Erotická poviedka

Spolužiačky 5

Naposledy som opisoval sex so Sofiou a dnes ju tu máme znova. Tentokrát som si to ale nerozdal len s ňou, ale aj s jej kamarátkou Hanou. 

Boli sme v škole a už sa končilo vyučovanie, no ešte som nedochádzal, lebo som sľúbil spolužiačke Hane, že jej pomôžem s matematikou, keďže zajtra máme test. Bolo to celkom otravné, ale možno sa mi ju podarí vďaka tomu v budúcnosti pretiahnuť. Ako všetci odchádzali, zostal som sedieť na stoličke a čakal som. Po chvíli už boli všetci okrem mňa, Hany a Sofii vonku. Hana sedela v lavici za mnou a Sofia si prisadla k nej.

"Ty neodchádzaš?" spýtal som sa jej. 

"Nie, s Hankou ideme do mesta, takže tu budem čakať."

Prikývol som a pozrel som sa na Hanu. Mala na sebe pekný make up, jej dlhé hnedé vlasy boli očividne umyté a mala výstrih, takže som jej tam hneď nakukol.

"Takže, môžme začať," povedala.

"Áno, môžme. Ukáž mi, čo presne ti robí problémy."

Chvíľu mi vysvetlovala, čo jej nejde a potom som sa dal do vysvetľovania. Počas toho som jej občas nakúkal do výstrihu, môj vták bol už celý tvrdý a po desiatich minútach som začal mať problém sústrediť sa. Snažil som sa zatiaľ nič nedávať najavo.

"Ten zošit mám v taške," povedala Hana. Zodvihla sa zo stoličky a začala sa hrabať v taške, ktorú mala na zemi. Bola otočená chrbtom ku mne. Prehla sa a ja som mal perfektný výhľad na jej riťku. Jej džínsy boli dosť úzke a pekne tvarovali jej zadok. Môj vták bol už tvrdý ako skala a nevedel som, čo robiť. Bola tu predsa ešte aj Sofia.

Hovoril som si, že možno by bolo dobré si ísť vyhoniť na záchody. Už nám to pravdepodobne nebude trvať dlho, ale už som sa nedokázal sústrediť. Rozhodol som sa to spraviť a vyšiel som von z triedy. No hneď za mnou šla Sofia.

Si z nej nadržaný, však?"

"Čože?" robil som sa, akože nič neviem.

"Stále sa jej pozeráš do výstrihu a keď sa pred tebou prehla, bolo na tebe jasne vidieť, že by si ju po tej riťke najradšej pleskol."

"Dobre, priznávam. Stojí mi už asi pätnásť minút. Chcem si ísť teraz rýchlo vyhoniť."

"Nechceš na ňu nič skúšať, pretože som tu? Ja s tým nemám problém. Viem, že nie som jediná, ktorú si šukal. A pravdupovediac, keď som ťa videla nadržaného, spomenula som si na náš minulý sex a zostala som vlhká."

Zrazu šla na kolená a začala mi rozopínať rifle.

"Počkaj, však sme na chodbe..."

"Teraz tu už nikto nebude."

"Hana môže hocikedy výjsť von z triedy."

Sofia sa len usmiala a odhalila môj penis. Už pulzoval a táto situácia ma spravila ešte viac nadržaným. Pozrela na mňa prosebným pohľadom a ticho povedala: "Hlboko, prosím."

Neváhal som, chytil som ju za hlavu a vrazil jej do úst môjho vtáka. Pomaly som ho tam vsúval až som ho tam nenapchal celého. Sofia privrela oči a počul som tlmené vzdychy. Začal som ju šukať do pusy, bolo počuť zvuk slín a vzdychy. Užíval som si jej vlhké ústa a hrdlo. Chytil som jej cop a zaťahal zaň. Počul som tlmený výkrik a ďalej som si užíval jebanie jej hrdla.

Vtom nás ale niečo prerušilo. Bola to Hana, ktorá stála vo dverách do triedy.

"Zdalo sa mi, že počujem nejaké divné zvuky. Všimla som si, že si sa mi stále pozeral do výstrihu, ale nečakala som, že budeš taký nadržaný, že budeš na chodbe trtkať moju kamarátku," povedala a zasmiala sa.

"Nehovor, že si na to tiež nemyslela." povedala Sofia.

"Na čo presne?"

"Vtedy si sa pred ním prehla zámerne. Určite si dúfala, že na teba niečo skúsi."

Hana sa zasmiala a povedala: "Dostala si ma. Máš pravdu, už som dva mesiace nemala sex a chýba mi to. Takže teraz je rad na mne." obrátila svoj zrak na mňa.

Podišla ku mne a kľakla si. Pocítil som jej jemný dotyk na svojom penise. Začala mi ho honiť a usmievala sa.

"Som teraz tvoja. Nechám sa viesť, tak mi hovor, čo chceš."

"Ja som tiež ešte neskončila" povedala Sofia.

Bol som chvíľu zaskočený, ale už som sa spamätal. Mal som pred sebou nakolenách dve sexy spolužiačky, ktoré boli hladné po mojom penise.

"Ďalej mi ho hoň a obidve mi pri tom cucajte gule," prikázal som im. 

Poslúchli a ich pery sa dotkli mojich gulí. Začal som cítiť jemné dráždenie- ich jazyk sa začal pohybovať po povrchu. Každá si dala do úst jednu a začala ju cucať. Jemné šteklenie ma veľmi vzrušovalo a vedel som, že sa o chvíľu urobím. Pozeral som sa zhora na ich vlasy a počúval som zvuky mľaskania. 

"Dobre, to stačí."

Obidve prestali. Pozrel som sa na Sofiu a hneď vedela, čo sa ide diať. Už som bol blízko orgazmu, tak som ju chytil za hlavu a znova jej do úst vrazil vtáka.

"Pekne to všetko prehltni."

Začal som ju znova šukať do úst, prirážal som silno a nakoniec som sa urobil. Vystriekal som sa jej do hrdla a chvíľu jej držal hlavu prirazenú na mojom penise. Bol celý vopchatý vo vnútri a moje semeno jej prúdilo dole hrdlom. Vybral som ho a ona ešte prehĺtala zvyšky môjho semena, trocha jej vytiekla aj von do výstrihu.

"Dobre, poďme radšej späť do triedy," povedal som a vrátilo sme sa späť.

Zavreli sme za sebou dvere a ja som pokračoval. Pritlačil som ich ku katedre a začal vyzliekať. Sofii som dal dole tričko a ruku som strčil Hane do nohavíc a pohmatal si jej krásnu riťku.

"Och, áno," zavzdychala.

Dal som dole tričko aj jej a obidve stáli predo mnou v podprsenkách. Sofia ju mala čiernu a Hana ružovú. Obidve som ich chytil za riťky a dal im dole nohavice. Pritisol som sa na Hanu a začl ju ďalej obchytkávať. Pridala sa ku mne aj Sofia a začala Hanu chytať za boky, dokonca ju aj začala bozkať.

"Čo to robíš, Sofi?" spýtala sa udivená Hana.

"Tiež si chcem užiť."

Dal som si dole nohavice aj ja a hneď aj trenky a znova som odhalil svoj stoporený penis. Hana si ho zobrala do ruky a prikladala si ho k svojim nohavičkám. Ja som jej dal zozadu dole podprsenku a odhalil jej prsia. Mali pekný tvar, tak som si jedno zobral do ruky a trochu ho postláčal. Sofii som ju dal dole tiež a prikázal Hane, nech jej začne cumľať bradavky.

"Čože? Ja som nikdy nič lezbické nerobila..."

"Tak teraz to budeš robiť prvý raz. Choď na kolená, daj si do úst jej bradavku a druhý cecok medzitým stláčaj."

Hana chvíľu váhala, ale nakoniec to spravila. Pozeral som sa na to a vták mi stvrdol ešte viac. Bolo vidieť, že v tomto je úplne neskúsená. Sofia začala vzdychať a ja som išiel na kolená za Hanu. Vsunul som jej do nohavičiek prsty a začal sa jej hrať s klitorisom. Vydala tlmený vzdych a cucala Sofii bradavku ďalej.

Jej vlhká pička a vzdychy oboch dievčat bolo pre mňa nebo. Už som ho chcel do jednej vsunúť a poriadne ju vyšukať. Ešte chvíľu som jej dráždil klitoris a potom som jej začal dávať dole nohavičky. Keď som jej ich zvliekol, povedal som jej, že už môže prestať. Obidve už boli kompletne vzrušené.

"Otočte na mňa riťky," prikázal som im.

Obidve sa opreli o katedru a vystrčili na mňa rite. Zahnal som sa a pleskol som Sofiu. Zavzdychala a pleskol som jej druhú polovičku. Vydala ešte hlasnejší vzdych. Zahnal som sa znova a capol som teraz Haninu riť. Zvýskla a ja som to spravil znova. Začal som ich obidve plieskať a počúval som ich vzdychy vzrušenia. Hanina mušlička bola už úplne vlhká a Sofii už presakovali nohavičky. Pleskol som Hanu z celej sily. A znovu. A znovu. Vždy vydala hlasný vzdych, čo ma vzrušovalo. Nakoniec som zvalil Hanu na katedru a prikázal Sofii, nech ide nad ňu. Spravila to a ja som jej pomaly stiahol nohavičky. Boli už obe nahé, Sofia ležala nad Hanou a ich cecky sa dotýkali.

Pomaly som začal Sofii vsúvať môj penis do jej úzkej pičky. Vzdychala a nakoniec som jej ho tam strčil celého. Začal som ju pomaly trtkať a ona sa medzitým začala hrať s Haninou mušličkou. Vzdychali a ja som Sofiu capol po riťke a pridal som na rýchlosti.

"Máš taký veľký penis."

Šukal som ju stále rýchlejšie a rýchlejšie, dala si s Hanou pár francuzákov, ich cecky boli na sebe pritlačené a Sofia začala vsúvať prsty do Haninej dierky. 

Po chvíľke som svojho vtáka zo Sofie vytiahol a začal ho vsúvať do Haninej pičky. Prišlo to asi celkom nečakane, lebo nahlas vykríkla. Mala ju celkom úzku, ale dalo sa poznať, že už to párkrát robila. Začal som ju šukať a Sofia jej medzitým dala francuzák a prisala sa na ňu. Po chvíľke som prestal a prikázal im, nech si vymenia pozície. Spravili to, a ja som ho znova celého vsunuk do Haninej mušličky. Pridal som na tempu a ona začala nahlas vzdychať.

"Bolí to..."

"Takéhoto veľkého vtáka si v sebe asi ešte nemala, čo?" zvolal som a capol ju po už červenom zadočku.

Jebal som ju stále rýchlejšie a rýchlejšie a užíval som si to. Jej vlhká pička bol raj. Zvuk plesknutia po jej riťke a jej vzdychy bola hudba pre uši.

Sofia jej lízala tvár a krk a medzitým masturbovala.

Začal som prirážať tvrdšie: "Páči sa ti to?"

"A-áno!"

"Máš skvelú pičku."

Zrýchlil som ešte viac a znova ju capol po zadku. 

"Ach! Ach! Aaach!"

Hlasno vzdychala a ja som sa už blížil k vyvrcholeniu.

"Prosím... Šukaj ma! Silnejšie!" zvolala.

Dal som do toho všetko, čo mám. Šiel som najrýchlejšie, ako som mohol a držal som ju za riť. 

"Ešte, ešte, ešte..."

"Je to strašne príjemné, chcem viac..."

"Jeb ma, znič mi moju piču!"

Dávala zo seba von rôzne výkriky a ja som ju zatiaľ šukal.

Cítil som, že už sa o chvíľu urobím. Pleskol som ju po riti, stlačil jej boky a zaboril jej penis najhlbšie, ako sa dalo.

"Ánooooooo!" vykríkla.

"To je ono!" vykríkla znova.

"Spravím sa do teba!" zvolal som a už som to nevydržal. Dosiahol som orgazmu a začal som striekať semeno do jej pičky.

Počul som hlasný, dlhý výkrik. Pravdepodobne dosiahla orgazmu aj ona.

Tuto sme skončili a obliekli sa. Obidve sa tvárili uspokojenie a ja som bol uspokojený tiež. 



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>