Erotická poviedka

Nuda

S Táňou som sa zoznámila v druháku na výške. Obe sme boli z bohatých rodín, peniaze a vlastne žiaden luxus pre nás nebol problém. Fotrovci by urobili čokoľvek, len aby sme doštudovali a vôbec sa nestarali, ako štúdium v Bratislave prebieha. Jediné, čo ich zaujímalo, bol index na konci ročníka a ten bol v poriadku. Prvý ročník sme prežili na intráku, no život medzi kopou nadržaných típkov a neukojených báb nám liezol na nervy. Bol to síce čas plný alkoholu a sexu, večierkov a diskoték, no časom sa nám to prejedlo.

Zo začiatku sme zvádzali najlepších chalanov, nechali sa popreťahovať. Vyskúšali sme všetky možné kombinácie trojok, štvoriek ale časom sme už v tom nenachádzali uspokojenie. Stále sa to opakovalo, tanec, alkohol, izba, sex a čo bolo najhoršie, do kolečka tí istí chalani. Proste nuda, strašná nuda. Tak sme sa v druháku odsťahovali z intráku.  Naši zacvakali perfektný privát v rodinnom dome nad hradom. Samostatný vchod zabezpečoval pobyt bez kontroly. Najprv bolo všetko v poriadku, veľa sme sa učili, robili skúšky, no časom sme začali vymýšľať, čo by sme spískali. Začali sme chodiť po rôznych diskách na okraji Bratislavy, po okolitých dedinách aby sme si našli obete nášho zvádzania. Cudzie prostredie s neznámymi mužmi pôsobilo dobrodružne a prinášalo nám vzrušenie. Občas sme nejakého v parku dostali a občas išlo do tuhého, keď sme natrafili na niekoho neodbytného. No vždy to dobre dopadlo.

Raz večer, v mestečku neďaleko Bratislavy,  sme vošli do kaviarne s hracími automatmi. Dohodli sme sa, že ja nepijem a budem šoférovať domov. Dnu bolo prítmie, pri stolíkoch sedelo pár divných chlapov, ktorí si nás premeriavali spôsobom, pri ktorom mi prebehol mráz po chrbte. Chcela som odísť, no Táňa odmietla, cítila vo vzduchu vzrúšo a prostredie sa jej evidentne páčilo. Pri barovom pulte sme si objednali rum a kofolu. Pristúpili sme k hraciemu automatu. Čašník nám priniesol nápoj a tíško nám odporučil, aby sme radšej odišli, lebo toto bol podnik, kde sa stretáva miestne podsvetie a niektorí chlapci sú dosť nevyberaví a násilní. Trošku som zaváhala, no Táňa mu povedala, že toto práve hľadáme. Pokrčil ramenami a odišiel. Pristúpil k nemu jeden dobre stavaný chalan, hlavou kývol smerom k nám a niečo sa opýtal. Čašník odpovedal, mladý prikývol. Medzitým sme začali hrať a čochvíľa sa rozozvučala víťazná znelka. Štrngli sme si, no ja som rum naliala Táni do pohára s kofolou a pila ju len čistú. Nikdy sme neriskovali jazdu pod vplyvom, to by naši nevybavili a vždy sme sa v pití a šoférovaní striedali.

Zvuk jingla sa rozniesol miestnosťou a prítomní   sa k nám opäť otočili a so záujmom si nás premeriavali. Vtom prišiel chalan, ktorý sa na nás pýtal čašníka s ďalšou rundou: "No čo kočenky? Prišli ste sa zabaviť?" Táňa nadšene prikývla, vzala mu z tácky frťana a hodila ho do seba. Ja som si svoj len priložila k perám a odložila. Ponúkol sa, že si zahrá s nami, čo sme samozrejme neodmietli. Hra nás stále viac vťahovala do veselej nálady a tešili sme sa z každého víťazstva. Medzitým sme sa predstavili a prišli k nám ešte dvaja, traja ďalší, ktorí sa len prizerali a veselo povzbudzovali. Táni išlo, šťastne vyskakovala, smiala sa a tlieskala pri každej výhre. Nahrávala tisícky a automat ju zapisoval stále vyššie v rebríčku víťazov. Rudo, tak sa volal ten chalan, ku mne pristúpil a pýtal sa, prečo sme prišli. Odvetila som mu, že len prechádzame a chceli sme si dať kávu. Pochybovačne pokýval hlavou: "Netáraj, nie som včerajší. Videl som fáro, na ktorom ste prišli. Na aute za stotisíc a ohodené v takýchto značkových handrách sa do takejto putiky nechodí." Počúvala som, čo ešte z neho vypadne: "Vy ste prišli za dobrodružstvom. Bohaté, rozmaznané dcérenky chcú zažiť niečo mimoriadné a nebezpečné." Usmiala som sa na neho a ocenila, že nás dobre odhadol. Potom povedal, že nám to dobrodružstvo dopraje.

Chytil ma okolo pása, pritiahol k sebe a dal mi letmú pusu na ústa. Prekvapil ma, rýchlo som vykĺzla z jeho objatia, ale vôbec mi to nebolo nepríjemné. Niekde vnútri som zacítila zvláštny pocit z novej, doteraz nepoznanej situácie. Nato Rudo hlasno štrngol dvomi pohármi a razantným hlasom, nepripúšťajúcim odpor povedal: "Začína finále, vy dve proti mne. Hráme do tisíc. Po výhre pôjdeme vedľa a budeme pokračovať podľa mojich pravidiel! Jasné?" Táňa veselo zakontrovala, že vyhráme my a nepovedal, aká bude odmena pre nás. Dodal so smiechom:  "Ale vy nevyhráte. Ak áno, máte basu šampusu a päť minút slávy" Táňa sa nedala: "Ak vyhrám, vyberiem si jedného z vás a podelím sa s ním nielen o cenu, ale dostane aj niečo naviac....." Nastal smiech a potlesk, objavili sa ruky so zdvihnutým palcom. Napadlo mi, že to dosť prehnala, ale zábava ma vtiahla do kola a už som myslela len na víťazstvo. Všetci, až na mňa  sa posilnili alkoholom a za hlučného povzbudzovania začala hra. Celý čas vyhrával Rudo, aj keď sme boli dve a body sa nám prirátavali. Už to vyzeralo, že prehráme, keď sa šťastena obrátila na nás. Rudo v tomto kole dosiahol  deväťsto päťdesiat, my  deväťsto dvadsať. Dúfala som, že to už v tomto kole vyhrá a zábava bude pokračovať podľa jeho scenára. Ak vyhráme my, budeme musieť chalanov začať odznova baliť, no už bola hlboká noc a hrou sme strácali čas. Túžila som postúpiť ďalej, Rudo sa mi páčil a rada by som ho ochutnala. Uhrala som sedemdesiat bodov a Táňa s radostným výskotom stisla gombík. Vtedy som si všimla, že sa Rudo otočil k barmanovi a pokývaním hlavy niečo naznačil. Ten prikývol a zohol sa nad pult. Mali to premyslené. Všetci, okrem mňa  čakali, že to musíme vyhrať, keď sa ozvala smutná znelka a stratili sme desať.  Rudo stisol gombíky, automat spustil motory a vtom sa ozvala veselá znelka víťazstva. Všetci to bujaro privítali a Rudo ukázal na dvere v rohu miestnosti: "Gratulujem si, poďte, pokračujeme." A vzal od barmana kľúč. Pri tom na seba mrkli a spokojne sa usmiali.

Odomkol a vošli sme do miestnosti bez okien, osvetlenej tlmeným žltým svetlom. Dominantná v nej bola obrovská posteľ a na stenách nejaké obrazy. V rohu nejaký stôl s kopou popolníkov a nejakými fľašami. Rudo zavrel dvere a zavelil: "Zápalky!" Vytiahol tri, jednu zapálil a sfúkol, z druhej odlomil hlavičku.  Potom zavolal Táňu a podal jej ich: "Budete si navzájom ťahať." Otočil sa na mňa: "S hlavičkou, vyberieš si jedného z nás, vypálená, jeden si vyberie teba, zlomená, dáš všetkým." Táňa si dala zápalky medzi prsty, vytiahla som s hlavičkou a hneď ukázala na Ruda. Spokojne prikývol. Vzala som zápalky a ťahala Táňa. Vytiahla a hneď  sa otočila, aby si sama pozrela, čo vytiahla. Potom sa otočila a prekvapene ukázala zlomenú zápalku. Chalani spokojne zahučali a keď som hodila ostatné zápalky do popolníka, všimla som si, že je tam spálená a zlomená. Potvora jedna, zlomila svoju zápalku, mala chuť na všetkých. Rudo gestom naznačil, aby sme sa vyzliekli a chalani si hneď spúšťali nohavice a spodky. Táňa si rozopínala nohavice, keď k nej zozadu pristúpil jeden svalovec. Na sebe len tielko, z ktorého trčal veľký úd. Svalnaté ruky mal celé potetované a vyzeral fakt divoko. No nijak sa nelíšil od ostatných, všetci boli rovnakí, holé hlavy, nabúchané telá a divoké kerky.

Pomaly jej dvihol tričko, neponáhľal sa, ťahal ho cez jej prsia a napínal, aby sa pekne zaprelo do jej trojok. Tie sa oslobodili a rajcovne rozhojdali. Pri tom si rozopla nohavice a už aj stála medzi všetkými tromi nahá. Chalani si ju lačno obzerali, určite sa s takou kočkou ešte nestretli, to nebola chudera zo štvrtej cenovej. Jej nádherne opálenú, perfektnú, vyšportovanú postavu a plochým bruškom zvýrazňovali  pevné prsia, ktoré svietili v prítmí bielučkou farbou. No najkrajší bol neopálený trojuholník naznačujúci, pokiaľ siahali malilinké plavky. No a v tom trojuholníku kraľovalo srdiečko zo zastrihnutých chĺpkov nad mušličkou. Od úžasu hlasno dýchali a musela som sa zasmiať, keď mi napadlo, že začnú híkať, ako Aladinov somár. Natiahli ruky a začali ju obchytkávať. Okamžite sa im začali stavať vtáky. Neskutočne ma priťahoval pohľad na jej alabastrové prsia, ktoré obchytkávali tmavé ruky. Pohľadom som prebehla po miestnosti a uvedomila som si, že v tejto skupine tvrdých chlapov niekto vyčnieval a to bol Rudo. Pekná, no nie nabúchaná postava, upravené vlasy, krátke fúziky a zvláštne oči. Výraz tváre mal tvrdý, nekompromisný, no oči neklamú a v jeho uhrančivom pohľade bolo niečo podmanivé, čomu sa ťažko odolávalo. Vtedy som si uvedomila, že ako pozerám na Táňu, úplne som na neho zabudla. Nehovoril nič, pozeral na mňa a evidentne sa bavil, ako si obzerám priateľku v náručí cudzích mužov.

Ukázal mi, aby som sa vyzliekla a aj on si stiahol košeľu a rozopol nohavice. Šaty som zo seba zhadzovala pomaly, nech si užije pohľad na mňa. Keď dom pred ním konečne stála nahá, chytil ma za ruku  a pomaly otáčal, aby si ma prezrel. Spokojne zamľaskal, nelenila som a ako ma držal, tiež som si ho otočila. Zasmial sa a urobil otočku. Dobre som ho odhadla. Chrbát do trojuholníka, zakončený pevným, malým zadočkom. Otočil sa smerom ku mne a ukázal pekne vytvarované prsia, ploché brucho s tehličkami. Pod ním poklad, proste sen. Aj keď zatiaľ nebol vzrušený, jeho dĺžka prezrádzala utešenú lahôdku. Pokojne mu visel opretý o miešok a na vrcholčeku slabo odhalený žaluď. Bola som zvedavá, čo s ním dokážem rukami a pusou. Pristúpil ku mne, pevne ma stisol za prsia, pritlačil k posteli a sotil na ňu. Prekvapene som spadla, posunula sa vyššie a už aj kľačal medzi mojimi nohami. Široko mi ich roztiahol, napľul si na ruku a zaslinenými prstami mi hrubo vnikol do piciny. Bola som v šoku, ani som  nestihla niečo urobiť, či povedať a už do mňa pchal obrovského vtáka, ktorý sa mu bleskovo postavil. Zacítila som pálčivú bolesť, rýchlo si siahla medzi nohy a roztiahla pysky. Trošku sa mi uľavilo a vtedy ho do mňa silno zasunul, až som na posteli podskočila. Začal ma prudko šmýkať, pritom sa ku mne naklonil: "Toto si chcela? Brutálne dobrodružstvo? Niečo nezvyčajné s hrubým vagabundom? Tak si uži." Takto som si to fakt nepredstavovala. Chcela som, aby sa čo najrýchlejšie urobil a mohla som zmiznúť. Otočila som hlavu a pozrela, ako dopadla Táňa. Mala nohy na pleciach svalovca, ktorý do nej prudko vnikal a druhý jej silno cucal prsia. Tretí stál pri posteli a čakal s vtákom v ruke, kedy na neho príde rada. Svalovec sa vypäl, zafučal a bolo vidieť, ako spokojne do nej strieka. Prestal sa hýbať, vytiahol ho a šupol sa vedľa Táni. Okamžite jeho miesto zaujal druhý a pichol jej ho do mušličky.

Svalovec si kľakol k jej tvári a ochabnutý úd jej položil na ústa. Vystrčila jazyk a olízala mu ho. Potom ho vzala do úst a začala cuckať.  Pripomenulo mi to umývačku riadu. Použité nádobíčko pekne umyť, vyleštiť a šikovnou technikou pripraviť na ďalšie použitie. Musela som sa usmiať nad tým nápadom s bielou technikou. Ten úsmev si všimol aj Rudo, prestal ma šukať, pritlačil ho do mňa, naklonil sa mi k uchu a milo ma pobozkal. Zrazu sa úplne zmenil, bol jemný, jeho ruky sa začali hrať s mojimi prsami a pery prechádzali po tvári a krku. Takto som si to predstavovala. Šepol mi do ucha: "A teraz to pekné. Prepáč, ale chcel som, aby si si uvedomila, kam ste prišli a ako to mohlo dopadnúť. Nie každá má to šťastie, že ma stretne a chalani bezo mňa sú ako utrhnutí z reťaze. Také kočky, ako ste vy, by odtiaľto len tak ľahko neodišli." Pritiahla som si jeho tvár k ústam: "Viem a ďakujem...." Začala som ho bozkávať a pri tom dvíhať boky, aby som ho dostala do seba čo najhlbšie. Podvihol sa, položil mi ruky na prsia a jemne ich stískal. Pritom ho zo mňa vyťahoval až po žaluď a pomaly zasúval. Jeho dlhý a hrubý vták ma nádherne rozťahoval a dráždil každý kúsok mušličky. Položila som mu ruky na zadok a tisla si ho na seba. Nohy som dvihla a položila si ich na jeho plecia. Mušličku som mala vysoko vystrčenú a pri každom jeho zasunutí som cítila, ako mi žaluďom útočí až na úplné dno jaskynky. Jeho pohyby boli nekonečné a uvedomila som si, že takúto rozkoš som už dlho hľadala. Bola som v siedmom nebi, vzrušenie sa vo mne stupňovalo a cítila som, že mi v brušku začali lietať motýle a krídlami ma štekliť. Vedela som, že sa čoskoro urobím, no keď som zacítila jemné trhnutie v Rudovom vtáku, silno som mu stisla boky stehnami a šepla som mu: "Prestaň, prosím ťa spomaľ, vydrž ešte chvíľu a budeme spolu..... Prosíííííím." Rýchlo ho do mňa zasunul a priľahol ma.

Tlak jeho hrude na mojich prsiach ma uspokojoval, pevne som ho objala a začala sťahovať mušličku okolo jeho vtáka. On sa mi len tlačil na buchtičku a jemne sa o ňu trel. Pritom vo mne krúžil a stále silno tlačil. Bolo to krásne spestrenie blížiaceho sa vyvrcholenia a keď som zacítila jemné vibrácie, vysoko som zdvihla boky, aby di mňa vnikol ešte kúsok viac. Pochopil, povatiahol ho a silno zarazil do chvejúcej sa dierky. Preletel mnou blesk a stotisíc voltov prebehlo mojim telom. Mušlička sa mi stiahla a celá sa začala chvieť. Do toho som zacítila, ako mu myklo vo vtáku a začal vo mne pulzovať. Vystrelil obrovskú dávku semena a jeho kanonáda do mňa striekala jednu dávku za druhou. Pevne som ho objala, stisla stehnami a užívala si naše spoločné vyvrcholenie. Mrkla som na Táňu, ako je na tom. Ležala s roztiahnutými nohami,  práve sa jeden do nej urobil a rýchlo sa presúval k jej tvári, nad ktorou kľačal druhý a ona mu cmúľala  vtáka.  Ďalší  jej cmúľal prsia. Rýchlo sa vymenili, vzala do úst ochabnutý úd, ktorý práve opustil jej picinu a už do nej vnikal ďalší úd a začal tvrdo prirážať. Pokrčila nohy v kolenách a pevne zovrela chalanovi boky, aby v celom tele cítila jeho dotyky. Pritom slastne olizovala vetchý úd, ktorá sa v jej ústach spamätával. Moje vyvrcholenie pomaličky slablo, keď Rudo zo mňa vykĺzol a rýchlo sa zošuchol dole. Strčil hlavu medi moje stehná a prisal sa mi na mušličku. Jazyk strčil do dierky a sal mi buchtičky zaliate šťavičkou rozkoše. Keď sa mi dotkol dráždca a silno sa naň prisal, rozkoš sa vrátila a celé telo sa začalo chvieť od pokračujúceho orgazmu. Niečo také  som nezažila ani vo sne, aby ma niekto vylízal tesne potom, ako sa do mňa urobil. Bolo to niečo úžasné a zároveň strašne vzrušujúce. Zavrela som oči, aby som si to užila a plne sa na jeho jazyk sústredila.  Dvihla som proti nemu boky, položila mu ruky na hlavu, a tisla si ju na micinku.

Orgazmus, ktorý mi priniesol jemnými ústami bol tak intenzívny a dlhý, že som ho už nemohla viac vydržať a tak som si Ruda priťahovala hore. Nedal sa, chcel ma priviesť do šialenstva, no po chvíli, keď som sa už v jeho náručí metala ako divá sa zdvihol a pustil ma. Otvorila som oči práve vo chvíli, keď vzdychajúcu Táňu urobil ďalší chalan. Podľa stisnutého zadku bolo vidieť, že silno do nej strieka, potom vtáka  vytiahol a okamžite ho ponúkol jej ústam. Rudo si zatiaľ ľahol pozdĺž čela postele a ja som sa pohodlne rozvalila. Hlavu som si položila na jeho brucho, rozhodila som nohy a pocítila šteklenie na stehnách, ako mi po nich stekalo zo šušky semeno. Mrkla som okom na Táňu, ako do seba prijíma nového chlapa  a pri tom cmúľa ďalší úd. Neubránila som sa úsmevu - umývačka riadu. Vezme použitý, poumýva ho, dôsledne vytrie každý záhyb, preleští a pripraví na ďalšie použitie. Rudo mi položil ruku na prsník, jemne ho stískal a mňa len napadol `biela technika`, otočila som hlavu k jeho nohám, vzala do ruky ochabnutý úd a dala si ho do úst. Spokojne niečo zamrmlal a posunul mi hlavu nižšie. V ústach som zacítila sladko-trpkú chuť jeho semena zmiešaného s mojou šťavičkou. Pekne som ho vylizovala, cuckala a užívala si, ako sa pomaly začína prebúdzať a vypĺňať mi ústa. Zrazu som zacítila tlak na stehnách. Niekto mi ich roztiahol a priľahlo ma nejaké telo. Na šuške som zacítila tlak. Chcela som ho odstrčiť, no Rudo  ma chytil za obe ruky a silno ich zovrel. Tlak na dierku bol taký silný, že som mala dojem,  že mi na dierku útočí niekto zovretou päsťou. Prekvapene som pozrela na Ruda: "Ale veď moja zápalka....." "A čo si myslela? Dobrodružstvo.... To bolo len na prvé kolo a teraz ideme na  maratón. Vydrž, tento nabiják ťa privedie do raja. Len vydrž." Vyšuchol sa spodo mňa, dal mi pusu na ústa a šepol, že mi ďakuje, ako som ho rýchlo postavila a ide si ho omočiť do Táni, ktorú  akurát dorobil ďalší. S tým sa vytratil a mňa vrátil do realita. Obrovský žaluď konečne zvíťazil nad odporom mušličky a vnikol dnu. Vtedy  som si pozrela chalana, ktorý ma priľahol. Ani som si ho večer nevšimla. Nenápadný, no na pohľad veľmi milý. Tak isto ako Rudo nemal žiadne kerky a ani nebol nabúchaný steroidmi. Proste normálny chalan z ulice. Posunul sa vyššie, chvíľu mi bozkával prsia a potom našiel moje ústa. Prešiel mi jazykom po perách a prisal sa na ne. Začala ma páliť šuška, ako ho do mňa tlačil. Bolo mi od začiatku  jasné, že to neostane pri zápalke s hlavičkou, no predstavovala som si nejaké maznanie, prípravu na zmenu a nie takýto rýchly útok na moju šušku.

Tak som opätovala bozk, ktorý bol mimochodom veľmi príjemný, chlapec mal nežné, vláčne  pery. Pritom som mu položila tuky na boky a zovrela ich, aby som spomalila vnikanie. "prosím neponáhľaj sa, ešte nie som dosť otvorená...." Povolil, pritlačil a opäť povolil. Dvihol sa na rukách, chytil mi nohy pod kolenami, podvihol ich a široko roztiahol. Vytiahol ho až po žaluď a silno zatlačil, až som zjojkla od bolesti. Zastal: "Ak chceš, môžeš ma urobiť ústami. Neboj sa, neukrátim ťa od cesty do raja a potom ťa poriadne vyšmýkam. Vieš, ja môžem aj dva tri krát po sebe a stále mi stojí. Akurát už ťa nenačnem oceľovým tágom, ale len tvrdým drúkom." Vytiahol ho, ľahol si vedľa mňa a prevalil si ma cez seba, šuškou k tvári. Vtedy som si konečne všimla, čo to do mňa strkal. Aj keď sa mi zdalo, že ho cítim až niekde hore v hrudi, určite bol vo mne len tak do polovice. Obrovský úd, široký a dlhý ako moje predlaktie bol zakončený veľkým, ružovým žaluďom pripomínajúci bojový palcát. Ani som ho nedokázala celý obopnúť rukou, široko som roztvorila pery a vzala ho do úst. Napriek veľkosti bol veľmi jemný a chutný. Začala som ho hryzkať, olizovať a pri tom som sa hrala s mieškom a mädlila vajíčka. Vtom som zacítila jeho ruky na bokoch, ako si ma priťahuje k ústam. Prešiel mi jazykom po celej škáročke, od klitorisu po malú dierku. Prstami mi roztiahol lupienky a zaboril sa do jaskynky.

 Široko roztvoril ústa a snažil sa do nich dostať celú buchtičku. Prisal sa na ňu a stisol perami. Začal ma jemne žuť a cuckať. Celým telom sa mi rozlievala nová vlna vzrušenia a bolesť z predchádzajúceho útoku úplne prešla. Odmenila som sa mu silným olizovaním žaluďa a miesením miešku. Preberala som jeho vajíčka v dlani, hrala sa s nimi a pri tom vtáka súkala do úst až hlboko do hrdla. On zároveň na mojej micinke predvádzal úžasný výkon, keď vylizoval každý kútik dieročky, hral sa s lupienkami a keď sa mi prisal na dráždec a začal po ňom brnkať končekom jazyka, prebehol mnou slastný kŕč. Vypučila som zadoček proti jeho ústam a uvoľnená šuška, chvejúca sa od orgazmu zaliala jeho ústa šťavičkou rozkoše. Ako  mi celým telom prebiehala jedna vlna slasti za druhou a zabodávali sa hlboko v hlave, pridala som cuckaním a pri tom som ho silno zovrela a tvrdo honila, až som v ústach zacítila, ako mu vo vtáku šklblo a vystrelil mi do úst salvu horúceho semena. Šuška sa mi vlnila od rozkoše a v ústach mi pulzoval vták môjho života. Obrovská dávka semena, ktorú som ani nemohla prehltnúť mi pretekala pomedzi pery na bradu a kvapkala dole. Explózia vzrušenia pomaly slabla, keď ma chalan plesol po zadku: "Tak a teraz šup na koníka...." Rýchlo som sa zdvihla, rozkročmo sa cez neho spustila a vzala som do ruky obrovský úd, ktorá sa ani po výstreku nezmenšil. Prešla som žaluďom, vlhkým od semena a mojich slín po škáročke a napasovala ho na dierku.

Pomaly som sa naň spúšťala a micinka, stále vydráždená na maximum ho začala prijímať.  Bola síce strašne napätá, no už to nebolelo, len neskutočne zvyšovalo jej citlivosť a vydráždenosť. Sadala som na neho nekonečne dlho. Pohľad dole mi ukázal, že je vo mne len tak na polovicu a už ma tlačil na úplné dno. No vzrušenie a rozkoš, ktorú som už len pri zasúvaní cítila mi nedovolili, aby som prestala. Podvihla som sa a opäť dosadla. Začala som na tej baseballovej pálke jazdiť a pri každom dosadnutí som ho dostala do seba trošku hlbšie. Bol vo mne skoro celý, keď som musela na chvíľu prestať a nabrať dochádzajúci dych. Chalan spokojne ležal, s rukou pod hlavou sa so záujmom sa prizeral, ako na neho sadám a mizne vo mne jeho obrovský vták. No myslím, že najviac ho zaujímal pohľad na moju sústredenú tvár, plnú vzrušenia a rozkoše. Nadýchla  som sa, zadržala dych a začala dosadať. Vrtela som pri tom zadočkom, aby sa micinka ešte viac otvorila a konečne ho pustila celého dnu. Buchtička mi brnela od rozkoše a napätia. Zrazu ma  na zadočku pošteklili chĺpky jeho mieška. Prebehlo mi hlavou že konečne a dosadla som na neho. Povolila som ubolené nohy a zahniezdila sa na úde. Potom som sa prestala hýbať, aby som opäť nabrala dych a pripravila sa na rodeo. Len tak  som mrkla okolo a zbadala Táňu, ako sa zvíja pod Rudom. Nohy mala vyložené na jeho ramenách a on divo prirážal a ich spotené telá vydávali mľaskavé zvuky. Zrazu  Rudo niečo hlasno zamumlal, vystrel sa a divo prirazil na Táninu buchtu. Tá zjojkla a keď sa Rudo na ňu zvalil, rozvlnila sa pod ním a celá sa roztriasla. Prisadla som na chalana, no neodtrhla som pohľad od tých dvoch, ktorí práve prežívali vzrušujúci orgazmus. Ten pohľad krásne dopĺňal moje vzrušenie a blížiace sa vyvrcholenie. Chalan spokojne na mňa pozeral a v pohľade som mu videla niečo ako obdiv nad mojim vzrušením a výkonom. Pošúchala som si micinku po jeho bruchu a zacítila som, ako sa mi do klitorisu zarezávajú jeho chĺpky, čo  spôsobilo, akoby mnou prebehlo stotisíc voltov. Bruško sa mi vtiahlo, micinka stiahla a ešte viac uväznila úd. Nevládala som sa udržať a celá som sa roztriasla. Nato  chalan dvihol boky a ešte viac sa do mňa zasunul.

To už nasledoval výbuch slasti v mojej micine a cítila som, ako sa mi v nej rozlieva neskutočná rozkoš a rozlieva sa po celom tele. Na moje prekvapenie som začala z micky striekať šťavičku rozkoše a prvý krát v živote som sa neudržala a pustila mu na brucho cikiny. Našťastie som bola tak vlhká, že si to ani nevšimol, len sa dvíhal a zabodával do mňa vtáka pripravujúc sa na finále. Rozkoš v šuške som chcela predĺžiť a tak som ho prisadla a tisla k posteli, aby na chvíľu prestal. Keď zbrzdil, nabrala som dych a sústredila sa na jemné šteklenie v brušku. Zrazu som začula jeho hlas. Otvorila som oči a pozrela, kam to hovorí. Bol otočený na dvojicu vedľa, ktorá práve skončila.  Rudo oklepával zbytky semena na Tánino bruško, ktorá si ho rozotierala po prsiach. Hlas zavelil: "Prihraj mi ju na ksicht, keď si už skončil, nech si trošku zalížem." Rudo ju chytil za ruku, podvihol a posunul smerom k mladému. Tá si rýchlo obkročmo čupla nad jeho ústa a už aj som začula čľapkavé muckanie pier na povoľnej mušličke. Táňa sa spokojne usmievala a tisla sa na jeho tvár. Pozrela sa na mňa, oprela sa  rukami o moje plecia a vzdychala. Chalan sa opäť začal dvíhať a pekne ho do mňa na doraz zasúvať. Pritom divoko hrýzol micku. Táňa vzrušujúco vzdychala a prosila: "Jano, Janko, Janíčko, pridaj, pridaj, urob ma, prosííííííím......" Konečne som sa dozvedela, ako sa mladý volá, tak Jano. V tom momente sa prudko dvihol, vypäl a v šuške napnutej do prasknutia som zacítila, ako mu vo vtáku začalo šklbať a vystrelil do mňa úžasnú dávku semena. Vzrušujúco pulzoval a striekal a moja micinka už nedokázala oddialiť vyvrcholenie a predĺžiť rozkoš. Celé telo sa mi rozochvelo, šuška ešte viac stisla obrovského vtáka a lietala mnou jedna vlna rozkoše za druhou. Ani neviem ako, drapla som Táňu za prsia, zaborila do nich nechty a silno ich stískala.  Tá sa tiež roztriasla, silno prisadla na Janove ústa a tiež sa mi zadrapla za prsia. Všetci traja sme sa na seba tisli a užívali si bolestivú rozkoš, ktorá lomcovala našimi telami. Neviem, ako dlho sme takto vydržali, no nabiják ma stále neopúšťal, možno trošičku zmäkol, no stále ma krásne vypĺňal a predlžoval moju rozkoš. No začal som si uvedomovať, ako som dobitá.

Všetko ma začalo bolieť a hoci to bola príjemná bolesť, musela som si na chvíľočku oddýchnuť. Išla som sa zvaliť vedľa neho, no ako zo mňa kĺzal, spomalila som, aby sa vysúval čo najdlhšie a hladkal steny mojej  mušličky. Bol to krásny pocit. Táňa rýchlo klesla dole a vzala lesklý žaluď do úst. Určite by som ho dokončila ja, no prišli mi dobre, že to prevzala Táňa a ja som si mohla oddýchnuť. Vtom som zacítila, ako mi do šušky vniká ďalší úd. Mrkla som za seba, nejaké mláďa, ktoré som doteraz nevidela sa snaží o svoj diel. Nechala som ho, nech sa na mne urobí, vedela som, že to bude rýchle. A ani som ho v sebe moc necítila, normálny vták po Janovom projektile bol len ako žihadlo. A micina, vyplácaná obrovským kanónom to prijala ako príjemné oddychovanie. Chytila som Jana za miešok, ktorý sa prevaľoval  pri Janinej fajke a hrala sa s ním. Zavrela som očami a si užívala žihadielko v micinke. Za chvíľu už som cítila, ako strieka a zvädnutý ma opúšťa. Ľahla som si na chrbát a poobzerala sa po miestnosti. Vyprázdnila sa, aj mladík, ktorého som pripustila posledného odchádzal. Ostali sme len my s Rudom, ktorý si pri stole niečo nalieval  a Táňa s Janom. Tá ležala so široko roztiahnutými nohami, ktoré jej Jano držal pod kolenami a tisol na posteľ. Obrovský nabiják, ktorého už zobudila ústami sa dral do jej mušury. Hlasno vzdychala a stonala, no pritom dvíhala boky a prstami si masírovala klitoris, aby buchtička povolila a pustila ho dnu. Mala ho v sebe tak do polovičky a grimasa na jej tvári prezrádzala bolesť miešanú s neskutočným vzrušením. Bol na nich fascinujúci pohľad a už len pomyslenie na to, ako mi  tento obrovský kyjak plienil mušličku urobil svoje a pekne ma vzrušil. Vtom sa ozval Rudo: "čas pokročil a všetci sa vytratili. Ako sa hovorí, s kým som na zábavu prišiel, s tým aj odídeš. Tak poď Šušula, dáme si posledné číslo." Pritom mi položil ruku na stehno a ťahal ho k sebe. Napriek tomu, že ma pohľad na Táňu vzrušoval, bola som neskutočne zmordovaná. Neverila som, že ďalšie číslo vydržím, no Rudo to povedal štýlom, ktorému sa nedalo odporovať, tak som len zaprosila, aby ma urobil zhora, že si poležím, lebo na nové artistické číslo nemám síl. Zasmial sa a kľakol si mi medzi nohy. Vzal svojho, napoly postaveného vtáka do ruky a začal ním prechádzať po ubolenej, no spokojnej micinke. Hral sa s ňou. Jemne zatlačil na dierku, povolil, prešiel po celej škáročke, pritlačil na dráždec, krúžil po nej a ja som cítila, ako sa opäť vo mne prebúdza chuť a vlhká šuška sa  opäť pripravuje na útok. Začala som dvíhať proti nemu boky a dovolila mu, aby do mňa, jeho uč tvrdý vták vnikal stále hlbšie. Rudo sa naklonil a začal ma bozkávať na prsia. Nežné dotyky pier boli ako balzam na moje vystískané a od divokých orgazmov doráňané prsia.

Bradavky mi stvrdli a už som cítila len vzrušenie a divokú chuť na posledné číslo. Rudo ma vzal za ruku a posunul ju na vtáka. Bol už poriadne tvrdý, tak som ho pevne stisla a nasmerovala do jaskynky. Pritom som sa dvíhala, ale tak aby do mňa vnikal čo najpomalšie a jemné vnikanie si užila čo najviac. Otvorila som oči a zbadala, ako so záujmom pozoruje môj sústredený výraz: "No čo, Šušula, spokojná.... Vy ste mi ale poriadne nadržané suky. Vyobšívali ste nás tu akoby ste vyšli po rokoch z basy. Že vraj dobrodružstvo, hľadáte niečo mimoriadne. No dúfam, že ste to našli, frndy nenažrané...." Kým hovoril, hral sa mi s prsami a pekne ho do mňa zasúval.  Vedela som, že ma nechce uraziť, jeho slovník prezrádzal vzrušenie a lepšie by to ani nevyjadril. Boli sme nadržané mrdne, ktoré čas od času potrebovali poriadne pretiahnuť a vybúchať do omdletia. Chcela som ho, chcela som ho dnu a tak som dvihla šušku proti nemu a zároveň potisla jeho zadok na mňa. Krásne, až na doraz do mňa vnikol a povŕtal sa v mojej micke. Pevne som ho objala a pritisla si ho k sebe: "Pevne ma  objímaj, ľahni si na mňa, chcem ťa na sebe cítiť..." Jemne ma priľahol. Dotyk jeho hrudi na mojich prsiach bol neskutočne príjemný a vzrušujúci a keď sa uvoľnil a priľahol ma celou svojou váhou, zaliala ma vlna rozkoše. Odvďačila som sa mu sťahovaním svalov v micinke. Bola to moja špecialita a každý stisk jeho vtáka v micke odvďačil tichým pradením. Začala som vrtieť bokmi a zároveň ich dvíhať. Chytil môj rytmus a zakaždým, keď bola šuška hore, prirazil. No proste prechádzka rajom a krásne zakončovanie noci. Mrkla som na hlasno vzdychajúcu Táňu. Jano ju držal pod kolenami a tisol jej nohy až k pleciam. Celý kyjak mal zasunutý a silno sa na ňu tlačil. Táňa fučala, no statočne držala a zúrivo si stískala prsia. Celá bola v nejakom neovládateľnom tranze, šušku jej plienil obrovský úd a do toho si driapala prsia, čo jej muselo spôsobovať neskutočne vzrušujúcu bolesť spojenú s úžasným vydráždením. Pohľad z boku ukazoval, ako ho Jano z nej vyťahuje a opäť zasúva. Bolo až neuveriteľné, že to obrovské porisko sa do nej dokázalo zasunúť celé. Nakoniec, prečo nie, však aj ja som ho prijala celého a už len to, že mi ho zaviedol do maximálne napätej micinky mi prinieslo niekoľko opakovaných orgazmov. Dopriala som to Jane, tiež si užíva vrcholné číslo. Vtom ho Jano vytiahol, prevrátil Táňu na všetky štyri a natlačil na ňu zozadu. Krásny pohľad na vnikajúci kyjak, ktorý mizol v šuške. Keď konečne prirazil, brucho hlasno ťaplo o vlhký zadok a Táni sa rozhojdali  prsia. Rudo, pevne na mňa pritisnutý s tvárou na mojom pleci si ani nevšimol, že pozorujem tých dvoch. Pekne to zvyšovalo vzrušenie, Rudo vo mne a pohľad na šukajúcu dvojicu rýchlo približoval moje vyvrcholenie. Objala som ho okolo hrdla, nohy mu preložila cez zadok a pritisla si ho na seba: "Pridaj prosím, silno, vraz ho do mňa, budééééééém...." Podvihol sa a z celej sily ho do mňa vrazil, až som ho cítila niekde pri srdci. Prirazil ešte raz a začal vo mne pulzovať. Jeho výstrek bol tak silný, že som cítila, ako semeno búši na úplnom dne jaskynky. Micka čertovsky vydráždená  vybuchla v obrovskom vzrušení spolu s jeho salvami Rudovho semena a od slasti sa stiahla a uväznila pulzujúceho vtáka. Spotení a udychčaní sme sa zmietali v spoločnom vyvrcholení, pevne sa objímajúc.

Otvorila som oči a potiahla jeho tvár k mojej. Naše ústa sa našli a v horúcom bozku sme si užívali vzrušený dotyk tiel. Vedľa sa ozvalo dosť hlasné zaručanie. Obaja sme pozreli na dvojicu, ktorá sa práve robkala. Jano divo a bezohľadne prirážal a plienil Táninu šušku. Bruchom hlasno plieskal o jej zadoček a rukami, ktoré pevne zvierali jej boky si ju priťahoval k sebe. Táňa fňukala, dychčala a vzdychala. Bruško mala maximálne vtiahnuté a prsia sa jej bláznivo hojdali, keď zrazu zastala, vypučila bruško a hlasno zjojkla. Zadoček sa jej roztriasol a hlavu zaborila do postele. Stiahnutý Janov zadok prezrádzal, že začal striekať.  Vystrel sa, prirazil a pevne ju držiac začal zhlboka dychčať. Táňa proti nemu tisla zadoček a vťahujúce a vypúčajúce sa bruško prezrádzalo, čo sa deje v jej šuške a celom tele. Zrazu sa Jano zvalil na jej chrbát a pevne zovrel jej visiace prsia.  Táňa natiahla nohy, ľahla si a stiahla zadoček, čím v sebe uväznila vyžmýkaného vtáka Jano sa opatrne dvíhal a spúšťal, tak, aby z nej nevykĺzol a ostal v šuške čo najdlhšie. Je som si zatiaľ užívala Ruda ležiaceho na mne a vedela som, že mu to musím povedať: "Neraz som zažila lízačku, neraz ma krásne vylízali, no vždy ako predohru, prípadne pre zábavu, no nikdy ma ešte nik nevylízal potom, ako ma naostro naplnil. Nikto mi nezlízal z miciny všetko to semeno a šťavu, ktorá naplnila moju micu. To je niečo nové a tak krásne, že by ma ani nenapadlo, že to niekedy zažijem... Fantastické..... lízačka...." Rudo sa uchechtol: "Vitaj v klube Šušula. Natrafila si na fajnšmekrov, ktorí si užívajú všetko." A zavrel mi ústa ďalším bozkom, aby som mohla premýšľať, čo mi povedal. Pomaly na mňa sadal spánok, bol čas sa pomaly pobrať. Cítila som, ako sa vták vo mne zmenšuje a micka ho pomaly vytláča, až zo mňa vykĺzol. Rudo sa trošku podvihol a ja som ho automaticky potiahla hore za boky, až kým sa dostal zvädnutým vtákom k mojim ústam. Pekne som ho ocumľala, vysala z neho poslednú kvapku semena, no práčka nezafungovala a už sa mi ho nepodarilo zobudiť. Vedel to aj Rudo, ktorý toho už mal tiež dosť. Podvihol sa, vytiahol mi ho z úst a so slovami  `posledná pusa` sa mi prisal k micke a pekne ju cmukol. Pobrnkal po ubolenom klitorise, dal pusu na lupienky a vstal. Ťažko som si sadla a pozrela na Táňu a Janom.

Aj oni už skončili, on stál pri posteli a Táňa držiac v ruke ochabnutý vták dávala pusu na mäkký žaluď. Konečne som ho videla visiaceho a aj takto bol ohromný, proste atómový dievčenský sen. Začali sme sa obliekať. Poutierali sme sa nejakými servítkami  a hoci mi po stehnách stále stekalo semeno, nechala som to na doma, tam sa obriadime. Otočila som sa na Ruda, či mu dám telefón. Sarkasticky sa usmial, vraj keď budem chcieť, nájdem si ho. Bol si vedomí svojej nadvlády a toho, že je na domácej pôde. V podstate, ak chcete, nájdite si ma. Proste King. Zamávali sme si a vyšli z miestnosti. Táňa zavrávorala, bolo vidieť, že každý krok jej spôsobuje bolesť. Vymlátená šuška sa prebudila a až teraz si začala uvedomovať, ako ju vlastne prevalcovali. Chytila som ju okolo pása a robiac sa akoby nič sme prešli cez bar, v ktorom bol už len  čašník, ktorý  leštil poháre a čakal, kedy vypadneme, aby mohol zavrieť. Prišli sme k autu, Jana si pomaly sadla a s povzdychom si hľadala najmenej bolestivú polohu. Vyštartovali sme do pomalého brieždenia, keď som si všimla, že mám pod stieračom lístok. Zastala som, vzala ho a hodila Jane. Pokračovalo sme v jazde a Jana sa začala smiať, na lístku bolo mobilné číslo a veľké R. Predsa len nič nenechal na náhodu. Určite chce repete, no musí zachovať status Kinga. King.

Chvíľu sme mlčali, keď som začala: "Koľkých si urobila? Ja som to po piatom prestala počítať a to nerátam orgazmy, tých bolo ešte viac. Takú čiaru sme ešte nezažili, čo povieš? Proste, proste....." "Neviem, tak šesť, sedem, jeden lepší ako druhý.... A tie lízačky, ešte nikdy ma nik tak krásne nevylízal ako tu a to som zažila kopu snaživých jazykov. No ale aby ma niekto vylízal po trtkačke plnej semena a do sucha, tak to nie... No čo povieš?" Zopakovala som Rudove slová "vitaj v klube, to je ich značka, vylízať do dna, ako likér." Jana zamyslene prikyvovala, niečo mrmlala a potom dodala: "Na druhej strane som nikdy neprehltla toľko semena, ako dnes. To nebol smotanový pohár, to bola torta so šľahačkou. Ale bolo to dobré, pri takej šnúre mi to fakt chutilo." Zasmiala som sa a spomenula  umývačku riadu. "To si musím zapamätať, to bude naša značka. Umývačky riadu." A hlasno sa začala smiať. Už sme sa blížili k Bratislave, keď ma vytrhla z myšlienok a prehodila, že za mesiac končí skúškové obdobie a ak dobre dopadne a ukončíme ročník, mohli by sme to osláviť u Ruda. Bol to super nápad a po pôste, ktorý zažijeme počas skúšok nám určite dobre padne precvičiť micky. Súhlasila som, no s pripomienkou, aby sme vynechali automaty, tam sme stratili dobré dve hoďky, ktoré sme mohli využiť plodnejšie a vyžmýkať viac citrónov. Obe sme sa pustili do úprimného smiechu a až po privát sme rozoberali zážitky. Doma sme sa starostlivo vysprchovali, vydrhla a v náručí prespali celý nasledujúci deň. Od pondelka sme začali poctivo zarezávať, aby sme skúšky dali čo najskôr a vybrali si vzrušujúcu odmenu za uzavretý ročník.



autor: nemezis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>