Erotická poviedka

Šukačka

Viem, že má na mňa chuť. Na mňa celú. Jazyk, ústa, uši, krk, že by mi najradšej hneď lízal pičku. Viem, že by ma hneď šukal, lebo mi otvoril nahý. Že by mi najradšej vsunul niečo všade.

Prikázal mi, aby som sa vyzliekla. Sťahovala som zo seba oblečenie, no zdalo sa mu to pomalé. Začal mi pomáhať. Všetko lietalo po miestnosti. Keď som bola iba v spodnom prádle, posadil sa a prikázal: "Pokračuj!" Vyzliekla som si podprsenku aj nohavičky. Díval sa na mňa ako sa vyzliekam a honil si ho - mal roztiahnuté nohy a robil sa. Fascinovalo ma to, nedokázala som z jeho stojaceho pulzujúceho vtáka odtrhnúť oči.

Stála som pred ním nahá a mimovoľne som si siahla na pičku. Bola mokrá ešte než som sa začala vyzliekať a teraz sa ozval mľaskavý zvuk. Oči mu zasvietili a podržal si kokot so stiahnutou predkožkou. Povedal: "Rob sa!" Klesla som na kolená, roztiahla nohy, zaklonila sa a vsunula som do seba dva prsty.

Už som takmer nevnímala, jediné, čo som cítila bolo, že chcem, aby sa ma dotkol. Začala som si honiť piču, otvorenú k nemu, aby ju videl. Dívala som sa na jeho kokot, aký je tvrdý, ako ho má pevne v ruke a šukala som sa, akoby bol vo mne. Neskutočne som ho chcela. Rajcoval ma.

Vsunula som do seba tretí prst. Kričala by som, ako by som chcela, aby ma jebal. Vtedy sa postavil, kľakol si nado mňa, pustil vtáka a povedal: "Rob sa, hoň si piču, chcem sa ti pri tom dívať do očí." Rajcuje ma, keď je vulgárny. Zrýchlila som...

A prišla facka. To už som nevydržala, honila som si piču... "Kurvička moja, páči sa mi, ako reaguješ." - povedal a dal mi druhú. A znova. A ešte jednu. Vôbec som netušila, že ma to bude tak rajcovať. Kričala by som od vzrušenia.

Chytil ma za krk. "Suka, teraz ťa vyjebem..." - povedal. A vrazil do mňa. Tvrdo, hlboko, hrubo a šukal ma. Kričala som rozkošou. Neustále opakoval: "Si moja kurvička, vyjebem ti piču. To je také dobré ťa jebať! Máš horúcu piču, môj kokot ťa jebe!" - držl ma a fackal... držal ma za krk... "Chceš facku, suka?" - len som prikývla. Dostala som. Ešte jednu? Znova. Každá bola silnejšia. Lenže ja som bola tak rozrajcovaná, taká nadržaná.... Sama som mu opakovala - "Som tvoja kurvička, vyšukaj ma ako poslednú suku..., ešte ma plesni.  "Chceš facku, suka?" "Ano, ano....."

Fackal ma stále silnejšie. A šukal. "Už budem, kam to chceš, kurvička?" "Do pusy" - bola som nadržaná. Vytiahol ho zo mňa a striekal. Tak mi chutil! Povedal: "Dorobím ťa" - a priľahol ma cez pás. Začal ma prstovať. Dvoma, troma, štyrmi prstami... Chcela som viac. On to vedel. "Chcem celú ruku" - povedala som. Vedela som, že to bude bolieť, ale nadržaná suka to proste chce. Tak aj bolo. Šukal mi piču celou rukou, bolelo to, kričala som, ale bolo to tak .. neviem to opísať . zvíjala som sa, bolesť a zároveň šukanie, blížila som sa k orgazmu... Chcela som facku, chcela som plesnúť po riti, chcela som plieskať po klitorise... Všetko naraz.

A jemu znova stál kokot. Nič ma nerajcuje viac, ako keď to na ňom vidím alebo cítim. Vytiahla som mu ruku zo svojej pičky a povedala len, aby ma šukal. Chytil ma za boky, otočil na štyri a vrazil do mňa vtáka. "Kurvička, jebem ťa, ako to chceš? Páči sa ti to? Jebem ti piču, aaaaaah!" A ja som zo seba dokázala dostať len vzdychy a niečo ako: "Šukaj ma, jeb mi piču, chcem v sebe cítiť tvoj tvredý kokot, anooooooooooooo" Jebal ma ako poslednú suku odzadu, plieskal ma po riti.

Spustila som sa na ramená a skoro som kričala. Držal mi cecky, hrdlo, plieskal mi klitoris... A šukal ma. Plieskal ma po riti a šukal. Bola som takmer nepríčetná.

Zrazu ma otočil na chrbát a dal mi facku. A znova. A znova vnikol. Chytil ma za hrdlo a takto ma šukal. A znova facku....

Zrazu vytiahol vtáka a nevedela som prečo. Roztvoril mi nohy a klitoris dostal facku. Priľahol mi nohy, nemala som šancu.... A ďalšiu facku klitorisu. A znova. Fackal ho stále silnejšie, až som začala striekať. Nič som nevnímala.

A vtedy do mňa vrazil znova. Vrazil svoj kokot, chcel, aby som mu ho ostriekala... Striekali sme spolu.



autor: Engie



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>