Erotická poviedka

Chata v lese 2

Ráno som sa prebudila sama v posteli. Rozmýšľala som nad tým, či to bol sen alebo realita. No bolesť celého tela má má presvedčila že sa to naozaj stalo. Vstala som z postele obliekla som sa a sadla som si na posteľ a rozmýšľala čo ďalej. V tom sa otvorili dvere. Vošiel do izby len v krátkych nohaviciach bez trička s úsmevom na perách. Bol taký sexy. No hneď som túto myšlienku zavrhla.

"Dobré ránko moja malá ryšavka. Ospravedlňujem sa ti za tie modriny na krku a určite aj niekde inde na tele, ale musel som byť na teba zlý. Nebola si poslušná. Dole sú pripravené raňajky o 5 min ťa čakám dole."  A potom odišiel z izby. Chvíľu som ešte sedela ale vedela som že nemôžem meškať. Tak som sa postavila a zišla dole do kuchyne. Sedel pri stole a pil kávu. "Najedz sa."  No ja som nemala chuť . "Nie som hladná." Nahodil vážny výraz tváre a povedal. " Najedz sa hovorím ti to ešte pekne. Myslím si ,že včera som som ti dosť jasne vysvetlil čo sa bude dosť ak má nebudeš počúvať. Takže si tu vedľa mňa sadni a najedz sa. " Spravil palacinky tak som si jednu dala a snažil sa popri raňajkách rozprávať no ja som bola väčšinou ticho. Postavil sa chytil ma za ruky a postavil ma . Začal ma bozkávať a hladiť po tele. Nevedela som sa mu brániť telo má zradilo znova. Bozky som mu opätovala.musela som stáť na špičkách, bol odo mňa o dosť vyšší. Chytil ma za boky a vyšvihol hore. Zachytila som sa nohami o jeho pás. No položil má na stôl. " Ukážem ti že viem byť aj dobrý len sa tak musíš správať aj ty. Ľahni si prosím." Tak som si ľahla a zavrela oči. Stiahol mi tepláky a začal ma bozkávať od členka cez litko, stehno a keď som si už myslela že pôjde tam kde som tak veľmi chcela začal znova na druhej nohe. Bola som taká nadržaná, moja kundicka bola celá mokrá. No on šiel tak veľmi pomaly hore. Chytila som ho za vlasy a potiahla ho k nej bližšie. " Mala si len v kľude ležať. Prečo si znova neposlušná? Lež ani sa nepohni. " A šiel niekam preč.

Zrazu sa objavil vo dverách s takým putami. Zobral mi jednu ruku a pripútal mi ju o nohu stola to spravil aj s druhou rukou a oboma nohami ktoré som mala doširoka roztvorene. " A teraz začneme od znova. Začal mi znova bozkávať pomaly jednu nohu, potom druhú. Keď už mal začať konečne robiť ústami moju kundicku tak som len cítila jeho dych na nej. " Krásne vonia neviem sa jej dočkať." A začal ma robiť jazykom. Bolo to neskutočne. Nevedela som ležať kľudne. No nemohla som sa veľmi hýbať. Keď už som cítila že sa spravím tak prestal. " Čo robíš? Prečo si prestal?" Spýtala som sa ho. Obišiel stôl a postavil sa vedľa mňa aby mi videl do tváre. Pobozkal ma. Mal celé ústa lepkavé. Bola to zvláštna chuť no nebolo to nepríjemné. Prestal a povedal. "Popros ma o to aby som ťa spravil" "to myslíš vážne?" Spýtala som sa ho. " Samozrejme, ak chces byť spravená tak ako nikdy tak ma popros a ak budeme mať sex alebo veci s týmto spojené ako toto tak my budeš vykať s volať ma môj pán." Keďže som bola tak veľmi nadržaná tak som ho prosila . " Pane prosím Vás mohli by ste ma spraviť. Potrebujem to , chcem to som veľmi nadržaná." Usmial sa na mňa.  No nešiel už diel aby ma robil ústami no dal mi do nej dva prsty. A začal ma robiť. Preboha to bolo úžasné. nevnímala som svete okolo seba. Vzdychla som tak nahlas že má bolo asi počuť aj vonku. A v Tom to prišlo . Prebehlo mi celým telom akoby elektrický impulz. Vykríkla som a spravila som sa tak, že som sa asi počurala. keď som sa ukludnila pozrela som sa mu do očí a na ten jeho úsmev a začala som plakať. Hanbila som sa. Rozviazal ma a posadil. "Prečo plačeš malička? Ani nevieš aká si bola krásna pri Tom ako si sa spravila. " "Pretože som sa počurala. Preboha veď som dospelá ako sa mi niečo také mohlo stať? Ani nevieš ako sa hanbím." Chytil ma za bradu aby som sa mu pozrela do očí a začal sa smiať. " Maličká ale ty si sa nepočurala . Ty si sa tak spravila , že to tvoja štavicka tak striekala.bola si pri Tom tak sexy. Nič uzasnejsie som nevidel. Nehanbí sa predo mnou. Budeš tu so mnou celé leto, nemôžeš sa hanbiť sa svoje telo lebo je krásne." Ukľudnil ma a povedal aby sme si dali kávu na terase.

Zliezla som zo stola  a šla za ním. Sadol si do kresla na terase. No ja som sa mu chcela odvďačiť za tej najlepší orgazmus v mojom živote.tak som sa postavila pred neho a dala si dole aj to tričko čo som mala ešte ns sebe. A sadla som si obrkocmo na neho. Automatický ma chytil za zadok a začali sme sa vášnivo bozkávať . Stiahol si nohavice a chcel mi ho vložiť do kundicky. No zastavila som ho. " Pane chcela by som Vám prejaviť vďaku za dnešné ráno mohla by som Vám spraviť fajku? " Pohladil má po vlasoch a povedal " áno malička môžeš" a usmial sa. Bože ja som bola tak mimo už len z jeho úsmevu. Zišla som z neho a stiahla mu úplne nohavice a kľakla si pred neho. Pomaly som mu začala oblizovať penis od koreňa až ku špičke. Potom som si ho vkladala do úst ale len do polovice lebo viac som nebola schopná. Postupne som pridávala na tempe no nie veľmi mi to išlo nemala som veľa skúseností ale podľa jeho vzdychov sa mu to páčilo. Takto som sa s ním hrala  asi 15 min . Potom ma chytil za vlasy a povedal " ja už budem malička otvor ústa a vyplaz jazyk." Spravila som to a vystriekal sa mi nldo pusy niečo aj na tvár. Chytil ma za bradu a zavrel mi ústa. " Pekne to spapaj čo si si navarila. " Nebolo to hnusné ale ani nejako extra dobré skôr taká neutrálna chuť. Chytil ma za ruky a postavil ma. Potiahol má k sebe a sadla som si k nemu do náručia. Len sme ticho chvíľu sedeli a ja som sa cítila bezpečné, hoci to bol prakticky môj únosca. Začali sme sa rozprávať o všetkom možnom a potom od neho padla otazka. " No a koľko si mala chlapcov. Taká pekná baba určite sa o teba biju. " Sedela som chvíľku ticho  a potom som zasepkala " jedného aj to sme spolu spali len raz ak sa to dá nazvať vôbec sexom. " Pozrel sa na mňa zacudovane. " To naozaj? Veď si taká krásna. Takže ty si úplne neskúsená neboj ja ťa zasvetim do Tajov sexu. Povedz mi o Tom šťastnom, ktorý bol tvoj prvý ako to prebiehalo? " Preboha to naozaj mu mám rozprávať a mojom prvom sexe? " Noo ja neviem je mi to trápne ." Znova sa na mňa prísne pozrel. " Už som ti povedal že predo mnou sa nemusíš za nič hanbiť. Takže hovor alebo tá prinútiť? " Znela to ako vyhrazka. Tak som začala.

" Keď som nastúpila na vysokú tak som šla so spolužiačkami von na diskotéku. Tancovali sme niečo sme popili a celý večer sa okolo mňa točil jeden chlapec. Bol celkom milý aj pekný. No a keď videl že už mám dosť tak mi navrhol že má odprevadi domov. Snažila som sa nájsť kamošky no nikde neboli tak som si pomyslela že už šli skôr. Tak som súhlasila. Naozaj som bola veľmi opýta na intrak má skôr niesol ako odprevadil. Býval taktiež na Tom istom intraku. Tak že má odprevadi až do izby. Prečo nie som si povedala vlastne som ho ani poriadne nevnímala . No vystúpili sme na inom poschodí z výťahu čo som samozrejmé nevedela a dotiahol na k sebe na izbu. Snažil sa má bozkávať no ja som nevládala vôbec nič. Takže si ma pekne vyzliekol dal má ľahnúť na posteľ a pojebal má. Trvalo to len pár minút. A spravíl sa do mňa idiot. Ja som tam zaspala na jeho izbe a až ráno keď som sa zobudila som si uvedomila čo sa vlastne stálo. Obliekla som sa a potichu som utiekla. Išla som hneď do lekárke kúpiť tabletku po a odvtedy som viac nepila." Celý čas ma počúval a hladil po stehnách. "Chudinka moja. Takže ty si ešte nezažila milovanie. Krásny sex plný vášne. To dnes napravime. Poďme si uvariť obed. Pozrieme nejaký film a potom ti ukážem ako to malo byť prvý krát. varili sme si spoločne obed ja som mu len pomáhala a spravila to o čo ma požiadal.

Keď sme si navarili sadli sme do obývačky a zapli si film a popri Tom obedovali rozprávali sme sa a smiali. " Tak poď malička choď do izby a v skrini máš nejaké sexy prádlo. Obleč si niečo čo sa ti bude najviac páčiť. A potom prídi do mojej spálne. " Postavila som sa a šla dom do svojej izby . Otvorila som skriňu a bolo tam veľa oblečenia. Ale jedno mi padlo hneď do oka biela priesvitná nočná košieľka a k tomu čipkované gaťky. Zapla som si vlasy do copu. Keď som to všetko spravila postavila sa pred zrkadlo a sama seba som sa pýtala čo to robím. No z hlboká som sa nadýchla a vyšla som z izby pomaly som šla k nemu do spálne boli pozatahovane rolety a pozapalovane sviečky. Bolo to strašné romantické. On sedel na posteli. " To pradielko je na tebe ešte krajšie ako bolo v obchode. Veľmi ti pasuje dopĺňa tvoju nevinnosť." Postavil sa  prišiel ku mne a začal ma bozkávať oprel má o skriňu. Rukami mi blúdil po celom tele. Vložil mi ruku do gatiek a začal ma robiť. Bola som taká nadržaná. Už som sa blížila k orgazmu a on mi posepkal " Ešte nie malička. Výdrž to ešte. Zakazujem ti sa spraviť." Snažila som sa kričala som že to viac nevydržím už. Keď som už skoro vybuchla v oragazme tak prestal. Chytil ma za boky vyšvihol a odniesol na postel stiahol mi gaťky a pomaly ho tam vkladal. Začal z ľahká s pomaly pridával tempo.

Otocil si ma potom na bok a pokračovali sme takto. Bolo to úžasne. Potom prestal a povedal. " No pod malička na koníčka a ukáž čo je v tebe. " Ľahol si na chrbát a ja som nasadla na neho bola som taká nadržaná že som hneď rýchlo začala skákať . Po chvily to už na mňa išlo. Orgazmus sa blížil. Pozrela som sa mi do očí ." Správ sa teraz pre mňa" povedal s potom som vykríkla dosadila som na neho najviac ako sa dalo s prehla som sa v páse. Potom ma on rýchlo chytil a nadvihol a spravila sa aj on sebe na brucho. Ľahla som si vedľa neho on sa utrel. Chvíľku sme oddýchli a potom po zvyšok dňa mi ukázal celý dom čo kde je ukázal mi areál. Strávili sme pekný deň. A večer som zaspala na gauči pri ňom ako sme spolu pozerali film.

autor: Ryšavka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>