Erotická poviedka

Firemná akcia

Ahoj :-) volajte ma Eli. Je to už pár mesiacov, čo sa rozhodujem, či sa mám podeliť so svojím erotickým zážitkom alebo nie. Teraz už istotne viete, že áno. Vie o tom iba pár ľúdí, zúčastnení a moja najlepšia kamarátka. Sama mám z toho zmiešané pocity, no keď si na to spätne spomeniem, neľutujem to a v podstate sa mi to aj veľmi páčilo.

Hneď na úvod, nie je to žiadny vymyslený príbeh či poviedka. Je to opis toho, čo sa mi v skutočnosti stalo.
Som šťastne vydatá mladá žena. Manžela milujem nadovšetko na svete, nikdy by som ho nepodviedla. Teda aspoň tak som si to vždy o tom podvádzaní povedala. No po tejto príjemnej udalosti sa na nezáväzný sex pozerám úplne inak.
Pracujem na obchodnom oddelení jednej obchodno-výrobnej rodinnej firmy. Výrobné oddelenie spolu zo skladom je mimo našu administratívu. Takže s chalanmi z tých oddelení nie som každý deň v styku.
Každý rok nám zamestnávateľ dopraje troška zábavy a oddychu na nejakom peknom rekreačnom mieste vo forme firemnej akcie - varenie gulášu, grilovanie, alkohol... no nazvyme to firemná jednodňová chata. Ani tento rok nebol výnimkou.

Na chatu (budem to miesto tak nazývať) máme odvoz z firmy zabezpečený. Po akcii si musí dopravu zabezpečiť každý sám. Ja mám vždy dohodnutého manžela, že mu zavolám dopredu, kedy má prísť a odvezie si ma.
Všetko začalo normálne. Prišli sme na ,,chatu", všetko bolo nachystané. Šéf sa postaral vrátane čapovaného pivka, ktoré zbožňujem. Zábava začala. Chalani doniesli domácu. Ja veľmi na to nie som, pila som iba moje pivko. Alkohol nemiešam nikdy. Ale vtedy ma nejakým spôsobom dokázali zlomiť a začala som s nimi dávať tu ich domácu. Dlho netrvalo a bola som hotová. Pivo + domáca, viete si predstaviť. Ale pri zmysloch som ako tak bola. Oni mali tiež už dosť. Zvečerievalo sa a väčšina partie odišla. Zostali len traja kolegovia z výroby, kolegyňa a ja. Kolegyňa už skoro spala. Chalani boli opitý, a to znamená, že krv bola niekde inde ako v hlave. Začali mať provokačné reči a narážky a nahovárali ma na stávku. Vedeli, že pivo mi nerobí absolútne problémy. Tak sme sa stavili, že ak dokážem vypiť veľké pivo na ex, chalani si vyhonia predo mnou. Ak to nedám, tak si to s nimi rozdám hneď tam. S každým! Bola som opitá a brala som to iba ako zábavu a nič z toho nemyslia vážne. V mojej opitej hlave to bola iba nevinná zábava a moje opité ústa súhlasili. Verila som, že ho vypijem. Takže sa aj tak nič nestane. No... nevypila...
Samozrejme, že chalani sa hneď chytili toho, že som prehrala stávku. Najskôr som sa bránila, že však to bola iba sranda. Ale, keď som videla, že oni to mysleli vážne, vtedy som sa začala obávať čo bude. Začali sa vyzliekať. Chcela som rýchlo zavolať manželovi, aby hneď po mňa prišiel. No chytili ma a zobrali mi mobil. Položili ma na stôl.
Naozaj som bola vystrašená, že čo bude, ale aj vzrušená a veľmi. Mala som akurát v tie dni ovuláciu. S manželom sa pokúšame o dieťa, tak to poctivo sledujem a mám aj ovulačné testy.

Staĺe som opakovala, že to bola iba sranda, že to nemôžu myslieť váźne. Začala som si nahovárať, že iba ma naťahujú a neurobia to.
Ako som ležala na stole pozrela som na kolegyňu, ktorá iba tíško sedela neďaleko a sledovala nás. Začala som cítiť ich dotyky na mojom tele. Mačkali mi prsia, obchytkávali ma všade. Keď ma začali vyzliekať, snažila som sa im vytrhnúť. No nedalo sa. Bola som plná strachu ale aj vzrušenia, čo sa bude diať. Prestala som sa brániť.
Zbavili ma mikiny, potom trička, potom šli nohavice... ležala som tam v spodnej bielizni, keď ku mne pristúpil kolega a dal mi ho do pusy. Začal sa jemne pohybovať a ja som mu vyhovela. Fajkala som kolegu (volajme ho Peter).Druhý kolega (volajme ho Tomáš) mi dal dole podrsenku a začal mi bozkávať a cmúľať bradavky. Tretí kolega (volajme ho Roman) ma zbavil nohavičiek a začal mi ju lízať.
Ako som mala Petra v puse, chytil mi Tomáš ruku a položil do nej svoj penis. Začala som ho robiť rukou. Roman ma prestal lízať. Roztiahol mi nohy a už som iba cítila špičku jeho penisu na mojej pindulke, ako jazdý po nej hore a dole a hľadá pošvičku. Keď našiel dierku, cítila som ako pritlačil a vnikol dnu so žaluďom. Bolo to ľahké, bola som veľmi mokrá od ovulácie. Iba som sa troška cukla a pokrútila panvou. Začal sa pohybovať a ja som cítila ako každým jedným pohybom vniká hlbšie a hlbšie. Medzitým sa Peter a Tomáš vymenili. Peter sa mi vystriekal na prsia. Tomáša som fajkala a Petrove semienko som si rozotierala po hrudi. V tom sa Tomáš napol a začal rýchlo vzdychať od rozkoše a už mi plnil pusu semienkom. Prehltla som všetko.

O chvíľku bol aj Roman. Vytiahol ho z mojej tečúcej pošvičky a za hlasného vzdychania sa mi vystriekal na ňu.
Myslela som, že tým to končí a bude pokoj. Ale Peter prešiel medzi moje nohy a už som cítila ako sa mi do nej tlačí a jazdí vo mne. Roman mi ho dal do pusy a cítila som ako opäť naberá silu. Prirážal mi ho hlboko do krku. Peter do mňa búšil tak, že to plieskalo. Bolo to tak neuveritteľne vzrušujúce. Nikdy som nič podobné predtým nezažila. Roman sa urobil druhýkrát na moju tvár. Celú tvár som mala od jeho semena. Mala som ho ho aj vo vlasoch. Bokom som kukla na kolegyňu, ktorá si rukou jazdila po svojej pindulke, hladkala si prsia a vzdychala. Vtedy to prišlo. Výbuch toho najvzrušujúcejšieho orgasmu aký som kedy mala. Doslova som kričala a krútila sa v kŕči orgasmu, ktorý prechádzal celým mojím telom. Moja pošvička tak silno sťahovala Petrov penis, že nevydržal a pustil do mňa plnú dávku svojej šťavičky. Vzdychali sme obaja a ja som nedokázala zastaviť tie vzťahy mojej pindulky, kým nevytlačila poslednú kvapku Petrovej štavičky z jeho penisu.

Bola som tak slabá, že som zostala iba ležať a nedokázala som sa ani pohnúť. Cítila som ako zo mňa vyteká semienko môjho kolegu, cítila som chuť Romanovej štavičky, ktorú som mala po celej tváry a vo vlasoch.
Chalani ma chytili. Myslela som, že mi chcú pomôcť vstať. Ale oni ma iba otočili, držali, a pamätám si na tie slová, ktoré ma prebrali do úplnej triezvosti: ,,poď Tomáš, urob jej to do zadočka, my ti ju podržíme..." Okamžite som sa začala vytrhávať z ích rúk. Kričla a som, že do zadočka nie! Prosila som ich, aby ma pustili, že už stačilo... Nepočúvali ma. Ešte zavolali kolegyňu (volajme ju Zuzka), aby mi zapchala ústa, aby som tak nekričala. Len pristúpila ku mne a pošepkala mi: ,,vydrž moja, už iba Tomáš a dlh budeš mať splatený." A pobozkala ma. Vedela som, že je zbytočné sa brániť. Tomáš mi roztiahol polovičky, do pošvičky mi strčil prsty a prešiel po dieročke zadočku. Na prstoch mal moju šťavičku a semienko a tým mi mazal dieročku. Vnikol dnu a rozťahoval prsty. Stiahla som svaly. Zuzka mi pošepkala, aby som sa uvoľnila a nebránila, že to nebude tak bolieť. Cítila som ako mi so svojím žaluďom prechádza po pošvičke a nastavuje sa ku zadočku. Začal tlačiť. Kričla asom, že som to ešte nerobila, že to nechcem. Zuzka ma iba utešovala. Roman s Petrom mi držali ruky a Tomaš mi rozťahoval polky zadočku ako sa len dalo. Jazdil dnu a von, dnu a von, dnu a von. Cítila som ako mi maže zadoček slinami. Neviem ako, ale uvoľnila som sa, vzdala som sa, a vtedy vnikol do mňa celý. Vykríkla som. Chvíľu bol prirazený na maximum. Potom začal jemne jazdiť, ja som sa snažila vystrčiť zadoček čo najviac a uvoľniť sa. Ako sa mu môj zadoček prispôsobil začalo sa mi to páčiť a vzrušovalo ma to. Zuzka prešla popod stôl a jazýčkom mi začala dráždiť kliťáčik. Vzdychala som. Ten deň bol ten najerotickejší zážitok v mojom živote. Začala som sa krútiť od rozkoše, ktorú mi priviedla Zuzka. Začala som sťahovať zadoček od orgasmu tak, že Tomáš prirazil čo najhlbšie a začal do mňa pumpovať svoju dávku semienka.
Triasla som sa, nedokázala som sa udržať na nohách. Chvíľku vo mne zostal, jemne ma priľahol a bozkával po chrbte. Zuzka ma vášnivo pobozkala. Poutierala mi tvár. Keď sa Tomáš ,,odpojil" hneď zo mňa začalo vytekať jeho semienko. Cítila som ako mi po pyštekoch a stehnách steká až na lýtka. Chalani mi pomohli sa postaviť. Zuzka ma poutierala. Stále zo mňa vytekalo semeno, z pošvičky aj zadočka.

Zavolala som manželovi, aby po mňa prišiel. Ešte poznamenal, že si myslel, že už ani nezavolám. Že sa asi dobre zabávame. Iba som mu povedala, že zábava super, že zatiaľ naj chata, ale chcem ísť už domov.
Kým sme sa obliekli, skonštatovali sme, že to bolo naozaj super a všetkým sa nám to páčilo. Ešte sa ma opýtali, či to bol môj prvý análny sexík. Ano bol. Ani manželovi som to nedovolila, a to veľmi odomňa chcel. Tomáš bol hrdý, že mi odpanil zadoček.
Celý víkend som na to myslela. Nikdy by som nepodviedla svojho manžela a predsa. A hneď s tromi kolegami. Nikdy, nehovor nikdy...
Samozrejme manžel o ničom nevie. Až ráno som si uvedomila, že sa predsa do mňa urobili počas mojích plodných dní. Rýchlo som si išla kúpiť tabletku.

Po pár dňoch som skúsila tehotenský test. Našťastie negatívny. S manželom sa pokúšame o dieťa. Ešte v ten večer to veľmi chcel. No nemohla som, však so mňa stále tieklo semeno mojích kolegov. Urobila som ho aspoň pusou. Doteraz sa cítim... ani neviem ako sa cítim. Išlo iba o sex, zábavu... myslím často na to, že by som si to chcela zopakovať... No asi by som to už neurobila. Alebo nikdy, nehovor nikdy?...
S kolegami vychádzam dobre. Povedala by som, že asi aj lepšie ako predtým. Neviem čim to je. Sem tam skočíme na pivo a téma padne aj náš spoločný úletík. Stále si ma doberajú, že by sme si to mohli zopakovať. Ale ja im iba stále odpovedám: ,,bolo to neskutočne vzrušujúce, môj najerotickejší zážitok v živote... páčilo sa mi to, ale už si to nikdy nezopakujeme. Vlastne, nikdy, nehovor nikdy...".

Toto bol môj príbeh z firemnej akcie. Či už budete veriť pravdivosti tohoto príbehu alebo nie, bol to môj najerotickejší zážitok, na ktorý nikdy nezabudnem a nechcem zabudnúť.



autor: Eli



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>