Erotická poviedka

Ema - kapitola 2: Let

Už od 6:00 len nervózne prestupovala pred dverami. Po vzore pani Morgan si dala čierne minišaty. Boli síce trochu vyzývavejšie ale povedala si že po ceste uvidí a v tom teple ktoré bolo vonku boli aspoň pohodlné. V noci sa jej v halve vírilo asi milión myšlienok.

"Na čo som sa to dala!" povedala si v noci ale potom ju perspektíva nového života ukľudnila. Nevedela čo čakať.

Keď pred domom zastavilo čierne SUV otvorila dvere a vyšla von. Bývala na predmestí v jeden z chudobnejších oblastí a takéto autá tu neboli bežne, preto vedela že to musí byť jej odvoz. Prišla k autu a šofér jej otvoril dvere. Bol to robustný holohlavý chlap v čiernom obleku zo slúchadlom v uchu. Vo vnútri sedela pani Morgan a v ruke držala tablet ktorý však zhasla ako náhle sa otvorili dvere.

"Dobré ráno" pozdravila Mia.

"Dobré," odzdravila pani Morgan "poďte, pán Thomas nás už čaká na letisku, šofér Vám naloží Váš kufor a a dajte mi prosím Vaše doklady, potrebujem ich odoslať na letisko aby vybavili papiere."

Mia si sadla do auta a vytiahla z kabelky všetky jej doklady a podala ich pani Morgan.  Ona si ich tabletom odfotila a niečo písala do tabletu.

"Kam letíme prosím Vás?" spýtala sa Mia v snahe nadviazať rozhovor a niečo sa dozvedieť. 

"Všetko sa dozviete drahá v lietadle, pán Thomas Vám to vysvetlí." povedal a hľadela von z okna s tónom, ktorý naznačil že táto téma je uzatvorená. Na to otočila hlavu k Mii a spýtala sa, "Máte súrodencov slečna Gomez? Povedzte mi niečo o sebe."

"Nie," odpovedala hneď Mia a bola rada že sa rozhovor začal, "vyrastala som ako jedináčik v jednej chudobnej Mexickej dedine. Nikdy sme nemali veľa peňazí ale nikdy sme nehladovali. Pred mojou maturitou rodičia zomreli pri autonehode. Nemala som žiadnych príbuzných, rodičia mi zanechali dom a tak som po škole predala všetko čo mi zostalo a rozhodla sa presťahovať do Ameriky. Za peniaze ktoré som mala som si prenajala byt a pracovala ako pomocná sila v kuchyni kde som umývala riady. Keďže mi však táto práca ledva zarobila na nájom začala som pracovať v nočnom klube ako čašníčka. Peniaze to neboli oveľa lepšie ale aspoň tringelty mi trochu pomohli. Vedela som však že ak v práci zostanem, nebudem nútená si hľadať prácu a tak som po roku dala výpoveď a som tu." dokončila a usmiala sa. Na jej prekvapenia sa usmiala aj pani Morgan. 

"A čo Vaše vzťahy? Priateľ? Priateľia? Rodina?" spýtala sa.

"Nemám nikoho, ako som povedala, rodinu nemám už žiadnu, nejakých priateľov mám v Mexiku ale už dlho sme spolu nekomunikovali, tá vzdialenosť medzi nami nás rozdelila. Priateľa nemám, ten pravý sa ešte nenašiel a keďže som stále pracovala nebo čas ani na hľadanie si nových priateľov. V práci som sa síce skamarátila s pár čašníčkami ale komunikovali sme spolu len v práci." uzavrela Mia.

"O chvíľu sme na letisku," pokračovala pani Morgan a pozerala von oknom "dnes sa Váš život od základov zmení."

Miu to trochu vyviedlo z miery ale brala to tak, že sa bude mať lepšie.

Keď o chvíľu míňali letiskové parkovisko vypadlo z nej "My neletíme?"

"Ale áno drahá, ale snáď si si nemyslela že budeme stáť v rade a nepoletíme komerčným letom." zasmiala sa, "Letíme súkromným tryskáčom pána Thomasa." uzavrela a znovu sa zadívala do okna.

Kam som sa to dostala, pomyslela si Mia a znovu na ňu doľahla panika, práve v momente keď prechádzali bránou do areálu letiska. Približovali sa k bielemu tryskýču odparkovanému pred obrovským hangárom. Šofér zastal pred schodíkmi ktoré smerovali  k dverám do lietadla. Z každej strany pri schodoch stáli dvaja bodyguardi v čiernych oblekoch. Pani Morgan vystúpila a Mia spolu s ňou. Pokynula jej aby vyšla po schodíkoch do lietadla a ona tak spravila. Lietadlo pôsobilo luxusným dojmom. Mahagónové leštené drevo spolu zo striebornými doplnkami nádherne ladilo. 

Vo vnútri boli biele koženné kreslá pri drevenom stole a za nimi obrovský gauč. v kresle sedel pán Thomas v obleku a čakal na nich. Bol upravený a usmiaty, vyzeral že sa veľmi teší. 

"Dobrý deň slečna, usaďte sa čakali sme len na Vás, pripútajte sa prosím hneď odlietame." vyrukoval na ňu.

"Dobrý deň," povedala a sadla si na miesto naproti nemu "máte nádherné lietadlo pán Thomas." povedala s úžasom. 

Pani Morgan prešla popri nich do zadnej časti lietadla kde boi ďalšie dvere a zmizla v nich.

"Ospravedlňte ma na moment len niečo preberiem s pani Morgan a hneď sa Vám budem venovať." povedal a náhlivo odišiel do zadnej časti lietadla. Za asi 2 minúty sa vrátil a sadol si na miesto. "Zapnite si prosím pás, budeme odlietať."

Mia ho poslúchala a ani to poriadne nedopovedal už sa hýbali. Lietadlo sa presúvalo na pristávaciu dráhu. 

"Už ste leteli?" spýtal sa keď videl ako sa tvári.

"Nie, toto je prvý krát." Odpovedala.

"Nebojte sa, uvoľnite sa čoskoro sme vo vzduchu." povedal a tak aj bolo, za pár sekúnd lietadlo nabralo rýchlosť a odlepilo sa od zeme. 

Akonáhle lietadlo nabralo výšku a prestala svietiť výstraha pre zapnutie bezpečnostného pásu umiestnená nad dverami, Mia si vydýchla a v tom zo zadných dverí vyšla pani Morgan. Vlasy ktoré mala ešte pred chvíľou rozpustené mala vypnuté do pevného drdola a na seba mala čierny plášť a niečo držala za chrbtom. Mia pozrela na ňu a zase na pána Thomasa a ten sa stále usmieval.

"Mia," povedal a ju ihneď zaskočilo že jej prestal vykať. "nebol som k tebe celkom úprimný, je pravda že od dnes sa ti kompletne zmení život, už si viac nebudeš musieť robiť starosti. A keď hovorím že si nebudeš musieť robiť starosti tak to myslím smrtelne vážne. Od dnešného dňa síce nebudeš moja asistentka ale budeš môj otrok." Dokončil vetu a ona stŕpla od hlavy až k pätám. 

"Ako to myslíte?" dostala zo seba a celá sa triasla.

"Myslím to tak, že odteraz ma vždy budeš oslovovať len pane. Nebudeš sa na nič pýtať pokiaľ nebudeš kázaná. Tvoje odpovede budú len Ano pane a Nie pane, respektíve Áno pani a Nie pani pokiaľ ťa bude cvičiť pani Morgan. A za každé porušenie pravidiel budeš potrestaná." v tom k nej podišla pani Morgan a nejakých chlapi ju zozadu chytili . V panike sa zašala vzpierať a v tom dostala od pani Morgan facku. Pálilo ju celé líce a začala plakať.

"Prestaň," povedala pani Morgan chadným hlasom "Zdvihnite jej hlavu!"

V tom ucítila ako jej jeden z chlapov schytil vlasy a potiahol za ne a ona bola donútená zdvihnúť bradu. Pani Morgan jej na krk začala pripevňovať akýsi obojom a do úst jej natlačila roubík. Nemohla nič hovoriť len plakala. Chlapi ju držali na mieste. Zbadala však že pán Thomas v kľude sedí na svojom sedadle a popíja whisky. 

Pani Morgan od nej odstúpila. Pozrela sa na ňu a podala pánovi Thomasovi nejaký ovládač. Ten si ho vzdal. prezrel si ho a spustil "Na krku budeš odteraz nosiť tento obojok. Jednak bude slúžiť na to, aby som ťa mohol pripútať kam budem chcieť a navyše má jednu užitočnú funkciu." kývol hlavou a ona pocítila že zovretie povolilo a chlapi ju pustili. V tom však dostala taký silný elektrický šok až sa jej zakrútila hlava. Po pár sekundách počula ako pán Thomas pokračuje aj keď ho cez slzy nevidela. "Vždy ked neposlúchneš dostaneš šok alebo iný trest. Odteraz o ničom nerozhoduješ. Si môj otrok a spravíš všetko čo budem chcieť. Pokiaľ budeš poslúchať budeš sa mať dobre. Strava, ubytovanie na súkromnom tropickom ostrove a už žiadne starosti s peniazmi ani ničím. Od tohto dňa si len moja a spravíš všetko čo od teba budem chcieť. Nemáš nikoho, všetky dokumenty, doklady mobil a všetky tvoje veci  sa nájdu u teba doma spolu s listom na rozlúčku v ktorom hovoríš o tom že sa chceš utopiť. Ostrov je strážení a stovky míl od najbližšej pevnin. Ak by si premýšľala u úteku rovno si to vyhoď z hlavy. Rozumela si?"

Mia na neho s plačom pozrela a v tom momente pochopila, pochopila že pokiaľ nepovie áno dostane ďalší šok a po tom netúžila. Pochopila že to, čo jej po ceste povedala pani Morgan že sa jej zmení život je pravda. Pochopila že odteraz patrí len jemu. Nevedela ešte čo to znamená a asi si to nechcela pripustiť ale začínala to chápať. Nemala nikoho kto by ju hladal, kto by riešil čo sa stalo. 

Nezostalo jej teda nič iné len prikývnuť nakoľko v ústach mala roubík. 

"Rozumná." povedal s úsmevom. Pokynul chlapom a tý odišli. "Teraz sa postav a ukáž sa mi!"

Nevedela čo chce ale postavila sa, obojok na krku cítila až veľmi dobre a uvedomovala si že ďalší šok môže prísť keď neposlúchne. Stála v uličke medzi kreslami a triasla sa.

"Otoč sa nech si ta obzriem." povedal a položil si ruku do rozkroku. Začala sa pomaly otáčať a on sa pozeral. "Dobre a teraz sa vyzleč!" povedal to tónom ktorý nepripúšťa námietky ale ona nemohla, vtedy jej to všetko doplo. Znovu začala plakať a krútila hlavou. A vtedy to prišlo, ďalší šok a ona sa ledva udržala na nohách, oprela sa o kreslo a skoro spadla. 

"Povedal som aby si sa vyzliekla!" 

Nemohla odporovať a tak sa postavila rozopla si šaty, pomaly ich spustila na zem a hanbila sa. Nikdy nebola ten typ, ktorý by si ukazoval a mala len jedného partnera. Teraz stála tu, pozeral na ňu spolu s pani Morgan a obaja čakali kým šaty nedopadli na zem. Zostala tam stáť v čiernej podprsenke, tango nohavičkách a lodičkách. Už začínala tušiť čo bude nasledovať a chtiac nechtiac si to predstavovala. Ruky spojila v rozkroku aby aspoň trochu zakryla svoje telo ale on si to všimol a povedal "Ruky pri telo, nezakrývaj sa, už nikdy!" a tak spustila ruky. 

"Pokračuj!" to bolo jediné čo povedal a ona vedela že musí. Rozopla si podprsenku a pomaly ju dala dole. Mala nádherné trojky, pevné, stály jej bradavky a ona sa neskutočne hanbila. Pokynul jej aby pokračovala a ona poslúchla, pomaly si stiahla nohavičky a ostala tam stáť len v lodičkách. 

"Som rád že si sa pre mňa upravila." povedal, keď zbadal jej vagínu ktorá bola do hladka oholená. Starala sa o seba, bolo jej to nepríjemné keď zarastala a aj keď nemala priateľa, pravidelne sa holola. Mala ju na pohľad tesnú, sen každého muža. Pozeral na ňu a vedel že sa rozhodol dobre. Je to presne jeho typ. Útly pás, jemne širšie boky, prsia ktoré by jej závidela každá žena, dlhé nohy, ploché bruško. 

"Dobre a teraz sa otoč znovu aby som si ťa prezrel poriadne" a jej nezostalo nič iné iba sa otočiť. Zadok mala dokonalý. "Stoj!" povedal keď bola k nemu otočená chrbtom "A teraz a pekne predkloň nech si pozriem svoju novú pičku! Opri sa o kreslo!" Dala by všetko za to aby to nemusela spraviť ale bála sa čo nastane ak neposlúchne a tak sa predklonila. Vedela že teraz má dokonalý výhľad na jej prirodzenie. 

"Nehanbi sa, roztiahni trochu nohy nech si ju môžem poriadne prezrieť." povedal a postavil sa. Poslúchla. Stále v predklone sa rozkročila a rukami sa opierala o sedačku. Pristúpil k nej a prišlo to čo čakala. Začal tým že jej chytil zadok, pevný, ideálny do ruky. Striaslo ju a on sa zasmial.

"Ale no tak, toto od teba nie je pekné, od teraz si len moja a nesmieš mať takéto reakcie. Musíš pochopiť že toto telo už nie je tvoje a ty s tým nič nespravíš a čím viac sa budeš zdráhať tým to bude horšie." Ticho plakala a on sa k nej postavil z boku s jednou rukou stále na zadku a druhou ju chytil za prso. Nemohla si pomôcť ale znovu nou prešla triaška. 

"Ale dosť!" povedal a pevne jej stlačil prso a druhou rukou jej dal po zadku až to zaštípalo." Stále vzlykala ale on to ignoroval, pomaly jej rukou schádzal po zadku až sa dostal k jej vagíne. Začal jej po nej prechádzať a ju to vzrušovalo. Nemohla si pomôcť. Naplul si do ruky a sliny jej rozotrel po vagíne, pomaly jej ju masíroval a druhou rukou stále držal jej prso. V tom pocítila tlak ako sa jej snažil zájsť prstom do vagíny a mimovoľne sa cukla. Druhá rana po zadku ktorá už dosť bolela a on ju chytil za cop. 

"Povedal som ti že sa nebudeš cukať ale keď to nevieš pochopiť a nepôjde to po dobrom môžem ti ukázať ako to pôjde po zlom. Podte sem a chyťte mi ju!" zakričal na chlapov a ona už stála na nohách a dvaja chlapi ju držali za ruky. Stál oproti nej a vyzliekol si sako. "Dajte mi ju na posteľ!" Rozkázal chlapom. Nevedela prekladať ani nohy, viac menej ju k posteli ktorá bola za dverami z kadiaľ predtým vyšla pani Morgan dotiahli. 

V tom prišla pani Morgan a ukázala chlapom na putá ktoré boli pre čele posteli. Surovo ju hodili na postel a ruky jej spútali nad hlavou. Plakala ale to jej nijak nepomohlo, toto neboli ludia ktorý by s ňou mali zlutovanie. Kopala nohami a v tom jej ich chlapi chytili, každý z jednej strany a ona vedela čo príde. Pán Thomas stál vo dverách a pozeral sa na jej roztiahnuté nohy a spýtal sa "Budeš už poslúchať alebo chceš aby tu ostali a držali ti nohy?" a ona len pokrútila hlavou. Chlapi jej pustili nohy, odišli a zatvorili za sebou dvere. V tom si pani Mogran vyzliekla plášť a Mia zistila že pod ním mala čierne latexové body. Prsia mala odkryté a taktiež bolo vidieť aj otvor medzi nohami.  Kam som sa to dostala, prebleslo jej hlavou. 

Pán Thomas si vyzliekol košeľu, rozopol si nohavice a stiahol si ich, mal vyšportované telo, bol pomerne svalnatý čo však cez oblek až tak vidieť nebolo. Stiahol si aj boxerky a chytil do rúk svoju pýchu. Tiež bol dokonale oholený a a jeho prirodzenie ho nijak nezahambovalo. Držal svoj stoporený veľký penis v ruke a prechádzal si po ňom. 

"Roztiahni pekne nohy a nech ta ani nenapadne kopať lebo to trpko oľutuješ." povedal jej pretože ona inštinktívne stiahla hony k sebe aby sa aspoň trochu zakryla. Roztiahla teda nohy a on si kľakol na postel medzi ne. 

"Si ešte panna?" spýtal sa aj keď nečakal že by to mohla byť pravda. Pokrútila hlavou. "Mala si veľa partnerov?" znovu pokrútila hlavou. "Bol len jeden?" Prykývla. "A koľko kráť ťa šukal? Nebodaj len jeden krát." Prikývla a on sa zasmial. "Škoda že mi o taký kúsok ušlo tvoje panenstvo ale nevadí, aspoň si nechytila žiadny zlozvyk." V tom sa predklonil a zobral do úst jej bradavku. Nemohla sa tam ani pozrieť. Cítila ako ju jemne hryzie a ju to vzrušovalo. Z jedného prsa sa presúval na druhé a ona cítila ako sa jeho penis trie o mušličku. Potom sa vystrel, chytil jej nohu, do volnej ruky su spustil sliny a poriadne jej ich rozotrel po celej vagíne a potom si tam nasmeroval svoj penis. V porovnaní s jej bývalím ho mal obrovský. Cítila ako zatlačil a ju to zabolelo ale bála sa cuknúť. Tlak silnel a on prenikal do jej mušličky. Potom jej chytil obe nohy a začal poriadne prirážať. V tom pristúpila pani Morgan a vyšla na postel. Najskôr sa sklonila a bozkávala jej prsia, potom prešla ku krku. Pozrela sa jej do očí a zdvihla sa. Stála na posteli a potom ju jednou nohou prekročila a stála nad ňou otočená čelom k pánovi Thomasovi. Videla že diera v oblečení odokrýva celú jej vagínu aj zadok. Kvokla si a pritlačila jej vagínu na tvár. Mala ju vlhkú až z nej tieklo a prechádzala jej po tvári. Cítila že jej rukami chytila nohy aby sa pán Thomas mohol sústrediť. Prechádzala jej od nos, cez roubík v ústach až po bradu. Cítila jej vlhkú mušličku a v každom možnom volnom okamihu sa snažila nadýchnuť. Prirážanie sa zrýchlovalo a taktiež aj trenie po jej tvári. 

"Už budem, spravím sa jej na tvár!" povedal pán Thomas. V tom sa pani Morgan zdvihla a pán  Thomas ho vytiahol a presunul sa tak, že jej kvočal nad prsiami a v ruke držal penis. Pani Morgan sa oprela o stenu a on jej strčil hlavu do rozkroku a honil si ho. Cítila ako strika jej na tvár, do vlasov. Jeho semeno jej stekalo po tvári a ona musela zatvoriť oči. Cítila ako cez dierky v roubíku steká do jej úst. Keď bol hotový posunul sa nižšie a utrel si ho o jej prsia. Pani morgan sa posunula znovu dole a pritlačila svoju mušličku znovu o jej tvár. Znovu po nej začala jazdiť a semeno sa miešalo s jej štavičkou a ona zrýchlovala. Mia cítila že pán Thomas sa presunul znovu medzi jej nohy a líže jej mušličku. Rýchlosť trena sa zvyšovala a taktiež aj tlak na jej tvár a potom to prišlo, orgazmus pri ktorom Mia nevládala dýchať, mokrý orgazmus, už nevedela čo jej kde tečie. V tom sa pani Morgan uvolnila, predklonila sa a spustila sa dolu. Ležala jej na bruchu a z jej vagíny na Miu stekali zvyšky všetkého čo na nej zostalo. 

Pán Thomas pokračoval v lízaní jej mušličky a ona cítila že je vzrušená. Nevedela si to vysvetliť, bála sa ale cítila ako sa jej chveje celé telo. Zrazu pocítila ako jej spustil sliny na jej zadok a prstom jej začal masírovať análny otvor. Chvela sa, pani Morgan sa znovu zdvihla a chytila jej nohy. Tlak na je konečník silnel a ona cítila ako jej prstom preniká do zadku. Nevedela to zastaviť, ten pocit absolútnej bezmocnosti ju začinal vzrušovať. Pani Morgan sa spustila nižľie a jemne si trela pičku o jej tvár. V tom to prišlo. Taký silný orgazmus ešte nezažila. Celé telo sa jej vzoprelo a ona cez roubík vzdychala. Pán Thomas neprestával a jej orgasmus dosiahol vrchol. Cítila ako jej ochabli svaly a bola neschoná sa pohnúť. 

"No vidíš že si to užívaš!" povedal pán Thomas a vytiahol jej prst zo zadku a postavil sa. "Pani Morgan, poutierajte ju trochu."

Cítila ako jej pani Morgan začala utierať tvár od semena. Po chvíli otvorila oči. Tak takto strávim zvyšok života? V putách ako sexuálna hračka nejakého úchyla? Nevedela si na túto otázku odpovedťať. 

Pani Morgan odišla za pánom Thomas do miestnosti s kreslami. Mia ležala na posteli, nohy dala zase k sebe a čakala. Nevedela koľko času prešlo. Pru ňu to bolo hodini ale v skutočnosti možno ubehlo pár minút. V hlave sa jej stále premietalo len to čo s ňou bude. Otvorili sa dvere a vošla pani Morgan. Stále mala na sebe čierne latexové body. Prišla k nej a rozopla jej ruky. 

"Sadni si!" prikázala jej a ona poslúchla. Načiahla sa za ňou a odopla je roubík. Ulavilo sa jej, tŕpli jej už ústa. 

"Vstávaj a poď!" povedala a odišla za pánom Thomasom. Mia išla za ňou. Pán Thomas sedel v kresle ktoré bolo otočené ku gauču na ktorom pani Morgan. Bol stále nahá a v ruke držal pohár. 

"Páčil sa ti  náš prvý sex Mia?" spýtal sa a usmieval sa. 

"Áno pane." povedala aj keď vedela že neznie priveľmi presvedčivo. On sa však stále usmieval.

"Dobre a teraz ukáž čo v tebe je!" povedal a ukázal na pani morgan ktorá sa na pohovke oprela a roztiahla nohy. Miu premkli zmiešané pocity. Nikdy nebola na ženy a táto jej len pred chvíľou jazdila po tvári. Na chvíľu stŕpla čo si pán Thomas všimol a dodal "Nepočula si? Druhý krát sa už nebudem opakovať!"

"Áno pane." povedala poslušne a kľakla si medzi roztiahnuté nohy pani Morgan a začala jej to robiť ústami. Nikdy predtým to nerobila a ešte stále mala v ústach jej chuť a chuť semena. Cítila ako jej pička vlhne. Mala zatvorené oči, nemohla sa sa ňu pozrieť ale cítila že si to užíva. Chytila ju za hlavu a pritlačila. 

"Strč mi tam poriadne ten jazyk!" vzdychla pani Morgan a hýbala jej hlavou tak ako sa jej páčilo. Mia jej jazykom vošla až do mušličky a robila čo mohla. V tom cítila ako k nej pristúpil pán Thomas a prikázal. "Zdvihni zadok, daj sa na štyri!" Poslúchla a Ďalej lízala pani Morgan. Ucítila ako jej znovu rozotiera sliny po pičke a vedela čo príde. Surovo ho do nej vrazil a rukami sa jej opieral o zadok. Prirážal a jeho pohyby sa cez ňu prenášali na pani Morgan. Pani Morgan začala vzdychať a prichádzal na ňu ďalší orgazmus. Hlavu jej držala pevne a Mia cítila ako si  ju pritlačila keď sa jej telo opäť zmietalo v orgazme. Chvíľu si ešte užívala dozvuky orgazmu a potom je pustila hlavu. V tom momente ho vytiahol aj pán Thomas. Lahol si na zem a povedal jej "No poď pokračuj!" Otočila sa teda a prehodila cez neho nohu. Vsunula do seba jeho obrovský penis a on ju chytil za prsia. Stláčal je bradavky, prsia a ona na ňom jazdila ako nikdy predtým na nikom nejazdila. Pani Morgan sa postavila a odišla do miestnosti s postelou. Po chvíľke sa vrátila a niečo niesla v ruke. Pán Thomas si zo sedačky stiahol vankúš a podložil si ho pod hlavu. Mia mala ruky opreté o jeho prsia, on ich zobral a stiahol ju tak že sa oprierala o sedačku za ním. Teraz mal jej prsia presne pred tvárou. Nadskakovali v jej rytme a on ich mohol vziať do úst. Zahrizol jej do bradavky, ucítila bolesť a snažila sa zdvihnúť pričom jeho penis z nej vyšiel. Zvalila sa na zem pri neho a znovu sa inštinktívne zakryla. Pozrel na ňu.

"Niečo som ti povedal." Zdvihol sa a nechal ju sedieť na zemi. 

"Nie, prosím." opakovala Mia a tiekli jej slzy.

"Zabudla si na naše pravidlá!" povedal a ona zase ucítila šok z obojku. Bála sa čo príde, nedokázala rozmýšľať nad niečím iným. 

"Pani Morgan, podajte mi tyč!" povedal pán Thomas a ona otvorila tašku ktorú si Mia do teraz nevšimla a podala mu nejakú tyč na ktorej boli pripevnené putá. Pristúpil k nej. Nedovolila si odporovať. 

"Povedal som že sa nebudeš zakrývať!" 

Neochotne spustila ruky a čakala čo príde. Podišiel k nej a chytil ju za vlasy a ťahal na nohy. V sekunde stála na nohách a čakala. Zobral tyč a v strede ju pripol na jej obojok. Následne jej zobral ruku a pripútal do popruhov na konci tyč. To isté spravil jej aj s druhou rukou. Stála tam s rukami pripnutým k tyči a držala ich vo výške krku pretože tyč bola pripojená aj k jej obojku. Stál pred ňou a pozeral sa ňu. Na jej krásne telo. Rukov jej vošiel medzi nohy. Mala ju stále vlhkú. Prechádzal jej po nej a ona stála a držala. Dráždil jej pičku.

"Pani Morgan, poprosím krúžok!" z tašky vybrala niečo čo vyzeralo ako krátky opasok a v jeho strede bol kovový krúžok podobný prstenu ale väčší. Pani Morgan prešla za ňu a on povedal. "Otvor ústa!"

Akonáhle ich otvorila pani Morgan jej vložila kovový kruh do úst a pracky pevne zatiahla za hlavou. Už pochopila. Nemohla zatvoriť ústa, stála tam a dívala sa na neho. Ruku mal stále v jej mušličke a ona si uvedomovala že do nej strčil prsty. Druhov rukov ju chytil za cop a potiahol k stolíku pri presle. Posadil ju na neho, zvalil ju tak že jej ostali nohi na zemi a ona ležala na stolíku. Potom pocítila ako jej chytili nohy každý z jednej strany a ťahajú ich k jej rukám. Pozrela sa a videla ako ich v členkoch pripevňujú k tyči. Teraz už sa nemohla pohnúť ani brániť. Ležala tam s doširoka roztiahnutými nohami. V tom ucítila ako ho do nej vrazil a začal ju šukať. Nič mu nebránilo. Užíval si to. Tyč jej nedovolila nič, pohnúť sa, dokonca sa musela snažiť aby ju obojok na krku príliš neťahal. 

Šukal ju na stole, prirážal a držal ju pevne za pás. Ležala tam neschopná odporu a plakala. Chytil ju za prsia a stláčal ich, robil si čo chcel. Boleli ju nohy, bola síce ohybná ale v tejto polohe ju bolelo celé telo. Krúžok v ústach jej bránil čo i len zaťať zuby a on neprestával. Jeho tempo sa stále zrýchlovalo a ona očakávala jeho vyvrcholenie, prsia jej stláčal stále silnejšie a ona len vzlykala. V tom ho z nej vytiahol, prešiel k jej hlave, zdrapil ju za vlasy a vystriekal sa jej cez krúžok do úst. Cítial chuť jeho semena, prvýkrát v živote, stekalo jej do hrdla, z tej slano horkej chuti ju napínalo a on na ňu pozrel a povedal "Nie aby si to vyplula!". Aj keby chcela nemala ako, krúžok v ústach jej to nedovolil a on ju držal za vlasy. Nezostávalo jej nič iné len prehltnúť. Napínalo ju na zvracanie ale vedela že ako to nespraví bude to len horšie. 

"Poslušná." Povedal a poutieral jej prstom semeno z tváre a utrel jej ho do úst. Keď znovu prehltla pustil jej vlasy a otočil ju na stole tak, že jej hlava previsla cez stôl dolu. Zobral do ruky svoj ochabnutý ale stále veľký penis a strčil jej ho do úst. Dýchať mohla len nosom a on jej ho strčil tak hlboko že ju znovu naplo. Telo sa jej vzoplo a on sa smial. Chvíľu ho nechal v jej ústach a potom ho vytiahol. Počkal kým sa nadýchne a spravil to znovu. Mala ho plné ústa. Nikdy sa necítiala viac ponížene. 

Po chvílke prestal a znovu ju otočil na stôl. Z tej polohy ju už bolelo celé telo, kožené putá ktoré jej držali ruky a nohy ju ťahali ale ona už nevládala. Pán Thomas pozrel na ňu a usmial sa. "Ja viem že teraz sa ti to asi nepáči ale časom si zvykneš. A ak nie, nuž nič iné ti nezostáva. Toto je len začiatok a znovu ti opakujem, už viac nechcem počuť nie. Kľudne ťa v tejto polohe môže nechať aj týždeň. Ak budeš odmietať jesť a piť tak to do teba natlačíme. Ak sa nebudeš o seba starať tak ťa donútime. Na pojem súkromie alebo hanba môžeš hneď zabudnúť. Netvrdím že všetko čo s tebou budem robiť bude pre teba príjemné ale ak sa budeš brániť alebo vzpierať bude to len horšie. Rozumela si?" Nedal jej na výber a ona vedela že nemá cenu sa brániť a tak len prikývla. 

"Múdre dievča." Povedala  pozrel na pani Morgan "Dajte jej dolu putá aj krúžok!"

Pani Morgan k nej bez slova pristúpila a začala jej dávať dolu putá. Mia uvolnila nohy ktoré ju neskutočne boleli a zostala ležať na stole. Keď jej pani Mogran vybrala aj krúžok chcela a postaviť ale pán Thomas len rozkázal: "Zostaň ležať na stole, nedovolil som ti postaviť sa ani neprikázal nikam ísť." Zmätená zostala ležať na stole pri ktorom na kresle sedel pán Thomas ktorý sa medzičasom obliekol. 

Ležala tam nahá na stole a on sa na ňu díval. Nevedela kam sa pozrieť tak pozerala na strop lietadla. Čo teraz príde, bežalo jej hlavou ale neodvážila sa otvorť ústa a niečo povedať. 

"Pani Morgan, prineste nám niečo na jedenie a pitie." Rozkázal pán Thomas a ona videla ako pani Morgan odišla na druhú stranu lietadla. Po chvíli sa vrátila s vozíkom na ktorom bolo jedlo a pitie. 

"Mia, obslúž nás!" rozkázal pán Thomas. Postavila sa teda a celá zahanbená začala rozkladať z vozíku taniere s jedlom pred Pána Thomasa a Pani Morgan. Uvedomila si že na vozíku sú pripravené 3 taniere so steakom a grilovanou zeleninou a spýtavo sa pozrela na pána Thomasa. 

"Naješ sa s nami, povedal som ti že o teba bude postarané ale najprv nám všetkým trom nalej šampanské aby sme oslávili že si sa stala mojou prvou kurvičkou." na tvári sa mu roztiahol úsmev. Pozeral ako ich v Evinom rúchu obsluhuje. Keď bolo všetko jedlo na stole pán Thomas pozdvihol pohár so šampanským a oni spravili tak isto. "Pripíjam na teba Mia, verím že mi budeš dlho a oddane slúžiť a užijeme si spolu veľa zábavy." 

S úsmevom si obaja odpili zo šampanského a ona spravila to isté. Šampanské chutilo skvelo a ona si uvedomila že je hladná. Ráno nejedla a v posledných chvílach na to ani nepomyslela. Pán Morgan jej ukázal aby si sadla pri ich stôl. Sadla si teda tak ako ju boh stvoril k stolu a pozrela na nich ako sa pustili do jedla. Pozrela na stôl na ktom bol položený aj nôž k staeku a spočinul jej na ňom pohlad. Všimol si to aj pán Thomas a dodal: "To nech ta ani nenapadne inak prežiješ zvyšok života v takých mukách že sa budeš modliť aby si bola radšej mŕtva." 

Vedela že hovorí pravdu a aj tak nevedela čo by si pomohla, bol silnejší a na palube bola jeho ochranka a pani Morgan. Tá tam bez slova sedela v čiernom overale a vychutnávala si steak. Pomaly teda zobrala do ruky príbor a začala jesť. V śtach mala stále chuť jeho semena a jedlo jej pomohlo túto pachuť prebiť. Po pár sústach však zistila že má stiahnutý žalúdok a viac jedla do seba asi nedostane. Odložila teda príbor a zostala sedieť. 

Pán Thomas dojedol a servítkou si utrel ústa. Opresle sa v kresle a počkal kým dojedla aj pani Morgan. 

"Už nebudeš jesť?" spýtal sa a pozrel na ňu. 

Pokrútila hlavou a pozerala do taniera.

"Povedal som že budeš odpovedať 'Áno pane' a 'Nie pane'." dodal a usmial sa.

"Nie pane." povedala rýchlo lebo sa bála že si vyslúži ďalší šok.

"Dobre, tak teraz sprac všetko na vozík a najel mi whisky!" 

"Áno pane." povedala, postavila sa a začala spratávať veci zo stolu. 

"Pani Morgan, mali by sme prebrať ďalší postup." povedal a odpil si z whisky ktorú mu medzi časom Mia naliala. 

"Na ostrove je všetko pripravené pane, izba aj jej vybavenie. V celom komplexe je namontovaný kamerový systém a dvere sú opatrené zámkom na čip. Každý bude mať prístup len tam kam, mu to bude umožnené. V obojku má vyhľadávací čip ktorý komunikuje s celým domom takže vždy budete vedieť jej presnú polohu a taktiež Vám systém bude vždy ponúkať kamerové zábery priamo na ňu. Môžete s ňou komunikovať aj na diaľku nakoľko v celom komplexe je nainštalovaný systém ozvučenia a môžete hovoriť priamo k nej a zvyšok komplexu o tom nebude ani vedieť. Všetko vybavenie na jej výcvik, osobný tréner a doktor ktorý zabezpečí aby neotehotnela už čakajú na ostrove. Všetci sú diskrétny a taktiež sme si ich diskrétnosť a diskrétnosť celého personálu poistili." pani Morgan sa postavila a z tašky vytiahla akúsi pištol. Mia sa preľakla a pani Mogrgan povedala.  "Poď sem a daj mi ruku, pod kožu ti zavediem čip ktorým si budeš môcť otvoriť dvere. "

Mia na ňu pozerala s hrôzou ale vedela že nemá na výber. Pristúpila k nej a ona jej na chrbet ruky pritlačila pištoľ a ona ucítila bodnutie ktoré však bolelo ovela menej ako čakala. 

"Stačí ak sa pokúsiš otvoriť dvere a ak máš do danej sekcie domu prístup dvere sa otvoria." informovala ju pani Morgan a odložila pištoľ. Potom sa otočila a z tašky vybrala tablet a podala ho pánovi Thomasovi. Mia stála na mieste kde ju nechali ako prikovaná a šúchala si ranu po vpichu ktorá ju trochu bolela. "V tablete je nahratý váš odtlačok prstu a software ktorým budete mať všetko pod kontrolou z ktoréhokoľvek miesta na svete. Systém budeme postupne rozširovať a všetky zmeny sa Vám automaticky nahrajú do tabletu alebo Vášho mobilného telefónu." 

Pán Thomas si zo záujmom prezeral aplikáciu v tablete a povedal "Super, ovládanie je intuitívne a mám prístup všade tam kam potrebujem."

Pozrel na Miu a povedal jej: "Poď sem a sadni si!" 

Poslúchla a znovu si sadla k stolu.

"Po prílete na ostrov ťa ubytujeme v tvojej izbe, po celý čas ťa budem môcť vidieť a ak ti niečo prikážem cez reproduktory tak poslúchneš ako keby som bol pri tebe inak znovu dostanš trest. Denne budeš cvičiť, zdravo sa stravovať a robiť všetko ostatné čo ti prikážem. Brala si alebo berieš nejaké lieky? Antikoncepciu alebo hocičo iné?"

"Nie pane." povedala Mia 

"Dobre, doktor ti zavedie vnútromaternicové teliesko. Nechcem aby si brala pilulky a taktiež nechcem aby si ostala uplne neplodná. Implantát ti zavedie heď po prílete. Ako som už povedal od teraz nebudeš mať žiadne starosti a to s ničím. Oblečenie, ak vôbec budeš nejaké mať, ti vyberiem ja alebo pani Morgan. Budeš dodržiavať všetko čo ti prikážeme a to znamená že budeš vždy do hladka oholená respektíve vydepilovaná. Nebudeš sa malovať pokial ti to neprikážem, nebudeš sa strihať pokiaľ neuznám inak. Vlasy budeš mať vždy v cope pokiaľ nepoviem inak. Rozumela si všetkému čo som povedal?" pozeral na ňu a čakal na odpoveď.

"Áno pane." povedala a po tvári jej stekala slza.

"Dobre." Povedal a posunul sa v kreslene nižšie. Rozopol si gate a spolu s boxerkami si ich stiahol a vyzliekol. "Síce som už dva krát bol ale pristávame až za hodinu tak zatiaľ si klakneš a budeš mi ho fajčiť. Nech ťa ani nenapadne hrýzť alebo niečo iné lebo ti dám do úst znovu krúžok." Chytil svoj penis do ruky a naznačil jej aby začala. 

Mia podišla k nemu a pozrela sa na jeho penis. Nemal ho úplne stoporený ale videla ako mu v ňom pulzuje. Klakla si medzi jeho nohy a po tvári jej stekali slzy. Pozrel na ňu a s úsmevom povedal. "No začni, nech to nemusím opakovať." 

Zohla sa teda a jednou rukou chytila jeho penis a vložila si ho do úst. Bolo to prvý krát čo niekomu fajčila. Začala po ňom prechádzať perami hore a dolu a on ju chytil za cop, netlačil len kopíroval jej pohyby. Postupne však cítila ako jej začína tlačiť na hlavu, penis mu stvrdol ako kameň, zväčšil svoj  objem a ona cítila ako jej ho strká stále hlbšie a hlbšie. 

"Pusti ho a pracuj len ústami a poriadne hlboko chcem ho cítiť až v tvojom hrdle!" prikázal jej a ona poslúchla. Stále jej prenikal hlbšie do úst a jej tiekli sliny. Ledva dýchala ale vedela že nesmie prestať. 

"Pani Morgan, kúpili ste našej novej priateľke aj nejaké oblečenie?" spýtal sa počas toho ako ho fajčila. 

"Áno, je v lietadle a zvyšok dokúpim keď budem vedieť ako jej čo sadne a čo sa Vám bude páčiť." odpovedala pani Morgan. "Má peknú postavu a myslím že som sa trafila aj s veľkosťou. Niečo som musela objednať a malo by prísť v priebehu týždňa."

"Perfektné, a čo hračky pe našu priateľku?" 

"V dome je všetko pripravené. Od vibrátorov, análnych kolíkov, pút, bičíkov, lán, a roubíkov až po rôzne erotické kusy nábytku a oblečenia. Dom je vybavený snáď všetkými možnými sexuálnymi hračky ktoré je možné dostať dostať a dokonca aj pár kusmi vyrobenými na mieru pre vás."

Z toho čo počula jej prebehol po chrbte mráz. Tak oni si toto celé plánovali. Sú pripravený ma sexuálne zneužívať. Pán Thomas si všimol že Mia mu po tejto informácii prestala fajčiť a pozrel na ňu a povedal: "Pokračuj a neboj sa, zažiješ všetko to o čom kopa žien len sníva vo svojich najtajnejších snoch!" povedal a rukou znovu začal hýbať jej hlavou. Pozeral na ňu a na jej prsia. Bola dokonalá a už teraz si predstavoval čo všetko s ňou zažije.

Mia cítila ako zrýchlil tempo. Sliny jej stekali na prsia a ona ledva dýchala. Penis jej zachádzal až do krku a ju napínalo ale vydržala to a v tom jej ho strčil tak hlboko že ani neverila že je to možné a cítila ako sa jej vystriekal hlboko do krku. Chvílu ho tam držal a ona sa začala zmetať pretože nemohala dýchať a v rom jeho zovretie povolilo a ona sa odtiahla aby sa nadýchla. tiekli jej slzy, v hrdle cítila jeho teplé semeno z čoho ju napínalo a tak len rýchlo prehltla a snažila sa potlačiť tú nepríjemnú chuť. Pán Thomas sedel na kresle a zhlboka dýchal. Mia kvočala medzi jeho nohami a lapala po dychu. Pán Thomas na nu pozrel a povedal. "Pani Morgan, utrite ju a prineste vibrátor." 

Pani Morgan sa postavila a Mia neverila vlastným ušiam. Tak on stále nemá dosť? takto má prežiť zvyšok života. 

Prišla pani Morgan a poutierala jej tvár a prsia. Mia tam stále kvočala a nevedela čo má robiť. Pani Morgan podala pánovi Thomasovi nejakú krabičku.

"Ľahni si na stôl a roztiahni nohy!" prikázal a ona sa zdvihla a ľahla si medzi neho a pani Morgan na stôl. V tom otvoril krabičku a vytiahol z nej ružový predmet v tvare vajíčka z ktorého vytrčala akási predĺžená časť. Do istej miery sa to podobalo na obrovskú spermiu. Pán Thomas sa postavil medzi jej roztiahnuté nohy, znovu si naplul do ruky a sliny roztiahol po jej vagíne a vsunul do nej vajíčko tak že z nej trčala len tá úzka predĺžená časť. Posadil sa do svojho kresla a zobral do ruky telefón. Po malej chvíľke sa Mia strhla pretože vajíčko začalo z ničoho nič vybrovať. Pán Thomas sa rozosmial.

"Neľakaj sa, je to len vibrátor." smial sa ďalej pán Thomas a vibrácie v jej tele sa  menili. Podľa všetkého cez mobil ovládal ich intenzitu. Sledoval ako reaguje a stále menil frekvenciu vibrácií, miestami ich vypolu úplne, mietami len zoslabil. Cítila že je vzrušená. V tom na stolík vyliezla pani Morgan a sadla si na ňu. Sklonila sa k nej a začala jej cmúľať bradavky, bozkávať a masírovať. Cítila ako v nej narastá vzrušenie a aj keď si to nechcela priznať tak sa jej to páčilo. Zdvihla hlavu a začala ju bozávať na ústa tak ako ju nikdy nikto nebozkával. Strčila jej to úst jazyk. Mia sa bála brániť a bola tak vzrušená že po chvíli jej to ani neprišlo na um. Pani Morgan sa znova presunula k jej prsiam. Mia mala nohy pri sebe, pani Morgan na nich sedela a Mia cítila ako sa o ňu obtiera. Bozkami prešla až k jej podbrušku a napätie v Miinom tele dosahovalo maximum. Pani Morgan jej roztiahla nohy a začala ju bozkávať na vagíne a vtedy to prišlo. Orgazmus jej zmietal celé telo. Virácie v jej mušličke boli na maxime a pani Morgan jej pevne držala nohy a jazykom láskala jej vagínu. Orgazmus bol nekonečný a ona vzdychala. Nikdy nič podobné nezažila, nevedeľa povedať ako dlho to trvalo. Potom vibrácie náhle prestali. Pani Morgan jej pustila nohy a postavila sa. 

Mia ležala na stole a predýchavala to čo sa práve stalo. Pán Thomas ju zo záujmom sledoval z kresla a usmieval sa.

"Nebolo to až také zlé, však?" spýtal sa skôr rečnícky a nečakal na odpoveď. "O chvíľku budeme pristávať, vibrátor si necháš v sebe pokiaľ nepoviem že si ho môžeš vybrať. Pani Morgan máte pripravené nejaké oblečenie pre našu slečnu?"

"Áno paňe, snáď jej sadne." usmiala sa a z tašky vybrala nejaké oblečenie. "Postav sa!" prikázala jej.

Mia poslušne vstala a pani Morgan jej začala podávať oblečenie. Podala jej nohavičky. Pomaly si obliekla čierne vysoké čipkované nohavičky ktoré jej siahali až po pupok, obopínali jej štíhle telo a odhalovali jej oblý zadoček. Prekvapilo ju keď si uvedomila že nohavičky majú medzi nohami dieru a jej mušlička je celá odhalené. Ďalej jej podala podprsenku, teda aspon to si Mia myslela, keď si ju však obliekla zistila že je to síce podprsenka ale podopiera jej len prsia ktoré sú celé odhalené. Mia sa cítila viac vyzelečená ako oblečená ale pán Thomas vyzeral spokojne. Pani Morgan jej podala ešte jej vlastné topánky na vysokom opätku. Stála tam celá v čiernom spodnom prádle a v lodičkách. 

Pani Morgan k nej pristúpila zozadu a prikázala jej aby otvorila ústa do ktorých jej zase vložila robubík. Poslednou vecou boli kožené putá ktorými jej spútala ruky za chrbtom. 

Mia už neplakala pretože si uvedomila že jej to nijako nepomôže. Pán Thomas sedel v kresle a pozeral na ňu ako tam stojí. Po chví povedal: "Sadni si budeme pristávať, nechceme predsa aby sa ti niečo stalo."

Mia si sadla do kresla vedľa pána Thomasa a sedela vystretá nakoľko jej ruky za chrbtom bránili sa oprieť. V tom sa zlakla pretože vibrátor v jej mušličke sa znovu rozvibroval. Pán Thomas sa začal smiať a povedal: "Toto bude zábava ale budeš si musieť zvyknúť pretože sa príliš lakáš." 

Mii to vtipné nebolo a tak ako rýchlo sa vibrátor rozvibroval tak rýchlo aj vibrácie prestali. Pán Thomas sa naklonil k nej, za vlasi ju pritiahol k sebe a jemne ju uhryzol do bradavky. Mia nemala silu sa vzpierať. Chvíľu jej cumlal bradavku a prsia a potom ju pustil. "To bude zábava,." Zopakoval a V Mii sa prehlboval pocit že to najhoršie ju ešte len čaká. 

Pristúpila pani Morgan a pripla jej pás. Sadla si a pás si zapli aj oni dvaja. Mia si uvedomila že lietadlo klesá. 

"Keď sa pozrieš z okna uvidíš svoj nový domov. Prikázal som pilotovi aby spravil jeden okružný let okolo ostrova." Povedal pán Thomas a Mia pozrela von oknom. Videla neveľký ostrov plný zelene s nádhernými plážami aj skalnatým pobrežím. V strede ostrova na vyvýšenom mieste stála obrovská vila a pri nej pristávacia dráha. Pri móle parkovala nádherná čierna jachta. Čo však Miu na tom všetkom najviac znepokojovalo bolo to, že kam jej oko dovidelo nebola žiadna iná pevnina. Ostrov vyzeral ako tropický raj ale pre ňu v tejto chvíli vyzeral ako najhoršie väzenie.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>