Erotická poviedka

S učiteľkou zo základky I.

Ahojte. Mnohí ma už poznáte vďaka tomu, ako som sa vyspal s oboma tetami alebo ako som to robil s kamarátovou sestrou. Dnes chcem vyrozprávať pikantnú príhodu, kde som sa stretol s bývalou triednou zo základky.

Takže, pri mojej návšteve základnej školy po druhom ročníku strednej sa nezaobyšlo bez prekvapenia. Boli teda prázdniny, bolo teplo a ja som sa rozhodol, že sa prejdem a pôjdem na moju základku. Videl som, že je brána otvorená a z nostalgie sa tam pôjdem pozrieť. Vošiel som dnu a prvé, čo som zbadal, bola úplne nová škola. Skrinky boli nové, šatne boli nové, vybavenie bolo nové. V škole bol našťastie školník, s ktorým som bol na základke kamarát. Takže ma vpustil a dovolil, nech si to popozerám. Vošiel som do jednej triedy a čo čert nechcel - predo mňou Zuzana Bezáková. Na základke sa mi nezdala ani sexy, lebo prsia mala dvojky a bola nevýrazná do tváre. Mala krátke bolnďaté vlasy po ramená. Mala manžela. Aj je kresťan ako ona, takže určite viete, že to nebolo najlahšie ju prehovoriť.

Prišiel som k nej a povedal
-Dobrý.-
-Ahoj, teba som tu dlho nevidela. Ako ide život?-
-Ale celkom dobre.-
-A čo? Frajerku už máš? Na základnej si ich mal dosť.-
-Teraz zrovna nie, ale dobrodružstvá tam nejaké boli.-
-Vieš, že pred svadbou nemáš robiť to...-
-Áno, ale ani Vy by ste neodolala. A s manželom ako? Dieťa už je?-
-No, pracujeme na tom dlho a už by bol aj najväčší čas, ale on akosi nechce.-
-A skúšali ste to okoreniť?- 
-No dovoľ! Hadám nebudem zachádzať do detailov.-
-No, ja viem ako na to.-
-A ako?-
-No, mužom sa páčia dve veci. Prvá: zadné dvierka.-
-To ako anál?-
-Áno, aj keď keď to poviete takto tak to vyznie z vašich úst divne. Predsa len, ste taká cudná.-
-Viera mi to prikazuje.-
-A tu je druhá rada: odviažte sa a zabudnite na cudnosť a vieru. Muži to majú radi natvrdo. Nebojte sa ho vyfajčiť alebo to zobrať na tvár, poprípade prelhtnúť.-
-Aha. Zrazu si expert na sex?-
-Áno.-
-A to akože myslíš, že to tu teraz spravíme?-
-A prečo nie? Pozrite, ja som to dlho nerobil a Vy sa niečo naučíte.-
-Ale veď je to proti pravidlám.-
-Serte na pravidlá a poddajte sa tomu.- povedal som a pobozkal som ju. Ona opätovala. Chytil som ju za cecok a začal jej skladať blúzku. Následne som jej dal dole sukňu a spodné prádlo. Potom som sa vyzliekol ja. Stáli sme v triede nahí. Zuzana išla zamknúť dvere. Ja som jej potom začal hladiť prsia a jej malé bradavky. Potom, keď som sa dohral s jej ceckami, predklonil som ju na stôl, roztiahol jej nohy a naložil ju do pičky. Zvreskla, no potom sa poddala a prirážala. Ja som ju chytil za vlasy a plesol po zadku. Po jej prvom orgazme som však nebol úplne hotový. Ľahla si chrbtom na stôl tak, aby sa opierala rukami a za okraj trčala jej málá riťka. Zobral som svoj klacek a strčil jej ho tam na sucho až po koreň. Zakričala tak, že to aj mŕtvy musel počuť.
-Jau ty kotot však to bolí!-
-Zo začiatku hej potom sa ti to zapáči.-
Tak som ju nakladal do análu, bozkával ju na ústa a jednou ruka som jej držal cecok, zatiaľ čo ona sa jednou rukou držala môjho chrbta a druhou sa mi špárala v zadku. Už sa znovu urobila bezomňa. Tak som ju položil na stôl a začal ju prstovať. Jedním palcom som jej hladil klitoris a druhou som ju prstoval. Slastne vzdychala. Pár krát som jej cez pičku dal preplesk, aby toľko nekričala. Nakoniec som prsty pridával, až som tam strčil celú päsť.
-Au ty jebo to bolí!-
-Ticho ty kurvička!- povedal som a dal som jej jemnú facku.
-Lebo pôjdeme na sucho!-

Stíchla a nechala sa päsťovať. Skríkla a ja som ruku vytiahol, aby jej šťava preletela až skoro ku dverám, keďže učiteľský stol bol oproti nim.
Potom si kľakla a začala ma poslušne fajčiť. Zobrala dávku semena na tvár, no nebolo jej to dosť, tak si ho dala do úst až po koreň. Chvíľu ma tak fajčila, až kým nemala hrdlo celé od semena. Potom sa poutierala, dala mi vášnivú pusu na ústa a poďakovala za rady. Odviezla ma domov, kde som jej ešte v aute dal pusu a vypítal si jej číslo. Zvyšok vám poviem nabudúce :) 

autor: Anym



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>