Erotická poviedka

Čakajúca milenka

Bola to krásna noc. Milovali sa do zblaznenia. On teraz spí a veselo si pochrapkava, zajtra pôjde za svojou rodinou a ona.

Čo vlastne bude robiť ona? Koľko je to rokov, čo sa takto stretávajú? Veľa. Najskôr si myslela, že po určitom čase sa rozvedie a budú spolu. Myslela si, že hovorí pravdu, že túži po normálnej rodine, po manželke s ktorou sa bude milovať, ale dnes. Dnes vie, že to bol len sen. Jemu také manželstvo aké má vyhovuje. 

A mne? Čo vlastne chcem? Stratila som veľa rokov ako čakajúca milenka. Nemám muža, nemám detí, nemám rodinu. Som sama - ako butľava vŕba počúvam jeho rozprávanie aký ťažký má život. Ako ho podvádza žena, ako sa musí starať o deti, ako veľa času musí tráviť vo svojej práci. 

Áno, je veľmi zaneprázdnený, človek má pocit,že jeho deň má 48 hodín. 

No pravda je niekde celkom inde. Jeho rodina funguje normálne. Deti, majú svoje rodiny a vnučka je u nich veľmi často. 

Len ja nemám nič. Čakajuca milenka, ktorej by nikto neuveril, že sa stretáva s ním. Ani jeho sestra. 

Áno milenec je výborný. Aj dnes sa milovali do zblaznenia. Hneď pri dverách zhodili zo seba všetko šatstvo a nenasytne sa bozkávali. Oprel ju o stenu a zozadu vnikol do nej až od vzrušenia zviskla tak hlasno, že sa nespoznala. Potom vošli pod sprchu a  krásne si vychutnali svoje telá voňajuce mydlom a čerstvou vodou. Áno,neodolali a splynuli spolu aj pod sprchou. 

Len tak v evinom ruchu si pripravili niečo pod zub a skončili na posteli. 

Dráždil ju studeným hroznom a potom krásne sa hral s jej mušličkou. Lizal ju a bozkával,hral sa a prstoval ju. Vyžíval sa v tom ako sa jej telo vlnilo a z úst jej vychádzali vzdychy. Cmuľal jej klitoris a ani nevie koľkokrát sa cítila v siedmom nebi.

Nakoniec do nej vnikol a cítila ho hlboko až mala pocit, že jej vojde do maternice. Potom si ju otočil a bušil do nej zozadu. Jeho vajíčka plieskali o jej zadok a v izbe sa ozývali vzdychy a plieskot ich tiel. Vykríkol a jeho telo sa naplno ako lúk a zacítila v sebe jeho semeno. Bolo to krásne. 

Áno,je dobrý milenec, ale týchto chvíľ je žalostne málo. 

Čo vlastne som ja? 

Niekto povie. Tak jej treba, nemala si začínať so ženatým mužom. 

Ale ja nie som jediná. Takýchto čakajúcich mileniek je na svete milióny.

Prebúdza sa, ešte raz sa pomiluju a on pôjde domov za svojou rodinou.



autor: Alzbetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>