Erotická poviedka

Najkrajšie dievča v škole

Bol klasický deň v škole už vždy sa mi páčila moja spolužiačka (Timea). Vždy som chcel z ňou chodiť, sedel som  v lavici hneď s ňou takže som sa vždy pozeral na jej zadok a nato ako jej z pod riflí vytŕča kus spodného pradla.

Bol už koniec školského roka takže sme si išli vypratať skrinky a odovzdať kľúčik, tak sme si vypratali skrinky a išli sme do tried bol som medzi poslednými aj z Timeou do ktorej som bol,tak sme išli po schodoch.

Boli sme takmer pri triede neodolal som a chytil Timeu za ruku a povedal som jej že ju milujem a že aj keď ma odmietne nech mi dovolí ju pobozkať. Usmiala  sa na mňa a chytila ma za chrbát a začali sme sa bozkávať a potom mi povedala že sa jej tiež páčim a že chce aby som z ňou chodil a ja som jej nato povedal veď aj ja. Pousmiali sme sa a keď prišlo do tuhého chitil som ju za zadok a začal ju bozkávať zrazu som ciitil že sa mi dotkla vtáka a hrala sa s ním ja som neodolal a začal som jej vrážať palce do vaginy.

Museli sme ísť do triedy aby to nebolo napadne. Potom keď skončila škola išli sme po tajme do chlapčenských WC mali sme 7 hodin takže v škole bolo prázdno. Vedeli sme že nemôžme mať spolu sex mali sme len 15 takže sme to zvažili tak sme sa len bozkávali a vzájomne sme si masturbovali. Veľmi sme  chceli mať sex ale vedeli sme že by to dopadlo zle tak som jej z vtákom kružil okolo vaginy cítil som sa ako v romantickom filme že chodím z najkrajším dievčaťom z našej triedy.

Keď mala Timea vyvrcholenie tak sa vystriekla na mňa a na vtáka dostal som veľké vzrušenie a napokon si Timea kľakla a začala mi ho fajčiť. Keď som mal vyvrcholenie vystriekal som sa jej na prsia ktoré boli krasne a na bruško som jej dal ďalšiu dávku spermie. Poutieral dom ju a ona mňa na mojom penise bola ešte ta nejaká spermia  tak to oblizala. Chodili sme spolu dlho, napokon o 10 rokov sa nám narodilo dieťa a mali sme svadbu.

***Reálny príbeh ***

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>