Erotická poviedka

Prichytený priateľkou

Môj najvzrušujúcejší príbeh začnem písať pekne po poriadku so všetkým čo tomu predchádzalo.

Veľa času som trávil po internetových zoznámkach dlho som nikoho nemal uspokojoval sa cez zoznamky, webku, rad som proste poslúchal. Páčilo sa mi ak mal niekto nadomnou kontrolu a musel som plniť jeho príkazy stretol som sa so všetkým možným od normálnych bežných veci až po veľké perverznosti. Po čase som si našiel priatelku taktiež cez internet. Veľmi rýchlo sme sa dali dokopy po pár schôdzkach sme sa do seba zaľúbili. Sexu sme mali poriadne stále sa mi postavil a priatelka to brala ako znamenie a hneď ma začala robiť rukou alebo pusou a bolo jej jedno kde. Pár krát za jazdy v aute alebo raz v kine a taktiež v saune neskutočne ma vzrušovalo, že nás môže niekto odhaliť. 

Stretávali sme sa kvôli vzdialenosti len víkendy a tak som po prepichanom víkende mal stále v týždni chuť na sex. Úplne maličkosti ma vedeli vzrušiť začalo sa mi to tam dole hýbať len som videl pekný zadok v legínach alebo poriadný výstrih. Tak som sa vrátil na internet a začal si hladať niekoho kto by sa somnou pohral cez webku. 
Hneď som zohnal pár žien na pravidelne hrátky. Väčšinou to boli bežné veci ako urobiť striptíz alebo honiť si ho, no našli sa aj perverznejšie dámy ktorým to ani z ďaleka nestačilo a prikázali mi aby som si zohnal štipce šnúrky popodvezoval sa dal štipce ne gule na bradavky obliekol sa ako žena a poslúchal. Každá lekcia me vedela neskutočne vzrušiť viac než sex. No niektoré boli náročne lebo vycikať sa alebo vystriekať a potom spapať to bolo dosť ťažké, ženy mi zato poslali ako odmenu fotky. 

Takto som fungoval cez víkendy som šukal priatelku a v týždni som poslúchal na webke. Lenže netrvalo dlho a raz keď som mal po lekcii strašne veľkú chuť dať si niečo do riťky, lebo som zistil to že vzrušenie celkoý výstrek je silnejší ak si to robím, prišla priatelka. No vyzeralo to takto v kúpelni  20cm gumenný žilnatý čurák ktorý bol s prísavkou na stene a ja doňho prirážam riťkou a vzdychám. Zabudol som sa zamknuť a priatelka prišla skôr ako mala. Keď to uvidela zostala v šoku a ja samozrejme tiež prestal som prirážať mal som polku v zadku a pozeral čo bude ďalej. 
Nebolo nič priatelka zabuchla dvere a išla preč do svojej izby. 

Ja som si to ukladal v hlave čo jej poviem so žilnatým vtákom zaboreným medzi polkami. Vyšiel som von popratal a prišiel za ňou do kuchyne. Pozrela namňa a vraví: Toto sa ti páči?  
Ja som dal hlavu dole a kývol áno trošku ma to vzrušuje. 
A ona vraví: no ak ty tak sa uspokojuješ kým ja som v práci a makám tak to zrobíme takto:
Hneď sa idem prichlásiť na zoznamku a pohľadať nejakého pekného bisexuála aby sa o nás oboch postaral. 
Len som prevratil oči a zostal ticho myslel som, že je to len taká vyhrážka. 

Prešiel týždeň potom druhý a sex nebol, už cele dva týždne. A zrazu prišla priatelka z práce v piatok okolo piatej večer a vraví: Dnes si užijeme.
Napadlo ma no konečne veď som dva týždne nestriekal gule mám ako balóny.
Práve som vyšiel zo sprchy priatelka išla pomne bola tam dlho asi sa holila. 
Pozeral som zatial TV zazvonil zvonček, priatelka vybehla zo sprchy otvoriť počul som mužský hlas. Bol tam cca rovnako starý ako ona čiže 24 ročný chalan s čiernymi vlasmi modrými očami takej atletickej postavy. 
Pozvala ho dnu pobozkala a povedala že už sme pripravený.

Potom vošli kumne do izby a priatelka vraví ako som povedala teraz sa uspokojíme všetci. No ja som povedal že nechapem čo chce robiť. Chalana usadila do kresla ja som sedel v druhom prišla kumne a začala mi sťahovať teplaky. Vybehol som naňu, že čo blbne. No stiahla ich úplne a aj boxerky a prisala sa mi na vtáka celý jej zmizol v puse mám ho asi 15cm taký trošku hrubší. Chalan oproti to sledoval a hladil sa po svojom. Potom chalan povedal že si musí odskočit na wcko, že nás nechá. Priatelka mi ho hltala s velkou chuťou už som sa bližil k vrcholu keď prestala. A vraví: mám nápad vyskúšame niečo budem ťa bozkávať tak že budeš mať na očiach šatku a nebudeš čakať kam pôjde bozk bude to sranda. 

Vravím: No dobre ako mysliš. Dala mi šatku a doviedla do postele lahol som si na chrbát a čakal. Chvílu sa nič nedialo zrazu som ucítil prvý bozk na jednej a potom na druhej vnútornej strane stehna. Bozky išli k mojim vajciam a penise potom to bolo skôr olizovanie a fajka. Ale bolo to úžasne ta fajka bola taka intenzívna prsne na tie naj miesta. Behom 2minút som striekal až n hruď v tom mi stiahla šatku a videl som chalana ako ma dokončuje rukou. Až som sa trhol priatelka sa začala smiať bolo to fajn čo? 

Ja som celý zmeravený len kývol hlavou. A Teraz vraví on uspokojíl teba tak teraz mu pomôžeme my.
Pobozkala ma sadla mi na vtáka ktorý bol ešte tvrdý a začala jazdiťnaviedla mi ruku k jeho vtákovi a povedala pohoň ho. Tak v tom vzrušení som nenamietal.....

A čo bolo ďalej ? no to bude v pokračovaní ak sa Vám bude príbeh páčit...
 

autor: webboy



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>