Erotická poviedka

Dovolenka

Stalo sa to pred tromi rokmi. Bol som s našimi na dovolenke v Nemecku. Pri mori. Krásne pláže, Bývali sme v stanoch. Počasie bolo nádherné, voda príjemná. Proste super.

Na tretí deň, čo sme tam boli, sme sa náhodou stretli s dovolenkármi z čiech. Česká rodinka v zložení otec, mama, dcéra a syn. Dievča sa volala Aneška a chalan, Vojta. Keď sme sa zoznamovali, tak som zistil, že má o tri roky viac ako ja. Rodičia ma nezaujímali. Aneška bola celkom šikovná. Vojta nebol do tváre nejaký krásavec, ale mal super vyšportovanú postavu a pekné telo. Oto viac ma zaujala jeho výbava tam dolu. Ešte v ten deň sme boli spolu na pláži. Jeho vyduté plavky ma doslova priťahovali. A čo ma tešilo najviac, postrehol som, že sa mu páčim. ¨

Keď ma natieral opaľovacím krémom, robil to tak jemne, až mi naskočila husia koža. Večer sa naši aj s čechmi bavili a keď otec došel do stanu, povedal. "Zajtra pôjdeme niekam, kde si ešte nikdy nebol." A tajomne sa usmial. Od vzrušenia som nevedel ani zaspať. Na druhý deň, po raňajkách, som si natiahol krátke tričko a kraťase a čakal, čo bude. "To nebudeš potřebovat." Zahlásil mi Vojta, keď ma videl stáť pri stane. "Pojedeme na nudapláž." A usmial sa. Vááá, paráda. Preletelo mi hlavou. Uvidím Vojtu holého. To som chcel. Tešil som sa ako blázon. Mal som čo robiť, aby som to veľké vzrušenie ako tak zamaskoval. 

Keď sme prišli na miesto, bolo to super. Nebolo tam veľa ľudí, ale boli tam väčšinou všetko mladý. Chalani, baby, od detí, po dospelákov, ale tipoval som že viac ako 45 rokov tam nikto nemal. Našli sme si miesto pri takej skale. K moru to bolo pár metrov. Rozložili sme deky, osušky a začali sa pomaly vyzliekať. Bolo to zvláštne vidieť mamu aj oca holých, ale o to zvláštnejšie bolo, že som bol prvý krát na verejnosti holý ja. Rýchlo som si sadol na deku a pozeral okolo seba. Češi už boli holý. Keď som zbadal Anešku  ostal som ako obarený. Prvý krát vidieť nahé mladé dievča. A nehanbilo sa. Joj, ale keď som zbadal Vojtu a jeho veľkého vtáka, čo bol minimálne raz taký, ako môj ... až sa mi zatmelo pred očami. A ten môj sa okamžite postavil. V tej sekunde som ležal na bruchu, aby to nikto nevidel. Vojta si sadol ku mne. "Dej namažu te, aby si se nespálil." Povedal a už som cítil ako mi strieka na chrbát krém. Pohodlne som sa natiahol a vychutnával som si jeho ruky. Rozotieral mi ho pekne jemne, až ... keď som zacítil jeho ruky aj na riti. Trochu ma myklo a tuším som aj povedal, "jaj". 

Vojta sa zasmial. "Musím, nebo ti slunce spáli prdel." Povedal a veselo mi ju mastil. "Chceš aj ze předu?" spýtal sa a ja som doslova stuhol. Všimol som si, že naši, aj jeho fotrovci a Aneška už smerovali k vode. "Ne ne, s predu ne". snažil som sa protestovať, ale to ma už Vojta bleskom, ani neviem ako otočil. "Tý vole," vyvalil oči Vojta "Von je vzuru? hezkej, musíme namazat i jeho, nebo schoří." 
Chcel som protestovať, chcel som odstrčiť jeho ruky, ale nedalo sa. Jednou rukou mi natieral hruď a brucho a druhou ... mi jemne natieral gule a potom aj vtáka a bolo trašne krásne. Natiahol som si ruky nad hlavu, roztiahol nohy a rýchlo sledoval okolie, či nás niekto nevidí. Hlavne naši. Na šťastie nebolo na blízku nikoho. Keď mi natrel brucho aj hruď,  zapojil tam dolu aj druhú ruku. Jednou mi stále hladil gule a druhou mi ho pekne jemne chytil a začal honiť. Bolo to krásne. Asi po troch minútach som cítil, že to už nevydržím a striekal som ako blázon. "Heský." zahlásil keď som vystrekol poslednú dávku. To už potom aj on roztiahol nohy a ja som uvidel jeho napnutého obrovského vtáka. Môj mal sotva 13 cm. Ale ten jeho, ten mal aspoň 20. Hneď som ho chytil a jemne a rýchlo som ho triasol. Vojta mal vytreštené oči, otvorené ústa a ahkal a ja som triasol až som po, možno minúte zacítil, že bude. Napol sa mu ešte viac a všetko mi vystriekal na brucho. Potom mu klesol. Ten môj, stále stál. Aj ma to štvalo, lebo som chcel ísť do vody, ale hanbil som sa ísť s postaveným vtákom. Nakoniec sme to urobili tak, že som Vojtovi vyskočil na chrbát a odniesol ma rovno do vody. A ako sme už boli vo vode a ja som bol na ňom zavesený, dal si ruky za chrbát a zo spodu mi nahmatal gule a celý čas mi ich prstami hladkal.

Vo vode to aj trochu šteklilo ale držal som. Vo vtákovi som cítil jemné brnenie a bolo mi to strašne príjemné. Vo vode sme boli asi hodinu? a Vojta mi celý čas hladkal gule. Potom som aj ja nahmatal a chytil toho jeho. Už ho mal napnutý. Znovu som mu ho začal jemne triasť. Híkal, ahkal a plieskal rukami na vodu, že sa akože bláznime, aby to zamaskoval a tiež to trvalo asi munútu a cítil som ako pod vodou strieka. Bolo to iné ako na suchu. Išlo to s neho ťažšie. Medzi tím už aj mne konečne klesol a mohol som ísť von. Keď sme už sedeli na dekách a kecali o blbostiach, Vojta sedel tesne pri mne a hladil ma na chrbáte.  To spôsobilo to, že sa mi znovu postavil, ale sedeli sme a dalo sa to zamaskovať. Potom naši povedali, že pôjdeme. Toho som sa bál, lebo mi stál a hanbil som sa. rýchlo som zdrapol osušku a držal ju pred sebou. A tak som išiel. Potom keď sme si natiahli plavky a šli tam, kde sme mali stany už bolo dobre. to už klesol. 

Po večeri ma čakal ďalší šok. Naši povedali, že pôjdu s českými kamarátmi do vzdialenejšieho hotela na tancovačku. Aneška rázne odmietla byť v jednom stane s bratom, tak milí Vojta s veľkým úsmevom naklusal do môjho. Vedel som, že to bude dlhá noc. A rovnako dobre som vedel, čo budeme v stane robiť. Sotva sme si ľahli, Vjtova ruka ma už hladila medzi nohami. Stiahol mi dolu plavky a hladil mi holé gule. Ja som urobil to isté jemu. Hodili sme cez seba deku, keby náhodou Aneška chcela nakuknúť do stanu a hladkali sme sa tam. Vojta mi potom začal jemne bozkávať bradavky. To ma vzrušovalo. Do toho mi ho začal honiť. Bolo to neuveritelne krásne. Keď som sa urobil, vymenili sme sa. Ale mne to nedalo. Vedel som že ak mu ho budem tak jemne triasť, nevydrží to dlho a to ma bavilo. A tak som to urobil. A Vojta sa zasa za minútu urobil. Ale potom? Schoval si hlavu pod deku. Najprv mi to nedošlo. Ale keď som pocítil jeho ústa, ako mi ho cuckal, a jazykom lízal. Neskutočné. urobil ma ešte dva krát. Ja som mu ho ešte dva krát vytriasol. Dlho sme sa potom ešte na celom tele hladkali a Vojta ma ešte všade bozkával. Potom sme zaspali.

Dovolenka trvala 14 dní. S Vojtom som bol spolu desať. Bolo to mojich desať najkrajších dní v živote. A najkrajšia dovolenka.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>