Erotická poviedka

Kabínka v obchod

Raz ked som bol s mojou priateľkou povedzme ze sa vola Petra nakupovať. Zažil som to po čom som túžil odkedy som videl porno a v ňom chlap šukal ženu v kabíne obchodu.

Bol to príjemný jarný pomaly uz skoro letný deň ked sme sa rozhodli ísť s Petrou nakupovať. Povedľa ze potrebuje nové plavky. Tak sme teda išli nakupovať prišli sme do jedného obchodu kde sa jej nič nepáčilo a takto sme prešli polovicu mesta až sme zakotvili v známom obchode na oblečenie pre mladých. Tam si našla plavky ktoré sa jej páčili. Išla do kabínky aby si ich na seba skúsila či jej sadnú. Ja som čakal vonku a pozoroval okolie ked zrazu vystačila hlavu že nech sa idem pozrieť ako nej sedia. Zatiahla ma k nej do kabínky a ja som sa nemohol vinadívať. Boli to krasne bikyny bielej farby. Prsia jej z nich kypeli von nakoľko bola krasne obdarená pevnýmy 3 jakmy pozrel som dole tam bol krásny diel na šnúrky na bokoch a to ešte ked sa otočila a ja som zistil ze sú to tango plavky ihneď sa mi postavil. Petra si toho hneď všimla neviem ako to robila ale vždy ked sa mi začal stavať okamžite o tom vedela.

Ako bola otočená prdelkou ku mne prehľad sa do predklonu a pritlačila prdelkou na môjho vtáka. To bola slasť chvíľku ma nechala kochať sa jej riťkou a potom mi jednou rukou stiahla kraťasy. Kedže chodím na ostro tak vták bol hneď v pozore. Odtiahla si kustik plavky z kundicky s ktorej ná mna vykukla aj prdelka. Ihneď chopila môj penis a smerovala ho kam chcela presne do jej pičky. Bola suchá takže som ho tam dostával len tažko a ju to dosť bolelo nakoľko nevzdychala ale jojkala od bolesti ako som jej začal tvrdo šukať kundu. Vytiahla sa pomalí zo slzami v očiach ked sa na mna otočila a zobrala ho do úst aby ho trochu naslinila nech lepšie kĺže. Ma hrozne rada ked ju šukám hlboko do úst takze si ho strčila až do krku kde som pár krát prirazil a uz naňho pľuvala sliny ktoré tak potreboval. Znovu ho pustila a vyšpulila na mna zadoček. Anál rada nema takze si ho zasa zaviedla do pičky ktorá sa postupne môjmu koliku prispôsobila a uz si sukanie užívala. Musel som jej držať ústa aby bola po tichu ked som jej to robil poriadne tvrdo. Cítil som ze uz to na ňu ide lebo ked sa robí tak jej butička sa začne krasne sťahovať. Ešte tak dva až tri prirazi a bola hotová. A to bola jediná chvíľa kedy som mohol spraviť to čo som chcel kedže odvtedy ako na mna vylúčila prdelku dostal som chuť na tu krásnu zakázanú dierku.

Pustila ma tam len 2 krát ale tam som sa urobil vždy hrozne rýchlo. Šukám som ju ďalej a popri tom jej do uška šepkal ako by som ju chcel trtkat do ritky. Na to mi hneď odpovedala nech zabudnem ze mi to dovolí. Ale to ja som uz mal plán v hlave lebo naposledy som bol v analiku mojej lásky pred 2rokmy. Šukal som ju tak aby som sa nerobil a po chvíli uz povedala ze to ne moc dlho ze mi ho trochu pofajci nech sa správym rýchlejšie. Tak začala úžasne fajčiť ale to som musel vydržať ked som si chcel omočiť aj v zakázanej dierke. Uz som myslel ze ma dorobi ústavmi ked sa zrazu odtiahla a otočila ze nech ju ešte chvíľku šukám a ze mám uz len chvíľku lebo za chvíľu zatvárajú obchod. Akonáhle sa oredklonila chytil som vtáka a obrovskou silou jej ho narval do predele aby nemohla protestovať a uz s tým nič nespravila. Naštastie som jej držal ústa lebo ten vreskot co sa jej vydral z úst by privolal sbs. Ale to mne bolo jedno a uz som ju riadne šukal do ritky. Mala ju tak extrémne tesnú ze som to dlho nevydržal a začal som pociťovať tlak ktorý oznamoval ze za chvíľku jej to tam pustím. Ale zrazu sa stalo co som nečakal ani vo sne začala hekat a prsty si vrazila do kundy z ktorej zachvíľku vystrekla krásna stavicka mojej petrušky v tom momente som to uz nevydržal a púšťal som svoje semeno von. Kedže sa Petra odtiahla niečo jej skončilo v prdelke a niečo na plavkách. 

Poďakovala mi ze som ju krasne spravil a povedala mi ze bola moc nadrzaná a chcela aby som jej tu prdelku vyšukal preto ju na mna tak vytrčala. Od vtedy sme šukali uz niekoľko krát bol som aj v prdelke mojej Peťky jedine na co si musím dať pozor je aby bola extrémne nadrzaná a potom mi nastaví aj zadnú dierku. 



autor: Loko



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>