Erotická poviedka

Moja krsna teta

Tak ze sevas, volám sa Tomas, chodím na strednu, cize mam pod 20r a rad by som sa s vami podelil o moje zážitky. Sme super rodinka, aj celkom dost velka kedze obaja moji rodicia su z troch súrodencov. Mam rad rodinne oslavy ked sa vsetci stretávame a kecame, je to velka sranda.

Moja mama ma brata a jednu sestru menom Diana o kt. By som vam rad predstavil. Ked som bol mladší, zacala s mužom podnikat a dneska sa maju velmi dobre. Je to zena asi 172cm vysoka, 35r,kila si nedovolim odhadnúť ale je krásna ciernovlaska s okrúhlym zadkom kedze pravidelne cvičí a 4kami prsiami. Velke pevne prsia ma zrejme mamina rodina v sebe,kedze ta strana ich ma podobne. Diana ma syna v mojom veku, mojho bratranca Mareka s ktorym dost casto chodievame von, a samozrejme ja som velmi rad ked ideme k nim, lebo ma všeličo pri jeho mame napadá. Pamätám si ked sme prerabali ich dom a jeho mama tam behala v kratasoch a tielku s vy strihom,boze krása, každý predklon som musel vidiet. Ked cistila podlahu handrou a prsia jej vyseli, boze tie dve plné buchty sú asi snom kazdeho chlapa, len som čakal ci z bielej podprsenky jedno nevykukne. Ked hrávame xbox, a Dia okolo nas behá,čistí prach, ci vysava, alebo ked nam nieco nesie jest, vzdy he krasna. Je velmi mila a rad k nim chodievam.

Pamätám si raz, ked sme s Marekom spali u nich po jednej oslave s kamosmi, mali sme vypité samozrejme, nikoho nemal doma, počkal som kym zadrieme a potom som šiel do spálne jeho rodicov a vonal gatky jeho mami. Boze bolo to super. S Dianou sme boli aj na rodinnej dovolenke, v plavkách je neuveritelna sexbomba, ked vychadzala z vody a bolo jej vidno bradavky, vtedy som ja v tej vode este musel ostavat aby mi ten dole zvedol:-) asi dva tyzdne dozadu sme boli na chate, moja rodina a marekova(bratrancova). Samozrejme po dlhsom case kedze sa každý z rodicov naháňa za peniazmi. Krásna velka chata s niekolkymi izbami. Naši mali kopec alkoholu, kedze sa vedia zabavať, ved raz za cas treba. Pamatam si že som si menil tepláky ked uz všetci chystali ohnisko vonku a jedlo, na stoliku som našiel Dianin mobil. Nedalo mi nenakuknut. Mala tamm kopec fotiek z dovoleniek a tak. V plavkách bola neskutočne krásna a sexy. Par som si nich tajne poslal na svoj mobil a vravím si, este si pozriem jej spravy s manželom. A tam to bolo v co som tajne dufal. Mms ktore by drazdili kazdeho chlapa. V spodnom pradle so spustenymi ramienkami z podprsenky,alebo foto odzadu iba v tangach bez podprsenky, prsia som sice nevidel ale mala ju krasne zarezanu v tangach a z analu bolo uz skoro vidno tie tmavé okraje. Boze to bol úžas. Ked som to dopozeral šiel som k nim pomoct. Mala na sebe tepláky, s krasne obtiahnutym zadockom a tangami a hore tričko s väčším vystrihom a čiernu podprdu. Pri ohni sa jedlo,pilo,spievalo, samozrejme ja nie, ja alkohol nemusím.

Cely vecer som ju nenapadne sledoval, bola krásna, tie dlhe cierne vlasy mala v cope a tie plne stehna, jaj. Niekoľkokrát som jej šiel pomoct nakrájať zeleninu a zakukoval som do vystrihu. Nerobil som si to asi 4dni a uz to bolo zle so mnou. Ved pri mne sedela mama a par krat sa stalo ze sa jej poprda odsunula troch a a ja som zahliadol bradavku. Boze to bol adrenalín ci ma niekto nevidí. Bolo asi 1hod rano a niektorí uz mali dost. Marek ten spal ako zabitý a Dia uz potrebovala pomoct do chaty, tak mi povedali nech junodprevadim. Opierala samon mna a tarala hlúposti :D zjavne bola dost opitá. Ani nevnimala co vravím. Dosli sme do ich izby dala si dole tričko, ostal som stat ako keby som ducha videl, krasne velke prsia v podprsenke ciernej cipkovanej, dala si dole tepláky, tanga a krásny zadocek v nich a odpadla dompostele ako mŕtva so slovami prosim ta poskladaj to. Este som ani nestihol pozbierať šaty a uz bola ako zabita. Ani sa neprikrila dekou, napadalo ma milion veci no nemal som odvahu.

Ked som doskladal jej šaty, tak sa jej pýtam ci este nieco no nereagovala. Spala ako zabita. Ležala na ľavej strane, tak som si sadol k nej a ťukol ju par krat do ramena ci ma počuje. Nereagovala. Ten adrenalín mo dodal strašne vela odvahy a tak som vytiahol mobil a vyfotil si jej vyspulenu ritku. Potom samozrejme vystrih. Nedalo mi to a musel som jej troska posunúť kosiky na podprsenke aby som videl jej bradavky. Boli úžasné,krasne velke,hneducke, v momente mi stal. Tak som jej samozrejme posunul aj tanga na zadocku any som jej videl jej malicku a anal ktory ja oblubujem, bolo to úžasné, vsetko som si fotil. Dotykal som sa jej velmi jemne aby som ju nezobudil. Bolo to super. Zážitok na cely zivot. Polozil som mobil k nej, zavrel som okno aby neprechladla ved aj v lete vie byt v noci chladnejšie, šiel som zhasnúť ze idem naspäť k nim.

Zhasil som a rozmýšľam ze nemam mobil tak som sa vrátil spat na posteľ. V tme som ju uz velmi nevidel ale musel som si privonat. Bola úžasná. Hrozne mi stal. Bola zadockom ku mne, presiel som jej rukou po zadku, a len zasomrala,,Miti(meno jej manzela), dneska nie...hladil som ju po zadku a cítil som, ze cim blizsie som k jej maličkej, tym je vacsie teplo na mojej ruke, presiel som po nej s 2prstami. Mala ju horúcu,,,zašiel som rukou pod gatky a najprv prechádzal po nej, nereagovala. Dal som pomaly jeden prst dnu,ona nic, potom druhy. Bola horúca. Po chvíľke to tam zacalo pekne mľaskať. Nechcem som hýbať nejak velmi tak som ju prstoval iba tak jemne.sem tak zastonala potichu a to ma povzbudzovalo. Vravel som si, hned ako budem počuť dvere od chaty, zdrham, no naši sa domov zjavne neponahlali. Kruzil som prstami v nej. Bola krásne mokra, v tom mi chytil predlaktie,som sa zlakol, ze sa zobudila, no ona ma chytila tak pevne, az ma skrabala a jemne, ako keby hovorila zo sna vravi: miti, neznášam ta.:-) dal som prsty hlbsie a zastonala viac...vytiahol som ho a odzadu jej ho tam pomali dal. Bola uplne bezvladna. Len stonala a nevladala,mozno ani nechcela sa branit.

Povedala uz len pod Miti. Ja som sa cítil ako v nebi, chytal som ju za tie jej obrovské prsia, šiel som ako stroj. Prst som jej dal do analu a tak som ju dával odzadu, nevedel som sa kontrolovať, dal som ju ľahnúť na chrbát,podprda dole,lizal som jej bradavky, ona zavrete oci, ziadna reakcia, len sem tam zastonanie.,,vylozil som jej nohy na moje plecia a šiel somm ako stroj. Bol to úžas. Zrazu zrýchlila dychanie. Bolo rýchlejšie a rýchlejšie a tak som pridával aj ja,az zrazu ako keby chytila kŕč do brucha, zadriapla sa do poslete a na moje brucho,kedze som bol v nej vyprskla ako fontana, bolo to úžasné. Mal som ho cely slizky,mokrý az na bradu mi vyprskla. Uz som bol na konci aj ja a tak som este pridal. Predkoncom som ho vytiahol, presunul sa k jej puse, pootvoril ju a pustil to do nej, trosku zakaslala, som sa zľakol ze sa zobudí ale len tomprehltla a spinkala dalej, parkrat som si ju este s bleskom vyfotil aka bola krásna a nachvilu si ľahol k nej...spala ako drevo. Koniec postele bol dost mokrý.

Obliekol som sa ze už radsej pôjdem no nemohol som. Chcel som junochutnat. Tak som jej bozkaval pomaly stehna,az som presiel k nej, uz nebola taka mokrá, našiel som si klit. A jazykom chodil po nom. Po par minutach som len zapocul vzdych a dalsi vystrek som schytal do tvare. Bolo to krasne. Neuveritelne mi chutila...zapocul som dvere, tak som ju len rychlo prikryli a šiel do svojej izby. Nakoniec to nebol nikto, asi to bolo moje svedomie. Zvysok noci som nespal, naši mali vedla izbu a rozhodli sa mi skulturnit noc maminim vzdychanim...ale musim uznať, ze som si predstavoval ci je mama taka ista. No aj som sa sem tam bál ci nepride Miti ze co sa tam stalo.

Prislo rano a raňajky, bál som sa ist dole..,,no na moje prekvapenie vsetci boli v pohode. Dia nic netušila podla mna lebo vravela ze nic nepamätá, a ja, so svojimi fotkami a skúsenosťou do konca zivota som si užil zvysok vikendu. Ani nechcite vediet na com som myslel ked sme boli o par hodin neskor na kúpalisku ;-) 

autor: MrZe



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>