Erotická poviedka

Dorotka a Beatka

Su dve nerozlucne kamaratky z dectva. Stake su spolu od prvej triedy, potom na gymnaziu a teraz na vysokej skole. Ubytovali sa v jednej izbe dali si dohromady postel aby mali vecsi pristor na ucenie a na oddych. Chodili vsade spolu,na prednasky,do fitka, aj domov a na vylety.
Raz prisli domov a nic s aim nechcelo,doma namali nic na zjedenie tak si objednali pizzu. Osprchovali sa a sup pod perinku.
mali nadherne letne priesvitne pyzamka. Mozno ani nie tak nadherne, ako provokujuce. Kopirovali im ich  krivky 
 Beatka sa nahla k Dorotke a rukou ju jemne pohladila po tvari a po pleciach. - si taka hebka-
Dorotka mala privrete oci a vzdychla, co Beatku  este viac vzrusilo. nechapala co sa to s nou deje.
- Si krasna, - sepla. Paci sa mi, ked sa  na teba pozeram, dotykam
 sa tvojho tela a ono tak pekne odpoveda na moje dotyky. Si krasna. Nevedela,co sa deje a preco sa to deje. zacalo ju to mamenie ovladat coraz viac.
Boli ovladane neznamou silou vasne, ktorej nedokazali  celit  rozumom. Chvílu len tak sedeli vedla seba. Nemo a nehybne. Divali san a seba a stale nemali predstavu co bude nasledovat.
Dorotka presla bruskami prstov znovu po jej tvari a jemne obtrela o obrysy jej ust. Vzdychla.
- Chces to? Budeme pokracovat?--
Beatka  tuzii po tom istom. Uz to nebola len rec oci, uz to bolo aj vzrusenie, ktore v nich  rastlo a cakalo na tuto prilezitost. Velmi dlho sa zmietali v tuzbu po tychto dotykoch len nevedeli,ci ich to neodluci a to si nezelala ani jedna ani druha.   Boli si velmi blizke. Nehladali si ani chalanov aby mohli byt stale spolu. Smiali sa a vzdy si povedali, ze je cas ochutnat chlapcov, . Velmi ich to len by ich to rozdelilo. Niekedy zase srandovali,ze si najskor najdu jedneho a budu zase spolu.
 Drobné pomrvenie naznacovalo, ze uz sa prebBdza  baetkina tuzba, skusit to co bude nasledovat. Dorotka hladila jej prsia a lytka, na ktorych nenasla ziadnu chybicku. Mala pevne stehna, pekne tvarovany zadocek.
Laskala vnutro stehien. Bolo to velmi vzrusujuce. neodolatelne a neskutocne krasne. Presla k rozkroku, kde sa zámerne vyhla ohniska  tuzby, ktory uz prekvital a naberal na jasnocervenej farbe. . Jaskynka krasne vlhla, uz z nej vytekal prud stavicky. Vona bola nadherna, opojna.  Jazykom laskala jamku na pupku. Zachvevy rozkose boli silnejsie. Pritlacila jemne rukou na bedra a pokracovala smerom nahor. Pohrala sa jej s bradavkou. Pomaly, vlacne ju prebudila k zivotu. Tlmene  zavzdychanie nasvedcovalo, ze postupuje spravne. Hrala sa s nou este chvilku a cakala na jej dotyky,ktore ju velmi vzrusovali.
Dorotka  jazykom pomaly schádzala dole. Bola zvedavá na tu chut co jej opantavala zmysli svojou vonou. Spraviac niekolko oblukov okolo jamky na pupku postupovala dole. Hlasne zavzdychanie ju popohanalo stale nizsie. Prestala sa ponahlat  pockala a vychutnavala si Beatkyne zachvevy neznosti.
Chcela okusit zase jej  pery. Koncekom jazyka ju polaskala a ochutnala usta. Ich jazyky boli mrstne a kruzili okolo seba a vzajomne sa treli
Vzdych ju poslal spat  na bobulky na jej prsiach, dalej k pupku az sa dostala k nedotknutenu poharu sladkeho moku.
Hlavu zaborila do jej nežnosti. Chutila nepopísatelne nádherne. Dorotkim jazyk sa zabaral a kruzil n Beatke, vzdychala a metala jemne zadockom a citila neopisatelny pocit, ktory nevedela definovat. Stavicka z nej tiekla prudom a dorotka si ju vychutnavala a citila  Beatkyne utichajuce zachvevy.
Beatka, sa spametavala z krasneho zazitku a nevedela sa dockat aby jej mohla opatovat vsetko to, co jej  dala ona. Prisavala sa k jej  ustam, olizovala jej siju a schadzala k bradavkam a dalej po pekne tvarovanom brusku k jej stehnam, kde sa skryvala tajomna jaskynka. jazykom vosla do jej otvoru a kruzila v nom, olizovala okolie jaskynky a znovu do nej vosla. kym necitila ako sa chceje. Zadockom zacala rychlejsie pohybovat a uz slastne vykrykla a spustila potocik stavocky do beatkinych ust. .
Maznali sa a opetovne vchazali do ustia svojich jaskiniek, olizovali  si prsty, ktore si macali vo svojich cirich studnickach. Hladkali sa a bozkavali a uz uz sa zdalo, ze sa spustia nezadrzatelne vodopady ked sa ozval zvoncek na dverach.
Dievcata aj zabudli,ze si objednali pizzu a s sibalskym usmevom sa pozreli na seba a v ich krasnych hlavkach skrsol plan. Nahe sli otvorit a prevziat si objednavku.   Vo dverach stal pekne vyzerajuci mlady muz.   Od prekvapenia aj zabudol dychat. Nebol pripraveny na to co uvidi, ked sa otvoria dvere. Dorotka zobrala pizzu a jej ladna postava sa vlnila pred jeho ocami a odchadzala do izby k velkej posteli. Bolo na nom vidiet ako sa vzrusil. Beatka sa dotkla jeho ruky az sa zachvel. Dival sa na jej krasne prsia. Boli  pevne ako lopticky. Pocul ako mu nieco vravi ale nebol si isty ci to naozaj pocuje.   To ho uz beatka vtiahla do izby a zatvorila za nim dvere.
Chlapec stale stal a dival san a dve krasne panny. Pozeral a spametaval sa ako zo sna. Mal bujnu fantaziu a to,co sa mu mihalo pred ocami bolo viac ako fantasia.
 Dorotka bola stihla brunetka, mala krasnu snedu plet, vlasy mala dlhe jemne na koncoch zatocene. siahlali jej az do polovice chrbata. tvaricku so sibalskym pohladom kraslili usta. pery mala plne a krasne ruzove. Jej prsia boli  mensie, plne a pevne a na nich mala bradavky ako ceresne co prave dozreli.  Dlhe nohy, pekne tuhe stehna  a zadocek, utvarali krasny celok nadhernej plachej  lane
Beatka bola blondinka plnsich tvarov. Pokozku mala farby  s jemnym nadychom saharskeho piesku.   Oci je blikali ako dva zerave uhliky co sa zabodavaju hlboko do srdca,  Ustocka mala male akoby naspulene. Prsia mala krasne okruhle ako lobdy a bradavky mensie nevyrazne   Vlasi mala kratsie s bohatymi kucierkami okolo jej okruhlej tvaricky. Brusko a zadocek jemnucko vystrceny, nie velky. Bola nizsej postavy ale vsetko na nej bolo krasne zosuladene.
 Nevedel co ma robit.   Posadili ho do kresla aby si urobil pohodlie,kym mu daju peniaze. Spytali sa na jeho meno. Skoro im ho nepovedal taky bol rozcarovany. Nakoniec im povedal. ze sa vola Dano.   Obe si sadli do stredu  postele a skusili co to s nim urobi ked sa najskor najedia a nechaju ho pozerat sa na ich pekne tvarovane postavicky. Rozbalili pizzu co im priniesol a jedna druhu zacala krmit a ak nahodou nieco ostalo na ustach ci kvaplo na inu  cast ich tiel tak si to poolizovali zo seba. . . Kochali sa pohladom na neho,aky je nesvoj a ako ho vzrusuje kazdy ich pohyb.
 Dojedli pizzu a vsetko sa zacalo tak nevinne. - bozkami. Hladkali sa, objimali a usmievali san a neho. Danovi sa to velmi pacilo. dievcata pred nim sa o seba obtierali, maznali a olizovali si striedavo bradavky. Pomaly si zacal siahat do rozkroku. Dievcata boli vlhke a roztuzene, Dano uz mal vytiahnuteho  vtaka z  rozopnutych nohavic. Jeho oci boli rozsirene dokoran a hltali kazdy ich pohyb.  Mal ho velky a tvrdy. Masyroval si ho a ukazoval aky ho ma pevny.   Stahoval z neho predkozku a jeho zalud bol napuchnuty a mazlavy.
 Dorotka  bola akcnejšia, masirovala  Beatkine  prsia a siahala jej  prstami do rozkroku. Beatka robila to iste jej, ked sa ich prsty stracali v ich jaskynkach, pozreli sa  na Dana a videli, ze uz  to dlho nepotrvá, a jeho  vtak  bude striekat ako fontana. Dorotka mala  hlavu medzi Beatkinymi nohami a olizovala jej okolie jaskynky. Dano si privolal prvu rozkos.   Striekal a metal sa v kresle  . Pri pozerani sa na to ako sa dievcata pred  nim zvijaju v orgazme, ktory prisiel skoro  v tej istej chvilke ako jeho.
Dano bol rozcarovany aj zahanbeny, ze sa neudrzal a urobil sa vlastnou rukou. Dievcatam sa to velmi pacilo a chceli uchutnat ako chuti vystrekunute semeno. Podisli take rozpalene k Danovi. Citili jemnu sladkastu vonu tepleho senena stekajuceho po jeho vtakovi po ruke medzi stiahnute  stehna. Olizovali ho tak jemne, ze sa mu jeho vtak postavil ako vojak pri kasarenskej brane. Nechapali ale pokracovali v olizovani jeho vtaka a slastne si vuhutnavali zostavajuce kvapky semena  na konceku jeho vtaka.
Dano skoro zosalel od pocitu co mu sposobovali ich dotyky a mrstne jazycky. Chcel sa dotknut ich krasnych tiel, no jemnym naznakom mu dali najavo, ze  to nesmie. Nevedel co sa to s nim deje, co to vlasne citi.   Ta rozkos bola nadherne vzrusujuca. Ked dolizali posledne kvapky postavili sap red neho a davali si jazyckove pusinky. Dotykali sa jemne nenutene a drazdivo.   Dana rozpalovala tuzba vojst do nich. Bolo mu jedno ci dovolia jazykom,prstami a ci jeho vtakom, len nech ho netyraju tym spalujucim ohnom vasne.
Dorotka sa vlnila okolo  Beatky pomaly az klacala pred nou na zemi a odspodu ju vylizovala. Beatka stonala a rychlejsie zacala dychat. Bola uz  pekne pripravena na vsup Danovho vtaka. Dorotka ju otocila a chytila  Danovho vtaka a jemne ho pomasirovala a natrela Beatkinou stavickou.   Skoro zdivel, uz sa nevedel dockat co bude nasledovat a co mu dovolia urobit.
Dano stale sedel v kresle so spustenymi nohavicami a vztycenym vtakom. Beatka si obkrocmo stala tvarou pred neho, Jej krasne baloniky sa jej jemne vlnili. Dorotka jej odspodu zaludom drazdila otvor jaskynky. Dano hlasno zavzdychal a uz citil ako pomaly vstupuje do zakazaneho kralovstva. Dorotka povytiahla ruku a  Dano sa neovladol a chcel byt uz cely vo vnutri. Narazil na odpor, zastonal a pocul slaby vykrik Beatky. To uz bol hlboko v nej a citil aka je uzucka a stavnatucka. Dorotka jej hladila prsia a akoby ju tisila a mojkala sa s nou. Stony silneli a netrvalo dlho a uz  Danove semeno tieklo zase prudom a Beatkina stavicka z nej vytekala.
Postavila sa a dovolila Danovi ten sladky medovi nektarik vysoskat z nej. Klakol si pred nu na zen a prisal sa k jej jaskynke a celu jej je vylizal a vysal z nej vsetko co tam ostalo. Medzi tym Dorotka od zadu masirovala Beatkyne prsia a stalacala bradavky aby ju stale udrzovala v opojeni vasne. Vzdalovali sa od Dana aby sa mohol nadychnut a vuchutnat si ich dalsie maznanie, ktore si vychutnavali a citili, ze ake je to vzrusujuce.
Dievcata naznacili aby si odlozil zo seba veci. Pozerali az teraz,  aky je vysportovany. Mal snedu jemnu pokozku a pekny pevny zadok. Rozpaloval ich pohlad na neho. Lahli si na postel a prizvali aj Dana. Nebolo treba dva krat povedat a uz aj bol pri nich a kochal sa pohadom na dvoch anjelov a stale sa nevedel spametat z toho co zazival.
Dorotka lezala na chrbate a  Beatka  ju sladko bozkavala na usta, krk, uska a pohravala sa s jej prsickami. Dano slintal a znovu sa mu vtak vztycoval a naplnal semenom.   Beatka roztiahla jemne dorotkine nohy a pohladzala jej stahna a zachadzala az k pohorku jaskynky. Dorotka vlhla a pripravovala sa na vstup Danovho krasavca. Beatka jej zachadzala do jaskynky a prsty vkladala do  Danovych ust a znovu do mokruckej dierocky. Ukazala Danovi, ze moze  aj on ochtnat Dorotkyne lono a pripravit sa na vstup do jaskynky. Po chvilke sa uz jaskynka naplnala mokom a zdala sa byt dostatocne  klzka na prichod nepoznanej rozkose.
Beatka sa prisala k  Dorotkinym ustockam a  Dano uz mal svojho vtaka pri vchode do jaskynky. Vsunul ho narazom dnu az  Dorotka skrykla od bolesti a Dano zastonal akoby narazil nim do steny a prebural ju. Vtak mu horel od tlaku co citil v jej jaskynke. , Pohyboval sa v nej a dorazal. Dorotka stonala a jemne sa pod nim vlnila. To ho drazdilo a rozpalovalo a znovu mu to sposobilo neopisatelnu rozkos  a davalo silu prekonat tu jemnu bolest co citil. Seneno sa nezadrzatelne uz rutilo  prudom von. Dorotka pocitila tiez ulavu a neopisatelny nepoznany pocit, ktory ju celu spaloval.
Beatka pritisla usta k jej jaskynke a jemno kruzila jazykon este v nej a okolo jej dierocky a zmiernovala utisujucu rozkos. Dano si sadol do kresla do ktoreho ho usadili ked prisiel a zacal sa obliekat a stale sa nevedel spametat z toho co zazil. Dievcata sa usmievali a lezali vedla seba na posteli a premyslali o tom,ze preco tak dlho cakali na tento zazrak co zazili.
Sibalsky na seba mrkli a uz snovali plan, kedy si objednaju dalsiu pizzu a kto bude ten dalsi co im ju prinesie.
Dano sa pomaly zberal ku dveram a odchadzal z neopisatelnym pocitom z toho co videl, zazil a citil. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

autor: kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>