Erotická poviedka

Otrokom na intráku

Volám sa Vilo Mám 28 rokov a mometálne som už cca 3 roky vo vzťahu no chcem sa s vami podeliť o moju reálnu príhodu.

Ako by som začal, bol som už od strednej nejak zaneprázdnený športovaním a rôznymi aktivitami na ženy som nejak nemal čas až na výške som prišiel o pannictvo keď som mal 20 rokov. Moje prvý krát bolo super aj keď som bol ešte nemotorný a bez výdrže už po pár prirazeniach do mojej známosti som striekal. Vzťah som ani na výške veľmi nemal skôr známosti na pár dni až pár mesiacov, ktoré boli čisto o sexe takto som postriedal cca 15 žien za 2 roky. Mo potom následovalo dlhé obdobie bez sexu cez prázdniny som nemal sex ani raz. A tak nejak som sa uspokojoval na porne, no netrvalo dlho a nejak ma to prestalo baviť. Vytvoril som si profil na inetrnetovej zoznámke a chodil po rôznych sex miestnostiach. Začala ma priťahovať submisivita, čiže poslušnosť.

Na zoznámke bolo docela takýchto správ a tak som si dal nejakú fotku čo som našiel na nete nahé do albumu a začal hladať dominantné ženy, dievčata. Nebolo to najjednoduchšie bolo dosť veľa profilov žien za ktorými sa skrývali chlapi. Začal som sa takto ukazovať cez skype a poslúchať príkazy robil som všetko čo pomne chceli. Časom sa mi ozvali aj ženy ktoré trvali na tom aby som sa ukazoval celý aj s tvarou. Nechcel som ale to, že som ich počul cez mikrofón, alebo videl cez videohovor ich prsia alebo mušličku ma presvedčilo. Prekvapilo ma koľko žien odomňa omnoho staršich sa mi hlásilo a tie boli aj poriadne perverzné. Bavilo ich všetko možné. Napríklad pomne chceli aby som si robil s mrkvou alebo uhorkou análik počase som si kúpil aj vibrátor a umelý penis, rôzne štipce, šnúrky vibračné krúžky.

Mal som už stálu klientelu žien od 18 do 45 rokov, ktoré som poslúchal a pekne slúžil. Až raz ako ma už trošku zunovali som napísal na plochu zoznámky, že hľadám niekoho na skype lekcie sa mi ozvala nejaká žena bez fotky. Zareagoval som, že ak mi dá zopár fotiek ako dôkaz, že nieje chalan tak jej dám aj ja moje a ukážem sa na skype. 

Pomerne rýchlo mi prišlo asi 5 fotiek, všetky boli bez tváre ale bolo vidno, že sa jedná o normal foto nie stihanuté.  Tak som jej dal skype a aj hneď jej zavolal. Klasika ako väčšina nezapla ani zvuk ani kameru. Písala mi čo mám robiť. Po tých fotkách mi poriadne stál. Náša lekcia prebiehala asi 5 minút bola pomerne rýchla chcela vidieť moje telo a potom aby som sa vystriekal na bruško. 

Po pár dňoch mi napísala znova a aj veci, ktoré budem mať na lekciu pripravené. To sa mi páčilo vzrušilo ma to a hneď som si pripravil veci, ktoré chcela. A to 15cm umelý žilnatý penis, pohár štipce, šnúrku. Mal som vyzerať ako žena v spodnom prádle, no nemal som po ruke dámske veci. Dal som si futbalové štucky, spravil si tangá z boxeriek, tak že som si ich zarezal medzi polky a hore do tielka ponožky. Tielko som zroloval aby bolo ako podprda.

Podľa pomôcok si asi viete predstaviť čo všetko som musel robiť. No o tom nieje môj príbeh, možno inokedy. 
Takto sme sa bavili cez skype celé leto, časom mi už nepísala ale rozprávala čo mám robiť a ja som sa celý pekne aj s tvarou ukazoval a poslúchal.

Prišiel september a nový semester na výške, všetko začínalo ako zvyčajne. Nejak som aj cez tie party a chlastačky zabudol na celý skype a na všetky tie ženy čo som sa im ukazoval. Na intraku som býval s dlhoročným kamrátom Matúšom, takže sem tam som si aj dovliekol nejakú babu, nevadilo mu to. No tento rok to ale začalo vadiť jeho priateľke Danke, ktorá prišla na výšku bol to jej prvý rok. A už vadila trošku aj mne lebo spala pri nás každy večer v podstate pri nás trávila celý deň. Často sme si aj vošli do vlasov. Netrvalo ani dva týždne, keď mi prišla sms práve keď som bol v bare na jednej party. Ahoj ty si na mňa už zabudol? tvoja panička. No poriadne ma to zaskočilo, lebo nechápal som ako mohla mať moje číslo všetko som riešil cez skype. Napísal som jej hhneď kto si ?. Odpoveď prišla hneď. Som tá ktorej si pekne slúžil celé leto. 

Aj som si to trošku myslel, no nevedel som odkiaľ má číslo. Tak som jej napísal. No napísala mi: To nieje podstatné. Do hodinky ťa chcem vidieť striekať to je jedno kde budeš, zapni sa mi na skype budem online. 
Tak nejak som sa jej chcel ukázať a tak som odbehol na wcko nastavil na seba kameru a honil, vystriekal som sa, poďakovala mi a povedala: už sa na teba teším osobne. To som nejak nepochopil v profile mala, že je z opačnej strany štátu. 

Domov som prišiel poriadne opitý veľa som si nepamätal. Zobudil som sa u seba na izbe. Chcel som sa pohnúť no akosi som nemohol. Ruky som mal priviazané o rúrku o radiator a nohy k posteli a samozrejme bol som úplne nahý. Rozhliadol som sa po izbe na stoličke sedela mladá baba, chrbtom ku mne. Čosa to deje? opýtal som sa. Otočila sa kumne, bola to Danka priateľka spolubývajúceho. Usmiala sa a vraví. Čoby sa dialo máme real lekciu. 
Po webke sa ti to páčilo hádam teraz sa ti bude páčiť viac. Zostal som zaseknutý, Danka prišla k posteli mala na sebe len župan, ten dala dole pod ním mala podkolienky a čierne spodné prádlo. Gaťky si vyzliekla a napchala mi ich do úst. stále predomnou s vyholenou ružovučkou mušličkou v plnej kráse. Pre predstavu Danka mala cca 170cm, štíhla asi 55kg pekne prsie s veľmými bradavkami a chutný zadoček a dlhé hnedé vlasy, veľké hnedé oči. Bola to príťažlivá baba.

Postupne si dala dole aj podkolienky aj podprdu. Prišla kumne na posteľ a začala mi bosou nohou prechádzať po penise a vajciach. Zachvílku mi úplne stvrdol. Danka zobrala štipce na prádlo a dala mi ich na vajcia aj na bradavky a zo dva na predkožku. Vajíčka mi pekne podviazala do osmičky spolu s penisom. Všetko som mal navreté. Konečne asi po 15 minútach mi vytiahla z úst zaslintané gaťky. A vložila mi tam nožičku aby som jej olizoval pršteky. Potom mi sadla na tvár a prechádzala s obom dierkami cez ústa a nos. Len sa to tak ozývalo izbou. Bez slova zosadla zašla k skrini a vytiahla vibračné vajíčko. Pomyslel som si no to sa mi bude páčiť ako si ho dá dnu no opak bol pravdou, naslinila ho a narvala mi ho do riťky. Zapla vibrácie hneď na plno a začala ma rýchlo honiť. Keď som myslel, že už budem prestala a takto ma týrala asi 20 minút, to už som asi tak 6-7 krát skoro bol. Za celú tu dobu som sa nezmohol ani na slovo.

Danka sa asi po pol hodine ozvala a vraví: tak čo? môže byť? je to lepšie ako cez webku? Plný vzrušenia som vykrikol, že je to to naj čo som zažil. Danka namňa vysadla a začala sa mi trieť o môjho tvrdého vtáka. No problém bol, že keď sa blížil vrchol prestala. Takže ani po hodine som sa neurobil. Vták navretý vajcia plné a Danka spokojná. Potom ma rozviazala a začala honiť, pomaličky a vždy mi ho stlačila a kvapôčky, ktoré z mojho penisu vychádzali brala na palec a dávala mi do úst. No úplne ma neurobila. Pobozkali sme sa išla do školy a ja do postele. Po 5 minútach mi prišla sms to už som mal stiahnuté gate a honil si ho pri porne veď som bol na prasknutie. Bola to Danka a písala: Neopováž si ho do našej ďalšej lekcie vyhoniť lebo by sa mohlo na internete objaviť nejaké video z naších online lekcií. A nemyslím si, žeby si bol rád ak by tvoji známi videli ako sa mrdáš s umelým vtákom do riťky alebo ako lížeš vlastné semeno. Ja to budem vidieť, koľko semena v sebe máš keď ťa podojím na ďalšej lekcii. 

Ak uvidím, že sa môj real príbeh páčil napíšem aj čo sa dialo ďalej na ďalších lekciach a či to vyšlo na povrch.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>