Erotická poviedka

Polovičný život 3

Pokračovanie poviedok " Polovičný život a Polovičný život 2"

„Čo to robíš už dosť.“ „Ja poviem kedy bude dosť. Ale neboj sa bola si ozaj vzorná a poriadne si mi podržala takže teraz sa uvoľni daj si ruky pod hlavu a len jemne roztiahni nohy o nič sa nemusíš starať všetko nechaj na mňa. Kľudne si aj pospi ak chceš ešte budeš potrebovať energiu.“
„Ako rozkážete môj pane.“
A skutočne si dala ruky pod hlavu zavrela oči a roztiahla nohy. Mal som ju úplne vo svojej moci presne ako som chcel vedel som, že teraz si budem môcť robiť čo budem chcieť. A presne to som mal v pláne predsa len som už bol dva krát vystriekaný takže som sa potreboval vyšantiť aby som priviedol ďalší orgazmus.

Aj keď popravde ako som si tak čupol za jej zadoček a stiahol sukňu ktorá mi už prišla zbytočná. Zbadal som to čo som spôsobil. Fakt celá jej pička a aj čiastočne stehná boli od semena. Akoby si práve prešla hromadným gengbengom a každý sa jej urobil priamo dnu. Toto moje dielo sa muselo uchovať a preto keď som videl, že je ozaj mimo, že možno dokonca naozaj zaspala vzal som mobil a spravil si pár pekných fotiek. A keď už fotky tak prečo nie videjko, že? Zapol som gopro kameru a jedným prstom som trocha zašiel dnu a roztiahol jej dierku z ktorej hneď nato vytiekla ešte menšia dávka spermatu. Zašiel som hlbšie a nato sebou trocha škubla.
„Opatrne pane je rozcitlivená ma toho dosť zasebou.“
„A dosť povedal som, že mi nebudeš rozkazovať za opätovné napomenutie prináleží trest. Okamžite si daj dole tielko a podaj mi ho.“
„Áno pane aj tak je mi už k ničomu odvrkla.“
„Takže ty takto dostalo sa ti svoje a už budeš vystrkovať rožky? No veď počkaj to ti spočítam.“
Len sa pousmiala a zas si ľahla na ruky. Ale trest je trest. Vzal som tielko a povedal.
„Keďže si nevážiš moju šľachetnosť, nezaslúžiš si vidieť čo sa tu bude diať.“

Navliekol som jej tielko cez oči a nejakým spôsobom vzadu zauzloval. Takže prišla o zrak no ona si z toho nič nerobila vraj si aj tak chcela zdriemnuť a pri spaní rada používa škrabošku. Takúto nekázeň som nemohol strpieť ale na trestanie ešte bude čas pomyslel som si teraz si kľudne spi aspoň si môžem všetko pekne natáčať.

A tak sa aj veru stalo v jednej ruke kamera v druhej môj penis. Predo mnou krásne roztvorená pička pekne premazaná a uvoľnená no napriek tomu pekne úzka. Pár krát som penisom pobehal po jej mušličke aby som ním aspoň trochu pozberal sperma a potom som jej ho pekne pomaly začal tlačiť dnu. Vôbec nato však nejavila známky nejakého záujmu v miestnosti bolo úplné ticho žiadne vzdychy a ochkanie či vzlykanie ako predtým. Trocha nezáživné jediné čo bolo počuť bolo jej odfukovanie ona si naozaj schrupla.

To vôbec nepridalo na vzrušení a už vôbec to nepribližovalo môj orgazmus. Napriek tomu som ju začal pekne obrábať. Po čase som si to ticho už ani neuvedomoval a začal si užívať jej mokrú dierku. Uvedomil som si že už je moja a všetko som si to natáčal. Po nejakom čase natáčania pekne tvrdého mrdania spiacej krásky som si povedal, že sa dá baviť aj inými spôsobmi. Nachvíľu som si odskočil a priniesol som si pár zaujímavostí. V prvom rade som si umiestnil Gopro na hlavu aby som ju nemusel držať a pritom natáčal všetko na čo som sa pozeral. Bol to trocha risk ale tvrdo spala tak som si veril, že to nezbadá vínko a tvrdá šukačka ju odrovnali.

Ako prvé som si ako pán označil svoje teritórium a nad zadoček ktorý sa formoval do tvaru srdiečka som nakreslil šípku smerom k jej dierkam z nápisom: šuk zdarma (Jankov majetok). Potom som zobral veľkú zelenú uhorku trocha na ňu napľul a pomaly som jej ju zasúval do dierky. Bola o dosť väčšia od môjho vtáka mohla mať dobrých 27cm a bol som zvedavý ako hlboko sa s ňou dostanem. Išlo to zťažka napriek tomu že bola dobre premazaná. Ale chcel som ju dostať proste čo najhlbšie. Mal som ju skoro úplne celú vo vnútry chýbali azda 2cm keď sa trochu zavrtela asi jej to bolo nepríjemné. Hneď som prestal nechcel som ju predsa prebudiť. Chvíľu som počkal a keď sa nič nedialo začal som s tou uhorkou otáčať v smere hodinových ručičiek. Bol som na seba hrdý bol som si istý že som ju dostal tak hlboko hlavne vďaka môjmu vtákovi, ktorý ju kvalitne vymrdal a vystriekal. A aby som bol úplne spokojný že som tam uhorku dostal celú zohol som sa k jej jaskynke a tie dve centimetre som proste odhryzol. Možno som odhryzol až moc pretože jej pička ju hneď trocha vtiahla a objala tak, že bolo vidno len jeme po roztvorenú škárku v ktorej bolo dačo zelené. Ale bol som spokojný aspoň som mal istotu, že nevykĺzne pretože som sa chcel ešte pobaviť. Neskutočne ma to vzrušovalo hlavne to vedomie, že ona o tom nemá ani páru a ja si to naopak budem môcť kedykoľvek pozrieť zas a zas. Ale čo teraz zostávala len jedna možnosť pohrať sa s ritnou dierkou. Bol to veľký risk, mohla sa nato prebrať ale kto neriskuje nič nemá a stejne som jej slúbil trest tak čo mala poslúchať. Na toto som si vzal gél z kúpeľne, pár krát som jej striekol na zadoček a jemne ho rozotrel po venčeku a potom prstom zasúval čo to šlo dovnútra. Prehnutá bola pekne takže ritná dierka bola jemne pootvorená. Nie dosť a prstom som tam chodil len zľahka ale nakoniec vďaka gélu sa mi tam podarilo strčiť celý prst. Trocha som jej poprstil dierku a keď som prst vybral zostala trocha roztiahnutá tak som jej tam hneď vstrekol ďalšiu dávku gélu.

Teraz prišiel na rad ďalší nástroj a tým bola mrkva. Taká užšia ale stále mala pekných 15cm. Celú som ju potrel gélom a zaoblenú špičku priložil k zadočku. Okamih pravdy bol tu! Začal som mrkvu tlačiť dnu najskôr zmizla špička a potom sa ponárala hlbšie. Asi po úroveň prstu to šlo ľahko ale ďalej bola ešte nespracovaná cesta takže si mrkva musela raziť cestu.

Plán bol rovnaký dostať sa čo najhlbšie a neprebudiť našu majiteľku dierok. Napočudovanie som ju zasunul skoro celú bez toho, že by sa čo i len zavrtila. Bol som nadšený a chvíľu som sa kochal pohľadom na svoju prácu. Predsalen čo vidím ja vidí aj kamera. Ešte trocha som pritlačil na mrkvu a v tom... HUPS... Uhorka vybehla von. Nový poznatok pre dva objekty tam nie je dosť miesta. Ale keď už vybehla chytil som ju do druhej ruky a rozhodol som sa, že si spravíme improvizovaný sendvič. Obe jej dierky som začal obrábať zeleninou, pekne striedavo som ich do nej vsúval dnu a von. Rozťahovali sa jej dierky ako by v nej jazdili dvaja chlapi.

Dokonca si to aj užívala zadoček sa nám viac vyšpúlil a ozývali sa jemné vzdychy. No bolo mi to už jedno a začal som ju riadne jebať tou zeleninou. Nato sa začala preberať rýchlo som oba predmety vybral a odhodil bokom a rýchlo na miesto uhorky poslal svoj penis. V tej rýchlosti som si neuvedomil, že od vzrušenia som ho mal tvrdý ako kameň a keď som ho do nej vrazil namiesto uhorky hneď sa prebrala a vzlykla od bolesti.

Chcela si dať dole odev z tváre a pozrieť sa čo sa deje. No ja som jej chytil ruky a ešte tvrdšie začal prirážať a rozrážať jej útroby. To že sa prebrala bolo vzrušujúce chcel som aby si uvedomovala, že je v mojej moci.
„Čo to robíš? Ty ma ešte stále mrdáš? Zbláznil si sa alebo čo?“
„Ako sa to rozprávaš so svojim pánom. Varoval som ťa, že dostaneš trest pokračuj v tom a bude len horšie.“
Keby tak ona vedela, že už som ju vytrestal zeleninou určite by protestovala ale o tom nemala ani páru. Pokorne si hryzla do jazyka vidiac, že som stále pri sile a že vták mi riadne stojí, že to nepôjde inak len cez môj výstrek. Sklopila oči a cez moje tvrdé prírazy a jej vzlyky len pokorne podotka.
„Áno pane... Ach... varoval si ma pane, Jau... prosím uspokoj sa na mne. Au... „
„Tak sa mi to páči a oči si necháš zakryté rozumieš?
„Och... áno.“
„Tak a chceš to poriadne tvrdo a hlboko správne?
„Áno... hlboko.... tvrdo.... len nie do dierky. Pokorne sa pripomínam, že neberiem žiadne prášky.“
„Neboj myslím nato ale už sa potrebujem urobiť takže niečo vymyslíme.“
„Ďakujem... ach...“

Začal som ju brutálne tvrdo mrdať, hlavne kvôli záberom ale aj kvôli tomu aby si neuvedomila, že aj v zadku ešte pred chvíľočkou dačo mal. No hlavne ten pocit jej beznádeje a mojej moci ma privádzal k šialenstvu a cítil som, že to je cesta k orgazmu. Prirážal som tak tvrdo, že si musela zahryznúť do periny a celé jej telo sa vždy riadne prehlo a zaborilo do matraca ako som celou váhou vrážal svoj penis do nej. Ešte že tam bol ten vankúš, ktorý fungoval ako taká pružina a pekne po každom príraze mi ju vrátil pekne späť.

„Už nie dlho už to bude kočička moja, len pekne drž.“
„Len... nie dnu...“
Poriadne som ho do nej vrazil a zostal dnu trochu sa vydýchal a začal premýšľať.
„Ty to do mňa striekaš? Zbláznil si sa?“
„Zas si neposlušná okamžite sa prestaň metať. Len som zastal aby sme to spolu nejako poriešili orgazmus mám dosť blízko tak ti radím nehýb tým zadkom lebo spôsobíš explóziu a vyplním ti jaskynku takou dávkou že až.“
„Dobre, dobre už sa nehýbem. Ale čo chceš riešiť nechápem kľudne sa mi urob na chrbát na zadoček hlavne sa už urob.“
„Takto ľahko to bohužiaľ nepôjde.“
„Ako to myslíš prečo nie.“
„Tak za prvé si čoraz viac drzejšia a nútiš ma ťa trestať a za druhé nebudem plytvať svojim spermatom len tak do priestoru. Pánove spermie musia ísť vždy do nejakej dierky.“
„Ach no dobre pane. Ako si ráčite priať ak budete ochotný vytiahnuť váš krásny tvrdý penis z mojej dierky, tak vám ho kvalitne vyfajčím, vyčistím a všetko pekne spapám.“
„To je správny prístup. Takto sa mi to páči za toto si neskôr konečne vyslúžiš odmenu a nie trest.“
„Ďakujem pane takže ho zo mňa vytiahnete? Je to krásne mať vás v sebe ale cítim vás snáď až v žalúdku.“
„Ďakujem za kompliment ozaj si zaslúžiš odmenu ale stále vo vzduchu visí aj trest budeme to musieť dáko skombinovať ale teraz je tu iný problém. Tvoja ponuka je neskutočne lákavá ale pán už dnes raz svoje semeno nastriekal do ústočiek rád by inú dierku.“
„Ale pane ak nie ústa ani pičku tak jedine... to nie tam nie tam ozaj nie.“
„Aké nie neprotiv sa mi. Máme dve možnosti v jednej dierke už som ak sa ti to nepáči stačí aby som sa pár krát pohol a máš to tam naservírované.“
„Nie nie len to nie veď to už nieje sranda môžem otehotnieť.“
„Ja nesrandujem tak ako sa rozhodneš mne to je jedno dierka ako dierka.
„No dobre ale môžem poprosiť o jej spracovanie? Nechcem aby to bolelo.“
„No dobre aj tak som ti sľúbil odmenu tak si ju vyberieš týmto spôsobom. Niečo tu mám tak ta pekne spracujem hlavne sa pritom nesmieš vrtieť, nezabúdaj, že v tebe je tikajúca bomba.“

Zasmial som sa a ona dobre vedela, že nežartujem a síce bola riadne nahnevaná nedávala to najavo aby som ju nevystriekal. Ritka bola síce už spracovaná ale to ona nevedela tak som zas urobil rovnaký postup. Trocha gélu a potom prstík išiel tam úplne ľahko ešte som podotkol, že neviem čoho sa bála, že veď zadoček sa na mňa očividne teší.

Aj keď úprimne prst a môj čurák boli dve rozdielne veci. Pritom ako som ju prstil jedným a potom dvoma prstami sa mi pomaly vzdialoval orgazmus ako som len tak nehybne bol zarazený v jej dierke. Ani mi to nevadilo naopak to som potreboval predsalen mala na rováši pár trestov a ja som nechcel do jej dierky len pustiť moje spermie ale chcel som jej zadoček aj patrične vzmrdať.
„Ták myslím, že sme pripravený čo povieš prdelka?“
„Verím ti pane.“

Povedala z miernym strachom v hlase. Nato som začal vyťahovať úd z jej červenej vyšukanej dierky a začal ho smerovať o kúsok vyššie. Bol kvalitne premazaný takže žaluď vbehol úplne zľahka. Najskôr som ju súložil len žaluďom. Zadoček bol ešte užší ako pička a tak mi ho krásne obopínala. Ale to nestačilo, začal som tlačiť čoraz viac a zrazu som v nej už bol do polovičky zasunutý. Videl som, že zatiaľ to zvládala statočne no ďalej už akosi nechcel ísť bola príliš úzka. Premazaná bola síce statočne ale proste. Čurák tam mal príliš málo priestoru čo na jednej stránke bolo pre mňa len výhodné.

Chvíľu som takto bol len v nej a potom som proste celou váhou na ňu doľahol a zarazil jej ho tam až po gule. Zakričala od bolesti a vynadala mi do špinavých hajzlov. Ja som jej len držal ruky a nepovoľoval v tlaku dokiaľ si zadok nezačal zvykať a nevytváral mi tam priestor pre ďalšie prírazy.

„Chvíľu počkáme než sa ti dierka prispôsobí a potom ti zadok pekne rozmrdám ako pred chvíľou pičku. Ak budeš pekne držať a vyšpúliš zadok ani to nemusí dlho trvať je to v tvojom záujme.

Len niečo zavrčala ale zadok prehla sa ešte viac a poriadne vypúlila zadok. Ako to urobila úplne som cítil tlaky na vtákovi už som sa tešil ako ju začnem mrdať. A ani som veru dlho nečakal. Vytiahol som ho skoro až po žaluď a poriadne prirazil. Trochu hekla ale držala ďalej ba dokonca myslím, že ako bola pekne naštelovaná ani ju to moc nebolelo.

Rozhodol som sa ísť do toho naplno a začal ju zas prudko mrdať zadok nezadok. Poctivo mi držala ako keby to bola nejaké erotická hračka. Ba časom začala aj jemne vzdychať aj keď myslím že už len z tej potupy si to odmietal užívať no sem tam jemný náznak prebehol. Ozaj to netrvalo dlho možno som takto prirazil zo 20 krát a už som hlásil že budem.

Posledným prírazom to na mňa prišlo a už som jej plnil prdelku. Šukal som ju aj počas tých výstrekov proste som si to užíval plnými dúškami. Nakoniec som ho ešte vytiahol a postriekal som aj jej prdelku a mušličku aby som prekryl stopy z minula. Park krát som ho ešte zasunul dnu namočil si ho tam do mrdky a tú jej rozotrel po stehnách bolo toho ozaj požehnane asi z toho ako som si to dlho oddeľoval.

Keď už som mal kopec kvalitných záberov rýchlo som si dal dole kameru a skryl ju za posteľ. Potom som jej dovolil odokryť si oči a zvalil sa vedľa nej. Ani sa na mňa nepozrela tak som sa jej spýtal či sa jej to vari nepáčilo.
„Ale áno pane bolo to úžasné.“
„To som rád aj mne sa to páčilo. Škoda že si nemala orgazmus.Vieš čo som ti vlastne dlžný ešte jednu odmenu poď do sprchy. „
„Nemôžem.“
„Akože nemôžeš chceš sa zas protiviť, keď ti núkam odmenu?“
„To vôbec nie pane ale tak kvalitne ste ma rozmrdaly, že nemôžem chodiť hrozne mám to tam dole ako v jednom ohni.“
„To si mala hneď povedať zato sa nemusíš hanbiť naopak buď hrdá akosi to pekne zvládla a držala si svoje slovo.“
Zobral som ju do rúk a odniesol do vane tam som ju uložil. Vyzliekol som si konečne tričko a vliezol kunej ona ležala hlavou pri točke ktorá vytŕčala zo steny. Poprosil som ju aby mi podala sprchu a pustila najskôr studenšiu vodu aby som jej uľavil od toho ohňa. A skutočne jej to pomáhalo poprosil som ju aby si nohy vyložila na okraje vane aby som ju mohol kvalitne ochladiť a očistiť.

Povedal som jej že rukami za hlavou si môže regulovať teplotu tak ako jej to vyhovuje. Taksom mal pred sebou krásnu mladú dievčinu úplne nahá posiatu kvapkami vody. Hlavne ma fascinovali kvapôčky vody na jej prsiach ako sa tam krásne držali. Neodolal som a vzal som si ich do úst a jemne ich bozkával. Potom som sa zas oddialil a poručil jej aby si pripravila teplejšiu vodu že jej idem prúdom vymasírovať klitoris ak jej to nebude prekážať a prijme takúto odmenu.

Len zavrela oči a pokývla hlavou na znak súhlasu. Priložil som sprchovú hlavicu na jej rozkrok a jemne ho pritlačil. Zatiaľ som ho nechal takto samostatne spríjemňovať pocity mladej krásky. A zatiaľ som si nabral veľké množstvo šampónu a vymasiroval jej hlávku potom som jej ju opláchol a zas vrátil prúd vody na to správne miesto. Potom som ju celú postriekal sprchovým gélom a začal ho rozotierať po celom tele hlavne od prcinky cez bruško až po prsia, kde som sa vyšantil najviac.

Ten pohľad na lesklé telíčko krásne klzké vo mne prebúdzal ďalšie chute až som bol sám zo seba zaskočený ale môj penis mi naznačoval že to je reálne. Teraz som sa však začal venovať hlavne jej rozkroku krúžil som tam sprchou aj prstíkmi a dráždil ju do nepríčetna. Nohy viac a viac rozťahovala a ruky naťahovala dozadu k točke. Proste sa naťahovala ako také mača. Krásne si priadla a opäť mi poskytla pohľad na krásne sa zdvíhajúce prsia. Navyše sa krásne leskli a ja som neodolal a sem tam ich pohladil.

No okrem toho som cítil že sa jej už blíži orgazmus a vtom sa mi v hlave zrodil zákerný plán.

autor: ZreleDievca



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>