Erotická poviedka

Čo bude po západe slnka?

"O koľkej to ideš von?" odchlipol si ocino z kávy a zdvihol zrak.

"O piatej. Kamoška po mňa príde," usmejem sa a v hlave mi preblysne obraz kamošky, ktorá má údajne po mňa prísť. Pretože... Tá kamoška, je vlastne kamoš. S ktorým si v noci volávame, smejeme, na ktorého cez deň myslím a občas sa musím trochu prefackať, aby som si uvedomila, že do toho nesmiem spadnúť. 

Nemám už toľko času ako som si myslela. Ešteže som si ráno si stihla do hladka oholiť nohy a všetko ostatné. Oblečiem si čiernu rozthanú sukňu, biele tielko, ktoré mi robí pekné kozy a nahodím make-up, ktorý zo mňa nerobí štetku, ale od mníšky mám teda ďaleko. 

"Vyzeráš skôr ako keby si šla na rande, než na víno s kamoškou," konštatuje s úsmevom Ivet, ocinova žena. Je odo mna len o osem rokov staršia a je to proste žena. A ženy vedia. Stačí jeden pohľad. Ženu neojebeš.

Posledný pohľad do zrkadla a môžem ísť. 

Čaká na mňa v aute a ja sa kontrolujem, aby som pôsobila nenútene a uvolnene. Napriek tomu, že sa cítim všelijako, len nie uvolnene. Ja som jednoducho niekedy úplné jelito. Vystresujem sa sama zo seba a to ako dobre vyzerá a vonia ničomu nepomáha. Sadnem si k nemu, pozdravíme sa a môžme ísť. Jeho silnými rukami drží volant a mne v hlave víria myšlienky o tom kam ideme a ako dnešný večer dopadne. 

Chystáme sa do krásnej reštaurácii na lodi, západ slnka je absolutne čarovný. Znie to ako cliché, ale presne takéto to je. Jake ma vie rozosmiať tak ako už dlho nikto. Je to zvláštne, pretože sme každý úplne iný, ale napriek tomu je tam niečo, vďaka čomu to funguje. Človek by povedal, že pred prvým rande sa ešte ani poriadne nepoznáte, no my sme sa už stihli aj pohádať. Najhoršie je, že od pocitu hnevu to je veľmi blizku k pocitu abolútne nekontrolovateľného vzrušenia.

"Nechceš skočiť ku mne?" opýta sa a ja viem, že je celý napätý, čo poviem.

Ešte chvíľu ho naťahujem a tvárim sa, že premýšlam, až napokon súhlasím. 

V aute sa atmosféra mení z uvoľnenej na abolútne elektricky nabitú. Ruku si položí na moje stehno a v mojom vnútri to začína vrieť. Pozerám sa na jeho tvár z profilu, na jeho krk, jeho pery a uvažujem o tom ako chutia. 

"Vyzeráš dnes naozaj krásne," pozrie na mňa úskokom a usmeje sa. Pri ňom sa tak aj cítim. Trošku opojená vínom a o čosi viac ním. Zaparkujeme pred klasickým bratislavským panelákom a keď vypne motor dlho sa na mňa zadíva. Toto je presne ten moment. Tá chvíľa, kedy sa muž nakloní k žene a jemne sa dotkne jej pier a on sa po chvíli jemne odtiahne a začervná sa. Ale Jake je na rande so mnou a v momente ako sa dotkne mojich pier svojimi plnými a horúcimi perami sa na neho vrhnem ako nadžaná kobyla a cítim ako strácam kontrolu. Nado mnou. Nad nami. Naše pery do seba zapadli ako puzzle a naše jazyky spolu prešli od tanca až k nemilosrdnému fightu. Obaja lapáme po dychu a v aute máme zrazu pociť, že tam nie je dosť miesta pre našu vášen.

"Poď," povie keď mi otvára dvere a ja vystupujem z auta. Hmm gentleman. Počas cesty k vchodu ma drží za ruku tak pevne akoby sa bál, že mu utečiem. Obaja sa usmievame a predpokladám, že myslíme na to čo sa stane keď prídeme do bytu. 

"Na ktorom posch..." chcem sa spýtať vo chvíli keď Jake stlačí tlačidlo a svojim sexy telom ma pritlačí k stene a začne ma bozkávať na krku. Zmôžem sa len na nekontrolovateľný povzdych a prsty mu zaborím do vlasov.  Od krku sa presunie k uchu, čo zbožnujem tak, že jednu nohu okolo neho oviniem a strácam prehľad o tom, kde sme sa čo sa deje. Cítim len vlhkosť v mojich nohavičkách a niečo veľké, čo ma tlačí a vnútorne uspokojuje, pretože sa mu to páči asi tak ako mne. Výťah zastane a s nechuťou sa od seba odtiahneme. 

"Dobrý večer," pozdraví nás pekná suseda s dlhými nohami, ktorá stojí na chodbe, keď vystupujeme z výťahu.

"Eh, dobrý," poviem zatiaľ, čo si naprávam sukňu a uhládzam vlasy, ktoré mám ako Hagrid. Suseda sa len pousmeje sa nastúpi do výťahu.

"Nezavoláme ju do trojky?" spýtam sa nenútene a Jakeovi pri tom vypadnú od prekvapenia kľúče. 

"Ako?" pýta sa celý zmätený, keď sa zohýna po kľúče - čo rýchlo využijem, aby som si obzrela jeho zadok.

"No, že ak by som ti nestačila len ja, tak si tam môžeš zavolať ešte niekoho iného," poviem koketne.

"Dnes večer," chytí ma za ruku a vtiahne do tmavého bytu, "chcem len teba," a na dôkaz toho, čo mi práve povedal sa mi prisaje na pery a bozkáva ma ako ešte nikto doteraz. Naše bozky sú zmyselné, vlhké, horúce a prerývané vzdychmi. Neviem sa od neho odtrhnúť ani na sekundu. Plytko dýcham a Jake tiež. 

"Chcem ťa pretiahnuť v každej miestnosti," pošepká mi do ucha.

"To nebude trvať tak dlho," rozhliadnem sa krátko po jeho byte.

"Prečo vždy všetko musíš pokaziť," povie naoko otrávene.

"Tváriš sa ako keby si nevedel s kým máš dočinenia," poviem a rukou mu prejdem po výbežku na nohaviciach.

"Máš pravdu. Ako by som mohol čakať, že sa budeš chvílu chovať milo a nezhodíš všetko, čo poviem." To ma zamrzí. Asi by som sa naozaj mohla chovať milšie.

"Môžem ti to nejako vynahradiť?" hodím na neho nevinný pohľad. Posmelená vínom a jeho túžbou v očiach mu začnem rozopínať opasok. Jemne mu začnem ochutnávať krk a uši a rukou vkĺznem do jeho boxeriek. Čaká ma tam prekvapenie. Je extrémne nadržaný. Hneď ako ho chytím za vtáka, zavzdychá a chytí ma za hlavu. 

"Ako to robia v tom porne?" poviem a kľaknem si pred neho. Jedným ťahom mu dám dole nohavice aj s boxerkami a jeho penis z nich vyletí celý nedočkavý. 

"Takto?" pozriem sa na jeho tvár a pomaly si začnem zasúvať jeho vtáka do mojich horúcich a vlhkých úst. 

"Možno," povie prerývane. "Ale takto sa to páči mne," schytí ma za vlasy a celý mi ho vrazí do úst, čo ma tak zaskočí, až sa na chvíľu zaseknem. Keď sa však pozriem hore a vidím jeho výraz, musím pokračovať. Začnem ho celého oblizovať, sať a pomáham si rukou. Druhou mu nechtami zaryjem do zadku. Ten je sexy! Som tak nadržaná, že to už dlhšie nevydržím. Vo chvíli, keď chcem prestať a dožadovať sa pozornosti. Ma vytiahne hore a za ruku ma ťahá do kuchyne. Nestihnem sa ani zobzerať a už ma vysádza hore na kuchynskú linku. Moje mokré nohavičky letia izbou. 

"Potrebujem ťa ochutnať," počujem len v mrákotách lebo ma rukou začal dráždiť na mojej buchtičke. 

"Si taká mokrá," vsunie do mna prst.

"Och, prepáč," zahanbím sa.

"Čo si sa zbláznila," kľakne si a perami sa dotkne mojej vzručenej pičky.

Prehnem sa v chrbte ako luk a z mojich pier sa vyderie hlboký vzdych. Bože tento vie. Kde má pritlačiť a kde byť jemný. Do vnútra pridal ďalší prst a ja celá horím a cítim ako sa na mňa valí vlna rozkoše. Silnejšie ho chytím za vlasy no on sa odtiahne. 

"Ešte nie," usmeje sa podmehúdsky.

"ČO? Vráť sa späť!" stále ho držím za vlasy.

"Čo to tu máme za neposlušné dievča?" chytí ma za boky a zosunie z linky. Otočí ma k sebe chrbtom, celou dlaňou prejde po mojom chrbte a dá mi na zadok. Ale tak, že vykríknem a čakám, že susedia zavolajú 112 na domácie násilie. 

"Jake!" otočím sa na neho nahnevane aj ohromene. 

"Ja som musel. Ten tvoj zadok," usmeje sa lišiacky. "Poď. Niečo chcem skúsiť," vezme ma do izby, kde sa opäť začneme vášnivo bozkávať. Hladím ho po tvári a po perách. Smejem sa na tom aký je panovačný a aká som panovačná ja. Ako sa vieme vyhrotiť a ako dokážeme jeden druhého skrotiť. Ako pri ňom viem ostať úplne maličké a poslušné dievčatko a v zápätí sa zmeniť na dračicu, čo ho hodí na posteľ a osedlá ho tak, aby na to nezabudol. 

Smejeme sa spolu na tom, aký obaja sme. A pomedzi to sa bozkávame a doťahujeme a podpichujeme až ma položí na posteľ. Nie hodí. Položí. Ľahne si na mňa a zadíva sa mi do očí tak, až som úplne bez slov.

"Si taká krásna," povie a odhrnie mi premeň vlasov z tváre.

"Ja...." chcem povedať niečo, čo by opäť celú situáciu obrátilo na žart. Že vyzerám ako kapustniak a podobne. Ale niečo ma zabrzdí a nemiesto toho ho pohladím po tvári a po opuchnutých perách od bozkávania. 

"Už dlho mi takto nebolo," chrbtom dlane mu prejdem od tváre cez krk až po nádhernú vypracovanú hruď. 

"Chcem ťa už tak dlho. Chcem ti spraviť všetko na čo som tie dni myslel. Chcem ti to urobiť z každej strany a na každom mieste. Ale. Najprv chcem, aby som ťa mohol pomilovať. A cítiť ťa na každom kúsku svojho tela. Chcem ťa držať v náručí a počuť tvoje vzdychy," v tom momente do mňa vojde a ja zalapám po dychu. "Chcem ťa vidieť ako zatváraš oči, keď si v úplnej agónii. Chcem ti urobiť tie najlepšie veci a chcem mať prístup k týmto sladkým a dokonalým perám," povie a pobozká ma tak, že sa mi z toho zatočí hlava. Pomaly sa hýbeme v rytme našej spoločnej hudby. Nohy mám obtočené okolo tohto neuveriteľného muža. Cítim ako ma celú vypĺňa. Perami sa venujem mojim tvrdým bradavkám a ja sa strácam vo svojich a jeho vzdychoch, ktoré ma šteklia na pokožke. 

"Ja už budem," poviem prerývane.

"Ja tiež," povie mi do vlasov a cítim, aký je napätý. Spoločne zrýchlime tempo a ja sa pripravujem na to čo tak milujem. Ešte raz ho do mna vrazí, zatiaľ čo sú naše pery spojené a telami sme omotaní jeden okolo druhého. 

"Panebože," skríknem, keď ma zaplaví ten neskutočný pocit, keď mi tŕpne celé telo a celá sa trasiem od rozkoše. 

Jake sa ešte chvíľu zmieta v mojom vnútri až ho do mňa posledný krát zasunie a vyvrcholí. Nič tak sexy som ešte nevidela. Zvalí sa vedľa mňa a ja úcítim na tvári niečo mokré. Prevapená z toho, čo to je si utriem líce a zistím, že plačem.

"Ty plačeš? Si v poriadku?" preľakne sa. "Ublížil som to nejako?" posadí sa na posteli a pozerá na mňa vystrašene, zatiaľ čo jeho kamoš ešte napoly stojí. 

"Áno, som. Úplne. Ja neviem. To sa mi ešte nikdy nestalo." Utriem si slzy a začnem sa smiať. 

"Ty si fakt divná," pokrúti hlavou. 

"Ja viem," chytím sa za hlavu. "Asi to bolo tak emočne silné, že som to proste nezvládla," smejem sa sama na sebe a hlavu si schovám pod vankúš. 

Jake mi začne vankúš dávať z tváre preč, ale ja som nekompromisná a celou silou si ho držím na tvári. 

"No tak! Pozri si na mňa," prestane ma ťahať za vankúš. 

Vykuknem a uvidím ho vedľa seba ležat a podopierať si rukou hlavu. V slabom svetle mesiaca vidím jeho krásne vytvarovaný biceps a rozstrapatené vlasy. 

"S tými slzami si ma vystrašila," prejde mi prstami jemne po sánke. 

"Ja naozaj neviem, čo sa stalo. Ale bolo to krásne. Cítila som sa... Výnimočne. Ďakujem." 

Jake sa ku mne skloní a znova ma pobozká na pery. 

"Vieš ako by som mohol túto chvíľu ešte vylepšiť?" uškrnie sa.

"Mhmm?" spýtam sa neprítomne a prstom mu kreslím po hrudi a bruchu.

"Kúpil som ti Ben and Jerrys Choco Brownie," nestihne ani dopovedať a ja už letím nahá do kuchyne.

"To je moja najobľúbenejšia!" hovorím zatiaľ, čo v šuplíku hľadám lyžicu.

"Raz si mi to spomínala. Myslel som, že ťa to poteší," povies a ja mu na líce vtisnem veľkú cmukavú pusu. 

"Dáš si aj ty?" prejdem si lyžicou so zmrzlinou po svojej tvrdej bradavke.

"Hmmm," to je presne to jeho hmmm. To, čo hovorí - kurva to si píš, že áno!

A kurva - to si teda píšem, že táto noc sa zďaleka nakončí...



autor: Zara Elis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>