Erotická poviedka

Sex s učiteľkou II: Učiteľka informatiky

Stalo sa to po mesiaci na novej strednej škole. Zatiaľ som si nenašiel žiadnych kamarátov a väčšinu času som strávil sám. Jediná blízka osoba s ktorou som si rozumel bola učiteľka informatiky. Rozumeli sme si. Vždy keď som niečo potreboval, tak mi poradila. Raz som bol nadržaný a zároveň som sa cítil sám. Na informatike som naschvál naťahoval čas a keď všetci odišli, tak som tam ostal iba ja a Barbora. Barbota mala 23 rokov, prsia trojky, nádhernú tvár, sexi riťku a čierne vlasy pod ramená.

,,Môžem si to ešte dorobiť, môj počítač je v oprave." zaklamal som.
,,Môžeš. A normálne mi tikaj keď sa nikto nepozerá."
Sadol som si za počítač a spýtal sa:
,,A dokedy máš dneska čas?"
,,Dokedy sa zatvára škola. Dnes mám skontrolovať triedy kvôli smetiam, takže som tu sama."
Po nejakej pol hodine robenia projektu sa mi zase postavil. Mal som tak plné gule, že som to skoro nevydržal a začal si ho na hulváta honiť. Lenže bola tam Barbora. A tak som dostal nápad- presvedčím ju k trtkačke. Prišiel som k nej a spustil
,,Nemám ti pomôcť s tím kontrolovaním?"
,,Nemusíš. Potrebuješ snáď ty niečo pomôcť?"
,,No, ako to povedať... Aby si sa neurazila..."
,,No hovor."
,,Ja... No proste... Som na..." zaseklo sa mi v hrdle.
,,Čo si?"
,,No, ty si taká pekná a dnes mám blbý deň. Tak čo keby..."
,,Čo keby čo?"
,,Sme spolu mali sex? Znie to šialene aj to je šialené, ale vypočuj ma. Nemám tu kamarátov a potrebujem rozveseliť. A ako vidím, ani ty si dlho nemala sex."
,,Ale sex so študentami mám zakázaný."
,,Ja viem, ale občas vidím, ako sa na niektorých pozeráš a hryzieš si do pery."
,,Hm. Keď inak nedáš, tak mi ho ukáž."
Vytiahol som si z gatí tvrdú 20 cm kládu. Nemo otvorila ústa a začala ho ohmatávať.
,,Ten je obrovský. Poď za mnou. Penis nechaj tak, ako ho máš. Ideme do riaditeľne."
Škola bola našťastie prázdna, a tak sme mali súkromie. Išli sme do riaditeľne na gauč. Tam som sa postavil a ona si čupla. Chytila ho do dlane a začala obracať sem a tam. 
,,Taký je hrubý... A veľký... A dlhý..."
,,Tak otvor ústa a vyfajči ma."

Otvorila ústa a ja som jej ho tam zasunul až po koreň. Začal som ju ním dusiť. Potom som jej dal "otloukánka" na líce. Potom sme sa vyzliekli a ona si ľahla na gauč. Hral som sa s jej trojkami. Kurvička bola riadne nadržaná, tak som ju vášnivo pobozkal, roztiahol nohy a začal ju nakladať. Vrieskala od rozkoše a nevedela prestať prirážať aj po dvoch orgazmoch. Tak som ju otočil na brucho a nasucho jej roztrtkal riť. Zvreskla od bolesti a rozkoše. Vášnivo som trtkal jej anál a nemyslel na nič iné.

Otočil som ju na misionára a stále trtkal do análu. Páčilo sa jej to. Bola tak úzka. Dokonca pri tom, ako som jej trtkal riťku striekala na moje brucho šťavu. Keď som ju trtkal už moc divoko, tak to neudržala a ošťala ma. Potom som sa jej vyložil na tvár. Lenže môj penis bol tak oslabnutý, že hneď za semenom išiel moč. Barborka mala iba otvorené ústa a brala kažfú kvapku a správna šlapka. Keď sme skončili, chvíľu sme sa bozkávali. Semeno s močom a jej slinami mi chutilo.

Potom sme to po sebe upratali a odišiel som domov. Na druhý deň sme sa tvárili ako keby sa nič nestalo.

autor: Anym



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>