Erotická poviedka

Sobotná tancovačka

Karol sa strhol zo sna na hlas svojej priateľky Lenky, ktorý sa ozýval tesne za dverami izby. Pozrel sa na hodiny a uvedomil si, že je pár minút po štvrtej hodine poobede a Lenka s niekým telefonuje. Pozviechal sa, otvoril dvere a skoro sa zrazil s Lenkou, ktorá práve zložila.

Dali si krátky bozk a Karol po ceste do kuchyne zistil, že telefonujúcou bola Lenkina kamarátka Bea, ktorú Karol veľmi nemusel, lebo vedela byť naozaj priama a nepríjemná. Vždy vedela čo chce a išla si za tým strmhlav stoj čo stoj. Sú vraj s priateľom Paťom v meste a radi by s nimi niekam vyrazili, lebo sa dlho nevideli.

Karol si len povzdychol, že mal na večer iné plány a veľavravne chytil Lenku za zadok. Lišiacky sa naňho usmiala, stiahla mu trenírky a pevne mu uchopila mierne stvrdnutý penis. 

"Tak aby si vedel, ak to dnes dáš bez odvrávania a budeš sa baviť, splním ti akékoľvek prianie, a to naozaj myslím akékoľvek," povedala Lenka a rukou pomaly trela Karolov penis.

Pozerajúc si bez slova hlboko do oči Lenka klesla na kolená a olízala Karolov penis od koreňa až po jeho špičku. To už stál v pozore a dral si cestu do Lenkiných úst. Zrazu Lenke znovu zazvonil mobil a Karol prevrátil očami a už sa chystal natiahnuť si trenky naspäť.

Lenka ho však silno chytila penis a očami naznačila, že to robiť nemá. Zdvihla telefón a bolo zjavné, že opäť volá Bea. Kým Lenka hovorila rukou prudko honila Karolov penis a kým čakala na odpoveď, vsúvala si ho do hrdla ako to len šlo.

"Áno, áno, poďte kľudne hore, keď ste už pod domom, dofajčím Karola a otvorím vám," potmehúdsky sa usmiala.

Karolovi až zabehla slina od prekvapenia, ale počul v telefóne odpoveď: "...len ho znič, pôjdeme pomaly," a krátky smiech.

Lenka zložila a prudko si ho začala brať ústami a rukou zároveň. Na Karola to po chvíľke prišlo a vystrekol Lenke na tvár, časť zachytila do úst a prehltla, časť jej pristála na čele a vlasoch.

So slovami: "Pamätaj, čokoľvek..." utekala do kúpeľne umyť sa. Akurát včas, lebo pár sekúnd na to už zvonil zvonček pri dverách.

Lenka sa s obomi zvítala a Karol počul Beu ako hovorí: "Tu máš ešte trochu nad uchom." A všetci sa zasmiali. Karol sa nestihol ani poriadne vydýchať a už sa vítal s návštevou. Bea sa naňho dvojzmyselne usmiala až sa trochu hanbil, ale Paťo prišiel s ideami ako stráviť večer, tak sa debata zvrtla na inú tému.

Keďže bývali priamo v centre, ako najschodnejšia možnosť sa javila skočiť do jedného z blízkych podnikov, kde sa večer bude dať posedieť a prípadne zatancovať. Otvorili si fľašku vína a začali spomínať na staré zážitky. Karol sa cítil naozaj dobre, s Beou nemal absolútne žiaden problém, skôr naopak, vyzerala naozaj skvelo a bola k nemu veľmi milá. Sem tam sa ich pohľady stretli a venovali si sekundu-dve pohľadu. O to viac Karola tešilo, že za príjemný večer ešte získa aj prianie, aké mu len napadne.

Ako večer pokračoval, tretia fľaša vína na dne, témy sa zvrtli aj na sex. Paťo sa Karola veľavravne spýtal, ako som si užil poobedný orál od Lenky, a on na oplátku aký mali oni deň. Dozvedeli sa, že tiež majú na míle od svätožiary, keď len tesne pred tým ako k nám prišli mali rýchlovku na dvore susednej bytovky.

"Dokonca nás pri tom zjavne sledoval jeden pán z okna," zasmiala sa Bea. "Nebudem vám klamať, celkom ma to vzrušovalo. Chvíľami som naňho pozerala a robila pre neho divadielko."

"Máš rada publikum?" spýtala sa Lenka a žmurkla na ňu.

Bea sa uškrnula a odpila si z vína. "Urobíme chlapcom predstavenie ako za starých čias?" spýtala sa Bea a končekmi prstov prešla Lenke po tvári.

V tichu, ktoré nastalo bolo až groteskne počuť suché preglgnutie Paťa s Karolom. Lenka nevedela ako Karol zareaguje, lebo nič podobné spolu nezažili ani nespomínali. Bea ju však neskutočne elektrizovala, a preto iba pomaličky jej pohladenie opätovala a čakala či ju Karol nezastaví. Karolovi by sa však zjavne krvi nedorezal, iba jeho upätý výraz prezrádzal, že sa mu toto predstavenie naozaj páči.

Paťo vyzeral byť trochu viac skúsený, jeho šok trval značne kratšie a už dievčatá povzbudil prosbou. "Poprosíme pusu dievčence..." povedal značne vzrušeným hlasom.

Babám nebolo viac treba, ich jazyky sa začali okolo seba lačne stáčať ako dva hady. Najprv skúmavo, ale ako ich ruky prešli do vlasov, intenzita sa zvyšovala a jazyky smerovali aj na krk a uši. Ich vzrušenie rástlo geometrickým radom, nehovoriac o chalanoch, ktorým sa úplne zjavne dvíhali ich penisy.

Divadlo však pokračovalo, Bea chytila Lenku za prsia a jeden prst vložila do jej úst. Párkrát vsunula dnu a von a Lenka sa otočila pohľadom na Karola. Tak vzrušený pohľad ešte nevidel. Bola akoby v tranze a doslova si pýtala jeho povolenie.

"Nenechaj sa prosiť láska," povedal Karol a akoby spustil ohňostroj. Lenka sa prudko vrhla na Beu. Ich ústa splynuli v jedny ako hlboko obe drali svoje jazyky do tej druhej. Pred očami svojich partnerov zo seba stŕhali svoje oblečenie neprestávajúc sa bozkávať.  Chalani v nemom úžase sledovali ako pred ich očami behom pár chvíľ ostali dve úplne nahé krásne ženy, ktoré ako zmyslov zbavené rukami skúmajú svoje telá v nepretržitom bozku. Keď sa ich ústa konečne odtrhli, Lenka položila Beu na gauč a začala lízať jej bradavky. Obomi rukami hladila jej krásne telo, až jednou zakotvila v jej lone.

To, že je Bea neskutočne vlhká, chalani počuli o pár sekúnd keď dva Lenkine prsty vstúpili do Beinej vagíny. Ich vzrušenie vylučovalo akékoľvek jemné správanie sa, prsty doslova do nej vrážala ako o život. To čľapkanie spolu s Beinými nekontrolovanými vzdychmi sa nieslo celou izbou. 

Karol sa akoby dnes druhý krátstrhol zo sna, keď precitol a po dlhom čase zavrel svoje ústa. Uvedomil si, že Paťo už nezvládol nápor, vybral svoj penis z nohavíc a rukou ho spracováva.  Karol sa inšpiroval a chytil svoj penis do rúk a uvedomil si, že tak tvrdého ho určite ešte nezažil. 

Medzitým sa výjav pred ním zmenil.  Lenka síce stále prstovala Beu, ale už kľačiac nad jej tvárou. Svoj prúd štiav zo vzrušenej vagíny práve adresovala priamo Beiným ústam. Tej to zjavne neprekážalo, keď Lenku doslova hltala ako zmyslov zbavená. V tejto krkolomnej polohe prišiel na obidve orgazmus a v ohlušujúcom dvojitom výkriku sa zmietali a nakoniec skončili na sebe jemne sa chvejúc. Po pár sekundách sa na seba usmiali, preplietli si jazyky už miernejšie ako na začiatku a pozreli na svojich partnerov.

"Vidím chlapci, že sa vám naše blbnutie zapáčilo, súdiac podľa tvrdosti vašich kamarátov," zasmiala sa Lenka. Priplazila sa ku Karolovi a olízala mu pomaličky penis po celej dĺžke. Zopakovala to niekoľkokrát až si ho zobrala po koreň do úst.

Vedľa nich sa odohrávalo niečo podobné, keď Bea už rytmicky fajčila Paťov penis. Na chvíľku vymenila ústa za ruku a druhou zašla Lenke do vlasov. Začala udávať tempo fajčiacej Lenke, pekne dnu a von. Potom prudkým pohybom prinútila Lenku opäť si vsunúť Karolov penis tak hlboko, ako sa len dalo, chvíľku ju tak držala a pustila. Lenka rýchlo zalapala po dychu, aby pokračovala v Beou diktovanej fajke.

V podobnom duchu sa odohrávali nasledovné minúty, až Bea odtiahla Lenku od Karolovho penisu a opäť sa začali bozkávať. Paťo vstal a vyzliekal sa. Lenka si opäť zobrala Karola do úst a na jeho prekvapenie mu Bea začala olizovať miešok.

Karol pozrel na Paťa, ale ten sa iba usmial a zhadzoval zvyšok svojich vecí. Lenka vybrala Karolov penis z úst a spolu s Beou mu prechádzali svojimi jazykmi po celej jeho dĺžke od dola hore a naspäť.

Karol bol v siedmom nebi.

Tentokrát si vymenili a jeho penis sa ocitol v Beiných ústach a Lenka sa na nich chvíľku iba pozerala a masturbovala. Bea si užívala rolu provokujúcej a brala si Karolov penis vo veľkom tempe veľmi hlboko dnu a zase von. Potom zrazu prestala, dala pusu na špičku a presunula sa k Paťovi, ktorý ich sledoval z gauča. V podobnom trende pokračovala na jeho úde.

Lenka sa presunula naspäť ku Karolovi, ale ten ju chytil a povedal: "Choď pomôcť Bei, nech si aj Paťo užije dokonalé fajčenie." V jej očiach sa zalesklo obrovské vzrušenie zmiešané s vďakou a už si ľahla k Bei a spoločne sa striedali vo fajčení Paťovho penisu. 

Karol ich chvíľku sledoval, ale už to nevedel vydržať a presunul sa za Lenku, ktorá práve na štyroch fajčila Paťovi zatiaľ čo ju Bea hladila na prsiach. Svoj penis nasmeroval na vagínu svojej priateľky, a keďže tá bola neopísateľne vlhká, zašiel do nej bez väčšej námahy. Lenka, neprestávajúc fajčenie Paťovho penisu, vydala tlmený vzdych. Karol začal prirážať. To už Lenka musela prerušiť fajčenie a začala silno vzdychať.  Na Paťov penis si v okamihu vysadla Bea chrbtom k nemu a začala sa divoká jazda. 

Dievčatá sa opäť chopili šance na bozkávanie a dotýkanie sa po tele, zatiaľ čo ich partneri v nich divoko prirážali.  Na Beu to zjavne prichádzalo. Karol prerušil prirážanie a obaja s Lenkou sa presunuli nad ňu.

Zatiaľ čo neprestávala jazdiť na Paťovi, Lenka jej lízala klitoris, pričom si na chvíľku vzala do úst aj Paťov miešok a sala ho. Karol si zobral na starosť Beine bradavky, ktoré olizoval a jemne hrýzol. Na Beu prišiel obrovský orgazmus a všetci traja spoločne jej ho ešte predlžovali neprestávajúc jej dráždenie.

Po niekoľkých vlnách a ohlušujúcich výkrikoch sa zosypala Paťovi do náručia. Paťo ju mierne nadvihol, aby z nej mohol vykĺznuť, čoho ihneď využila Lenka a zobrala si ho do úst. Po celej jeho dĺžke z neho zlízavala Beine a jeho šťavy. Potom si ho vzala do úst a bez akéhokoľvek poľavenia si ho vrážala do úst. Paťo nahlas vzdychal a Bea ležiac na ňom vzrušene hľadela na toto divadielko. Chytila Lenku za ruku a jej prsty si sama nasmerovala na svoju vagínu. Sledujúc ako jeho priateľka o život fajčí iného muža a prsty vráža hlboko do vagíny jeho partnerky si Karol honil svoj penis.

Jeho vzrušenie ešte vzrástlo, keď na Paťa prišiel orgazmus, čo Lenku vôbec nezastavilo a lačne pokračovala. Každá kvapka jeho semena končila v jej ústach a už vôbec neriešila Karolovu prítomnosť a či mu to neprekáža.  Keby však videla ako divoko za ňou masturbuje, iba by ju to v tom utvrdilo. 

Keď Bea zbadala ako Lenka prehĺta snáď tretie sústo vrhla sa na ňu a ich ústa sa opäť spojili. Ako lačné šelmy bojovali o posledné kvapky Paťovho semena, ktoré ešte v Lenkiných ústach ostávali. Karol šalel pri týchto výjavoch čo sa mu diali priamo pre očami, ale on chcel ešte viac.

Keď sa tie dve šelmy trochu upokojili, Karol sa opýtal Lenky: "Láska, môžem mať to prianie práve teraz?"

Lenka sa zvedavo otočila a oči akoby vysielali dva nevyslovené otázniky.

"Akokoľvek šialene to bude znieť, strašne sa chcem odtiaľto pozerať, ako ťa Paťo pretiahne... a to mám naozaj na mysli pretiahne, veľmi tvrdo a nešetrne... samozrejme, ak ste s tým všetci okej."

Bea pozrela na Paťa a povedala: "Neviem, čo sa deje, ale nielen že mi to nevadí, ale veľmi rada si to pozriem tiež." A vzápätí sa zasmiala. 

Lenka sa nahla ku Karolovi a šeptom sa ho opýtala, či to naozaj myslí vážne. Ubezpečil ju, že to myslí smrteľne vážne, a čím tvrdšie ju Paťo pretiahne, tým bude spokojnejší. Po tých slovách Lenka zavzdychala a dala Karolovi vášnivý bozk. Otočila sa po štyroch prešla k Paťovi a pre zmenu dala vášnivý bozk jemu. Chvíľku sa bozkávali, zatiaľ čo mu ona rukou spracovávala penis. Zabralo to však len veľmi malú chvíľu, kým Peťov penis stál v plnej sile pripravený na svoju úlohu.

Lenka sa otočila tvárou ku Karolovi pozrela mu priamo do očí a povedala. "Na čo čakáš Paťo? Pretiahni ma tu priamo pred Karolom, nech má pekný výhľad ako si ma berieš ako štetku priamo pred ním."

Paťa nebolo treba dvakrát prosiť. V momente stál za Lenkou a vsúval svoj penis do nej. Dno dosiahol poľahky a tak párkrát mierne prešiel dnu a von, aby sa ich pohlavné orgány spoznali a už jeho tempo naberalo na obrátkach.

Lenkine oči stále uprene pozerali do tých Karolových, keď z jej úst zazneli ďalšie provokatívne slová: "Udri ma, som predsa posledná štetka, ktorá sa pred svojim priateľom oddáva cudziemu, udri ma..." Paťo už strácal pôdu pod nohami od vzrušenia, a tak vôbec neváhal. Počas prirážania letela jedna rana po zadku a vzápätí druhá, tretia, štvrtá....

Lenka vzdychala a prosíkala o ešte viac bolesti.

Paťo ju schmatol za vlasy a pritiahol k sebe, aby ju druhou rukou mohol chytiť pod krk a bozkávať sa s ňou.

Pri Karolovom uchu zaznel Bein šepot: "Páči sa ti to však? Páči sa ti ako môj chlap preťahuje tú tvoju štetku..." Do toho cítil na svojom penise pevné zovretie jej ruky. Nebolo treba odpovedať, tvrdosť jeho penisu hovorila za všetko. Nič tak intenzívne v živote nezažil.

Ne Lenku práve prišiel obrovský orgazmus. Zvíjala sa ako had a Paťo neprestával do nej prudko vrážať svoj penis. Jej orgazmus zjavne nasledoval druhý, možno tretí. Chvíľku ležala ako handra, ale ako to prichádzalo na Paťa, prebrala sa a vyhŕkla: "Sprav sa mi na tvár, chcem byť tvoja štetka, rob si čo len chceš."

Paťo vstal, ona si kľakla pod neho a už lačne otvárala ústa, čakajúc čo príde. Prírazy Beinej ruky na Karlovom penise sa tiež zintenzívnili.

V tom okamihu Paťo tlmene vykríkol a už na Lenku leteli prvé prúdy jeho semena. Prvé boli naozaj silné a leteli priamo cez celú jej tvár, tie ďalšie už končili v dokorán otvorených ústach.

Karol na pokraji svojho orgazmu to sledoval, a keď Paťo skončil, zaujal jeho miesto. Lenka sa usmiala, prehltla čo mala v ústach a znova otvorila ústa. Karolove výstreky prišli vzápätí a podobne ako Paťove čiastočne skončili na tvári a čiastočne v ústach. Lenka prehltla a jazykom očistila špičku Karolovho penisu.

Usmiali sa na seba a všetci sa vyvalili oddychujúc na gauč. Karol zbehol po ďalšiu flašu vína, a keď sa vrátil videl, že sa ostatní na seba potmehúdsky usmievajú a žmurkajú. Sadol si k nim, naliali si z vína a napili sa.

Následne mu Lenka venovala dlhý bozk a spýtala sa ho: "Čo keby sme na teba použili náš nový strapon?"

Karol sa zarazil, predsa len sa trošku hanbil, že ho taká praktika vie tak neskutočne vzrušovať, a jeho priateľka to práve prezradila pred ostatnými.

Bea sa zasmiala. "Karolko neboj sa, nemysli si, že si jediný. Tuto Paťov zadok by vedel rozprávať... tiež máme doma dve rôzne veľkosti."

Paťo sa zasmial a capol ju po zadku, že také naňho prezrádza. Atmosféra Karola strhla natoľko, že už naozaj nemal prečo oponovať, a tak prikývol.

"Trošku sa s tebou pohráme, ale dáme ti na oči toto," a zrazu vytiahla šatku spoza gauča. "Poďme však do našej spálne, nech máme viac priestoru." Presunuli sa teda tam a na jeho očiach spočinula šatka. Ľahol si teda na chrbát a čakal čo bude.

Na jeho perách spočinul Lenkin jazyk, spoznal ju podľa vône. Po chvíľočke skĺzol na jeho bradavky a postupoval stále nižšie. V tom momente na jeho perách pocítil Bein jazyk. Začali sa bozkávať, zatiaľ čo Lenkine ústa spracovávali jeho penis. Neostali však dlho samé, keď sa k nim pridali aj ústa jej kamarátky.

Bolo to úžasné, jeho telom lomcovalo nekonečné vzrušenie. Po čase sa dvoje ústa oddelili a jedny jazykom spracovávali jeho zadok, až vlhký jazýček spočinul na jeho análnom otvore. Jemne špičkou krúžil po okolí a máličko zašiel dnu. Druhé ústa zatiaľ pomalším tempom brali jeho penis hlboko dnu a pomaly von.

Do ticha zaznel zvuk otvárania lubrikačného gélu. Karolom prešlo vzrušenie od očakávania. Dlho čakať nemusel, jeho otvorom sa pomaličky predieral prst. Hneď ako spočinul na jeho dne, začal pomaly prirážať. Zároveň niečie ústa zvýšili tempo fajčenia, čo v Karolovi vyvolávalo fantastické pocity.

Jedno z dievčat sa presunulo ku Karolovým ústam a Karol opäť spoznal Lenku: "Páči sa ti čo s tebou Bea robí?"

Zatiaľ fajčiaca Bea pridala druhý prst do Karoloho zadku. "Ach, je to úžasné," zachrípnuto odpovedal Karol.

"Tak Bei, myslím, že je pripravený na to, aby si ho poriadne pretiahla," povedala Lenka a prešla ústami na Karolov penis.

Vtedy prsty v jeho útrobách pomaly menilo niečo väčšie. Milimeter po milimetri si dralo cestu do jeho zadku, zatiaľ čo Lenka pomaly lízala jeho penis a pozerala na Beu. Akonáhle strapon dosiahol na dno Karolovho zadku, podobne ako predtým Beine prsty, pomalým tempom sa snažil Karolov zadok roztiahnuť a privyknúť.

Vzrušenie, ktoré však rástlo a rástlo už Bei nedovoľovalo toto tempo udržať, a tak prirážanie naberalo na intenzite. Dievčatá sa celkom odviazali, a zatiaľ čo Lenka jeho penis ústami doslova trhala z jeho tela, Bea doňho prudko vrážala umelý penis a Karol iba v tranze kričal. Keď už sa jeho orgazmus blížil míľovými krokmi, baby prestali a nechali ho na hrane.

Pár sekúnd sa nič nedialo až Lenkine ústa spočinuli na jeho krku. Vlny prechádzajúce jeho telom pomaly ustávali, keď opäť zacítil tlak na jeho análny otvor. Ten už nekládol žiaden odpor a prírazy mohli byť hneď intenzívne.

Bolo to neskutočné, chcel sa smiať, kričať, plakať... všetky možné a nemožné pocity mu lomcovali telom, zatiaľ čo jeho zadok bol intenzívne súložený a jeho krk bozkávaný a olizovaný jeho milovanou Lenkou.

Ale v tom zacítil niečo, čo ho úplne šokovalo. Na jeho penise pristál niečí jazyk a ruka zjavne ženská.

"Čo to je?" vykríkol Karol.

"Prekvapenie miláčik, uži si," zmyselne mu zašepkala Lenka do ucha a jazyk mu vrazila do úst. V Karolovi akoby explodovala emočná bomba. Jeho zadok zjavne preťahuje muž, vráža do neho svoj ľudský a nie umelý penis, a navyše mužský.

Chcel sa vytrhnúť a všetkým vynadať, ale....

Ale všetko bolo dokonalé. Bolo mu to úplne jedno, v tej chvíli by mu bolo hádam jedno, keby tam stálo ďalších päť chlapov, ktorým on má robiť prostitúta. Dal si dole šatku a uvidel obraz, ktorý nečakal, že niekedy uvidí.

Lenka sa naňho usmievala a hladila ho po hrudi, nad ním sa podľa jeho očakávania týčil Paťo, ktorý mu držal nohy od seba, aby mu nebránili v zasúvaní penisu do jeho zadku. Vedľa kľačala Bea, ktorá si sem tam vzala Karola do úst a počas toho prstom vchádzala do zadku prirážajúceho Paťa.

Potom sa však presunula zaňho a snažila sa vymeniť prsty za stále pripnutý strapon. Po chvíľke sa jej podarilo zosúladiť ich tempo a teraz mal Paťo zároveň penis v Karolovom zadku a strapon v tom svojom. Oči mal prevrátené a vyzeral, že z toho vzrušenia skolabuje, tak mu Bea vytiahla penis a pokračovala prudkým prirážaním straponom.

Zatiaľ Karolov penis našiel miesto v Lenkiných ústach. Toto už chalani naozaj vydržať nemohli a spravili sa prakticky naraz. Karola takmer posadila vlna, ktorá ním prešla. Lenka nestíhala hltať, čo z neho vychádzalo a to zároveň na Karolove telo a jej hlavu dopadali salvy z Paťovho penisu.

Karolov hruďou tiekli potoky semena. Baby sa naňho vrhli, všetko zlízali a ústami si vymieňali lepkavú tekutinu. Rukami si vzájomne dopomohli ešte k jednému orgazmu a padli na posteľ k oddychujúcim chalanom. Nejakú dobu sa nezmohli na slovo, ale jedno bolo jasné.

Sobotná tancovačka sa konať nebude, noc sa rozbiehala úplne iným smerom.



autor: VP689



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>