Erotická poviedka

Chata v lese

Volám sa Janka mám 20 rokov. Mám ryšavé kučeravé vlasy zelené oči postava ako má byť žiadna vychrtlina ani tučná, pekné ženské krivky. Hľadala som si brigádu na leto keďže študujem na vysokej škole kole a narazila som na inzerát :" Hľadám na leto dievča, ktoré by sa staralo o chatu, varilo, pralo, upratovalo a staralo sa o zákazníkov, ktorý si chatku prenájmu. "

Plat bol dobrý tak som na inzerát odpísala a o pár dní som mala telefonát on muža, ktorý ju vlastní žeby sa rád stretol a porozprával sa o podmienkach. Povedal mi že si už rovno môžem zbaliť aj veci na dva mesiace ak teda mám záujem u neho pracovať tak som súhlasila. Prišiel do mesta kde bývam a šli sme spolu na kávu. Porozprával mi čo všetko by som musela robiť ak som mala otázku tak mi na ňu rád odpovedal. Vyzeral seriózne. Ale bol neskutočne sexy nemohla som od neho odtrhnúť oči. Vysoký, hnedé oči a krátke hnedé vlasy cez tričko sa risovala vyšportovaná postava. Tak sme sa teda dohodli, že teda tam idem. Upozornil má aj na to že tam nie je signál. No čo už dám si aspoň detox od sociálnych sietí som si povedala. Tak teda skočil so mnou ku mne domov po kufor. Vyrazili sme. Cesta trvala nejakých 5-6 hodín. Zo začiatku sme sa rozprávali bol milý, vedel čo od života chce. No asi v polovici cesty som zaspala v aute keďže sa už vonku aj stmievalo.

Prebudil má dotyk jeho ruky na stehne a jemným hlasom mi hovoril že sme už tu aby som sa zobudila. Otvorila som oči trošku som sa prebudila on medzi tým vystúpil z auta a zobral mi kufor. Chata bola krásna. Bola to novo postavená chata, no skôr vila aká veľká bola. Previedol má na rýchlo po dome a ukázal mi moju izbu. Bola pekne zariadená. Povedal mi nech si dám sprchu ak chcem a zajtra ráno sa porozprávame a ukáže mi toho viac.

Bol začiatok leta čiže vonku už bolo celkom teplo. Tak som šla do tej sprchy. A ako som si užívala teplú vodu zrazu sa otvorili dvere a stál tam on len v uteráku okolo pásu. veľmi som sa ho zľakla . Otočila som sa mu chrbtom a poprosila ho nech odíde. No len sa usmial spustil uterák k zemi s vošiel ku mne do sprchy. Začala som kričať snažila som sa utiecť zo sprchy no zo zadu ma chytil jednou rukou pod krk a druhou mi chytil ruky a a držal mi ich na bruchu. Nemohla som sa ani pohnúť. Začala som plakať. Po chvíľke mi povedal: " už v aute som vedel, že ťa budem mať teraz si len vyber či to bude po zlom alebo podobnom." Bola som ticho a len som plakala a triasla sa od strachu. "Takže si si vybrala po Zlom. No ako chces mohla si si to užiť aj ty."

Vypol vodu chytil hadicu od sprchy a omotal mi ju okolo krku. Veľmi to bolelo. Ale sústredila som sa len nato aby som mohla dýchať. Prikázal mi prehnúť sa a oprieť sa rukami o stenu.no ja som len  stála. Jednou rukou držal hadicu a druhou ma chytil za vlasy a potiahol má za neho až som zaklonila hlavu. "Nepočula si čo som povedal?" Snažila som sa prikývnuť. On mi pustil vlasy a ja som spravila čo chcel. Naslinil si jednu ruku a rozotrela mi to po kundicke. A potom mi ho tam začal tlačiť dnu. Bol strašne veľký. Išiel tam ťažko. Ja som nebola uvoľnená bola som vystrašená uplakaná a nemohla som dýchať poriadne. Nejak sa tam dostal. Cítila som ho všade. Začal prirazať hneď rýchlo silno. Jednou rukou ma držal  za bok a druhou za rameno. Hadicu už pustil hoci som ju mala omotanu okolo krku už má s nout neskrtil. No zradilo má vlastné telo. Začala som dole vlhnut, čím ďalej tým viac. Samozrejme že si to všimol. "Takže mojej malej ryšavke sa toto páči" a začal prirazat ešte rýchlejšie. Prosila som ho aby prestal aby ma už nechal a odviezol domov že to nikomu nepoviem. No ignoroval moje reči. Búšil do mňa neskutočne rýchlo a prišlo mi že to trvá už večnosť. Asi ho to omrzelo že nijako nespolupracujem a prestal. No chytil ma za vlasy a po kolenách má dotiahol do jeho spálne kričala som plakala som no nič na neho nezaberalo.

Dal má kľaknúť na koberec pred jeho posteľou . "Otvor ústa"  vedela som že nemá zmysel protestovať tak som to spravila. A začal ma šukať do úst. Strašné má davilo ale jeho to asi vrzušovalo keďže netrvalo už dlho a spravil sa mi do úst. Chytil ma za bradu aby som mala ústa zavreté a prikázal mi to všetko prehltnúť. Sadol si na posteľ vybral si IQOS a jednu zafajcil. No oči zo mňa nespustil. Ja som klačala pred ním plakala som a už som sa aj triasla od zimy.
"No ale mám tu ešte jednu nemilú povinnosť keďže si nebola poslušná dostaneš trest. Vstaň a dones mi ten opasok." Začala som ho prosiť aby to nerobil že už budem poslušna chytila som mu nohu ako predo mnou sedel a plakala a prosila. "Nepočula si?"  Tak som vstala a doniesla mu ten opasok. Prehol má cez posteľ on sa postavil  za mňa. " Dnes keďže to bude tvoj prvý trest dostaneš len 4 rany cez tvoju malú prdelku." A potom to prišlo prvá rana. Zvrieskla som na celú chatu a spustila ešte väčší plač. Potom ďalšia a ďalšia a posledná. Nebola som schopná sa po tomto už ani pohnúť. 

Vzal ma do náručia a odniesol do mojej izby. Ľahol si vedľa mňa a hládil má po celom tele. Bol taký nežný. Ako môže niekto v jednu minútu byť tiran a v ďalšiu byť takýto? Nechápala som ničomu. " Je zbytočne niekde utekať. Stratis sa niekde v lese a už ťa nikto nikdy nenájde. Musel som byť dnes na teba zlý malička, lebo ty si ma nepočúvala. A to ja netolerujem. Uvidíš že po tých 2 mesiacoch nebudeš odtiaľto chcieť odísť." A potom už nepovedal nič. Ja som len ležala na posteli triasla sa plakať som už nemala silu. A on len vedľa mňa ležal . Tisol sa na mňa aby ma trochu zohrial hoc sme ležali pod perinou a hladkal má. A ja som od vyčerpanosti zaspala ani neviem ako rýchlo.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>