľmi príjemné, no zatiaľ som na jej dotyk nereagoval, len som si ju užíval. "Napokon som sa rozhodla a kvôli rodine som prišla. Najhoršie na tom bolo a to som seba znenávidela viac ako teba, že aj keď mi  hlava hovorila nie, zažila som silný orgazmus, ako už dávno nie a ty si o tom ešte aj provokatívne hovoril. No bolo to strašné, strašné...Čo však bolo najhoršie, zavŕtal si sa mi do hlavy a ja som sa ťa nemohla zbaviť. Myslela som na teba, na každý detail toho... snívalo sa mi o tebe, nenávidela som ťa, no chýbalo mi to. Vtedy som s  manželom už dlho nič podobné nezažila, venoval sa robote a mňa zanedbával. Myslel si, že keď bude veľa robiť a časom bude nosiť domov viac peňazí, že mi to stačí a ja budem spokojná. Nebola som, chcela jeho a dobre fungujúcu rodinu. A hlavne uspokojivý sex, ktorý mi on nedával. Vtedy si sa objavil ty a bezohľadne si si ma vzal. No zažila som niečo krásne. Tak mi dobre padlo a možno som sa na to aj tešila, že sme meškali a musela som sa ti oddať.

A aby si vedel, nenechala som to v tvojich rukách, ale.... naschvál som nezaplatila a vynútila si to." "Vedel" povedal som ticho, "či skôr tušil a bol som z toho šťastný, si úžasná žena.." Katka pokračovala: "Veľa som o tom premýšľala, najprv som sa považovala  za ľahkú, no časom som pochopila, že vlastne to isté robím s manželom, donesie výplatu, kedy - tedy sa v noci za to na mne urobí, a ešte sa mu starám o domácnosť. Časom som pochopila, že ho vlastne nepotrebujem ani pre peniaze a teba na uspokojenie potrebujem viac. Zvykla som si a nanešťastie sme sa odsťahovali. Vtedy som si uvedomila, že mi chýbaš a tak som prišla." Bozkal som ju na vlasy, Katka sa posunula dole  k vtáku, ktorý sa už celkom pekne stoporil. Stisla mi ho  a koncom jazyka z dieročky olízala poslednú kvapku semena, ktorá ešte vyšla. Potom vzala žaluď do pusy a začala ma jemne sať. Položil som jej ruku na zadoček a potisol ju k sebe. Prehupla sa na všetky štyri, nepustiac ma z úst. Chytil som ju za stehno a presunul cezo mňa. Pred tvárou som mal jej krásnu šušku, z buchtičiek na mňa vyplazovala jazýčky a lákala moje ústa. Podvihol som hlavu a jazykom prešiel zdola, od bruška až po zadoček. Lízal som jej škáročku, prstami som ju roztiahol a rozmýšľal, kde začnem papkať jej lotosový kvet. Najprv som sa zavŕtal dnu, otvoril ústa a snažil sa celú pohltiť. Prisal som sa na ňu, jemne ju žul perami a jazykom dobýval jaskynku. Zacítil som neznámu chuť jej sladkej šťavičky zmiešanú s trpkastou chuťou môjho semena, čo som ešte nikdy nezažil a vedel som, že na túto chuť nikdy nezabudnem. Katka sa vlnila, tisla na moje ústa a pritom mi spracovávala žaluď a celého vtáka.

Hladkal som jej zadoček a prešiel po brušku k prsiam, ktoré mi ponúkli tvrdé bradavky. Postískal som ich, miesil a hladkal. Ústami som prešiel na vrchol šušky, jazykom si urobil miesto medzi lupienkami a prisal sa na klitoris Pevne som sa naň pritisol perami a brnkal po ňom končekom jazyka. Katka mi odpovedala zavlnením bokmi a zrýchleným dychom, ktorý naznačoval jej spokojnosť. Pevne som jej zovrel boky a tisom si ich na svoje ústa. Zrazu vtiahla brušku, na okamih ostala ako skamenená a zrazu ňou prebehla vlna rozkoše. Bruško sa je pod novým vyvrcholením vlnilo, boky triasli a šuška na mňa vystrekla prúd sladkej šťavičky. Zavrtel som bokmi a vytiahol vtáka z jej úst, nechcel som sa urobiť takto. Pochopila, rýchlo sa otočila a šikovne si ma zapasovala do mušličky. Sadla si na mňa, zavrtela bokmi, uvelebila sa a užívala si neskončený orgazmus. Položil som jej ruku na zadoček, tlačil ho na seba, druhú na bruško a cez dlane vnímal jej vzrušujúce chvenia. Inak sa nehýbala a úd mi masírovalo len vibrovanie jej tela. Rozkoš pomaly doznievala a Katka sediac na mojom vtáku, spokojná, že môžeme  pokračovať podotkla, že toto je to, čo potrebuje. Urobiť sa do vysilenia a čo najviac krát. Bola neskutočne otvorená, nemyslím len šušku, ale aj v názoroch a vôbec sa nehanbila hovoriť o tom, čo zažíva. Ľahla si na mňa, prsia na mojej hrudi sa vlnili pri jej dýchaní a bradavky ma milo ďobali. Položil som jej ruky na zadoček a jemne ho stískal. Pritlačil som na malú dierku a prešiel dole k vlhkej mušličke. Končekom prsta som prešiel popri vtáku a snažil sa ho dostať dnu, čo sa mi aj podarilo a ešte viac som napol jej dierku. Takto sme chvíľu ostali, no už som to nemohol vydržať a začal som pomaly dvíhať boky a zasúvať sa hlbšie do Katky. Posadila sa na mne, ruku mi odstrčila od dierky a silno ma prisadla. Začala ma rajtovať, najprv pomaly, dvíhala sa čo najviac, až po žaluď a dlho sa zasúvala nadol. Začala zrýchľovať tempo a dosadala na mňa stále silnejšie. Položil som jej ruku na bruško a palcom zatlačil na klitoris. Katka vzdychla a ešte zrýchlila tempo. Cítil som, že sa urobím a mušlička sa na mne rozkošne vrtela. Palec som posunul nižšie a zatlačil ho vedľa vtáka dnu. Celá bol pekne vnútri, vo vlhkej dierke a prsty na brušku. Zovrel som takto dlaň. Stískal ju a pritom som podvihol boky, aby so vtákom vnikol čo najhlbšie. Pár pohybov a začal som striekať.

Katka odpovedala prudkým dosadnutím a cítil som, že sme sa našli a robíme sa obaja. Vytiahol som palec zo šušky a pevne ju uchopil za boky. Na moje pulzovanie v šuške odpovedala vlnením sa na mojom brušku a ešte naj dych sa nám zjednotil. Ostala na mne sedieť, pritlačila sa tak, aby som v nej ostal a ľahla si na mňa. Zmenšil som sa, no sedela tak, že som v nej ostal aj keď sme  obaja vedeli, že toto je  a ja som dúfal že len na dnes koniec, užívali sme si posledné spoločné chvíle. Potom sa Katka ticho zdvihla a odišla do kúpeľne. Počkal som kým vyjde, prišla k posteli, dala mi prstami frčku na vtáka: "Prepáč, musím ísť." Začala sa obliekať, dal som na seba župan a opýtal sa jej, kedy sa ozve, veď na ňu nemám kontakt. Robila sa, že nepočuje, no keď bola hotová z kabelky vytiahla mobil a vypýtala si moje číslo. Nahodila ho a hneď zavolala: "Už máš kontakt, no ty ma nevolaj. Ak budem chcieť, ja ťa zavolám a dohodneme sa." "Nechceš, aby som ťa..., keď budeš s manželom?" "Nie nechcem ja, zatiaľ. A mimochodom som rozvedená." Potešila ma a tak som začal skúšať ju zlomiť, no bola neodbytná. Dokonca aj vtedy, keď povedala, že si hľadá byt a ja som jej ponúkol, že môže bývať tu. Len sa zasmiala a odmietla. "Bolo by to na mňa príliš rýchle. Mám ťa rada a dokonca nielen pre sex. Myslím že si rozumieme a asi, keby sme sa stretli skôr, by nám to vyšlo. Len potrebujem čas nielen na rozmyslenie, ale aj si to musím utriediť v hlave. Neboj sa, ozvem sa." Pri dverách mi chcela dať pusu na ústa, no skončili sme v horúcom bozku a silnom objatí. Keď sa za ňou zavreli dvere, dlho som tam len tak stál a nevedel, po tom všetkom čo som zažil a dozvedel sa, či som šťastný, alebo nešťastný. Problém bol, či zavolá.

A zavolala!!!!!!!!



autor: nemezis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>