Erotická poviedka

V byte s gymnastkou

Milý nadšenci, volám sa David no a rád by som sa svami podelil o zaujímavý zážitok, ktorý sa mi prihodil pred rokom. Je to celkom zvláštne, že tieto erotické poviedky ma pohltili doslova pri čitaní, tak som si pvoedal poviem mám čo sa stalo mne.. zážitky su stále zaujímavé a treba sa o nich deliť s ostatnými.. ale dosť kecov prejdem k veci ;) 

Bol raz jeden pekný večer, ja som už dlho nemal sex a ani frajerku. S kamošom sme šli na pivo pokecať a tak.. vtom kamoška mi volá či by sme sli vypiť, odvetil som, že "može byť ale som s kamošom." povedala "Nevadí može prisť aj on". Tak sme sa stretli kecali už bolo trošku pod parou dozvedel som sa, že jej kamarátka sa rozišla nedávno po niekolko ročnom vztahu nechce nič. velmi ma to zaujalo a mali sme velmi dobru debatu. 
Kamarátka potm, že ide na diskoteku.. "Ja tam nejdem" som jej povedal..vtom jej kamarátka(sima) povedala "mne sa tam tiež nepáči" ..kamoš medzi tým išiel na autobus a tá kamarátka išla na tu diskoteku za bývalým frajerom... 

Išli sme teda ja a sima niekde ešte vypiť..Sadli sme si o bar dalej. Bola velmi promptná ešte le nsme sadli a už objednávala poldecáky. Vypili sme si riadne išiel som ju teda odprevadiť domov sice býva dalej ale kašlal som to.. Ako tak ideme prebehla iskra oprel som ju o zastávku začali sme sa bozkávať. Vobec jej to nevadilo, práveže velmi chcela.. Išli sme ku nej do bráničky tam som ju oprel o stenu začala mi rozopinať zips na nohaviciach. Bol osm velmi nadržaný stoporil osm celý den jak stožiar. Povedala mi "že konečne niečo pevné" usmial som sa vopchal som jej ruku medzi nohy začal masirovať bola už vlhká.. ako sme sa tak obrábali vošiel jeden chlapík do brány. Hned sme robili akože nič. On len pozrel usmial sa a odišiel preč.. Tak ma ešte spravila rukou rozlučili a pomenili sme si čisla a odišiel som.. 

Na druhý den mi pisala, že má volný byt rodičia odcestovali, že spravý menšiu akciu, že mám zavolať aj kamoša.. boli sme v rovnakej zostave ako predtým.. Tak sme sa zišli tvárili sa akože nič. Pili sme fernet nebol zlý ale akurátny na náladu.. Ako tak dopijame kamoš musel odisiť lebo ráno vstával do práce, kamarátka začala telefonovať s bývalým. Oukej Sima si kumne prisadla dali sme si ešte 2 poldeci. Vtom sa domna zahladeli ale tak hlboko akoby mi chcela niečo povedať, v zápeti ma chytila silno za ruku a odvedila " už dosť pod osmnou" schmatla ma do izby hodila na postel rýchlostou svetla so msa nestihol spamatať a už som mal dole nohavice. Samozrejme, že mi zase stál ako stožiar. Vyzliekol som ju a začala mi ho fajčiť. Pekne krásne som bol v siedmom nebi dávala si ho do ust jazykom sa hrala na konci penisu, potom mi začala žužľať žaluda. Nechcel som aby ma hned spravil tak som jej povedal " dobre si na rade zlatko" .. oprel som ju na postel čelom kumne si lahla lizal som jej bradavky, jednou rukou som jej masiroval klitoris druhou rukou som sa hral s jej bradavkami a mačkal jej krásne dvojky prsia... Mala dokonalé telo, nakolko to bola gymnastka figura ako z Fitnes časopisu..

Potom ako bola otvorená pripravená celá vlhka..vstala dala polohu na psika otočila sa kumne ešte a povedala "vraz ho domna čo najtvrdšie" .. tak som ho chytil do ruky a s chuti vrazil až vzrieskla.. tak som ju takto dával celu pol hodinu moje gule plaskala o jej prdel, začal som ju plaskať po zadku ona len tisko vzdychalacelá bola mokrá potom začala kričať. Bolo to niečo neskutočne a neopisatelné. Potom so msa jej vystriekal na bruško mala asi 2-3 orgazmy triasla sa celá ako po zimnici.. Mušličku som jej potom celu vylizal do sucha mala neskutočne krásnu broskynku, aku osm ešte nevidel niečo krásne...žiadny rojebaný hambačik  :)

Troška sme poležali pomojkali sa, potom sme sa len hrali asi par minuta opať zase. Vyskočila namna začala ma kusať mrcha jedna bradavky mi lizala ako divá.. Roztiahol som jej nohy položil si ich na ramena a takouto polohou som jej nakladal dosť dlho potom sme zase niečo postriedali asi 10 polôh. Stále kričala, ako dlho už taku jebačku nezažila.. Prejebali sme takým tempom celu noc o nejakej 4 rano sme zalahli na par hodin o 8 sme vstali dali sme sprchu medzitým mi holá prebehovala popod nos tak som ju pretiahol na drese v kuchyni a v sprche. Ako sme tam tak stále a fajčila ma postavila sa zdvihla svoju nohu nad svoju a povedala " možem ma vyšukať ako včera v noci" tak som neváhal a opať som si to užíval. Potom sme sa rozuliči a stretávali další pol rok za rovnakým učelom.. ale to už su iné pribehy ;) 

To by bol moj asi najlepši najnadržanejší zážitok, kedy moje chute boli rovnaké ako Simine..



autor: David



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>