Erotická poviedka

Laboratórna práca vlastnej anatómie

Moji rodiča ma vždy viedli k mravnosti a intímne témy boli u nás totálne tabu. Neustále príkazy a zákazy mi už parádne liezli na nervy, a jedného dňa nastal čas na akúsi osobnú vzburu.

Už dlhšie som tušila že niečo s mojou ančou nie je tak úplne v poriadku a rozhodla som sa prísť záhade na koreň. A aby môj výskum nevyšiel nanivoč, začala som si svoje objavy zapisovať. Veď všetci vynálezci si robili poznámky o svojich zisteniach, ináč by nemalo význam čokoľvek skúmať...

Pokus č. 1 - Povrchový prieskum.
Začal už v mojej izbe, pred zrkadlom. Hladkala som si svoje telo a postupne ho celé odhaľovala. Potom som začala z hladkaním nahého tela. Zalialo ma príjemné teplo, ale to bolo asi tak aj všetko. Pokus som teda zavŕšila poznaním, že niektoré časti tela sú na hladkanie citlivejšie a "príjemné teplo" nadobudnuté hladkaním pôsobí o čosi príjemnejšie.

Pokus č. 2 - Rozkrok.
K tomuto pokusu som sa vôbec nemusela nútiť pretože ruky mi tam smerovali akosi samé od seba. (Už pri hladkaní som sa musela kontrolovať pretože som nechcela nič uponáhľať).
Bavlnená látka nohavičiek síce trochu pocity tlmila, ale aj tak boli intenzívnejšie než kdekoľvek inde. (kam sa na to hrabe hladkanie)
Ukončiť túto časť môjho bádania sa mi podarilo len s veľkým sebazaprením.

Pokus č. 3 - Pritláčanie.
Na tento pokus som potrebovala laptop s videom ktoré by ma správne nabudilo tým správnym spôsobom. (Nájsť niečo kde pózujú nejaký chutný svalnáči nebolo vôbec jednoduché, takže som sa musela uspokojiť iba s klasickým pornom). Zakázala som si priamo sa dotýkať rozkroku rukou! (no to sa ľahšie povie než urobí). Ak som teda nechcela porušiť vlastné pravidlá, musela som sa uchýliť k malej lesti. Postavila som k stolu a rozkrok som pritlačila k jeho rohu. Najprv opatrnejšie, potom, postupne čoraz odvážnejšie. Po chvíli sa roh stola stal mojou predĺženou rukou čím som aj tak porušila vlastné pravidlo. (čert nech berie všetky pravidlá)
Počas tejto časti experimentu som ale objavila mnoho nových pocitov.

Pokus č. 4 - Silnejšie pritláčanie.
Musím povedať že táto časť bola vlastne iba ďalším pokračovaním pokusu č. 3, pretože naň priamo nadväzovala. (No áno, oba pokusy by bolo možné zlúčiť aj do jedného, ale vzhľadom na odlišný priebeh som ich radšej rozdelila)
V každom prípade priebeh pokusu č. 4 bolo takmer nemožné zaznamenať podrobnejšie, pretože to čoho bolo schopné moje telo by dalo za celú knihu. Preto z nich vyberám aspoň tie najvýstižnejšie: V prvom rade neustále stupňujúce sa vzrušenie, zrýchlený dych a nesmierne silná vôla pokračovať v tom čo som robila nech sa deje čokoľvek. (v tej chvíli by ma od tejto činnosti neodradil asi ani výbuch atómovej bomby) Takže stála som rozkročená nad stolom a pipinkou som behala hore, dolu podľa toho ako mi velili moje pocity. Divoké nutkanie ma nabádalo zintenzívňovať úsilie takže som musela zrýchliť. Tu sa pokus č. 4 končí a začína sa:

Pokus č. 5 - Dôsledok pritláčania.
Je vlastne logickým pokračovaním predošlých dvoch pokusov a bol vyústením celého doterajšieho snaženia. (v každom prípade stojí za osobitnú zmienku):
Neustále stupňujúce sa napätie, maximálne silná túžba a celková dýchavičnosť zrazu vyústili k uvolneniu energie pripomínajúce rozbitie atómu. Celým mojím telom vystreľovali vlny rozkoše a odnášali so sebou nahromadené napätie kamsi do stratena. Slastné opojenie vyúsťujúce v akúsi tajomnú malátnosť po chvílke vystriedal pocit prekrásnej blaženosti a uvolnenia. (už len pre tieto okamihy sa oplatí žiť).
Týmto by sa mohlo považovať celé experimentovanie za ukončené, no ja som s výsledkami ešte stále nebola spokojná. Akoby tomu ešte stále niečo chýbalo. Ona, povestná čerešnička na vrcholci šľahačkového pohára. Príjemná únava ma však odrádzala od nových pokusov a tak som pokračovanie musel odložiť.

Pokus č. 6 - Prieskum štrbinky.
Pokus som započala v kúpelke pod sprchou až na druhý deň. Z lekcií č. 3 - 5 som už vedela že vyvolanie patričnej reakcii si vyžiada istý čas a že musím v snažení zotrvať dostatočne dlho ak mám uspieť. Pre istotu som si namydlila prsty a začala skúmať štrbinku. A ako som aj predpokladala, prvotné aktivity nesľubovali nič prevratného...
Opatrne som si len tak, ledabolo prebehla testovaným územím ako keď sa umývam. Až potom som sa odvážila preskúmať hlbšie zákutia samotnej štrbinky. Nahmatala som tam jemné závojčeky a začala sa nimi pohrávať. Vytrvalé brnkanie mi pôsobilo zrýchľovanie dychu ktorý sa mi zároveň aj zatajoval. Boli to veľmi zvláštne pocity. Úplne odlišné od metódy pritláčania. Srdce sa mi prudko rozbúchalo a bolo mi akoby som niečo kradla. Bola som vrušená ako pri jazde na horskej dráhe. Cicka ma už štípala od mydla ale nedalo sa mi prestať. A len úplnou náhodou mi prsty pri brnkaní zašli mimo zaužívanej dráhy a ja som zavadila o tajomný výčnelok o existencii ktorého som dovtedy nemala ani len tušenia.

Pokus č. 7 - Objav za milión & "Tajomný hrbolček"!
Toto bol ale že fakt objav za milión! Bolo to ako keď do rozhárajúcej pahreby prilejete benzín. Okamžite som bádanie presmerovala na toto, novoobjavené miestečko a už som na ňom aj zotrvala. Vzrušenie začalo stúpať tak rýchlo až som sa zľakla. A orgazmus ktorý som vtedy dosiahla bol fantastický. Bola som s tým hotová v rekordne krátkej dobe a bol taký slastný ako nič iné. S porovnaním s pokusom č. 5 to bolo akoby som presadla z kolobežky na motorku. Všetko bolo intenzívnejšie. lepšie, krajšie, príjemnejšie...
Objav klitorisu ma obral o poriadne veľa času pretože som pokus č. 6 a 7 opakovala niekoľkokrát za deň. Mydlo som síce nahradila detským krémom, ale výsledok bol rovnaký...
Klitoris sa stal mojím novým spoločníkom pri trávení všetkých velných chvíľ, no od ďalšieho experimentovania ma samozrejme neodradil ani on.

Pokus č. 8 - Pošva.
Už už som sa chystala napísať záver a vyhodnotenie celej práce, no bola tu ešte jedna vec ktorá mi v tom bránila. Vlastne som zistila, že tá spomínaná čerešnička na vrcholci šľahačkového pohára vlastne žiadnou čerešničkou nie je, alebo sa stratila kdesi v šľahačke. Ide o to že vždy keď som sa venovala "tajomnému hrbolčeku" strašne ma svrbela zakázaná zóna - dierka. Poviem vám že bolo poriadne kruté si tam niečo nevraziť a rozchodiť aj toto pokušenie. Pôvodne som si totiž panenstvo šetrila pre toho pravého (je to staromódne, viem), ale pokušenie bolo omnoho silnejšie. Problémom bolo že akonáhle som si tam vošla prstom, zaštípalo to jak šľak a ja som nemohla pokračovať. No jedného odpoludnia som sa naštvala, potrela som detským krémom rukoväť kefy na vlasy, oprela som si ju o postel a prudko na ňu nasadla. Celá rukoväť vošla do mňa ako nôž do masla a ja som sa neubránila hlasnému zastonaniu ako mi to spôsobilo bolesť. (asi som sa mala najprv poriadne rozrajcovať, ale teraz už je to aj tak jedno).
"Zjojknutie" okamžite privolalo do mojej izby moju matku. Našťastie som si v poslednej chvíli stihla cez seba niečo prehodiť a vziať do ruky mobil.
- Stalo sa niečo? - spýtala sa ma mama.
- Nie prečo? - odpovedala som snažiac sa vystrúhať prekvapený výraz.
- Zdalo sa mi že si vykríkla - vysvetľovala starostlivo matka.
- Nie, pozerám si nejaké videá - odvrkla som ako zvyčajne.
- Nie si hladná? - spýtala sa aby aspoň takto ospravedlnila vpád do mojej izby.
- Nie, nechaj ma! Chcem si to dopozerať! - odbila som ju.
To pomohlo. Mama vyšla von z izby a starostlivo za sebou aj zavrela, za čo som jej bola v duchu veľmi vďačná.
Rukoväť kefy som mala stále zarazenú hlboko v pošve nuž som si ju radšej vytiahla. Keď som si ju obzrela prekvapilo ma ako málo krvi na nej bolo. Čakala som že budem musieť posteľ prezliecť, ale asi to nebude až také zlé. No jednako som bola na seba naštvaná že som sa neovládla kvôli čomu sa pokus musel prerušiť. No ako som tak pozerala na zababranú rukoväť kefy, povedala som si že tak lacno predsa svoje panenstvo obetovať nemôžem. Vzala som kefu teda do ruky, odhodlaná k novému pokusu. No ešte predtým som si pre istotu trošku pobehala po "hrbolčeku" aby to už tak nebolelo. Tentoraz rukoväť kefy vošla do mňa už ľahšie. Stále to ešte dosť štípalo ale to sa už dalo vydržať. Začala som ňou pohybovať, pomaly ju vyťahovať a znovu zasúvať ako som to videla v porne. Výsledok sa vôbec nedostavil. (prstom na klitorise by som už bola). Skúsila som teda kefou otáčať. Ploská rukoväť kefy začínala prinášať svoje ovocie. No stále to nebolo ono. V obave pred ďalšou neplánovanou kontrolou matky som sa rozhodla pokus trochu urýchliť. Vložil som prst volnej ruky do štrbinky a začala som sa dráždiť. Vzrušenie stúpalo a po chvíli som bolestivé štípanie v dierke už ani nevnímala. Celé moje vnímanie som zamerala na pôžitok ktorý sa postupne čoraz zreteľnejšie sľuboval. A vzdialený príslub čoskoro nadobudol reálne podoby. Kŕče slastného orgazmu ktoré zachvátili celé moje telo boli také silné až mi cvrko. A nie len trošku, ale dosť veľa. Dokonca nie raz, ale niekoľko krát po sebe. Keď som sa prebrala späť k životu prišla som na to že to moč nebol. No tú posteľ som nakoniec teda musela aj tak prezliecť...

Záver:
Trasúcou rukou som si ešte stihla poznamenať záver celého výskumu a odložiť moje zápisky ad-acta. Nie však navždy. Vedela som že k tejto téme sa už neprestanem vracať. Veď experimentov nikdy nie je dosť...

Doslov:
Ani nie po pol hodine sa v mojej izbe zase objavila moja matka so slovami:
- Nevidela so moju kefu na vlasy? -
- Nie nevidela - odpovedala som nesúc mokré obliečky do koša na bielizeň.
Pri večeri sa ma potom spýtala len tak mimochodom:
- Vy robíte v škole nejakú laboratórnu prácu? -
Až ma tak myklo!  Ani krvi by sa vtedy u mňa nedorezala. Očakávajúc príval výčitiek som iba jemne prikývla. Na moje veľké prekvapenie však mamina reakcia bola úplne odlišná:
- No čo už? Veď už si skoro dospelá - poznamenala a skúmavo sa na mňa pozrela.
Bolo mi vtedy všeliak! Trvalo dosť dlho kým som to spracovala, no nakoniec mi predsa len odľahlo. Veď čo by človek neurobil pre vedu?


autor: Zea



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>