Erotická poviedka

Spolužiačky 1

Pretiahol som už polovicu triedy, spolužiačky zbožňujú, keď ich trtkám. Dneska som mal dokonca trojku s dvomi mojimi najobľúbenejšími. Keď sa skončila posledná hodina, prišli za mnou obidve a jedna vraví: "Tak sme sa s Katkou rozprávali, že by sme to s tebou chceli dnes mať."

Obidve sa usmievali. Jedna bola brunetka, druhá blondína a obidve mali výstrih. Keď som sa im tam pozrel, hneď sa mi zdvihol.
"Viem, že by si to aj ty chcel." povedala Katka a zasmiala sa.
Chytil som tú druhú, Lucku, za chrbát, pozrel sa jej na cecky a hovorím: "Samozrejme, na vás dve mám vždy čas. Vždy vás rád trtkám do tých vašich dierok."
"Och, už z tohto som vlhká!" prehlásila Katka.
"Tak poďme na horné poschodie, tam býva v tomto čase už prázdno." navrhla Lucka.

Išli sme teda po schodoch hore, ja som šiel za nimi, aby som sa mohol pozerať na ich riťky. Hlavne Lucka mala veľmi sexy riťku, vždy sa mi z nej hneď postavil. Keď sme vyšli hore, vošli sme do nejakej prázdnej triedy. Lucka sa hneď oprela o katedru a začala sa s Katkou bozkať. Vedeli, že ma to dosť vzruší. Vták mi v trenkách pulzoval. Podišiel som k nim bližšie a chytil zozadu Katku za cecky. Lucka vstala a pritlačila sa k nej spredu a ja zozadu, takže sme boli všetci traja nalepení na sebe a Katka bola v strede. Začal som obe obchytkávať. Po chvíli som chytil Katke tričko a vyzliekol jej ho. Odhodil som jej ho preč a to isté som s spravil s Luckinim. Mali čierne podprsenky, ktoré im držali ich pekné cecky.

Chytil som Katku za nohy, zodvihol a položil na katedru.
"Choď nad ňu." povedal som Lucke.
Lucka tak spravila a ja som jej začal hladiť zadok. Medzitým sa obidve párkrát pobozkali. Začal som dávať Lucke dole nohavice. Mala pod nimi čierne tangá, pekne zarezané v riťke. Potom som začal rozopínať nohavice Katke, a tá si ich hneď začala dávať dole aj bezo mňa. Nemala síce tangá, ale jej nohavičky boli taktiež čierne.
"Dajte si dole podprsenky." nakázal som im.
Ony si ich s úsmevom začali navzájom dávať dole. Keď to spravili, Lucka začala Katku bozkať na krk. Už som bol strašne vzrušený a videl som, že ony tiež, lebo už mali vlhké nohavičky. Capol som Lucku po riťke a dal jej dole nohavičky. Chytil som jej pičku a ona vydala vzdych.
"Áno! Pohraj sa s ňou." povedala.
Znova sa začali bozkať a ja som medzitým začal lízať Lucke jej vlhkú pičku. Neskôr som dal dole nohavičky aj Katke a tiež jej ju začal lízať.
"Och!" zavzdychala.
Prisával som sa jej tam a sal jej šťavičku. Lucka medzitým masturbovala a aj sa zjavne urobila, lebo hlasno zavzdychala. Potom som prestal lízať a obidve sa zdvihli.
"Chcela by som toho tvojho veľkého vtáka do úst!" povedala Katka a pritisla sa ceckami na mňa.
"Aj ja, takého veľkého nemal ešte nikto, s kým som to robila." povedala Lucka.
Bola pravda, že ho mám veľkého. Má cca 18 centimetrov, čo je nadpriemer.

Obidve si čupli na zem a Katka mi dala dole nohavice a trenky. Môj vták bol už dávno stoporený, ale teraz stvrdol ešte viac. Najprv mi ho začali obidve olizovať a ja som si to užíval.
"Katka, začni mi ho fajčiť."
"Ako povieš!" povedala a usmiala sa.
Ešte som s nimi nemal naraz sex, ale obe vedeli, čo sa mi páči a ja, čo im. Už niekoľkokrát mi povedali, že ich vzrušuje, keď im dávam príkazy a vediem po väčšinu času priebeh sexu ja. Takže som vedel, že už po tomto Katka zvlhla ešte viac. Dala si ho teda do svojích malých úst a začala fajčiť. Lucka sa naň prisala zo strany, pretože sa samozrejme Katke do úst celý nezmestil. Ja som im obidvom chytil hlavy a Zuzku občas trochu pritlačil.
"Teraz poď ty, Lucka a daj si ho do úst celého." vedel som, že to dokáže, už párkrát mi dala fajnový deepthroat.
"Zuzka, ty mi zatiaľ saj gule."
Zuzka sa mi hneď prisala na gule a Lucka si ho začala pomaly dávať do úst. Trochu som jej pomohol a začal ju pritláčať. Keď už ho tam mala celého začala sa hýbať a dávať mi deepthroat. Chytil som ju za hlavu a užíval som si to. Po chvíľke si ho z úst vybrala a trochu zakašľala.
"Otvorte ústa!" prikázal som im

Už vedeli, čo prichádza a hneď otvorili pusinky. Trochu som ho pohonil a začal som striekať. Každej dopadlo do úst trochu, no aj inde, napríklad na tvár. Prehltli to a začali si navzájom olizovať semeno z tváre.
"Tak a teraz vám obidvom napustím bazén. Zuzka, ty si prvá na rade. Opri sa o katedru, a ty, Lucka, si tam ľahni, rozkroč nohy a Zuzka ti ju bude medzitým lízať."
Spravili to, a ja som podišiel k Zuzke. Začal som jej chytať zadok a pičku. Videl som, ako jej už Lucka chytila hlavu a pritlačila si ju k svojej pičke. Začal som pomaly vsúvať do Katky môjho veľkého vtáka. Počul som tlmené vzdychy. Začal som ju šukať, Lucka povolila, a Katka začala lapať po dychu. Pridal som a pleskol som ju po riti.
"Ach!" vydala zo seba hlasný vzdych a dala sa znova do lízania Luckinej pičky, tentokrát ju už Lucka ale nedržala, len tíško vzdychala.
Celého som ho vyťahoval a vrážal, Katka pritom vzdychala a ja som si užíval pichanie jej mladej úzkej pičky. Začal som prirážať tvrdšie a rýchlejšie a stláčl som jej pritom riťku.
"No čo, Katka, páči sa ti to?"
"Ánooo, šukaj ma tvrdo..."
Vtáka som jej vrážal najhlbšie, ako sa dalo a občas capol po riťke. Katkina riťka bola síce menšia ako Luckina, ale aj tak bola pevná a vyšportovaná. Celkovo bola od Lucky drobnejšia.
"To je onoo!" kričala a vzdychala.
"Katka, tvoja úzka pička je perfektná." hovoril som jej pri šukaní.
Vtom sa Lucka dala na kolená, aby dočiahla ďalej, a capla Katku po zadku.
"No čo, dobre ťa trtká? Dúfam, že aj mňa takto ošuká tiež." povedala a zasmiala sa.
"Neboj sa, tebe tú pičku tiež vytrtkám."
Katka začala vzdychať ešte hlasnejšie, bol to už skôr krik. Chytil som jej jednu bradavku do prstov a začal ju stláčať. Keď som to začal robiť, Katka zvýskla ešte hlasnejšie.
"Pšt, ticho!" snažil som sa ju utíšiť.
Zahryzla si do ruky, aby tlmila výkriky. Lucka medzitým sedela oproti jej tvári a prstovala sa. Ja som ďalej Katke stláčal bradavku, najskôr jednu, potom druhú. O chvíľu som prestal a chytil jej stehná. Od stehien som prešiel k pičke a začal sa jej hrať s klitorisom a pritom som ju šukal. Ona si stále hrýzla ruku a ja som už vedel, že už to nepotrvá dlho a urobím sa.
"Už ti ju idem napustiť!" oznámil som jej a pleskol ju po riti.

Pridal som a šukal som najrýchlejšie, ako viem. Ona to už nevydržala, prestala si hrýzť do ruky a začala kričať. UŽ na ňu očividne tiež šiel orgazmus.
"Ánooooo, urob sa mi tam, nech mi tvoj obrovský vták zaplní moju malú pičku!"
Trtkal som ju silno a rýchlo a nakoniec som sa naozaj urobil. Striekal som asi päť sekúnd vkuse. Potom som ho vytiahol a ona si od vyčerpania ľahla na katedru. Vyčerpaný som už bol celkom aj ja, chcel som si aspoň na chvíľu oddýchnuť a sadol som si na stoličku. Lenže hneď za mnou pribehla nadržaná Lucka, chytila mi vtáka a začala mi ho honiť.
"Och, toto chcem v sebe"
"Budeš ho mať sebe. Choď zatiaľ Katke vylízať, možno aj vytečie trocha semena." povedal som jej.
Lucka teda šla za ležiacou Katkou a chvíľu jej ju lízala. Ja som asi minútu oddychoval a potom som k nim znova podišiel.
"Lucka, ľahni si na chrbát."
Katka teda vstala z katedre a Lucka si tam ľahla. Ako Katka stála, tak som si ju pritiahol k sebe a pobozkal ju. Ona mi na oplátku pobozkala hruď.
"Katka, choď nad ňu, nech ti ju ešte trochu políže!" prikázal som jej.

Katka teda šla nad Lucku a priložila svoju pičku k jej ústam. Lucka jej ju sala a ona vzdychala. Ja som začal Lucke stláčať cecky a vtáka som jej priložil k vagíne. Bola už poriadne mokrá, čo ma dosť vzrušilo. Nahol som sa a dal si do úst jednu jej bradavku. Začal som jej ju cmúľať a druhou rukou som jej hladkal stehno.
Ona odstrčila Katku a skríkla: "Už mi ho tam strč! Šukaj ma už!"
Ja som jej teda vyhovel a pomaly jej ho tam vsunul. Chytil som ju za nohy a pomaly trtkal.
"Rýchlejšie! Ty vieš, že to chcem!"
Bola už zjavne dosť nadržaná. Tak som teda zrýchlil a ona hneď začala nahlas vzdychať.
"Áno, áno..." vykrikovala.
Katka jej tentoraz nezapchala ústa svojou pičkou, ale análom.
"Vylíž mi aj toto, Luci." povedala a bolo vidieť, že si to užíva.
Ja som ju medzi tým šukal, moje gule sa od nej od nej rýchlo odrážali a ja som ju chytil jednou rukou za cecky. Vedel som, že už toho nevystriekam toľko, koľko som vystriekal predtým, ale sľúbil som jej, že ju napustím, tak to musím dodržať. Katka sa na chvíľu odsunula preč a znova boli počuť hlasné vzdychy Lucky. Naklonil som sa nad ňu, až som cítil na tvári jej dych. Pobozkal som ju na plece a šukal som ju ďalej. Slastne vzdychala a vravela mi, že chce ešte viac, tak som pridal. Môj veľký úd boril jej pičku, pridala na vzdychaní a hovorila stále dokola "áno, áno." Bol som čoraz viac napumpovaný, dostával som sa do toho. Šukal som ju stále rýchlejšie a rýchlejšie. Capol som ju párkrát po stehne a už to na mňa prichádzalo. Chvíľu som ešte počúval jej vzdychanie a robil to do nej, až som sa nakoniec urobil. Ona vykríkla a ja som jej napustil jej vnútro.

Po tomto sme všetci traja ešte chvíľu oddychovali a len ležali alebo sedeli, a potom sme šli domov. Nebolo to prvýkrát, ani poslednýkrát, čo som šukal spolužiačky v škole. Už sa teším na ďaľší sex s jednou z nich.


autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>